- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.021
Dedigim gibi soz konusu arti yada eksi olmak degil cnmBen başladığımdan beri ilk defa böyle birşey yapıyorum ama artı göreceğimi sanmıyorum
Sıkma canını kötü sinyal yollama vücudunaKızlar misafirleri uğurladım çok güzel de menüm vardı . Sonra gece içimden bir canavar çıktı sanki çok fena şeyler yedim. Kaç saattir yazayım diyorum yüzüm yok. Hatta artık hiç gelmeyip diskalifiye olmayı bile göze aldım. Sonra düşününce verdiğimi fazlasıyla alacağım aklıma geldi. Resmen buhranlı bir haldeyim. Ne deseniz haklısınız. Kaptanım istersen takımdan da çıkarabilirsin. Sizleri düşünmeyip tartı öncesi yiyeceklere gömüldüğüm için öyle kötü hissediyorum ki. Hem burdan uzak kalmak hem fazlasıyla stresten dolayı sanırım kendimi kaybettim
Ablacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.Hayatgusel
MLKn
Seren ve melek siz takimda devam etmek istiyormusunuz
Gördüğüm kadariyla takim kurallarina pek uyulmuyor
En başta menu yazilmiyor
afiyet olsun cnm yanlış anlamazsan sey dicem hurmayi tekli rakam yemen iyi olur sanki ya bir ya üç
Iyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
Ceyrekten az yufka
1 yağda yumurta
Zeytin
1 bardak süt
1 lt su
İftar 20:11
1 bucuk kepce kuru fasulye
1 kase salata
1 küçük kase fırın sütlaç
3 cilek
Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün kalan 2-3 halıyı da yikadjm buzdolabi derin dondurucu temizledim ayy ne ugrastirdi yeminle ya cam raf güzel ama temizlik açısından cok gıcık yıka kurula
Ama misss gibi oldu ev ohh bayram temizligi die yaz temizliğini yaptım bayram sonu da yün yastiklarimi yikar çırpar kaldırırım tamamdr
Iyi geceler menüm
11.00 1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 çk kayisi reçeli
Yarım domates
17.00 3 ceviz
20.00 1 yumurta az tereyağında
1 tbe
Su 2l spor 30 dk gym 50 dk yuruyus 240p @Pnrrr-20
Aksam geç oldu evde kimse yoktu fırsat bulup yapamadim anca eşim gelince hemen kırdım yedim
Olmadı ama olsun telafi ederiz menüsü:)
Kahvaltı 1 dilim t.b ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2.k.k kadar beyaz peynir
Ara 1 bardak ayran
Ara 1 bardak süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar garnitürlu köfte
4 kaşık kadar tavuklu pilav
Salata
Haydari
Ara tirilice 1dilim
2,5 lt su
Sahur 02.00
Peynirzeytin
Domatessalatalık
Taze nane
İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
1 yumurta
Peynirzeytin
3 erik
Su 1.5 lt
Spor 30 yürüyüş
Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallhcok guzel gitmis tebrikler cnmbence yine tartilmaya calis
Bireysel gelir belki
bazilarinin gecen haftaki kilosu eklenmemis heralde cnm asyanin elifin daha azdi diye hatirliyorum
yok cnm dun baya yogundum cocuklar cok yordu
Bide ramazan kötü etkiledi beni gunduz hic bisey cnm istemiyor
burda bi arkadas vardi
Belli bi kiloya duserse kocasi bsya bi para verecekti miktarini unuttum
ebru artik sadece menu yazmaya geliyorsun heralde
memleketemi gideceksiniz cnm
Allah kaza bela vermesin neşeniz bol olsun. Darısı bana inşallahHemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
Amin canım inşallah sagsalim gidip geliriz inşallah Rabbim gönlüne göre versin sanada ınsallh hoşgeldin bu aradaAllah kaza bela vermesin neşeniz bol olsun. Darısı bana inşallah
Amin canım içinize sinsin inşallah. HoşbuldumAmin canım inşallah sagsalim gidip geliriz inşallah Rabbim gönlüne göre versin sanada ınsallh hoşgeldin bu arada
Afiyet olsunBu akşamki menüm.
Sahur yok
İftar
Avuç içi kadar fırında tavuk
Salata
Ara 22.30
Bir elma iki kuru kayısı kompostosu
2 litre su
Cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk toparlarlarAblacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.
Baya dolasicazsinizHemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
Sağol tatlımAfiyet olsun
Yazacak menü yoktu abla o yüzden tepki alacaktımCok gecmis olsun cnm ins. Cabuk toparlarlar
Ama sen haber vermezsen biz bilemeyizki durumunu
Bide tepki almamak icin menu yazmadim diyorsun
Bu ifadeyi 2.kez kullaniyorsun
Eğer takima dahil olmak istiyorsan
Menü yazmak takim kurali
Cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk toparlarlar
Ama sen haber vermezsen biz bilemeyizki durumunu
Bide tepki almamak icin menu yazmadim diyorsun
Bu ifadeyi 2.kez kullaniyorsun
Eğer takima dahil olmak istiyorsan
Menü yazmak takim kurali
Amin inşallahDiline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?