Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin ama olmamış böyle hem arefe günü hem 2. Günü nöbet... Kaç eczacısınız?

Kurum değiştirmek derken il içi tayin mı yoksa başka bir şey mi canım

Kızlar bugün cok gece kalmadan kilo bildirimimi yapicam sahur faktörü var diye sabahkini yazmiyorum İftar oncesine muhtrmelen daha artar eksim ama gercek eksi diye düşünüyorum su an ki eksimi
Geçen hafta:85.3
Bu hafta: 84.3
Fark: -1
Yüzde: %1.17
İftar oncesi kilomla guncelleyim mi sizce North River CurukElma @mefkurem askrhpozitif

Çok erken değil mi bildirim için canım, akşama kadar 0.5 daha düşersin bence

Gunaydin tatlim

Valla tugce bugun cok dikkat etmen lazim dunki menuden sonra

Canim diyetisyenin ciplak olcme sansi yok onun icin kiyafetli tartiliyosun. En sağlıklı sonucu ciplak ve ac karnina alırsın
[/QUO
Çalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Allah kolaylik versin işteki huzursuzluk çok can sıkici birşey gerçekten
Kendi eczaneni açmayi düşünmedinmi hiç

Ayakkabi ve çorapsiz tartiyor zaten vucut analiz ölçüm cihaziyla tartiyor, bagirsaklarimin dolu oldugunu bile gördü geçen hafta kabizkennasil bir cihazsa

Geçen diyetisyenin tartisini tazmistim kaç haftadir orada çıkan kilomu yaziyorum yine öyle yazarim
Evdeki farkli diyetisyendeki farkli,çıplak farkli giyinik farkli
Canim diyetisyenin tartisiyla elbette değişiyor ama sende sabit evdeki tartinla takip et bence ben kendi tartımı yazıyorum burya gerçi benimli haftalık kontrol degil o yüzden mecburen oluyor ama

20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
Çok güzel canım, bak bir de izne çıkmayı düşünüyordun...ne güzel ilerledin, direnci kırdın bence... artık daha da kolay gider inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…