- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.141
tünaydın cnmTünaydınnn hanımlar
benim enine geniş kemiklerim yan profilden inceliyorum baya ama kalipli olunca enden gitmiyorSen epey iri kemiklisin o zaman canım
Allah kolaylık versin ama olmamış böyle hem arefe günü hem 2. Günü nöbet... Kaç eczacısınız?Kızlar regl yaklaştı... Ödemli hissediyorum. İnşallah tartıya yansımaz.
Bir de baş ağrısı başladı kii uuuu....
Cuma günü arife ve bayramın 2. Günü nöbetçiyim....
İnşallah rahat geçer iyi ve olumlu enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
Bayramdan sonra da kurum değiştirme durumum var. Minicik stres yapmış olabilirim
AyyyKızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....
Çok erken değil mi bildirim için canım, akşama kadar 0.5 daha düşersin benceKızlar bugün cok gece kalmadan kilo bildirimimi yapicam sahur faktörü var diye sabahkini yazmiyorum İftar oncesine muhtrmelen daha artar eksim ama gercek eksi diye düşünüyorum su an ki eksimi
Geçen hafta:85.3
Bu hafta: 84.3
Fark: -1
Yüzde: %1.17
Gunaydin tatlim
Valla tugce bugun cok dikkat etmen lazim dunki menuden sonra
Canim diyetisyenin ciplak olcme sansi yok onun icin kiyafetli tartiliyosun. En sağlıklı sonucu ciplak ve ac karnina alırsın
[/QUO
Allah kolaylik versin işteki huzursuzluk çok can sıkici birşey gerçektenÇalıştığım ortamdan çok bunaldım artık mobing var tatsızlık var çok yoğun çalışıyorum nöbet canıma tak dedi....
Bilemedim ramazqnda hep iftar oncesi bildirim yaptm ama gecen konuştuk ya gercek eksi degil die kafama takıldı iftar oncesi guncelleyim mi bildirimi senceÇok erken değil mi bildirim için canım, akşama kadar 0.5 daha düşersin bence
Geçen diyetisyenin tartisini tazmistim kaç haftadir orada çıkan kilomu yaziyorum yine öyle yazarimTok tartılmak olmaz zaten. Geçen tartılmanda nasılsan simdi de öyle olmalısın.
Ayakkabi ve çorapsiz tartiyor zaten vucut analiz ölçüm cihaziyla tartiyor, bagirsaklarimin dolu oldugunu bile gördü geçen hafta kabizkenAynen oyle cnm deniz kendini herzamam temizledigi icin ama ben yinede doktora sorardim bebis baya kucuk cunku :)
Iyi tatiller simdiden cnm insallah guzel gecer :)
Hmm bende 38e dustukden sonra verememistm bundanmi kaynakli acaba :l
Allah rahmet eylesin geride kalanlar sabir versin cok zor bir durum gercekten
Evde kiyafetle tartilma bence cnm gercek kilon ac karina sabah soyunuk tartildigin cnku ve bazi diyetisyenler tartida ayar yapiyor kiyafet ayakabidan dolayi - 1kg olabilliyor bence bi sor
Gunaydin cnm nasip degilmis insallah seneye olur gonlune gore
Canim diyetisyenin tartisiyla elbette değişiyor ama sende sabit evdeki tartinla takip et bence ben kendi tartımı yazıyorum burya gerçi benimli haftalık kontrol degil o yüzden mecburen oluyor amaGeçen diyetisyenin tartisini tazmistim kaç haftadir orada çıkan kilomu yaziyorum yine öyle yazarim
Evdeki farkli diyetisyendeki farkli,çıplak farkli giyinik farkli
Allah kolaylik versin mükafatınizi artirsin inşallahKızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....
Bence 4-5 gibi bir bildirim yapabilirsin... tabi kaptan bilir, karar onun.Bilemedim ramazqnda hep iftar oncesi bildirim yaptm ama gecen konuştuk ya gercek eksi degil die kafama takıldı iftar oncesi guncelleyim mi bildirimi sence
Amin, inşaallah canım, cümlemizin.Allah kolaylik versin mükafatınizi artirsin inşallah
Tamam cnm bklm listeyi olusturmak icin geldiklerinde sorarim artkBence 4-5 gibi bir bildirim yapabilirsin... tabi kaptan bilir, karar onun.
Tebrik ederim çok güzel20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
Çok güzel canım, bak bir de izne çıkmayı düşünüyordun...ne güzel ilerledin, direnci kırdın bence... artık daha da kolay gider inşaallah20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
Ben sabah 9da kalkıp tartılıp öyle bildirim yapıyorum iyi miBence 4-5 gibi bir bildirim yapabilirsin... tabi kaptan bilir, karar onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?