- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.841
Zayıflamak için neler yapmalıyız ?
* Porsiyon ölçülerinizi küçültün
* Haftada iki gün mutlaka balık yemeye çalışın
* Çay-kahvede şeker kullanıyorsanız vazgeçin
* Salataya eklediğiniz yağ miktarını gözden geçirin
* Haftada bir-iki kez kuru baklagil yemeye çalışın
* Doymuş yağ tüketimini azaltın
* Meyve suyu miktarınızı kontrol edin
* Alkol tüketiminizi sınırlandırın
* Su içmekte zorlanıyorsanız bitki çayı için
* Suyun içine limon, nane yaprağı atın, içmek daha kolay olacaktır
* Her gün iki-üç kuru kayısı ve ceviz tüketin
* Her sabah aynı kahvaltıyı etmeyin
* Fiziksel açlık ile duygusal açlığı ayırt etmeye çalışın
* Öğün atlamayın
* Zeytinyağı ve yağlı tohumları tercih edin
* Etiket okumaya başlayın
* Kalori saymayın, dengeli beslenin
* Yaşam biçiminizi ve düşünce şeklinizi yeniden yapılandırın..
slm kızlar dr 2 gün rapor verdi evdeyim oğlumla öğle yemeği olarak bulgur pilavı yedim zor bela ilaç içecek olmasan yemezdim cnm hiçç bişey istemiyooğlumun öpüşleri iyi eder beni inş
edoşum zamanında bendede kızıl balyaj vardı önceleri turuncuya sonlara doğru resmen sarıya dönmüştüen son babam romanlara benzedin git saçını boyat dedi ee adam haklı esmer kıza sarı balyaj
günaydın cnm ben geçen atladım bisikletin üstüne 2 dk dilim çıktı meğer benden önce eşim kullanmıştı o ayarı ağırlaştırmış hemen en düşük seviyeye aldım oo dünya varmış pedallamaya devam seviyeyi düşüğe al hem daha çok pedallamış oluyosun
Kızlar bu durumda oy cokluguyla tartı fotolu kılo bıldırımı kabul edılmıstırBurdan herkesin bilgisine ....
Ayy valla fulyacım kalkıp gelıp orda spor yapasım geldıOhhh mıs gıbı temız temız yap sporunu ama banyoda perde olmamasına bı anlam veremedım belkı takıcaklardır daha çünkü kim ole orta yerde dus almak ısteyebılırkı ?
Bende salona gıderken en cok uzay yuruyusu zorluyodu dedıgın gıbı 10 dk zor yapıodum bende acayıp bı alet o
Fulyadan merak ettım baktım bakın lınk koydum bı goz atın mıllet yapıs yaa
The Biggest Loser TURKYE STAR TV BALADI %100 ZAYIFLAMA, Noter tasdikli 10 Gnde 15 Kg. -%50 zayflama ZAYIFLAMA OKULU ETMLER The Biggest Loser turkiye TURKEY - TRKYE
yanmaz canim hicbiseycik olmaz korkma, ben 11 yil saridan siyaha her rengi yaptirdim yakmadim..kızlar bişey sorcam ben 1 ay önce tam saçıma kırmızı krepe attırdımya sanki aktı ya
ilk günler gibi parlamıyo
tekrar tekrar boyatsam acaba saçım yanarmı?
[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4[/video]
selam kizlar :) yumurtami yiyorum 2 saat sonra spora gitcemdune gore yarim kilo eksik ciktim ya cok mutlu oldum..
yok canim ya bu ingilizler bi acayip bence valla aliolar duslarini islakti oralar ama perde yoktu.. sadece bir tane ozel dus var sandalyeli bedensel engeli olanlar icin, bitek onda perde vardi.. neyse evde alicam artik dusumu napayim..
belki turkiye'de de baslayacaktir yarisma bilmiyorum.. cok acayip bi yarisma ya.. yedirmiolar yani cok kati bir diyet ve haftanin 7 gunu 5er saat spor salonunda agir calisma.. hepsi kadin-erkek yani hungur hungur aglayana kadar egzersiz yaptiriyorlar hepsi tiknefes olmus yerlerde yani... bagiriolar calistiricilari ciyak ciyak iyice sinirlendirip gaza getirmek icinama 5 ayda obezleri incecik yapiolar eh o da zorlamayla oluyor tabi..
yanmaz canim hicbiseycik olmaz korkma, ben 11 yil saridan siyaha her rengi yaptirdim yakmadim..
Günaydın kızlar,
İsveç diyetine başladım:)
Sabah kahvaltısında kahve vardı ama içmedim
Şimdi öğlen yemeğimi yiyorum, 1 kase ıspanak kavurma (yağsız)
1 tane haşlanmış katı yumurta
Ayyy fulya alemsın valla guldurdun benı.Bi an ıcın gozumun onunde sey canlandı sen dusların oldugu yere gelmıssın 3 5 kadın bırlıkte dus alıyo bırbırıne kese yapıoAhahahaahuhauh
Ayyy fulya ızledım yaaa vıdeoyu o ne ole beaaa kadının ıcınden 1 kadın daha cıkmıs resmennn
Hadı hayırlısı olsun cnmmmm
Teşekkürler, yumurtayı yemekten vazgeçtm
bence çok doğru bir tespit şahsen ben bunu iyi anladımİç eddacım yesılcay cok faydalı ozellıkle aktardan al demle ben ole yapıyorum bu sallamalar hosuma gıtmıyo benım.Şimdide öyle çeşit olsun die içiyorum ama öğlenleri MISIR PÜSKÜLÜ KABUK TARÇIN YEŞİL ÇAY demlıyorum 3 4 kupa ıcıyorum dun basladım tekrardan :)
Kızlar yemek yerken cesıtlılık onemlı.Bütün diyetisyenler söylüyor.Mide ile beyin arasındaki tokluk sinyalını gönderme zamanı 20 dk mış.Olabıldıgınce yavas küçük lokmalarla ve çeşitli yiyin diolar.
Şöyle ki ;
Öğle yemegınde koca bı tabak makarna deılde
3 kofte
2 kasık makarna
1 kase yourt
salata
su
1 elma yada portakal
olarak çeşitlendirin yemeklerınızı dıolar.
Çünkü beyın bılınc altında sadece makarna yedım dıe yer edıp 1.5 saat sonra gene aclık sınyalı gonderıyormus mıdeye...(Tabı karbonhıdratların kan sekerlerını anı yukseltmesıde dıger bır bakıs acısı)
Bol çeşitli öğünler ve Bol su tuketımı onemlı.Gunde en az 2 2.5 lıtre ıcılmelı UNUTMAYINIZ....
canim orada yazani ye cunku o proteine ihtiyacin var demek ki metabolizmanin daha hizlanmasi ve yaglari daha rahat yakabilmek icin. eksiltme yani yazanlardan.. cidden kilo vermen yavaslar kitlik psikolojisine girersen. 1 yumurta 60 kalori zaten o enerjiyi 1 saat oturarak bile yakarsin. ama onun verdigi proteine ihtiyacin var :)
haftada en az 3, en cok 6kusur kilo falan veriyormus gosteriyorlar.. oof of.. cok asiri kilo kaybi yani ama o kadar spora normal :/ ben o kadar asla yapamazdim.. eh isin ucunda cok buyuk miktar para olunca bide egitmenler basinda olunca oluyor tabi. is yok sorumluluk yok tum gun tek derdin spor yapmak. katilmak istiyorum ama almazlar beni, o kadr obez degilim diyeneyse artik spora yazildim ya kendi kendime bigger loserdaymisim gibi dusunup sporumu yapicam azar azar napayim
canım bu neeezayıflatmaktan öte sanki savaşçı eğitiyorlar bencede spor çok fazla
Valla o kiloyla savaşçı gibi eğitilmeselerdi zayıflayamazlardı :) Yemiş yemiş afedersiniz ayı gibi şişmişler, acil bi müdahele gerekiyordu bence :)
bence yanlış bir kelime
biz o kiloda olabilirdik ayrıca hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz değil mi ha 100 kilo ha 70-60 sonuçta psikoloji aynı
bence çok doğru bir tespit şahsen ben bunu iyi anladım
3 gündür dün size gönderdiğim linkteki diyeti yapmaya çalışıyorum ne oluyor biliyormusunuz
gözüm dönmüş gibi yiyorumanladımki psikolojik hem liste işi hemde çeşitsiz yemek bana göre değil yapmaktan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?