Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba hanımlar,
Kayıplara karıştım biraz. Kızım aşı vurulmuştu alerji yaptı İki gündür kah doktorda kuyruklarında kah evde kızın başında bekliyorum. Şimdi de doktor sırası bekliyoruz. Normalde burada çekmiyordu. Bi daha deneyeyim dedim çalıştı hayret. Bu koltuğun olduğu yerde çekim var galiba evden çıkmadan tartılmıştım hemen bildirim yapayım. İftardan sonra güzel bir geçmiş yaparım inşallah kuzum da daha iyi olur da.

Mrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayın
Rabbim şifalar versin
Aslında tam uyulsa haftada 1 verilir
Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Vayy süper tebriklerr
Selamlaarrr kilo bildirimm
Cuma:68.40
Bugün:68.10
Fark:-300
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
Durumuma göre ekside olman bile iyi canm

İyiyim canımm bende biraz uyudum şimdi akşama yemeği hazırlığı yapicam, birazdan tartilip bildirimimide yaparım
Iyi yapmissin canim hava cok boguk insanin yatasi geliyor valla :)
Kuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallah yarı yolda kalmam umarım
Anladim tatlim hayırlısı neyse o olsun ya
Ay su ev isleri bitmiyor yaa bide anneninkileride halletmissin. Ütüyü gece yap bence canim sabah cekilmez sicakta valla
Slm kizlar silsupurden net geldi
Bildirim yapan yok daha sanirim bende bugunluk degisen birsey yok belki yarin olursa bilemem
Kizz tam zamaninda gelmis valla
Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Cok guzel kuzum tebriklerr
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
Regl olunca guzel bi eksi gelir canim
Edibecim cok gecmis olsun ya simdi nasil durumu
Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
Tebrikler canimm
Kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
Hicbisey yememeklede olmaz canim kararinda yemen lazim. Ama kötü degil eksin
SABAH (12:30)
2 tane tb ekmeği ile peynirli tost

ÖĞLEN YOK

ARA (16:40)
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM (19:20)
2 tane haşlanmış baget
1 tb ekmeği
1 kase yoğurt

Su 2 litre 3 olur
Afiyet olsun canim

Arkadaşlar tüm gün dışardaydım eve yeni geldim yemeği de şimdi koydum ocağa 9da yerim bildirimi şimdiden yapayım çünkü tekrar çıkıcam..

Sabah 1. Yarım su Br yağsız süt 4yk yulaf 2 çilek karıştırıp yedim

Öğle 4.9 erik

Akşam 9 1 tavuk göğsü 4 mantar 1yk zeytinyağ 2 biber 3 domates 1 soğan ve sarımsakla sote yaptım. 1 tabak ekmeksiz yicem. Şimdiden yazıyorum vaktim olmayabilir diye.

2lt detoks suyu içildi.

Bugün diyet için tambuğday lavaş ve sandviç ekmeği falan aldım. Bide zuber markasının katkısız çikolatası vardı hurmadan falan yapılmış kullanan var mı ben aldım ama ne kadar uygundur diyete?

cnm eksi olman bile super su an adet olunca iner sisligin tebrikler
geckis olsun cnm kızına noldu peki ne asisi olmuştu alerji yaptı
Rabbim şifalar versin

Aslında tam uyulsa haftada 1 verilir

Vayy süper tebriklerr

Durumuma göre ekside olman bile iyi canm
tskler cnm
Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
tebrikler canım
Kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
tebrikler cnm nie ki usuttun mu
SABAH (12:30)
2 tane tb ekmeği ile peynirli tost

ÖĞLEN YOK

ARA (16:40)
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM (19:20)
2 tane haşlanmış baget
1 tb ekmeği
1 kase yoğurt

Su 2 litre 3 olur
afiyet olsun cnm
Aynen canim vala napim anneme kiyamiyorim kiz kardesim pek ev isini tam yapamiyor yardm edeyim dedim ütüyü dedigin gibi gece hallaederim

Tskler canim

Bende senin gibi yim

Amin canım

Canim bence cok dengesiz besleniyorsun sahsi fikrim tabi sabah kahvaltını es gecme bence az yiyorsun vermen gereken kilo cok bi sure sonra tikanabilirsin
Afiyetolsun cnm aldıklarının hicbirini kullanmıyorum ben fikrim de yok

Regl yakinsa ondandır cnm eksi eksidir moral bozmak yok

Canim bence cok dengesiz besleniyorsun sahsi fikrim tabi sabah kahvaltını es gecme bence az yiyorsun vermen gereken kilo cok bi sure sonra tikanabilirsin
Afiyetolsun cnm aldıklarının hicbirini kullanmıyorum ben fikrim de yok
Ya normal de daha dengeli besleniyorum ama bu hafta çok yoğunum ve sürekli dışardaydım eve giremiyorum mecbur böyle idare ediyorum.. Bayram öncesi olduğu için alışverişi kuaförü şutu buyu evde hiç değilim dün spora bile gidemedim.. Bugün inşallah gece çıkıcam bu ara böyle idare edeyimde sonra düzenlicem saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…