Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayatgusel
MLKn

Seren ve melek siz takimda devam etmek istiyormusunuz
Gördüğüm kadariyla takim kurallarina pek uyulmuyor
En başta menu yazilmiyor
Mrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayın

Ak kelebek canm bende emziren anneyim diyetisyenm 3 ana öğünde üçer dilim ekmek verdi
Aynen oyle hatta benim kuzenim gitmis onada ayni sekilde ve 4. Aydan oncede diyet vermemiş ve 3 ara 3 ana öğün ustelik sabah kahvaltısında tahin pekmez yazmış ve 2 ayda 9kg verdi o sekilde. Sonuçta evet belki bize faydasi yok ama. Bebeklerin gelisimi icin her turlu besin naddesine ihtiyaci var zararli seyler hariç. Ben normalde hic ekmek yeneyen biriyim ama hamilelikte basladim emzirmenin sonuna kadarda gunde en az 2-3 dilim yemeyi düşünüyorum. Gözümde haftada 1 kg vermek falanda yok az az gitsin tam gitsin istiyorum.

Oyyy kızlar bu ne sıcak
Bugun sabah anneme gittim orada da temizlik yaptık eve geldim heryeri son toplu süpürdüm sildim çamaşırları astim kızıma bi çorba ısıttim geriye sadece ütü kaldı onu da yarın hallederim artık yemek ne yapsam bilemedim
Birazdan kızım banyo diye tutturdu onunla beraber bi duş alırım ardindan mutfağa girerim yemeği halledersem iftardan önce küçük hanım bisiklet sürmek istiyor aşağı indiririm daha çok işim varmış yazinca farkettim

Ayni bizim evdeki mod

Kolay gelsin canım günün baya dolu dolu geçmiş

Evet havalar baya ısındı insan boğulucak gibi oluyo ya

Ak kelebek canm bende emziren anneyim diyetisyenm 3 ana öğünde üçer dilim ekmek verdi
Canım bende emziriyorum diyetisyenim sabah dışında ekmek vermemişti 3 aylık ilken gitmiştim bebeğim ben sadece bir faydasının olmadığını söylüyorum tercih sizin menü yazılıyor yorum yapıyorum bu kadar

Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…