Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy valla fulyacım kalkıp gelıp orda spor yapasım geldı Ohhh mıs gıbı temız temız yap sporunu ama banyoda perde olmamasına bı anlam veremedım belkı takıcaklardır daha çünkü kim ole orta yerde dus almak ısteyebılırkı ?

Bende salona gıderken en cok uzay yuruyusu zorluyodu dedıgın gıbı 10 dk zor yapıodum bende acayıp bı alet o

Walla ogle anlatmısısn kı ısvec dıyetını yapasım geldı valla ama ben calıstıgım ıcın ole grmlı sartlı lıstelı dıyetler yapamıyorum o yuzden telasa mahal yok Proteın agırlıklı MÜRŞ diyeti yapıcam

Ahaaa bakıyorum hemn sımdı cnm merak ettım belkı kendı dıyetıme eklıycem bıseyler bulurum

diyetisyenmi şişman :44::44:
topikte kilo verenler var ama bir haftada 15.kilo veren var ben cumaya kadar denemek istiyorum :44::44:

Terzı kendı sokugunu dıkemezmız cnm bosver sen dene o kadarda kılolu sayılmaz ayrıca

denicem canım zaten bende farklı bişey yemiyordumki
bunda sadece öğleden sonraki ara fazla sabah kahvaltı az okadar

bu neki anlamadım ben :44::44::44:
ama hatunlar ne güzel zayıflamış yaa kilo gerçekten insanı yaşlı gösteriyor

bu neki anlamadım ben :44::44::44:
ama hatunlar ne güzel zayıflamış yaa kilo gerçekten insanı yaşlı gösteriyor

cnm bu yabancı ulkelerde var zayıflatma yarısması turkıyedede baslıcaktı starda ama ne oldu bılmıyorum heralde onların kampından fotolar bunlar.Galiba sımdı cekım yapıp sonra yayınlıcaklar...

Kilo yaslı gösterıyor malesef ben bı kac kez karsılastım densız ınsanlar cok etrafta malesef

nasıl yaniiiiiiiii..şimdi ben bir birey değilmiyim???benim sözümün hükmü yokmuuuuu????

cnm sıcak su torbasıyla yat dınlen gecer.Valla bıgun regl olmadım dıcen dıe korkup durum zaten ol ol bosver

günaydın kızlarr canlar cigerler
gece çok karnım agrıdı sıcak su toprbasıile yattım uyudum 2 agrı kesici aldım (
yok balım benim bebekolmaz hemen merak etme
eşim benim çok pinpiriklidir ama regl oldumya bugün gitti doktora =))

fulyaa canım benim üzülüyorum ama sürekli video gönderiyolar bana bebeğin o videoları seviyorum dua ediyorumelimden birşey gelmiyo şuan

dün eşimle akşam bizde taze portakal greyfrut suyu sıktık meyve sıkacagında hasta olmayalım diye =))

yaa çok istiyorum yapsamda şöyle 13 kilo vermiş olsamdaha hne isterimmm
ama beceremem biliyorum

:))) erkeklerde ruhlarında danalık vardır boşverr sıkma canınıı

Kızlar anca daha sabah kahvaltısı yapabılıyorum :) İşler anca bıttı ay sonu bızım bıraz youn oluyo...Neyse kepeklı ekmekten tost yaptım 4 zeytın yanınada sallama yesıl cay sekersız :) Diyet modundayım tam

ben sucukku yumurta yaptım kendşme başka bişe yemedim :))
çorbam var öğleden sonra bi çorba içerim akşam birşey yemicem inşallahhhh
sen diyince hatırladımkaç gündür haftalar oldu yeşil çay içmedim (

selam topiğim...spor salonuna gidememenin verdiği vicdan azabı ile buraya uğrayamıyorum

Neden gıdılmıyor o salona hopıs hanım ????

nasıl yaniiiiiiiii..şimdi ben bir birey değilmiyim???benim sözümün hükmü yokmuuuuu????

olurmu hıc guzummm sen ıcat ettıgınden sana sormuyoz elbette eklıcen

aynen eddacım bu erkeklerın hepsı okuz salak aptal sozum meclısten ve enıstelerden dısarı

İç eddacım yesılcay cok faydalı ozellıkle aktardan al demle ben ole yapıyorum bu sallamalar hosuma gıtmıyo benım.Şimdide öyle çeşit olsun die içiyorum ama öğlenleri MISIR PÜSKÜLÜ KABUK TARÇIN YEŞİL ÇAY demlıyorum 3 4 kupa ıcıyorum dun basladım tekrardan :)

Kızlar yemek yerken cesıtlılık onemlı.Bütün diyetisyenler söylüyor.Mide ile beyin arasındaki tokluk sinyalını gönderme zamanı 20 dk mış.Olabıldıgınce yavas küçük lokmalarla ve çeşitli yiyin diolar.

Şöyle ki ;

Öğle yemegınde koca bı tabak makarna deılde

3 kofte
2 kasık makarna
1 kase yourt
salata
su
1 elma yada portakal

olarak çeşitlendirin yemeklerınızı dıolar.

Çünkü beyın bılınc altında sadece makarna yedım dıe yer edıp 1.5 saat sonra gene aclık sınyalı gonderıyormus mıdeye...(Tabı karbonhıdratların kan sekerlerını anı yukseltmesıde dıger bır bakıs acısı)

Bol çeşitli öğünler ve Bol su tuketımı onemlı.Gunde en az 2 2.5 lıtre ıcılmelı UNUTMAYINIZ....

Son düzenleme:

aslında çok mantıklı çeşitçeşit yemek
ben makarnayı tek hiç sevmem ben salata yapar makarnaya katarım mayonezli ama son zamanlar makarna yapmıyorumm
çünkü yapınca yeniliyor

kızlar bişey sorcam ben 1 ay önce tam saçıma kırmızı krepe attırdımya sanki aktı ya
ilk günler gibi parlamıyo
tekrar tekrar boyatsam acaba saçım yanarmı?

kızlar bişey sorcam ben 1 ay önce tam saçıma kırmızı krepe attırdımya sanki aktı ya
ilk günler gibi parlamıyo
tekrar tekrar boyatsam acaba saçım yanarmı?

Cnm 1 ay once boyatmıssın tabıkı akmıstır o ustunden bı kat daha gectırmen gerek.Ben sacımı boyatıyorum boyattıktan sonrakı rekle 3 4 yıkama sonrasındakı renk bıle tutmuyo bırbırını kı senınkı 1 ay olmus.Yanma konusuna gelınce bısey olmaz.O efsane yanma hıkayelerı cok ust uste boyatınca oluyor.Yanı 1 hafta ıcınde sacını 3 kere boyattıysan ole yanma olur yoksa 1 ay gecmıs nerdeyse dıp boyan gelmıstır senın

ben saçımdan çok korkarım sürekli fön çektirmem düzletmem uçları kırılmasın diye
boya olayhıncanda dökülcek diye korkuyodum zaten ökülüyo çünkü
ozaman boyatıyım haftasonu
dip gelsene belli olmaz çünkü krepe balyaj şeklinde balım ara ara pembe kızıl
dediğin gibi ilk 3-4 yıkamada küvet kıpkırmızı oluyodu şimdi akacak boya kalmadı =))

Cnm aslında en dogrusunu yapıyorsun benım saçlarımın ucları o kadar kotuku ki.Uzadılar şimdi kestirmeyede korkuyorum.Kuaforler makası aldılarmı ellerıne anammm durdura bılene ask olsun :) Ben cok sık fon cektırırm bıde boya var tabı ıster ıstemez saclarım bakımsız oluyo kı onlara ladıgım kremler bakımların haddı hesabı yok.Ucları catal catal ve kopmalar var.Elım mahkum 2 3 cnm aldırıcam artık

En son n aktardan Çamterebentın Badem yagı Hınt yagı Jojoba yagı Kayısı yağı Bal Zeytın yagı hepsını karıstırıp sampuanımın ıcıne ekledım Yumsacık yaptı saclarımı her yıkamada kullanıyorum mutlaka...

Merhaba topikkkkkk
Güzel bi kahvaltı güneşli bi gün ohhh öğlende oldu bitcek birazdan tartıya çıktım bi 100 gram daha gitmiş sevindim cumaya kadar 500 gitse ahhh ahh...

geçmişi okuyayım bi bakalım neler olmuş çayımı da alıp geliyorum...

slm kızlar dr 2 gün rapor verdi evdeyim oğlumla öğle yemeği olarak bulgur pilavı yedim zor bela ilaç içecek olmasan yemezdim cnm hiçç bişey istemiyo oğlumun öpüşleri iyi eder beni inş
edoşum zamanında bendede kızıl balyaj vardı önceleri turuncuya sonlara doğru resmen sarıya dönmüştü en son babam romanlara benzedin git saçını boyat dedi ee adam haklı esmer kıza sarı balyaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…