Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın canım. Tek başıma başaramayacağım zaten. Ben de 2 yıldır 89 u görmedim ilk hedefim o zaten
en sağlıklısindan ulaşırsın insAllah cnm
hadi ya ben sicak miyim soguk muyum bilemdim bi kesim sicak kanli oldugumu soyler bi kesim soguk herhalde nabza gore aynen oyle ya diger konulari bilemem de diyet bölümunde pek olacakalrini sanmam
Tam diyet yemeği sana afiyet olsun .
saol cnm
Sporda aşırıya kaçışmadıkça öyle kas olmaz ki canım
Ne bilim ay vala gecen nette de okudum bilincsiz spor yapmak da sıkıntı sanki

Canım bende öyle diyorum ama kassız vücut sağlıklı değil. Kas görüntüsü kolay kolay oluşmaz merak etme. Yeğenim baya bir uğraştı kasları görünsün diye ondan biliyorum
Doğrudur cnm aynen hemen olacak is degil once bi yağları eritmek lazim temizlikten başımı kaldirip bu ara spor da yapamadm hareketsiz değildim gerci de bklm yarin frsat bulursam yeniddn yaparm

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Benim dışardan çok soğuk göründüğümü ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı olduğumu söyler çevrem. Ben nabza göre şerbet olayını ayarlayamıyorum pek canım

Doğrudur cnm aynen hemen olacak is degil once bi yağları eritmek lazim temizlikten başımı kaldirip bu ara spor da yapamadm hareketsiz değildim gerci de bklm yarin frsat bulursam yeniddn yaparm
Bende hiç spor yapamıyorum oruç olduğumdan dolayı. Bi bitsin Ramazan hayırlısıyla başlarım bende. Temizlik zaten yapamadım sularda sıkıntı vardı. Resmen Evden kaçıyorum kiri pisi görmemek için

İyi geceler herkese migrenim tuttu akşam bakamadım 20 sayfa birikmiş yaa maşaallah

Emz.anne menüm
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Domates salatalık

Ara 1 sb süt

Öğle
8 yk patlıcan yemeği
1 d ekmek
Yarım kase cacık

Ara 1 porsiyon karpuz

Akşam
Hurma
3 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
1 kase yoğurt
Salata

Su 2.5
Spor -

Benim dışardan çok soğuk göründüğümü ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı olduğumu söyler çevrem. Ben nabza göre şerbet olayını ayarlayamıyorum pek canım
bosver direk sicaj kanlı olduğunun belli olmamasi daha guzel sanki gerkesiz samimiyete gerek olmuyor

Bende hiç spor yapamıyorum oruç olduğumdan dolayı. Bi bitsin Ramazan hayırlısıyla başlarım bende. Temizlik zaten yapamadım sularda sıkıntı vardı. Resmen Evden kaçıyorum kiri pisi görmemek için
bende bu hafta guzel gidiyordum uygulamayi yapiordum ama kaldi iste zorluyor baya artk sıcaklar vala bende baya erteledim temizlii olayini dedim bi gazla kalkayım yoksa ev evlikten gidiyor
Afiyet olsun canım

İyi yapmışsın ne güzel bitmiş temizliğin. Güle güle kirlet. Ben nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Basiniz sagolsun cnm Allah kalanlara sabır versin
Günaydınn
Tayinm çıkmadı ama puanlar düşük seneye şansım var gibi
hakkinizda hayirlisi olsun cnm

Kuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallah yarı yolda kalmam umarım
diger yeri garantilemeden cikma istersen cnm
Mrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayın
cok gecmis olsun cnm
Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
vavvvvv süper gitmissss tebrikler cnm
Selamlaarrr kilo bildirimm
Cuma:68.40
Bugün:68.10
Fark:-300
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
eksi olman guzel cnm
Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
kizina gecmis olsun cnm eksi icinde tebrikler
Kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
az yemekte su icmemekte iyi degil cnm
Heralde yasadigimiz durumdan oyle oldu
yinede eksidesin cnm
Sislik gidince haftaya guzel eksi gelir
Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71

Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
gayet guzel gitmis gulbecim
Valla rahatladım tamamdır ozaman ben canım tatlı ister se bunları yerim fiyatı da uygun olsa keşke almış başını gidiyor migros kafayı yemiş..
hurmanin icine ceviz koyunca oda guzel oluyor cnm tatli istegi icin
Eki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
fistik olmusun tatlim
masallahhhhh paşaya
hersey yolundaymis sevindim cnm
Kilo bildirimi

Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600

Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmi bilemedim
bazi vucutlar sporu daha cok ister cnm
Yinede ekside olman guzel
Bayramdan sonra artirirsin
İftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
arti degilsin en azindan cnm
Ama yarin bidaha tartil istersen
Eksi olursan guncelle
Kilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
tebrikler cnm
hosgeldin prenses ismin neydi cnm
Zuhal bende

Hangi takimda yaristin nasil ayrildin
benim bildigim suya yumurta kiriliyordu
Sonra yumurta alinip yogurtla karistiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…