- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.081
ohh gezin cok guzel olur. Güzel bir tatil olmasi dileğiyle.Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
bunlar cok az değil miBu akşamki menüm.
Sahur yok
İftar
Avuç içi kadar fırında tavuk
Salata
Ara 22.30
Bir elma iki kuru kayısı kompostosu
2 litre su
Cok mu yiyorum sizce??Afiyet olsun canım
Akşam salata yoğurt birşey olsa idi canım
Afiyet olsun canım
Dolu dolu olmuş afiyet olsun
Ben de öyleyim ben ilk Doğumda doktorum da demişti kemiklerin çok iri diye özellikle bel kısmımda Doğum için at gibisin maşallah demişti bende 38 bedene ne kadar zayıf olursam olayım giremiyorum maalesef 40 beden rahat oluyor
Çok iyi menü
Çok güzel olmuş canım
Afiyet olsun sütlaç yanmıştır bence
Afiyet olsun canım
Pilav tatlı üst üste olmuş canım
Cidden azmış canım
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir ve gecim versin.Kızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Tüh ya bana alacak kimsede yok dicem giden kiloda gittiKızlar bakın ne buldumEki Görüntüle 2274226
Aynen canim havuzlar daha kolay mikrop yayarBen de havuzda mikrop çok Ama deniz daha temiz diye biliyorum
Cabim sana fasulyeyi soylemistim tarti oncesi riskli diye baska secenek yok dedin okey ama o sütlaç nerden çıktı??Iyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
Ceyrekten az yufka
1 yağda yumurta
Zeytin
1 bardak süt
1 lt su
İftar 20:11
1 bucuk kepce kuru fasulye
1 kase salata
1 küçük kase fırın sütlaç
3 cilek
Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün kalan 2-3 halıyı da yikadjm buzdolabi derin dondurucu temizledim ayy ne ugrastirdi yeminle ya cam raf güzel ama temizlik açısından cok gıcık yıka kurula
Ama misss gibi oldu ev ohh bayram temizligi die yaz temizliğini yaptım bayram sonu da yün yastiklarimi yikar çırpar kaldırırım tamamdr
Afiyet olsun canimIyi geceler menüm
11.00 1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 çk kayisi reçeli
Yarım domates
17.00 3 ceviz
20.00 1 yumurta az tereyağında
1 tbe
Su 2l spor 30 dk gym 50 dk yuruyus 240p @Pnrrr-20
Aksam geç oldu evde kimse yoktu fırsat bulup yapamadim anca eşim gelince hemen kırdım yedim
Dilekkk tarti oncesi oldumu bu amaOlmadı ama olsun telafi ederiz menüsü:)
Kahvaltı 1 dilim t.b ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2.k.k kadar beyaz peynir
Ara 1 bardak ayran
Ara 1 bardak süt
Akşam 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar garnitürlu köfte
4 kaşık kadar tavuklu pilav
Salata
Haydari
Ara tirilice 1dilim
2,5 lt su
Ohhh afiyet olsun melis sende yapmışsın bu hafta tam patlarız artıkKızlar misafirleri uğurladım çok güzel de menüm vardı . Sonra gece içimden bir canavar çıktı sanki çok fena şeyler yedim. Kaç saattir yazayım diyorum yüzüm yok. Hatta artık hiç gelmeyip diskalifiye olmayı bile göze aldım. Sonra düşününce verdiğimi fazlasıyla alacağım aklıma geldi. Resmen buhranlı bir haldeyim. Ne deseniz haklısınız. Kaptanım istersen takımdan da çıkarabilirsin. Sizleri düşünmeyip tartı öncesi yiyeceklere gömüldüğüm için öyle kötü hissediyorum ki. Hem burdan uzak kalmak hem fazlasıyla stresten dolayı sanırım kendimi kaybettim
Ah mervecim bi denk gelemedik tam olarak seninle :)Iyi geceler kizlar bugun anca kendime geldum gecmis olsun dileklerinize Allah razi olsun birden boğazlarım şişti ates ve vücut agrisi yaptı ne yiyebildum ne içebildim tam tatil oncesi kötü oldu valizdi etsikler son 2 güne kaldı inşallah yetistirebilirim tam toparlayamadım lakin Elhamdulillah iyiyim bu gecen syrede yemegince baya guzel bir kili vermisim cumaya hayırlısı bakalim sonrasi 1 ay tatil bakalim ne oluo bitecek benden böyle inşallah sizlerde iyisinizdi
Afiyet olsun canimSahur 02.00
Peynirzeytin
Domatessalatalık
Taze nane
İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
1 yumurta
Peynirzeytin
3 erik
Su 1.5 lt
Spor 30 yürüyüş
Katılıyorum sana ablaIyi aksamlar
Dun cocuklar vardi sonra alisverise gittim
Bugunde tekrar bikac sey almak icin cikmam gerekiyordu
Yarin burda tatil olduğu icin heryer kapali
Bazi menüler gercekten cok canimi sıktı
Tarti oncesi nasil boyle yapiliyor gercekten anlamiyorum
Cuma eksi gelin yada gelmeyin ama listedekiler icin bu takim sorumluluguna sığmaz
Pumpkin00 sana piden kunefen afiyet olsun cok guzel yapmisin
Fit mutlu anne
@Keseli kanguru
Sizlerede tatlilar icin afiyet olsun
Tamam abla kizlar bana bi hatirlatma yapsinlarda değiştireyimcok guzel gitmis tebrikler cnmbence yine tartilmaya calis
Bireysel gelir belki
bazilarinin gecen haftaki kilosu eklenmemis heralde cnm asyanin elifin daha azdi diye hatirliyorum
yok cnm dun baya yogundum cocuklar cok yordu
Bide ramazan kötü etkiledi beni gunduz hic bisey cnm istemiyor
burda bi arkadas vardi
Belli bi kiloya duserse kocasi bsya bi para verecekti miktarini unuttum
ebru artik sadece menu yazmaya geliyorsun heralde
memleketemi gideceksiniz cnm
Cok gecmis olsun canimAblacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.
Arada kaytaranlar varHerkes menü yazdı mı yaw
Afiyet olsun canimBu akşamki menüm.
Sahur yok
İftar
Avuç içi kadar fırında tavuk
Salata
Ara 22.30
Bir elma iki kuru kayısı kompostosu
2 litre su
Olumlama yapppp odem yok stres yok kuzumKızlar regl yaklaştı... Ödemli hissediyorum. İnşallah tartıya yansımaz.
Bir de baş ağrısı başladı kii uuuu....
Cuma günü arife ve bayramın 2. Günü nöbetçiyim....
İnşallah rahat geçer iyi ve olumlu enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Bayramdan sonra da kurum değiştirme durumum var. Minicik stres yapmış olabilirim
Kubracim başınız sağolsun allah kalanlara sabir versinKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Yemekte yiyememissinkiMenü
Sabah 12.00...6 yk türlü
4 yk yoğurt
Öğle. Yok
Akşam yok
Su 2 olmuştur
Masallah çok güzel bir hanimsin Allah bahtinida güzel eylesinEki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı
Allah rahmet eylesin ,Geride kalanlarina sabir verdin inşallahKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Geçmis olsun Allah şifa versin şimdi iyilermiBoğaz enfeksiyonu oldular canım ateşlerde yandılar. Yanımda yakınımda kimse olmayınca yalnız bakması zor oluyor iki küçük olduğundan canım. Sağol sorduğun için❤
16.00 da yoğurt tamam ama ekmeğe gerek yoktuohh gezin cok guzel olur. Güzel bir tatil olmasi dileğiyle.
bunlar cok az değil mi
Cok mu yiyorum sizce??
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir ve gecim versin.
Kemik incedir ondaAslında bayağı farkediyor kuzu . Mesela ben 60 kiloyum ve etim bir göbeğinde kaldı. Ama arkadaş benimle aynı boyda lakin 49 kilo ve hala eti var. Ben 49 olsam direk hastaneye yatırırlar kesin
anladım cnm emzirme olayını bilemicemBiliyorum ama zorlayarak icmiyorum canim. Emzirdigim icinde cok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gunde 3-4lt içiyorum mutlaka
saol cnm kucuk bebekle zor isiniz Allah kolaylık versinAfiyet olsun. Valla hamarat kadının hali de bir başka. Benimde camlari silmeye niyetim vae bakalim bugün yarin ne zaman firsat verecek bebe
Allah kalanlara sabir versin yardımcıları olsun genç ölüm cok zor Allah rahmet eylesinKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
afiyet olsun cnmMenü
Sabah 12.00...6 yk türlü
4 yk yoğurt
Öğle. Yok
Akşam yok
Su 2 olmuştur
Güünaydınnnnn
Günaydın kızlarGünaydın mümkün mertebe çok hafif bir gün olması gerekir =)
Gunaydin tatlimGüünaydınnnnn
Valla tugce bugun cok dikkat etmen lazim dunki menuden sonraGünaydın mümkün mertebe çok hafif bir gün olması gerekir =)
Bugün diyetisyenle randevum var pek kilo verebildigimi sanmiyorum hem rengli oldum hem biraz kaçamak yaptim bakalim nasil geçecek heyecanliyim
Canim diyetisyenin ciplak olcme sansi yok onun icin kiyafetli tartiliyosun. En sağlıklı sonucu ciplak ve ac karnina alırsınKızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
guzep gecer insAllah cnm regl hqftasi odem olabilirBugün diyetisyenle randevum var pek kilo verebildigimi sanmiyorum hem rengli oldum hem biraz kaçamak yaptim bakalim nasil geçecek heyecanliyim
Ben kiyafetsiz tartiliyorum ama cok bi oynamıyor ayni rakamlar çıkıyor hep ki bildgm kadaryla kiyqfete eksi yapıyorlar sen bilirsin cnmKızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
Canım tartı öncesi olmaması gerekir yeterli gelip gelmemesi degil tam yenmeyecek dönemde yemissin bunu savunulacak bi tarafi yokkiCurukElma alıntılarimda bulamdim seni mefkurem ablaya da dedim yemekte sadece kuru fasulye yedim ve beni tatmin etmedi çayla meyvedir cekirdektir dadanacaktm muhtemelen o yuzden tatlıyı da yedim bi kac gündür temizlkten cok yoruluyorum gercekten o yuzfen yeterli gelmedi
Gecmid olsun canimBugun en gec 14-15:00 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım kizlar yeni kalktim yorgunluktan elim ayağım uyuşuk şiş bu hafta temizlikten ötürü surekli bez sikmaktan bileklerim ağrımıs zqten sinir sıkışması var bende bilekliklerimi takayım iyisi
savunmuyorum canım zaten benim yemek düzeni takımın düzenine bi türlü uyuşamadiCanım tartı öncesi olmaması gerekir yeterli gelip gelmemesi degil tam yenmeyecek dönemde yemissin bunu savunulacak bi tarafi yokki
Saol cnmGecmid olsun canim
Evet aynen benim kemiğim yok ki der dururKemik incedir onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?