- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.001
Afiyet olsun canımIyi geceler menüm
11.00 1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 çk kayisi reçeli
Yarım domates
17.00 3 ceviz
20.00 1 yumurta az tereyağında
1 tbe
Su 2l spor 30 dk gym 50 dk yuruyus 240pPnrrr-12
Aksam geç oldu evde kimse yoktu fırsat bulup yapamadim anca eşim gelince hemen kırdım yedim
Vaovv harika tebrik ederim darısı bizeKizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
Aman öyle birşey yapma yarın bitmek bilmez sonra sıcaklarda iyice geldiAcaba bugun sahur yapmayıp sabah net kilomu mu öğrensem kızlar ama gerci yemesem de sirf 1.5 lt su içiyorum sahurda
Su an tok karna eksideyim garip bi sekilde
afiyet olsun cnm telafi edersn insAllahOlmadı ama olsun telafi ederiz menüsü:)
Kahvaltı 1 dilim t.b ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2.k.k kadar beyaz peynir
Ara 1 bardak ayran
Ara 1 bardak süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar garnitürlu köfte
4 kaşık kadar tavuklu pilav
Salata
Haydari
Ara tirilice 1dilim
2,5 lt su
öyle mi dersin bilemeidm uyku duzeni de çok etkiliyor sanrm sahursuz tutsam da sabah illa arti çıkıyorum kaliteli uyuyamıyoruz yat kalk ondan snrmAman öyle birşey yapma yarın bitmek bilmez sonra sıcaklarda iyice geldi
Tokken eksi olman cumaya iyi bir eksi gelicegine işaret zaten
Afiyet olsunIyi geceler menüm
1 dilim peynir
1 çk kayisi reçeli
Yarım domates
17.00 3 ceviz
1 tbe
Aksam geç oldu evde kimse yoktu fırsat bulup yapamadim anca eşim gelince hemen kırdım yedim
İnsanız olabilir canını neden sıkıyorsun..Kızlar misafirleri uğurladım çok güzel de menüm vardı . Sonra gece içimden bir canavar çıktı sanki çok fena şeyler yedim. Kaç saattir yazayım diyorum yüzüm yok. Hatta artık hiç gelmeyip diskalifiye olmayı bile göze aldım. Sonra düşününce verdiğimi fazlasıyla alacağım aklıma geldi. Resmen buhranlı bir haldeyim. Ne deseniz haklısınız. Kaptanım istersen takımdan da çıkarabilirsin. Sizleri düşünmeyip tartı öncesi yiyeceklere gömüldüğüm için öyle kötü hissediyorum ki. Hem burdan uzak kalmak hem fazlasıyla stresten dolayı sanırım kendimi kaybettim
Gece derkenKızlar misafirleri uğurladım çok güzel de menüm vardı . Sonra gece içimden bir canavar çıktı sanki çok fena şeyler yedim. Kaç saattir yazayım diyorum yüzüm yok. Hatta artık hiç gelmeyip diskalifiye olmayı bile göze aldım. Sonra düşününce verdiğimi fazlasıyla alacağım aklıma geldi. Resmen buhranlı bir haldeyim. Ne deseniz haklısınız. Kaptanım istersen takımdan da çıkarabilirsin. Sizleri düşünmeyip tartı öncesi yiyeceklere gömüldüğüm için öyle kötü hissediyorum ki. Hem burdan uzak kalmak hem fazlasıyla stresten dolayı sanırım kendimi kaybettim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü zamanı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 lokma pide
Domates salatalık
İftar
4 ızgara köfte
salata ayran
Ara 1 Dukan krakeri
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun canımIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
Ceyrekten az yufka
1 yağda yumurta
Zeytin
1 bardak süt
1 lt su
İftar 20:11
1 bucuk kepce kuru fasulye
1 kase salata
1 küçük kase fırın sütlaç
3 cilek
Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün kalan 2-3 halıyı da yikadjm buzdolabi derin dondurucu temizledim ayy ne ugrastirdi yeminle ya cam raf güzel ama temizlik açısından cok gıcık yıka kurula
Ama misss gibi oldu ev ohh bayram temizligi die yaz temizliğini yaptım bayram sonu da yün yastiklarimi yikar çırpar kaldırırım tamamdr
Ben başladığımdan beri ilk defa böyle birşey yapıyorum ama artı göreceğimi sanmıyorumIyi aksamlar
Dun cocuklar vardi sonra alisverise gittim
Bugunde tekrar bikac sey almak icin cikmam gerekiyordu
Yarin burda tatil olduğu icin heryer kapali
Bazi menüler gercekten cok canimi sıktı
Tarti oncesi nasil boyle yapiliyor gercekten anlamiyorum
Cuma eksi gelin yada gelmeyin ama listedekiler icin bu takim sorumluluguna sığmaz
Pumpkin00 sana piden kunefen afiyet olsun cok guzel yapmisin
Fit mutlu anne
Fitt_anne
Sizlerede tatlilar icin afiyet olsun
Afiyet olsun canım tatlı fazla olmuş gibi geldiAman öyle birşey yapma yarın bitmek bilmez sonra sıcaklarda iyice geldi
Tokken eksi olman cumaya iyi bir eksi gelicegine işaret zaten
cok guzel gitmis tebrikler cnmKizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
bazilarinin gecen haftaki kilosu eklenmemis heralde cnm asyanin elifin daha azdi diye hatirliyorumKizlar yukardaki listede bi hata yok dimi geçmişten baktım karışıklık olmasin sonradan
yok cnm dun baya yogundum cocuklar cok yorduMefkurem nerelerdesin abla sen bu kadar boşlamazdın burayı bi sıkıntın mı varr
burda bi arkadas vardiKızlar bakın ne buldumEki Görüntüle 2274226
ebru artik sadece menu yazmaya geliyorsun heraldeIyi geceler menüm
1 dilim peynir
1 çk kayisi reçeli
Yarım domates
17.00 3 ceviz
1 tbe
memleketemi gideceksiniz cnmIyi geceler kizlar bugun anca kendime geldum gecmis olsun dileklerinize Allah razi olsun birden boğazlarım şişti ates ve vücut agrisi yaptı ne yiyebildum ne içebildim tam tatil oncesi kötü oldu valizdi etsikler son 2 güne kaldı inşallah yetistirebilirim tam toparlayamadım lakin Elhamdulillah iyiyim bu gecen syrede yemegince baya guzel bir kili vermisim cumaya hayırlısı bakalim sonrasi 1 ay tatil bakalim ne oluo bitecek benden böyle inşallah sizlerde iyisinizdi
Afiyet olsun menün güzelSahur 02.00
Peynirzeytin
Domatessalatalık
Taze nane
İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
1 yumurta
Peynirzeytin
3 erik
Su 1.5 lt
Spor 30 yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?