Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boğaz enfeksiyonu oldular canım ateşlerde yandılar. Yanımda yakınımda kimse olmayınca yalnız bakması zor oluyor iki küçük olduğundan canım. Sağol sorduğun için❤
Ah yavrularım.... Geçmiş olsun kuzum.
Bağışıklık güçlendirici birşeyler kullanabilirsin... Çok daha çabuk atlatıyorlar canım

Senin adına çok sevindim canım....
Hem tatil için hem giden kilolar için

Ablacığım içimdeki ses zaten son iftar ve öğlen yemek yemiyerek tatlının beni kalori olarak etkilemeyeceğini düşündüm
Kızma kraliçem yarın telafi edicem

Ah yavrularım.... Geçmiş olsun kuzum.
Bağışıklık güçlendirici birşeyler kullanabilirsin... Çok daha çabuk atlatıyorlar canım
Sağol canımMaflor kullanıyorum probiyotik çok ilaç yüklendiler malum. Başka da bişey vermiyorum. Yemeleri çok az hep ıvır zıvır

İskelet herkeste aynı tabi, sadece iri kemiklide biraz daha iri... şişman zayıf ayrımı yok zaten, bu doğru....iri kemikli ile ince kemikli arasında ufak bir fark var
Aslında bayağı farkediyor kuzu . Mesela ben 60 kiloyum ve etim bir göbeğinde kaldı. Ama arkadaş benimle aynı boyda lakin 49 kilo ve hala eti var. Ben 49 olsam direk hastaneye yatırırlar kesin

Kızlar regl yaklaştı... Ödemli hissediyorum. İnşallah tartıya yansımaz.
Bir de baş ağrısı başladı kii uuuu....
Cuma günü arife ve bayramın 2. Günü nöbetçiyim....
İnşallah rahat geçer iyi ve olumlu enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Bayramdan sonra da kurum değiştirme durumum var. Minicik stres yapmış olabilirim

Güzel eksiyle gelirsin inşAllah canım şimdiden kolay gelsin sorunsuz atlatirsin umarım hakkında hayırlısı olsun kurum değiştirme konusunda

ederim abla genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum aslinda nie bu kadar kızdın
aksam kurufssulye zaten karbon ve sisirir cnm bide ustune sutlac ne alaka
Cuma menusu olmus
Tarti oncesi tatli yeniyormuydu
Bugün kaptanım
yarin detoks yap o zaman cnm odem cayida ic
Arti olmamaya calis
Ablacığım içimdeki ses zaten son iftar ve öğlen yemek yemiyerek tatlının beni kalori olarak etkilemeyeceğini düşündüm
Kızma kraliçem yarın telafi edicem♥♥♥
dedigim gibi söz konusu telafi edip etmemen degil cnm
Listede olup tartiya 2 kala kacamak yapilmasi
hakkinda hayirlisi olsun cnm

Suya tuza dikkat et, odem cayinida ihmal etme

Yemek olarak alternatifim yoktu sadece salatayla geciremezdm o yuzddn yedim kuru fasulyeyi
Sütlaç konusunda haklı olabilirsiniz yemek yeterlo gelemdgi icin baska şeylere sarmamak adına yedim su bi kac gundur temizlikten baya yoruldum açlık oldu baya böyle oldu olmasa daha iyiydi tabi

Bu hafta idare edin abla gelmeye çalıştıkça bişey çıkıyo hep özür dilerim cumartesiden itibaren yine gelirim eşim evde bu hafta çok zor oluyo

Biliyorum ama zorlayarak icmiyorum canim. Emzirdigim icinde cok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gunde 3-4lt içiyorum mutlaka

Afiyet olsun. Valla hamarat kadının hali de bir başka. Benimde camlari silmeye niyetim vae bakalim bugün yarin ne zaman firsat verecek bebe

Cok gecmis olsun. Atlatırsınız işallah

Kızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…