- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.401
en sağlıklısindan ulaşırsın insAllah cnmHaklısın canım. Tek başıma başaramayacağım zaten. Ben de 2 yıldır 89 u görmedim ilk hedefim o zaten
hadi ya ben sicak miyim soguk muyum bilemdim bi kesim sicak kanli oldugumu soyler bi kesim soguk herhalde nabza goreSende tatlım❤ısındım valla ki ben çok soğuk kanlı biriyim normalde. Erkeğin ne işi var burda. Zaten kadın çenesinden bıkmışlar kaçacak yer arıyorlar. Benimki arada bir takılır bana ne çok konuştun bugünkü kelimen bitmemiş falan diye
saol cnmTam diyet yemeği sana afiyet olsun .
Ne bilim ay vala gecen nette de okudum bilincsiz spor yapmak da sıkıntı sankiSporda aşırıya kaçışmadıkça öyle kas olmaz ki canım
Doğrudur cnm aynen hemen olacak is degil once bi yağları eritmek lazimCanım bende öyle diyorum ama kassız vücut sağlıklı değil. Kas görüntüsü kolay kolay oluşmaz merak etme. Yeğenim baya bir uğraştı kasları görünsün diye ondan biliyorum
Hoş buldum Seren .Prenses hoş geldin. Seren ben. 32 yaşındayım. 2 oğlum var. Senin mesajını göremedim eskilere baktım ama baya bi sayfa birikmiş sanırım. Umarım bir an önce hedef kilona ulaşırsın
Afiyet olsun canım güzel olmuşBen menümü yazayım
Sahur yok
İftar 19.50
Bir şiş kuşbaşı
Bir minik tabak salata
2 bardak ayran
Bir köz biber
Bir çatal humus
Bir çatal cevizli biber
Ara 22.00
İki çatal karpuz
İki çatal kavun
1.5 su ama daha devam ediyorum içmeye
Benim dışardan çok soğuk göründüğümü ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı olduğumu söyler çevrem. Ben nabza göre şerbet olayını ayarlayamıyorum pek canımen sağlıklısindan ulaşırsın insAllah cnm
hadi ya ben sicak miyim soguk muyum bilemdim bi kesim sicak kanli oldugumu soyler bi kesim soguk herhalde nabza goreaynen oyle ya diger konulari bilemem de diyet bölümunde pek olacakalrini sanmam
saol cnm
Ne bilim ay vala gecen nette de okudum bilincsiz spor yapmak da sıkıntı sanki
Amin inşallahHoş buldum Seren .Umarım hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız❤
Sağol canım çok dikkat ediyorum.Afiyet olsun canım güzel olmuş
Bende hiç spor yapamıyorum oruç olduğumdan dolayı. Bi bitsin Ramazan hayırlısıyla başlarım bende. Temizlik zaten yapamadım sularda sıkıntı vardı. Resmen Evden kaçıyorum kiri pisi görmemek içinDoğrudur cnm aynen hemen olacak is degil once bi yağları eritmek lazimtemizlikten başımı kaldirip bu ara spor da yapamadm hareketsiz değildim gerci de bklm yarin frsat bulursam yeniddn yaparm
bosver direk sicaj kanlı olduğunun belli olmamasi daha guzel sanki gerkesiz samimiyete gerek olmuyorBenim dışardan çok soğuk göründüğümü ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı olduğumu söyler çevrem. Ben nabza göre şerbet olayını ayarlayamıyorum pek canım
bende bu hafta guzel gidiyordum uygulamayi yapiordum ama kaldi iste zorluyor baya artk sıcaklarBende hiç spor yapamıyorum oruç olduğumdan dolayı. Bi bitsin Ramazan hayırlısıyla başlarım bende. Temizlik zaten yapamadım sularda sıkıntı vardı. Resmen Evden kaçıyorum kiri pisi görmemek için
Afiyet olsun canımİyi geceler herkese migrenim tuttu akşam bakamadım 20 sayfa birikmiş yaa maşaallah
Emz.anne menüm
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Domates salatalık
Ara 1 sb süt
Öğle
8 yk patlıcan yemeği
1 d ekmek
Yarım kase cacık
Ara 1 porsiyon karpuz
Akşam
Hurma
3 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5
Spor -
İyi yapmışsın ne güzel bitmiş temizliğin. Güle güle kirlet. Ben nasıl yapıcam kara kara düşünüyorumbosver direk sicaj kanlı olduğunun belli olmamasi daha guzel sanki gerkesiz samimiyete gerek olmuyor
bende bu hafta guzel gidiyordum uygulamayi yapiordum ama kaldi iste zorluyor baya artk sıcaklarvala bende baya erteledim temizlii olayini dedim bi gazla kalkayım yoksa ev evlikten gidiyor
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimİyi geceler herkese migrenim tuttu akşam bakamadım 20 sayfa birikmiş yaa maşaallah
Emz.anne menüm
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Domates salatalık
Ara 1 sb süt
Öğle
8 yk patlıcan yemeği
1 d ekmek
Yarım kase cacık
Ara 1 porsiyon karpuz
Akşam
Hurma
3 yk kuru fasulye
2 yk bulgur
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5
Spor -
Saol cnm mümkünse birqz gec kirlensinİyi yapmışsın ne güzel bitmiş temizliğin. Güle güle kirlet. Ben nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum
Afiyet olsun canımMenü dün ve bugün aynıydı
Sahur
1 yumurta
1 /2 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
Peynir kk kadar
İftar
1 kepçe tavuk çorbası
3 YK taze fasulye
Salata
Canım evim 13 üncü kat. Hidroforlar bozulmuş su çıkmıyor maalesefSaol cnm mümkünse birqz gec kirlensin
Senin sulara noldu nie yapamion temizlik
Afiyet olsun canımMenü dün ve bugün aynıydı
Sahur
1 yumurta
1 /2 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
Peynir kk kadar
İftar
1 kepçe tavuk çorbası
3 YK taze fasulye
Salata
Ayy hersey için sikinti ya Rabbim susuz birakmasin vala Allah kolaylik versin hallolur bi an once insAllahCanım evim 13 üncü kat. Hidroforlar bozulmuş su çıkmıyor maalesefKaç gündür sıkıntı oluyor en çokta duş almak sorun
Basiniz sagolsun cnmKızlar cenazemiz vardı dün. Babamın 38 yaşındaki kuzeni kanserden öldü. Arkada biri 1,5 biri 4 yaşında iki çocuk ve gencecik karısını bıraktı. Haberi aldığımdan beri ağlıyorum dün taziye evine gittim buraya yazmayı unutmuşum menüyü.
hakkinizda hayirlisi olsun cnmGünaydınn
Tayinm çıkmadı ama puanlar düşük seneye şansım var gibi
diger yeri garantilemeden cikma istersen cnmKuzm kurumumu değiştireceğim. Devlet hastanesinden başka bir kuruma geçiş yapacağım inşallahyarı yolda kalmam umarım
cok gecmis olsun cnmMrb kuzum kusura bakmayın dayım yoğun bakımda 8lduğu için ailem hepsi buraya geldi ve onlarla ilgilenmek zorunda kaldım.. O yüzden giremedim sayfaya kusura bakmayın
vavvvvv süper gitmissss tebrikler cnmIyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
eksi olman guzel cnmSelamlaarrr kilo bildirimm
Cuma:68.40
Bugün:68.10
Fark:-300
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
kizina gecmis olsun cnm eksi icinde tebriklerGeçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
az yemekte su icmemekte iyi degil cnmKilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
yinede eksidesin cnmİyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
gayet guzel gitmis gulbecimGeçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
hurmanin icine ceviz koyunca oda guzel oluyor cnm tatli istegi icinValla rahatladım tamamdır ozaman ben canım tatlı ister se bunları yerim fiyatı da uygun olsa keşke almış başını gidiyor migros kafayı yemiş..
fistik olmusun tatlimEki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
masallahhhhh paşayaKizlar bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis cok sukur
Sıpamız 2250 gr olmus simdiden :)
Doktorda diyor 3kg yu gecmesse kolay olur dogum ama hic sanmam 3 de kalsin bakalim hayirlisi
Agrilarim icinde cok normal daha da artabillir dedi tam oralarda ayaklari varmis baski yapiyordur muhtemelen dedi magnezyumu gunde 2 tablete cikardi oyle.
bazi vucutlar sporu daha cok ister cnmKilo bildirimi
Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600
Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmibilemedim
arti degilsin en azindan cnmİftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
tebrikler cnmKilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
hosgeldin prenses ismin neydi cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Prenses
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 7 yaşında
Emziriyormusun:
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyor musun: Evet
Boy:163 . Bazen 62- bazen 64
Kilo: Tam bilmiyorum ama 98 civarı
Hedef: ilk hedefim 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet
Kilo alma nedeniniz : Aşırı yeme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Yıllardır ara ara diyet yapar kilocuklarımın bir kısmını verir sonra hop fazlasıyla alırım. Yine 100 lere ulaşmışken diyete başladım. Kilo da veriyordum .Fakat bu gece dondurmaları gömerken bir dur artık dedim kendime. Grubu motive olmak açısından epeydir okuyordum. Artık aranıza katılıp takım ruhuyla kilo vereceğime inanıyorum.❤❤❤
benim bildigim suya yumurta kiriliyorduBugün sahurda yalnızım canım çılbır istedi bilen var mi suzme yogurdu sulandirip biraz tavada yumurta kırıp pisince yogurdun uzerine koyuyoruz pul biber kara biber ohh
Yesil cay yapayım bi de bugün de böyle olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?