- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.801
aa hadi bakalim hayirli olsun gelismeleri senden aliriz artik :)) ben de o diyeti merak ediyordum ne zamandir - hic etrafimda yapan olmayinca bilemedim kim ne kadar verebiliyor
evet canim aynen dedigin gibi, ilk 3 gun malesef zor ama 4. gun artik bana misin demeyecek.. hem zaten 2 kilo eksik cikacaksin ona moralin duzelecek, hem de miden cok kuculmus olacagi icin artik acikmazsin da..
doksanaltmışdoksan aramıza hoş geldin
Hu huuuuu ben geldim kizlarr
spor salonuna gittim 2bucuktan 5e kadaronce 50 dakika kadar bir uzmanla beraber tum aletleri yapiyorsun azar azar, o gosteriyor falan.. sonra da kendim yaptim bir saatten biraz fazla surdu. esim de carsamba aksami basliyor
salon kocamandi, kalabalik ama mis gibi kokuyor havalandirma zaten benim icin cok onemli cunku ben kokuya inanilmaz duyarliyim hemen midem bulaniverir ter koksa :26:
her alette televizyon var kizlar... takiyorsun kulakligi seciyorsun istedigin kanali izliyorsun.. umutsuz evkadinlari vardi bir kanalda ben onu izledim kosu bandi suresi boyuncaayrica her aletin kendi vantilatoru var basiyorsun yuzune serin hava ufluyor tertemiz.. bayildim.. aletlerin hepsinde ipod/iphone takma yeri var istersen kendi muzigini goturup takiyorsun dokunmatik ekrandan daha kolay oluyor egzersiz sirasinda ayarlamak sarki secmek vs diye..
kol, sirt, karin vs calistiran aletlerde ise bu kisisel anahtarini takiyorsun setlerini yapiyorsun her set arasinda ekranda geri sayim yapiyor 60 saniye molalarla yapmak icin yani.. 20+20 seklinde yaptim her aleti.
neyse verdigim para kurusu kurusuna degecek buna emin oldum, cok rahat cok guzel gecti. tek sorun dus alamadim cunku dusta perde yok :26: ciplak ciplak herkesin icinde dus alamam tabi.. gerci dus bostu ama cesaret edemedim biri gelirse diye.. esim aldi zaten evde alicam dusumu artik ne yapayim. su an heryerim agriyorama moral olarak superim..
olur canim benim icin farketmezama ise baslayinca zor oluyor cunku telefonla cek, sonra sabahin korunde bilgisayara aktar, oradan yolla falan biraz zor olur :18: ama simdi hazir calismiyorken rahatim yani bana uyar
canim diyorlar ki yaglar daha kucuk yag asitlerine parcalaniyormus ve yag yakimi ondan sonra basliyormus, bunun icin de 20 dakikalik bir egzersiz lazim diyorlar orta veya yuksek tempolu (yani terletecek illa ki).
evet haftada 3-4 gun aslinda normali ama simdi ben bu Biggest Loser yarismasini izliyorum hergun egzersiz yaptiriyorlar gunde 5 saat......... aman tanrim yani.. ama ayda "en az" 10 kilo verdirip 5 ayda mezun ediyorlar cop gibi ve sarkmadanoradakileri gordum cok feci gaza geldim o yuzden hergun gitmek istiyorum.. pazari biraktim esimle evde tembellik yapariz diye yoksa 7 gun gidecektim... bu arada o eliptik bisiklet ne fena biseymis.. 5 dakikada canim cikti - ilk kez yaptim hayatimda.. yavas yavas suresini arttircam birden yuklenmeyeyim oldukca zormus gorundugu kadar kolay degil :18:
kiyamam canim ya moralin bozuk mu halatoparla biraz kendini evet erken yatip erken kalkmak ise yariyor gercekten de.. gec kalkmaya basladigimdan beri ben de bi tuhafim
ooh yan gel yat guzel gercekten de... saka saka cok ozledim ben calismayi - ev hanimligi da fena degil ama bir yerden para akmiyor iste calismam lazim borclar var.. zaten seneye bebis calismalari olacak tutarsa uzun bi sure calismicam is ariyorum her gun valla ne yapayim...
gecmis olsun bu arada canim bol vitamin al, gece de benical tarzi bir hap al yatmadan once... sabaha bomba gibi olursunben hasta olacak gibi hissettigimde hep gece yatmadan benical aliyorum bide bol meyve.. hatta balli limon - ceyrek cay bardagi kadar... geciyor hemen :))
bu arada ben bu kis grip oldum virusten ama hic soguk almadim kendimi tebrik ediyorum. hergun 1 koca sogan yiyorum bence bunun etkisi var :26: esim hic sikayet etmiyor kokudan neyse kibir kucuk/orta mor sogani salatama dogruyorum hemen her aksam. hem asiri tok tutuyor (neden bilmiyorum ama aksam yemeginde sogan yedigim gunun gecesinde hic acikmiyorum), hem de cidden dogal antibiyotikmis dedikleri kadar var.. :94: aklinizda bulunsun kizlar
selammm aramiza hosgeldin
Kızlar İsveç Diyeti'nin türkçe çevirisi yanlış, ben orjinalinden çevirdim ve orjinalini uygulicam :) İsteyen olursa yazarım buraya da
ben de orta seviyeden basladim, onca leslie yaptim guclenmisimdir diye dusundum ama yok.. resmen bitirdi beni eliptik. yarin 10 dakika yapmaya caliscam, veya dusuk ayarda yapicam bilemiyorum. kosu bandinda toplam 40 dakika durdum bugun hem 6 km hiz hem de egimli yaptim. o baya bi terletti beni kipkirmiziydimfulyacım hadi bakalım salonuda beğenmişsin spora devam eliptikte ben en düşük ayarda pedallıyorum bugün 40 dk zor dayandım 40ta bıraktım sonra kol bacak hareketleri + mekik vs bitirdim toplamda 55dk ben haftada
Kızlar İsveç Diyeti'nin türkçe çevirisi yanlış, ben orjinalinden çevirdim ve orjinalini uygulicam :) İsteyen olursa yazarım buraya da
merhaba bayanlar.....dün ve bugün kacamaklarım oldu ama toparlıcam kendimi inş...geçmişi biraz okuyabidim ne güzel hepiniz spor yapıyorsunuz ahhhh bide ben yapabilsem... çok fazla giremiyorum bu hafta böyle olucak herhalde ara ara girmeye calışcam cumada erkenden bildirim yaparım inş..herkeze iyi geceler
aramız hoş geldin cnm
yazarsan seviniriz cnm...
canim ya ben de ona deginecektim.. ben de orijinalini buldum farkliliklar var. bize ceviren kisi pek isi bilmiyormus anlasilan.. sen orijinalini uygula bence de.. x
heryerim agriyor kizlaarrr yarin sabah nasil gitcem spora
neyse bugun pazartesi biggest loser gunu, yarismayi izleyeyim de gaza geleyim
ben de orta seviyeden basladim, onca leslie yaptim guclenmisimdir diye dusundum ama yok.. resmen bitirdi beni eliptik. yarin 10 dakika yapmaya caliscam, veya dusuk ayarda yapicam bilemiyorum. kosu bandinda toplam 40 dakika durdum bugun hem 6 km hiz hem de egimli yaptim. o baya bi terletti beni kipkirmiziydim.. olmazsa once eliptik yapayim cunku kosu bandindan sonra digerine halim kalmiyor belki ondandir.. bilmiyorummm biraz utandim tabi herkes yarim saat eliptik yaparken ben 5 dakika sonra dilim disarida birakmak zorunda kalinca.. :26:
55 dk iyi yapmissin canim.. spor aliskanlik meselesi insan baslayip da alisinca artik bir daha zor gelmiyor, hatta yapmayinca eksikligini hissediyor. ama bir birakinca da sonra eski rutine donmesi zor oluyor.. bacaklarim o kadar agriyor ki anlatamam, ama yilmadan yarin gidicem yine
bu arada Mursh canim sonunda cektim fotolari. salondayken hazir ustumde siyah varken cekeyim dedim. malesef cok dar degil ustumdekiler ama yine de gayet belli oluyor butun heybetim... :26: fotolari yollayayim mesajla yarin sabah veya usenmezsem geceden..
günaydın
bir tatlı kaşığı pekmez ve suyla başladım güne
bugün toparlıyorum inşallah kendimi
Bu hafta kilo bildiriminde mazeretsiz TARTININ FOTOĞRAFINI istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !
Edda1985: Evt
Fadime02: Evt/Hyr
Hoppidicik Evt/Hyr
Mursh: Evt
TrulyScrumptious:Evt
Siyamum:Evt
Nagieymen:Evt
Hicranöztürk:Evt/Hyr
BeyazBulut:Evt
Okyanusada: Evt
Kızlar bu durumda oy cokluguyla tartı fotolu kılo bıldırımı kabul edılmıstırBurdan herkesin bilgisine ....
Nagıhancım sen cuma aksamı foto eklersın ama ihmal etmezsen sevınırım.Örnek teşkil etmemesi açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?