Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zayıflamak için neler yapmalıyız ?

* Porsiyon ölçülerinizi küçültün

* Haftada iki gün mutlaka balık yemeye çalışın

* Çay-kahvede şeker kullanıyorsanız vazgeçin

* Salataya eklediğiniz yağ miktarını gözden geçirin

* Haftada bir-iki kez kuru baklagil yemeye çalışın

* Doymuş yağ tüketimini azaltın

* Meyve suyu miktarınızı kontrol edin

* Alkol tüketiminizi sınırlandırın

* Su içmekte zorlanıyorsanız bitki çayı için

* Suyun içine limon, nane yaprağı atın, içmek daha kolay olacaktır

* Her gün iki-üç kuru kayısı ve ceviz tüketin

* Her sabah aynı kahvaltıyı etmeyin

* Fiziksel açlık ile duygusal açlığı ayırt etmeye çalışın

* Öğün atlamayın

* Zeytinyağı ve yağlı tohumları tercih edin

* Etiket okumaya başlayın

* Kalori saymayın, dengeli beslenin

* Yaşam biçiminizi ve düşünce şeklinizi yeniden yapılandırın..

Son düzenleme:

Bunların genelini yapıyorum zaten verdimde resmen bugün inceldiğimi farkettim... Baştan ölçmedim tabi ama şuanda eşofmanla halim 36-38 beden gibi duruyor önceden eşofmanla kendimi çok şişman hissettiğim için aynalardan kaçardım... şimdi her sabah güne başlarken kendime bakmadan geçmiyorum

Geçmiş olsun cnm iyleşirsin umarım en yakın zamanda...

Sabah: 1 haşlama yumurta beyazı
ufak peynir
5-6 dal maydanoz
1 fincan kayısılı form çayı
2 dilim yağsız kızarmış kepek ekmek
1tanecik kızartma patates abartmadım yani

Ara: 1 fincan yeşilçay

Öğle: 1 kase 6 sebze çorbası
salata
yoğurt

Ara: portakal

Akşam: az yağlı brokoli yicekmişim
salata yanınada...

selam kizlar :) yumurtami yiyorum 2 saat sonra spora gitcem dune gore yarim kilo eksik ciktim ya cok mutlu oldum..

iyi fikir canim bugun dusuk ayarda yapicam alistikca ayarini arttiririm

Kızlar bu durumda oy cokluguyla tartı fotolu kılo bıldırımı kabul edılmıstır Burdan herkesin bilgisine ....

tamamdir :129:

yok canim ya bu ingilizler bi acayip bence valla aliolar duslarini islakti oralar ama perde yoktu.. sadece bir tane ozel dus var sandalyeli bedensel engeli olanlar icin, bitek onda perde vardi.. neyse evde alicam artik dusumu napayim..

belki turkiye'de de baslayacaktir yarisma bilmiyorum.. cok acayip bi yarisma ya.. yedirmiolar yani cok kati bir diyet ve haftanin 7 gunu 5er saat spor salonunda agir calisma.. hepsi kadin-erkek yani hungur hungur aglayana kadar egzersiz yaptiriyorlar hepsi tiknefes olmus yerlerde yani... bagiriolar calistiricilari ciyak ciyak iyice sinirlendirip gaza getirmek icin ama 5 ayda obezleri incecik yapiolar eh o da zorlamayla oluyor tabi..

kızlar bişey sorcam ben 1 ay önce tam saçıma kırmızı krepe attırdımya sanki aktı ya
ilk günler gibi parlamıyo
tekrar tekrar boyatsam acaba saçım yanarmı?
yanmaz canim hicbiseycik olmaz korkma, ben 11 yil saridan siyaha her rengi yaptirdim yakmadim..

Günaydın kızlar,

İsveç diyetine başladım:)

Sabah kahvaltısında kahve vardı ama içmedim

Şimdi öğlen yemeğimi yiyorum, 1 kase ıspanak kavurma (yağsız)
1 tane haşlanmış katı yumurta

Ayyy fulya alemsın valla guldurdun benı.Bi an ıcın gozumun onunde sey canlandı sen dusların oldugu yere gelmıssın 3 5 kadın bırlıkte dus alıyo bırbırıne kese yapıo Ahahahaahuhauh

Ayyy fulya ızledım yaaa vıdeoyu o ne ole beaaa kadının ıcınden 1 kadın daha cıkmıs resmennn

Hadı hayırlısı olsun cnmmmm

haftada en az 3, en cok 6kusur kilo falan veriyormus gosteriyorlar.. oof of.. cok asiri kilo kaybi yani ama o kadar spora normal :/ ben o kadar asla yapamazdim.. eh isin ucunda cok buyuk miktar para olunca bide egitmenler basinda olunca oluyor tabi. is yok sorumluluk yok tum gun tek derdin spor yapmak. katilmak istiyorum ama almazlar beni, o kadr obez degilim diye neyse artik spora yazildim ya kendi kendime bigger loserdaymisim gibi dusunup sporumu yapicam azar azar napayim

Teşekkürler, yumurtayı yemekten vazgeçtm

Teşekkürler, yumurtayı yemekten vazgeçtm

canim orada yazani ye cunku o proteine ihtiyacin var demek ki metabolizmanin daha hizlanmasi ve yaglari daha rahat yakabilmek icin. eksiltme yani yazanlardan.. cidden kilo vermen yavaslar kitlik psikolojisine girersen. 1 yumurta 60 kalori zaten o enerjiyi 1 saat oturarak bile yakarsin. ama onun verdigi proteine ihtiyacin var :)

bence çok doğru bir tespit şahsen ben bunu iyi anladım
3 gündür dün size gönderdiğim linkteki diyeti yapmaya çalışıyorum ne oluyor biliyormusunuz
gözüm dönmüş gibi yiyorum anladımki psikolojik hem liste işi hemde çeşitsiz yemek bana göre değil yapmaktan vazgeçtim

Yok canım ondan değil, ben yumurta sevmiyorum, yemeye uğraştım ama midem bulandı

canım bu neee zayıflatmaktan öte sanki savaşçı eğitiyorlar bencede spor çok fazla

Valla o kiloyla savaşçı gibi eğitilmeselerdi zayıflayamazlardı :) Yemiş yemiş afedersiniz ayı gibi şişmişler, acil bi müdahele gerekiyordu bence :)

bence yanlış bir kelime
biz o kiloda olabilirdik ayrıca hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz değil mi ha 100 kilo ha 70-60 sonuçta psikoloji aynı

bence yanlış bir kelime
biz o kiloda olabilirdik ayrıca hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz değil mi ha 100 kilo ha 70-60 sonuçta psikoloji aynı

Ben yanlış bir kelime olduğunu düşünmüyorum, ben kendim için de aynılarını düşünüyorum :) İnsanın hangi kiloda olacağı eğer yemekle o hale geldiyse kendi elindedir.

Bi listeye baglı kalmak benıde gerıyo...En ıyısı bol proteınlı bı dıyet yapmak...gunde 3 dılım ekmek hakkım var onuda cogunlukla sabahları kullanıcam oglen salata haslanmıs sebze tavuk et oglenlerı sebze yemegı yourt 1 meyve gıbı beslenıcem bu cok daha kolay ve ıse yarar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…