Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya ilk günler dayanabilirsem eğer, başarırım kesin Yarından itibaren hergün sporada gidicem bakalım nolucak

fulyacım hadi bakalım salonuda beğenmişsin spora devam eliptikte ben en düşük ayarda pedallıyorum bugün 40 dk zor dayandım 40ta bıraktım sonra kol bacak hareketleri + mekik vs bitirdim toplamda 55dk ben haftada 4gün yapabilirim çünkü eşimle anlaştım oğlumla o uyuyacak ben spora bana diyoduki uyuyup kalıyosun bak bugün saat 10dan beri melekler gibi uyuyolar baba oğul yarın dalgamı geçerim artık :))
şimdi senin isveç diyetine bakayım işime gelir mi :)
doksanatmışdoksan hoşgeldin aramıza
murccum bebemmm ben sabahın köründe foto çekilip onu pcye aktar vs yapamam cnm fotoyu cuma akşamı eklesem olar mı
eddaaa hadi ama toparlan bebişimiz nasıl oldu var mı iyi haberler
fadime abla dukan nasıl gidiyo
beyaz sende toparlan cnm ne oldu sana nazaramı geldin iyi gidiyodu spor vs
hicran nerelerdesin
büşra kursa başladın mı kaç kg eksildin bu hafta kıskanıyorum heeee
unuttuğum varsa affola uykum geldi ben kaçar

merhaba bayanlar.....dün ve bugün kacamaklarım oldu ama toparlıcam kendimi inş...geçmişi biraz okuyabidim ne güzel hepiniz spor yapıyorsunuz ahhhh bide ben yapabilsem... çok fazla giremiyorum bu hafta böyle olucak herhalde ara ara girmeye calışcam cumada erkenden bildirim yaparım inş..herkeze iyi geceler

fulyacım hadi bakalım salonuda beğenmişsin spora devam eliptikte ben en düşük ayarda pedallıyorum bugün 40 dk zor dayandım 40ta bıraktım sonra kol bacak hareketleri + mekik vs bitirdim toplamda 55dk ben haftada
ben de orta seviyeden basladim, onca leslie yaptim guclenmisimdir diye dusundum ama yok.. resmen bitirdi beni eliptik. yarin 10 dakika yapmaya caliscam, veya dusuk ayarda yapicam bilemiyorum. kosu bandinda toplam 40 dakika durdum bugun hem 6 km hiz hem de egimli yaptim. o baya bi terletti beni kipkirmiziydim .. olmazsa once eliptik yapayim cunku kosu bandindan sonra digerine halim kalmiyor belki ondandir.. bilmiyorummm biraz utandim tabi herkes yarim saat eliptik yaparken ben 5 dakika sonra dilim disarida birakmak zorunda kalinca.. :26:
55 dk iyi yapmissin canim.. spor aliskanlik meselesi insan baslayip da alisinca artik bir daha zor gelmiyor, hatta yapmayinca eksikligini hissediyor. ama bir birakinca da sonra eski rutine donmesi zor oluyor.. bacaklarim o kadar agriyor ki anlatamam, ama yilmadan yarin gidicem yine

bu arada Mursh canim sonunda cektim fotolari. salondayken hazir ustumde siyah varken cekeyim dedim. malesef cok dar degil ustumdekiler ama yine de gayet belli oluyor butun heybetim... :26: fotolari yollayayim mesajla yarin sabah veya usenmezsem geceden..

Kızlar İsveç Diyeti'nin türkçe çevirisi yanlış, ben orjinalinden çevirdim ve orjinalini uygulicam :) İsteyen olursa yazarım buraya da

canim ya ben de ona deginecektim.. ben de orijinalini buldum farkliliklar var. bize ceviren kisi pek isi bilmiyormus anlasilan.. sen orijinalini uygula bence de.. x

selam canim, olsun uzulme arada hepimiz yapiyoruz.. haftaya daha dikkatli olur dengelersin birseycik olmaz :)

Benim de duraklama dönemim sona ermek üzere yarından itibaren işi sıkı tutup marta kadar 5 kilo gitmesi lazım sporumu da yaptım gazada geldim hadi martın sonu 5 kilo hedef beni bekliyor

yazarsan seviniriz cnm...

İSVEÇ DİYETİ

2 hafta boyunca uygulanacak.

1. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz)
ÖĞLE 2 adet haşlanmış katı yumurta + Ispanak (Sınırsız)
AKŞAM büyük biftek + göbek salata/kıvırcık + meyve (Sınırsız)

2. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz)
ÖĞLE büyük biftek + göbek salata/kıvırcık + meyve (Sınırsız)
AKŞAM But (Sınırsız)

3. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz) + 50 gram ekmek
ÖĞLE 2 adet haşlanmış katı yumurta + göbek salata + domates (Sınırsız)
AKŞAM but + göbek salata/kıvırcık (Sınırsız)

4. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz) + 50 gram ekmek
ÖĞLE 1 adet haşlanmış katı yumurta + haşlanmış havuç (Sınırsız)
AKŞAM yoğurt + meyve (Sınırsız)

5. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz) + 1 rende havuç (limonlu)
ÖĞLE haşlanmış balık + domates (Sınırsız)
AKŞAM büyük biftek + göbek salata/kıvırcık + meyve (Sınırsız)

6. GÜN

SABAH 1 fincan kahve (sütsüz, şekersiz) + 50 gr ekmek
ÖĞLE ızgara tavuk (Sınırsız)
AKŞAM 2 haşlanmış yumurta + 1 havuç (Sınırsız)

7. GÜN

SABAH limonlu çay 1 bardak
ÖĞLE büyük 1 parça et + meyve (sınırsız)
AKŞAM En sevdiğin yemeği yiyebilirsin :)

KURALLAR:
Alkol yasak
2 litre sıvı alacaksınız
tuz yasak (sadece diet tuz kullanılabilir)
şeker yasak.

günaydın cnm ben geçen atladım bisikletin üstüne 2 dk dilim çıktı meğer benden önce eşim kullanmıştı o ayarı ağırlaştırmış hemen en düşük seviyeye aldım oo dünya varmış pedallamaya devam seviyeyi düşüğe al hem daha çok pedallamış oluyosun

günaydın
bir tatlı kaşığı pekmez ve suyla başladım güne
bugün toparlıyorum inşallah kendimi

bende bir kaşık zencefilli balla başladım boğazım şişmiş kulaklarım bile ağır işitiyo sanki

Bu hafta kilo bildiriminde mazeretsiz TARTININ FOTOĞRAFINI istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !

Edda1985: Evt
Fadime02: Evt/Hyr
Hoppidicik Evt/Hyr
Mursh: Evt
TrulyScrumptious:Evt
Siyamum:Evt
Nagieymen:Evt
Hicranöztürk:Evt/Hyr
BeyazBulut:Evt
Okyanusada: Evt

Kızlar bu durumda oy cokluguyla tartı fotolu kılo bıldırımı kabul edılmıstır Burdan herkesin bilgisine ....

Nagıhancım sen cuma aksamı foto eklersın ama ihmal etmezsen sevınırım.Örnek teşkil etmemesi açısından

okk kaptancımm unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…