- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.121
Bende kıyafetsiz tartılıyorum canım. Sadece azıcık azıcık su iç bence yanılırsın yersenKızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
canım kasıtlı yaptgm bisey yok aslında herkesin cuma yaotgi kaçamağı ben dun yapmış oldum ki diyetisyen sütlaçı biz kaçamaktan saymıyoruz diyo haftada bi sefer tabi Tartıyı da cok etkileyeceğini sanmıyorumCanım benim çok yol almışsın hedefede az kalmış mezun olduktan sonra korumaya kendi yaşam stiline göre bir düzen kurarsin ,mezun olana kadar takım kurallarına göre hareket etmek bizim yararimiza olur
Günaydın canım hakkında hayrlisi olsunGünaydınn
Tayinm çıkmadı ama puanlar düşük seneye şansım var gibi
Gunaydin canim bi cok ogrenci gelmiyor artik sinavlar bitti die herhldeGünaydın kizlar bugun okulda ogrenci yoktu bende bos bos oturuyorum eve gitsem iyi olcakta göndermez müdür
cok sagol canım benım ıkısıde ıyı gelecek ınsallah gercı daha sımdıden yoruldum benSenin adına çok sevindim canım....
Hem tatil için hem giden kilolar için
tesekkur ederm canım ınsallahohh gezin cok guzel olur. Güzel bir tatil olmasi dileğiyle.
bunlar cok az değil mi
Cok mu yiyorum sizce??
Allah rahmet eylesin kalanlarina sabir ve gecim versin.
sorma canım ya bı duzen oturtamadım ınsallah elımden geldıgınce gırmeye gayret edıcemTüh ya bana alacak kimsede yok dicem giden kiloda gitti
Aynen canim havuzlar daha kolay mikrop yayar
Cabim sana fasulyeyi soylemistim tarti oncesi riskli diye baska secenek yok dedin okey ama o sütlaç nerden çıktı??
Afiyet olsun canim
Dilekkk tarti oncesi oldumu bu ama
Ohhh afiyet olsun melis sende yapmışsın bu hafta tam patlarız artık
Ah mervecim bi denk gelemedik tam olarak seninle :)
Afiyet olsun canim
Katılıyorum sana abla
Tamam abla kizlar bana bi hatirlatma yapsinlarda değiştireyim
Cok gecmis olsun canim
Arada kaytaranlar var
Afiyet olsun canim
Olumlama yapppp odem yok stres yok kuzum
Kurum degistirme neden
Kubracim başınız sağolsun allah kalanlara sabir versin
Yemekte yiyememissinki
ınsallah abla kısmet olursa bırde cocuklarla zor olmazsa gezıcez ınsallhBaya dolasicazsiniz
ins. Cocuklar hasta olmaz da guzel gecer cnm
Ben de havuzda mikrop çok Ama deniz daha temiz diye biliyorum
Iyi tatiller simdiden cnm insallah guzel gecer :)Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
En küçük 38 oluyorlar genelde...
Kızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Kızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Birde bigün oruç degilim randevuya kadar hiçbirşey yeyip içmesemmiki geçen hafta oruçtum çünki aradaki farki nasil anlayacagiz su bile içmesemmi diye düşünüyorumrandevumda akşam üstü
Günaydınn
Çok geçmiş olsn canm çocuklar hasta olmasın yaa bi de haber verseydin zuhal ablaya bşy demezsi cnm o.Ablacım haklısın devam etmek istiyorum kendi adıma. Üç gündür hastanelerdeyim. Çocukların ikisi birden Boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Ateşini iğnelerle düşürebildik küçüğümün. Moralim çok bozuktu. Gece boyu kötü rüyalar görüyordu korkarak uyandı hep. Sabahlara kadar uyumadım. Arada bir bakıyorum elimden geldiğince. Saçma sapan menülerle gelmek istemedim. Tepki almak istemedim. Yanlış beslenmedim ama bazen sadece salatayla geçiştirdim çok az yemek yedim.
Allah rahmet eylesin çocuklarda çok küçükmüş Allah sabırlar versinnKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Aman yemeyiver bir günde akşama kadar bişey olmaz ama biraz su iç bariKızlar siz kiyafetlemi tartiliyorsunuz ben kiyafetle tartiliyorum diyetisyen öyle tartiyor diye ama bir kiloya yakin fark oluyor
Mobing bnde yaşadım Allah vicdan merhamet versin o insanlara. O kişinin yanına da kalmadı kaç kişinin ahını almıştı neyse inşaallah yeni kurumunda huzurlu olursunÇalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Belli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksinsavunmuyorum canım zaten benim yemek düzeni takımın düzenine bi türlü uyuşamadi
Saol cnm
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.Günaydın kızlar tartiya son 1 gün doğru beslenip kalori yaktigimiz bir gün olsun inşallah
Bugün alışverişe gidicem bayram için bir gömlek ile odulum olan cantayi aliyim diyorum
Gunaydin tatlimGunaydin kizlarrr
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzuÇalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarinKiloyu vericem inşallah emzirmeyi de spordan sayalım bu hafta
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymusGünaydınn
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bariGünaydın kizlar bugun okulda ogrenci yoktu bende bos bos oturuyorum eve gitsem iyi olcakta göndermez müdür
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmensorma canım ya bı duzen oturtamadım ınsallah elımden geldıgınce gırmeye gayret edıcem
İnşAllah bi gun tutturcam duzenBelli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksin
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.
Gunaydin tatlim
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzu
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarin
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymus
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bari
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmen
Sağol tatlım Allah razı olsunÇok geçmiş olsn canm çocuklar hasta olmasın yaa bi de haber verseydin zuhal ablaya bşy demezsi cnm o.
Allah rahmet eylesin çocuklarda çok küçükmüş Allah sabırlar versinn
Aman yemeyiver bir günde akşama kadar bişey olmaz ama biraz su iç bari
Mobing bnde yaşadım Allah vicdan merhamet versin o insanlara. O kişinin yanına da kalmadı kaç kişinin ahını almıştı neyse inşaallah yeni kurumunda huzurlu olursun
Ins tatlimİnşAllah bi gun tutturcam duzen
Gunaydin canim bi cok ogrenci gelmiyor artik sinavlar bitti die herhlde
Aynen kizlar öğrenciler gelmiyo bide çoğu orućlu oluyo ondanda gelmiyolar. Bende okul evrak islerini bitirdim buraya bakıyorumBelli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksin
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.
Gunaydin tatlim
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzu
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarin
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymus
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bari
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmen
Aynen oyle cnm deniz kendini herzamam temizledigi icin ama ben yinede doktora sorardim bebis baya kucuk cunku :)
Vazgeçtik denizlik yerden başka yer ayarladık :) orda da havuz var ona da girdirmem zaten
Iyi tatiller simdiden cnm insallah guzel gecer :)
Hmm bende 38e dustukden sonra verememistm bundanmi kaynakli acaba :l
Allah rahmet eylesin geride kalanlar sabir versin cok zor bir durum gercekten
Evde kiyafetle tartilma bence cnm gercek kilon ac karina sabah soyunuk tartildigin cnku ve bazi diyetisyenler tartida ayar yapiyor kiyafet ayakabidan dolayi - 1kg olabilliyor bence bi sor
Gunaydin cnm nasip degilmis insallah seneye olur gonlune gore
Sanırım öyle oldu canımMisafirlerin gitti onun rahatlığı ile saldın bence stres kalkınca öyle oldu
Çok üzüldüm canım hem yediğim için hem de takımda olduğum içinTelafisi mümkün canım üzülme bu kadar.
Sağ ol canım . Mesajın çok iyi geldi.Pişşşt kimseye söyleme ama benim için sıkıntı yok
Öyle yapacağım kaptanım umarım artı gelmemyarin detoks yap o zaman cnm odem cayida ic
Arti olmamaya calis
Başınız sağ olsun canım.Rabbim geride kalanlara sabır versinKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
Beni biliyorsunuz son haftalarda haftalık kaçamak bile yapmadım. Ve diyete başlayalı ilk kez böyle bişey yaptım. Ama yine de takıma zararım dokunuyorsa takımdan çıkabilirimOhhh afiyet olsun melis sende yapmışsın bu hafta tam patlarız artık
Bende 52 kilo iken bile 38 beden idim....Hmm bende 38e dustukden sonra verememistm bundanmi kaynakli acaba :l
Sen epey iri kemiklisin o zaman canımkesinlikle bence de 70 kiloyken de ben 44-46 bedendim mesela 60-65 olursam belki anca 42 ucundan görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?