- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.101
Geçmiş olsun canımBugun en gec 14-15:00 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım kizlar yeni kalktim yorgunluktan elim ayağım uyuşuk şiş bu hafta temizlikten ötürü surekli bez sikmaktan bileklerim ağrımıs zqten sinir sıkışması var bende bilekliklerimi takayım iyisi
Canım benim çok yol almışsın hedefede az kalmış mezun olduktan sonra korumaya kendi yaşam stiline göre bir düzen kurarsin ,mezun olana kadar takım kurallarına göre hareket etmek bizim yararimiza olursavunmuyorum canım zaten benim yemek düzeni takımın düzenine bi türlü uyuşamadi
Saol cnm
Başınız sağolsun Allah sizlere sabır versin çok zorKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Haklısın kurban olduğum tartı oncwsi yapmiycam bir dahaaksam kurufssulye zaten karbon ve sisirir cnm bide ustune sutlac ne alaka
Cuma menusu olmus
Tarti oncesi tatli yeniyormuydu
yarin detoks yap o zaman cnm odem cayida ic
Arti olmamaya calis
dedigim gibi söz konusu telafi edip etmemen degil cnm
Listede olup tartiya 2 kala kacamak yapilmasi
hakkinda hayirlisi olsun cnm
Suya tuza dikkat et, odem cayinida ihmal etme
Çalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....Olumlama yapppp odem yok stres yok kuzum
Kurum degistirme neden
Kiloyu vericem inşallah emzirmeyi de spordan sayalım bu haftaDilekkkk tarti oncesi bu mesajini hatirlatiyorummmmn
Günaydın canımGunaydin kizlarrr
Beraber ilerliycez Allah'ın izniyle canimDaha öncede yaptın niye olmasın ki gene. Ben ufku göremiyorum şu an ama vericem bende inşallah :)
Tamamdır bunu yapicam mezun olunca:)kızlardan izin çıkarsa ye benceb
merakla bekliorim kiz atarsan etiketle
vala bende cesme buz gibi akıyor
yoğurt yok cnm
olabilirsonra tekrar 65 dusersin o zmn da 65 100 65 olir
sqol cnm anldm cnm icebildgn kadar ic yine de
evde degilim annemdeyim cnm bugun eşim aksama yok yemege yalnız kqlma gel dediler baska yiyecek birsey yok vala
bayramda giymek icin aldm cnm uzun zmndr etek giymiyordum degisiklik olsun dedim tsk ederm cnm
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Tok tartılmak olmaz zaten. Geçen tartılmanda nasılsan simdi de öyle olmalısın.Kızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
Allah razı olsun canım sağolTüh ya bana alacak kimsede yok dicem giden kiloda gitti
Aynen canim havuzlar daha kolay mikrop yayar
Cabim sana fasulyeyi soylemistim tarti oncesi riskli diye baska secenek yok dedin okey ama o sütlaç nerden çıktı??
Afiyet olsun canim
Dilekkk tarti oncesi oldumu bu ama
Ohhh afiyet olsun melis sende yapmışsın bu hafta tam patlarız artık
Ah mervecim bi denk gelemedik tam olarak seninle :)
Afiyet olsun canim
Katılıyorum sana abla
Tamam abla kizlar bana bi hatirlatma yapsinlarda değiştireyim
Cok gecmis olsun canim
Arada kaytaranlar var
Afiyet olsun canim
Olumlama yapppp odem yok stres yok kuzum
Kurum degistirme neden
Kubracim başınız sağolsun allah kalanlara sabir versin
Yemekte yiyememissinki
Sağol tatlım inşallahCok gecmis olsun. Atlatırsınız işallah
Evet az canım bu hafta böyle oldu. Geçen hafta kaçamak yapmıştım acısını çıkarmış oldumohh gezin cok guzel olur. Güzel bir tatil olmasi dileğiyle.
bunlar cok az değil mi
Cok mu yiyorum sizce??
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir ve gecim versin.
Canim ben diyetisyen randevusunu aldigim zaman o gün sadece öldürmicek kadar yiyodumKızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
Allah razı olsun canım büyüğüm iyi küçüğüm daha halsiz ve iştahsız. Ateşi azaldı bugün biraz. Yarına ayaklanır inşallahGeçmis olsun Allah şifa versin şimdi iyilermi
Basınız sagolsun cok üzüldüm zor cocuklar daha kuçükmüşKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?