Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kıyafetsiz tartılıyorum canım. Sadece azıcık azıcık su iç bence yanılırsın yersen

Canım benim çok yol almışsın hedefede az kalmış mezun olduktan sonra korumaya kendi yaşam stiline göre bir düzen kurarsin ,mezun olana kadar takım kurallarına göre hareket etmek bizim yararimiza olur
canım kasıtlı yaptgm bisey yok aslında herkesin cuma yaotgi kaçamağı ben dun yapmış oldum ki diyetisyen sütlaçı biz kaçamaktan saymıyoruz diyo haftada bi sefer tabi Tartıyı da cok etkileyeceğini sanmıyorum
Günaydınn
Tayinm çıkmadı ama puanlar düşük seneye şansım var gibi
Günaydın canım hakkında hayrlisi olsun

sorma canım ya bı duzen oturtamadım ınsallah elımden geldıgınce gırmeye gayret edıcem

Ben de havuzda mikrop çok Ama deniz daha temiz diye biliyorum

Aynen oyle cnm deniz kendini herzamam temizledigi icin ama ben yinede doktora sorardim bebis baya kucuk cunku :)

Hemm esimin memleketine ordan ordudan baslayap artvine kadar gidip erzurum bayburt sivas elazig seklinde donucez inşallah abla nasip olursa 5 yil tatil yapmamanij acısını cikaricaz seçim sonrasid benim memleketimdeyiz ınsallh
Iyi tatiller simdiden cnm insallah guzel gecer :)

En küçük 38 oluyorlar genelde...

Hmm bende 38e dustukden sonra verememistm bundanmi kaynakli acaba :l

Allah rahmet eylesin geride kalanlar sabir versin cok zor bir durum gercekten

Evde kiyafetle tartilma bence cnm gercek kilon ac karina sabah soyunuk tartildigin cnku ve bazi diyetisyenler tartida ayar yapiyor kiyafet ayakabidan dolayi - 1kg olabilliyor bence bi sor

Günaydınn

Gunaydin cnm nasip degilmis insallah seneye olur gonlune gore

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Ebruebruli 280 + -- + 120 + 90 + 90 + 240 + --
biPrensesAnnesi 321 + -- + 225 + -- + -- + -- + --
Eceboce 60 + 90 + 90 + 40 + 40 + 40 + --
Pumpkin00 -- + 90 + 105 + 20 + 335 + -- + --
Yslysl -- + -- + -- + -- + -- + 30 + --
Metanol 180 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Niran Nevra 180 + -- + 360 + -- + -- + 360 + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Çok geçmiş olsn canm çocuklar hasta olmasın yaa bi de haber verseydin zuhal ablaya bşy demezsi cnm o.
Allah rahmet eylesin çocuklarda çok küçükmüş Allah sabırlar versinn
Aman yemeyiver bir günde akşama kadar bişey olmaz ama biraz su iç bari
Çalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Mobing bnde yaşadım Allah vicdan merhamet versin o insanlara. O kişinin yanına da kalmadı kaç kişinin ahını almıştı neyse inşaallah yeni kurumunda huzurlu olursun

savunmuyorum canım zaten benim yemek düzeni takımın düzenine bi türlü uyuşamadi

Saol cnm
Belli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksin
Günaydın kızlar tartiya son 1 gün doğru beslenip kalori yaktigimiz bir gün olsun inşallah
Bugün alışverişe gidicem bayram için bir gömlek ile odulum olan cantayi aliyim diyorum
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin tatlim
Çalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzu
Kiloyu vericem inşallah emzirmeyi de spordan sayalım bu hafta
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarin
Günaydınn
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymus
Günaydın kizlar bugun okulda ogrenci yoktu bende bos bos oturuyorum eve gitsem iyi olcakta göndermez müdür
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bari
sorma canım ya bı duzen oturtamadım ınsallah elımden geldıgınce gırmeye gayret edıcem
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmen

İnşAllah bi gun tutturcam duzen

Sağol tatlım Allah razı olsunCanım valla ne bileyim sadece menü yazamadım üç gün. Bayram telaşı da geçsin bir an önce daha düzenli olurum

Gunaydin canim bi cok ogrenci gelmiyor artik sinavlar bitti die herhlde
Aynen kizlar öğrenciler gelmiyo bide çoğu orućlu oluyo ondanda gelmiyolar. Bende okul evrak islerini bitirdim buraya bakıyorum

Misafirlerin gitti onun rahatlığı ile saldın bence stres kalkınca öyle oldu
Sanırım öyle oldu canım
Telafisi mümkün canım üzülme bu kadar.
Çok üzüldüm canım hem yediğim için hem de takımda olduğum için
Pişşşt kimseye söyleme ama benim için sıkıntı yok
Sağ ol canım . Mesajın çok iyi geldi.
yarin detoks yap o zaman cnm odem cayida ic
Arti olmamaya calis
Öyle yapacağım kaptanım umarım artı gelmem
Başınız sağ olsun canım.Rabbim geride kalanlara sabır versin
Ohhh afiyet olsun melis sende yapmışsın bu hafta tam patlarız artık
Beni biliyorsunuz son haftalarda haftalık kaçamak bile yapmadım. Ve diyete başlayalı ilk kez böyle bişey yaptım. Ama yine de takıma zararım dokunuyorsa takımdan çıkabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…