- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.181
Yooo yooooo kuzum ne yöneticisi Allah korusun.....deli myim benYönetici kadrosu istiyorsun anladım.. ama o tarz konumlarda da çekememezlik ve birbirinin kuyusunu kazan çok oluyor.
Devlet hastanesinde yatan hastaların ilaçlarını kim hallediyor kuzum.... Hem de öyle yoğun kiEczaneler hep özel değil mi devletn eczanesi mi varmış
Mrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayınHayatgusel
MLKn
Seren ve melek siz takimda devam etmek istiyormusunuz
Gördüğüm kadariyla takim kurallarina pek uyulmuyor
En başta menu yazilmiyor
Aynen oyle hatta benim kuzenim gitmis onada ayni sekilde ve 4. Aydan oncede diyet vermemiş ve 3 ara 3 ana öğün ustelik sabah kahvaltısında tahin pekmez yazmış ve 2 ayda 9kg verdi o sekilde. Sonuçta evet belki bize faydasi yok ama. Bebeklerin gelisimi icin her turlu besin naddesine ihtiyaci var zararli seyler hariç. Ben normalde hic ekmek yeneyen biriyim ama hamilelikte basladim emzirmenin sonuna kadarda gunde en az 2-3 dilim yemeyi düşünüyorum. Gözümde haftada 1 kg vermek falanda yok az az gitsin tam gitsin istiyorum.Ak kelebek canm bende emziren anneyim diyetisyenm 3 ana öğünde üçer dilim ekmek verdi
Allah şifa versin insAllah canımMrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayın
Oooo güzel olmuş net işi canımSlm kizlar silsupurden net geldi
Bildirim yapan yok daha sanirim bende bugunluk degisen birsey yok belki yarin olursa bilemem
Ayni bizim evdeki modOyyy kızlar bu ne sıcak
Bugun sabah anneme gittim orada da temizlik yaptık eve geldim heryeri son toplu süpürdüm sildim çamaşırları astim kızıma bi çorba ısıttim geriye sadece ütü kaldı onu da yarın hallederim artık yemek ne yapsam bilemedim
Birazdan kızım banyo diye tutturdu onunla beraber bi duş alırım ardindan mutfağa girerim yemeği halledersem iftardan önce küçük hanım bisiklet sürmek istiyor aşağı indiririmdaha çok işim varmış yazinca farkettim
Kız hiç iş bitmiyor yeminle ya yaptıkça ürüyor sankiAyni bizim evdeki mod
Oyyy kızlar bu ne sıcak
Bugun sabah anneme gittim orada da temizlik yaptık eve geldim heryeri son toplu süpürdüm sildim çamaşırları astim kızıma bi çorba ısıttim geriye sadece ütü kaldı onu da yarın hallederim artık yemek ne yapsam bilemedim
Birazdan kızım banyo diye tutturdu onunla beraber bi duş alırım ardindan mutfağa girerim yemeği halledersem iftardan önce küçük hanım bisiklet sürmek istiyor aşağı indiririmdaha çok işim varmış yazinca farkettim
Aynen oyle cnmKolay gelsin canım günün baya dolu dolu geçmiş
Evet havalar baya ısındı insan boğulucak gibi oluyo ya
Canım bende emziriyorum diyetisyenim sabah dışında ekmek vermemişti 3 aylık ilken gitmiştim bebeğim ben sadece bir faydasının olmadığını söylüyorum tercih sizin menü yazılıyor yorum yapıyorum bu kadarAk kelebek canm bende emziren anneyim diyetisyenm 3 ana öğünde üçer dilim ekmek verdi
Çok Saol kuzum Allah razı olsunAllah şifa versin insAllah canım
Cnm bnım çok tşk ederim Allah razı olsunMLKn gecmis olsun Allah sifa versin
Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
** * 9.Takim 623. Etap * * *
Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.9/
Bi prenses annesi (85.3/
Gulbeseker(98,2/
ebruebrulii (83.9/
Niran Nevra( 75.8/
Jasminium84 (62.6/
nanekekik(68.8/
eceboce(60.1/
Bayankokosh (73.8/
Pumpkin00 (96.9/
Keseli kanguru (98.6/
9.takim ortalamasi :
Deneme süresindeki uyeler
Hayatgusel(69.2/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60
MLKn(69.5/BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (70.2/
CurukElma (57.4/
Ekim2009 (88.1/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56/
Hayyal(61,7/
elfkkk(70,2/
METANOL (67.9/
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(95.4)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (93.5)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76.6)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?