- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.061
Ah yavrularım.... Geçmiş olsun kuzum.Boğaz enfeksiyonu oldular canım ateşlerde yandılar. Yanımda yakınımda kimse olmayınca yalnız bakması zor oluyor iki küçük olduğundan canım. Sağol sorduğun için❤
Senin adına çok sevindim canım....Iyi geceler kizlar bugun anca kendime geldum gecmis olsun dileklerinize Allah razi olsun birden boğazlarım şişti ates ve vücut agrisi yaptı ne yiyebildum ne içebildim tam tatil oncesi kötü oldu valizdi etsikler son 2 güne kaldı inşallah yetistirebilirim tam toparlayamadım lakin Elhamdulillah iyiyim bu gecen syrede yemegince baya guzel bir kili vermisim cumaya hayırlısı bakalim sonrasi 1 ay tatil bakalim ne oluo bitecek benden böyle inşallah sizlerde iyisinizdi
Ablacığım içimdeki ses zaten son iftar ve öğlen yemek yemiyerek tatlının beni kalori olarak etkilemeyeceğini düşündümIyi aksamlar
Dun cocuklar vardi sonra alisverise gittim
Bugunde tekrar bikac sey almak icin cikmam gerekiyordu
Yarin burda tatil olduğu icin heryer kapali
Bazi menüler gercekten cok canimi sıktı
Tarti oncesi nasil boyle yapiliyor gercekten anlamiyorum
Cuma eksi gelin yada gelmeyin ama listedekiler icin bu takim sorumluluguna sığmaz
@Pumpkin00 sana piden kunefen afiyet olsun cok guzel yapmisin
Fit mutlu anne
Fitt_anne
Sizlerede tatlilar icin afiyet olsun
Vauuvvv haydi bakalım
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinBoğaz enfeksiyonu oldular canım ateşlerde yandılar. Yanımda yakınımda kimse olmayınca yalnız bakması zor oluyor iki küçük olduğundan canım. Sağol sorduğun için❤
Sağol canımAh yavrularım.... Geçmiş olsun kuzum.
Bağışıklık güçlendirici birşeyler kullanabilirsin... Çok daha çabuk atlatıyorlar canım
Sağol canım
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Bende sporla girmistimBen de bu sefer sporla girmeyi düşünüyorum
Aslında bayağı farkediyor kuzu . Mesela ben 60 kiloyum ve etim bir göbeğinde kaldı. Ama arkadaş benimle aynı boyda lakin 49 kilo ve hala eti var. Ben 49 olsam direk hastaneye yatırırlar kesinİskelet herkeste aynı tabi, sadece iri kemiklide biraz daha iri... şişman zayıf ayrımı yok zaten, bu doğru....iri kemikli ile ince kemikli arasında ufak bir fark var
Amin canımİyi geceler kızlar hepinize bol eksiler inşallah
Güzel eksiyle gelirsin inşAllah canım şimdiden kolay gelsin sorunsuz atlatirsin umarım hakkında hayırlısı olsun kurum değiştirme konusundaKızlar regl yaklaştı... Ödemli hissediyorum. İnşallah tartıya yansımaz.
Bir de baş ağrısı başladı kii uuuu....
Cuma günü arife ve bayramın 2. Günü nöbetçiyim....
İnşallah rahat geçer iyi ve olumlu enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Bayramdan sonra da kurum değiştirme durumum var. Minicik stres yapmış olabilirim
aksam kurufssulye zaten karbon ve sisirir cnm bide ustune sutlac ne alakaederim abla genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum aslinda nie bu kadar kızdın
yarin detoks yap o zaman cnm odem cayida icBugün kaptanım
dedigim gibi söz konusu telafi edip etmemen degil cnmAblacığım içimdeki ses zaten son iftar ve öğlen yemek yemiyerek tatlının beni kalori olarak etkilemeyeceğini düşündüm
Kızma kraliçem yarın telafi edicem♥♥♥
hakkinda hayirlisi olsun cnmKızlar regl yaklaştı... Ödemli hissediyorum. İnşallah tartıya yansımaz.
Bir de baş ağrısı başladı kii uuuu....
Cuma günü arife ve bayramın 2. Günü nöbetçiyim....
İnşallah rahat geçer iyi ve olumlu enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Bayramdan sonra da kurum değiştirme durumum var. Minicik stres yapmış olabilirim
Yemek olarak alternatifim yoktu sadece salatayla geciremezdm o yuzddn yedim kuru fasulyeyiaksam kurufssulye zaten karbon ve sisirir cnm bide ustune sutlac ne alaka
Cuma menusu olmus
Tarti oncesi tatli yeniyormuydu
yarin detoks yap o zaman cnm odem cayida ic
Arti olmamaya calis
dedigim gibi söz konusu telafi edip etmemen degil cnm
Listede olup tartiya 2 kala kacamak yapilmasi
hakkinda hayirlisi olsun cnm
Suya tuza dikkat et, odem cayinida ihmal etme
Bu hafta idare edin abla gelmeye çalıştıkça bişey çıkıyo hep özür dilerim cumartesiden itibaren yine gelirim eşim evde bu hafta çok zor oluyocok guzel gitmis tebrikler cnmbence yine tartilmaya calis
Bireysel gelir belki
bazilarinin gecen haftaki kilosu eklenmemis heralde cnm asyanin elifin daha azdi diye hatirliyorum
yok cnm dun baya yogundum cocuklar cok yordu
Bide ramazan kötü etkiledi beni gunduz hic bisey cnm istemiyor
burda bi arkadas vardi
Belli bi kiloya duserse kocasi bsya bi para verecekti miktarini unuttum
ebru artik sadece menu yazmaya geliyorsun heralde
memleketemi gideceksiniz cnm
Biliyorum ama zorlayarak icmiyorum canim. Emzirdigim icinde cok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gunde 3-4lt içiyorum mutlakasen bilirsin cnm oruc tutmuyorsun herhwkde zaten cuma uygundur
afiyet olsun cnm
o kadar yaotgn spora karşılık olmamış kiz ne güzel gidiodn afiyet olsun
afiyet olsun cnm
evet cnm insAllah cok etkilemez
Vayy cok iyi ya masAllah cnm tebriklef
afiyet olsun cnm cnm suyu kac lt içiyorsun sen fazlası da zarar dikjat et
ayy masAllah insan başkalarından duyunca daha gaza geliyo dimi
tskler cnm
ben bekarken 88-89 görmüştüm yaşım 16 falandi sonra bi verdim bi iki sene hic kilo almadm 70-73 arası gidil geldim evlendim hamileligin 5. Ayından sknra bi aldm bi daha da 70leri görmedim
kesinlikle bence de 70 kiloyken de ben 44-46 bedendim mesela 60-65 olursam belki anca 42 ucundan görürüm
bende raziyim vala 44 falan hattabklm kaca dusebilcez bi ara 50-52 giyiyordm simdi 48 beden giyiyorum gerci ben azicik bol seviyorum ama
hakkinzda hayırlısı olsun cnm
afiyet olsun cnm yanlış anlamazsan sey dicem hurmayi tekli rakam yemen iyi olur sanki ya bir ya üç
hhaha isimize gelmeyeni hep siliyoruz ha bende öyleyimdir ama ilk diyete basladgmda doktor demistkcek die duruyor öyle sırf ilerde büyük rakamlar verirsem oncesi sonrasi yapıp paylaşmak icin bekletiyorum
afiyet olsun cnm
iyi geceler canım
Cok iyi ya
Afiyet olsun. Valla hamarat kadının hali de bir başka. Benimde camlari silmeye niyetim vae bakalim bugün yarin ne zaman firsat verecek bebeIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
Ceyrekten az yufka
1 yağda yumurta
Zeytin
1 bardak süt
1 lt su
İftar 20:11
1 bucuk kepce kuru fasulye
1 kase salata
1 küçük kase fırın sütlaç
3 cilek
Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün kalan 2-3 halıyı da yikadjm buzdolabi derin dondurucu temizledim ayy ne ugrastirdi yeminle ya cam raf güzel ama temizlik açısından cok gıcık yıka kurula
Ama misss gibi oldu ev ohh bayram temizligi die yaz temizliğini yaptım bayram sonu da yün yastiklarimi yikar çırpar kaldırırım tamamdr
Cok gecmis olsun. Atlatırsınız işallahAblacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?