Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben başladığımdan beri ilk defa böyle birşey yapıyorum ama artı göreceğimi sanmıyorum
Dedigim gibi soz konusu arti yada eksi olmak degil cnm
Zaten daha yeni basladin sayilir
Tartiya 2 kala ozellikle listedeyken böyle bi sorumsuzluk yapilmaz

Sıkma canını kötü sinyal yollama vücuduna

Hayatgusel
MLKn

Seren ve melek siz takimda devam etmek istiyormusunuz
Gördüğüm kadariyla takim kurallarina pek uyulmuyor
En başta menu yazilmiyor
Ablacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.

afiyet olsun cnm yanlış anlamazsan sey dicem hurmayi tekli rakam yemen iyi olur sanki ya bir ya üç

Yok kuzumm niye yanlış anlim tesekur ederim beni bilgilendirdigin için bunu biliyordum ama tamamen aklimdan çıkmış

Afiyet olsun canım sütlaç olmsaydi keşke

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ama sendeki tatlıda olmamış ya

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
Taze nane

İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
1 yumurta
Peynir zeytin
3 erik

Su 1.5 lt
Spor 30 yürüyüş

Afiyet olsun Gülbecim

Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh

Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
Allah kaza bela vermesin neşeniz bol olsun. Darısı bana inşallah

Cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk toparlarlar
Ama sen haber vermezsen biz bilemeyizki durumunu

Bide tepki almamak icin menu yazmadim diyorsun
Bu ifadeyi 2.kez kullaniyorsun
Eğer takima dahil olmak istiyorsan
Menü yazmak takim kurali

Baya dolasicazsiniz
ins. Cocuklar hasta olmaz da guzel gecer cnm

Cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk toparlarlar
Ama sen haber vermezsen biz bilemeyizki durumunu

Bide tepki almamak icin menu yazmadim diyorsun
Bu ifadeyi 2.kez kullaniyorsun
Eğer takima dahil olmak istiyorsan
Menü yazmak takim kurali
Yazacak menü yoktu abla o yüzden tepki alacaktım ufaktan geçiştirdim iki üç gün kadar. Ramazan bitsin düzene oturturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…