- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.161
Niyetli değilsin demi cnm sen 9-10 normal bence oruc olmayanlar icin ramazan oncesi en gec 11 gibi yapiordk snrmBen sabah 9da kalkıp tartılıp öyle bildirim yapıyorum iyi mi
2 ye kadsr bildirim yapılıyor ben sabah lavbya kalkınca tartılp bakıyorum dün o kadar yememe rağmen 200 gr vermişim yine allahtanNiyetli değilsin demi cnm sen 9-10 normal bence oruc olmayanlar icin ramazan oncesi en gec 11 gibi yapiordk snrm
Genelde bende sabah tuvalete girdikten sonra tartılırm cnm iyi masAllah dun senin de kacamak vardi snrm2 ye kadsr bildirim yapılıyor ben sabah lavbya kalkınca tartılp bakıyorum dün o kadar yememe rağmen 200 gr vermişim yine allahtan
İftar menüsünün hepsini yedimGenelde bende sabah tuvalete girdikten sonra tartılırm cnm iyi masAllah dun senin de kacamak vardi snrm
En iyisi canim kafani dinlersin birazAynen kizlar öğrenciler gelmiyo bide çoğu orućlu oluyo ondanda gelmiyolar. Bende okul evrak islerini bitirdim buraya bakıyorum
Hosgeldin tatlimTünaydınnn hanımlar
Biliyorum canim ama tarti oncesi olmasi kötüSanırım öyle oldu canım
Çok üzüldüm canım hem yediğim için hem de takımda olduğum için
Sağ ol canım . Mesajın çok iyi geldi.
Öyle yapacağım kaptanım umarım artı gelmem
Başınız sağ olsun canım.Rabbim geride kalanlara sabır versin
Beni biliyorsunuz son haftalarda haftalık kaçamak bile yapmadım. Ve diyete başlayalı ilk kez böyle bişey yaptım. Ama yine de takıma zararım dokunuyorsa takımdan çıkabilirim
Allah kolaylik versin canim ben tutamadim bugunKızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....
Kızlar bugün cok gece kalmadan kilo bildirimimi yapicam sahur faktörü var diye sabahkini yazmiyorum İftar oncesine muhtrmelen daha artar eksim ama gercek eksi diye düşünüyorum su an ki eksimi
Geçen hafta:85.3
Bu hafta: 84.3
Fark: -1
Yüzde: %1.17
İftar oncesi kilomla guncelleyim mi sizce @nanekekikCurukElma @mefkurem @askrhpozitif
Gayet guzel canim ama iftara 1 2 saat kala guncelleyebilirsin bence bildirimini onun icin yazmiuorum20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
Sabah kalktiktan 1 saat sonra en sagliklisi bence. Vucut sabah odemini atmis oluyorBen sabah 9da kalkıp tartılıp öyle bildirim yapıyorum iyi mi
tünaydın cnm
Kızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....
Kızlar bugün cok gece kalmadan kilo bildirimimi yapicam sahur faktörü var diye sabahkini yazmiyorum İftar oncesine muhtrmelen daha artar eksim ama gercek eksi diye düşünüyorum su an ki eksimi
Geçen hafta:85.3
Bu hafta: 84.3
Fark: -1
Yüzde: %1.17
İftar oncesi kilomla guncelleyim mi sizce @nanekekikCurukElma @mefkurem @askrhpozitif
20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
Hosgeldin tatlim
tmm canımEn iyisi canim kafani dinlersin biraz
Hosgeldin tatlim
Biliyorum canim ama tarti oncesi olmasi kötü
Allah kolaylik versin canim ben tutamadim bugun
Gayet guzel canim ama iftara 1 2 saat kala guncelleyebilirsin bence bildirimini onun icin yazmiuorum
Sabah kalktiktan 1 saat sonra en sagliklisi bence. Vucut sabah odemini atmis oluyor
İnşAllah canım
Ooo çok sıcakmış ya Allahkolaylık versin kuzum
Tebrikler canımm
Bence çok iyi böyle devam edersen 7ler bey kalmadı
hoş buldum bitenem
Nasılsın kuzum
Ooo çok sıcakmış ya Allahkolaylık versin kuzum
Tebrikler canımm
Bence çok iyi böyle devam edersen 7ler bey kalmadı
hoş buldum bitenem
Evet aksam gec ama esimle birtek o saatte birlikte yiyoruz. Ve bir ikincisi 3 aylik bebegim var ekmegi birazda onun icin tüketiyorum. Cok agir ölümcül diyetleri de dogru bulmuyorum benim tamamen sahsi fikrim. Bayramdan sonra diyetisyene gidicem eminim o daha fazla verecek ekmegi benim yedigim 2 dilimi gecmiyor zaten ki dün sadece 1.5 dilim yedim16.00 da yoğurt tamam ama ekmeğe gerek yoktu
Birde oruç değişken akşam içim çok geç saat omun dışında güzel
Ben ağır yap demiyorum canım yoğurt yanında kuru meyve ve ya ceviz ye ekmek yeme mesela ekmeğin süt için bir faydası yokki zatenEvet aksam gec ama esimle birtek o saatte birlikte yiyoruz. Ve bir ikincisi 3 aylik bebegim var ekmegi birazda onun icin tüketiyorum. Cok agir ölümcül diyetleri de dogru bulmuyorum benim tamamen sahsi fikrim. Bayramdan sonra diyetisyene gidicem eminim o daha fazla verecek ekmegi benim yedigim 2 dilimi gecmiyor zaten ki dün sadece 1.5 dilim yedim
Eczanemi kapatıp devlete atandım kuzum ama eczane eczacılığı çok daha zor ve sıkıntılıAllah kolaylik versin işteki huzursuzluk çok can sıkici birşey gerçekten
Kendi eczaneni açmayi düşünmedinmi hiç
Nasılsın kuzum
İşte nöbetten kaçıyorum. Haziran'da 9 ecz olacağız şu an 7 ecz nöbet tutuyor. Tabi bir de süt izinliler var onlar nöbet tutmuyor bir de baş ecz var.Allah kolaylık versin ama olmamış böyle hem arefe günü hem 2. Günü nöbet... Kaç eczacısınız?
Kurum değiştirmek derken il içi tayin mı yoksa başka bir şey mi canım
7 kişi nöbet tutarken sana bayramda 2 nöbet gelmiş ama...1 kere gelmesi gerekmez miydi..İşte nöbetten kaçıyorum. Haziran'da 9 ecz olacağız şu an 7 ecz nöbet tutuyor. Tabi bir de süt izinliler var onlar nöbet tutmuyor bir de baş ecz var.
Kimse yardım etmiyor mobing var iş yıkma var var da var
Kuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallahBelli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksin
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.
Gunaydin tatlim
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzu
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarin
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymus
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bari
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmen
Evet aksam gec ama esimle birtek o saatte birlikte yiyoruz. Ve bir ikincisi 3 aylik bebegim var ekmegi birazda onun icin tüketiyorum. Cok agir ölümcül diyetleri de dogru bulmuyorum benim tamamen sahsi fikrim. Bayramdan sonra diyetisyene gidicem eminim o daha fazla verecek ekmegi benim yedigim 2 dilimi gecmiyor zaten ki dün sadece 1.5 dilim yedim
Yönetici kadrosu istiyorsun anladım.. ama o tarz konumlarda da çekememezlik ve birbirinin kuyusunu kazan çok oluyor.Kuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallahyarı yolda kalmam umarım
Kurban Bayramı'nda tutmamak için ramazan Bayramı'nda 2 gün aldım işte. Kaçış yok bebeemm öyle ya da böyle tutuyorsun o nöbetleri .....7 kişi nöbet tutarken sana bayramda 2 nöbet gelmiş ama...1 kere gelmesi gerekmez miydi..
Bence sen yeniden eczaneni aç, Anadolu'nun ücra bir köşesinde..
En azından mobbigden kurtulursun
Eczaneler hep özel değil mi devletn eczanesi mi varmışKuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallahyarı yolda kalmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?