- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.821
Hu huuuuu ben geldim kizlarr
spor salonuna gittim 2bucuktan 5e kadaronce 50 dakika kadar bir uzmanla beraber tum aletleri yapiyorsun azar azar, o gosteriyor falan.. sonra da kendim yaptim bir saatten biraz fazla surdu. esim de carsamba aksami basliyor
salon kocamandi, kalabalik ama mis gibi kokuyor havalandirma zaten benim icin cok onemli cunku ben kokuya inanilmaz duyarliyim hemen midem bulaniverir ter koksa :26:
her alette televizyon var kizlar... takiyorsun kulakligi seciyorsun istedigin kanali izliyorsun.. umutsuz evkadinlari vardi bir kanalda ben onu izledim kosu bandi suresi boyuncaayrica her aletin kendi vantilatoru var basiyorsun yuzune serin hava ufluyor tertemiz.. bayildim.. aletlerin hepsinde ipod/iphone takma yeri var istersen kendi muzigini goturup takiyorsun dokunmatik ekrandan daha kolay oluyor egzersiz sirasinda ayarlamak sarki secmek vs diye..
kol, sirt, karin vs calistiran aletlerde ise bu kisisel anahtarini takiyorsun setlerini yapiyorsun her set arasinda ekranda geri sayim yapiyor 60 saniye molalarla yapmak icin yani.. 20+20 seklinde yaptim her aleti.
neyse verdigim para kurusu kurusuna degecek buna emin oldum, cok rahat cok guzel gecti. tek sorun dus alamadim cunku dusta perde yok :26: ciplak ciplak herkesin icinde dus alamam tabi.. gerci dus bostu ama cesaret edemedim biri gelirse diye.. esim aldi zaten evde alicam dusumu artik ne yapayim. su an heryerim agriyorama moral olarak superim..
canim diyorlar ki yaglar daha kucuk yag asitlerine parcalaniyormus ve yag yakimi ondan sonra basliyormus, bunun icin de 20 dakikalik bir egzersiz lazim diyorlar orta veya yuksek tempolu (yani terletecek illa ki).
evet haftada 3-4 gun aslinda normali ama simdi ben bu Biggest Loser yarismasini izliyorum hergun egzersiz yaptiriyorlar gunde 5 saat......... aman tanrim yani.. ama ayda "en az" 10 kilo verdirip 5 ayda mezun ediyorlar cop gibi ve sarkmadanoradakileri gordum cok feci gaza geldim o yuzden hergun gitmek istiyorum.. pazari biraktim esimle evde tembellik yapariz diye yoksa 7 gun gidecektim... bu arada o eliptik bisiklet ne fena biseymis.. 5 dakikada canim cikti - ilk kez yaptim hayatimda.. yavas yavas suresini arttircam birden yuklenmeyeyim oldukca zormus gorundugu kadar kolay degil :18:
Ayy valla fulyacım kalkıp gelıp orda spor yapasım geldı
Bende salona gıderken en cok uzay yuruyusu zorluyodu dedıgın gıbı 10 dk zor yapıodum bende acayıp bı alet o
cok hizli vermek istiyorsan sana tek tavsiyem: isvec diyeti
ne 5gunde 5 kilo, ne de lahana.. benden soylemesi canim. arkadas 20 gun yapti 13 kilo verdi. baska bir arkadas 6 gundur yapiyor 3.5 kilo verdi (biraz bozmasina ragmen), ben de yillar once 70ten 63e inmistim 13 gun diyeti yaparak. yani sok diyet yapacaksan bence isvecten sasma derim. 5te 5 bana 3.5 kilo verdirtti sonra hepsini geri aldim bence sakin ona bulasma berbat bir diyet.. lahanayi bilmiyorum ama cok su kaybettiriyor diyorlar.
Walla ogle anlatmısısn kı ısvec dıyetını yapasım geldı valla ama ben calıstıgım ıcın ole grmlı sartlı lıstelı dıyetler yapamıyorum o yuzden telasa mahal yok
kızlar bende yarından itibaren bu diyeti yapıcam http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-kilo-zayiflatan-liste-55.html#post22904317
Ahaaa bakıyorum hemn sımdı cnm merak ettım belkı kendı dıyetıme eklıycem bıseyler bulurum
diyetisyenmi şişman :44::44:
topikte kilo verenler var ama bir haftada 15.kilo veren var ben cumaya kadar denemek istiyorum :44::44:
Terzı kendı sokugunu dıkemezmız cnm bosver sen dene o kadarda kılolu sayılmaz ayrıca