Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Açım aççççç Ama dayanıcam. Daha 3 bardak su içebildim 5 bardak dahan içmem lazım en az

Bardak dedıgın normal su bardagımı cnm ? yoksa benımkı gıbı buyuk bıseymı? 5 bardak su kac lt yapıo kı ? Ben pek anlamam bu lt gr ıslerındende :) Yanındakıde bıtkı cayım yanınanda form buskıvı cıkarıcam 5 tane

Bana çay yasak malesef Ama yeşil çay içicem birazdan, yasak olmasının hiç bir anlamı yok çünkü, yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ve çok faydalı.
Ben normal bardakla su içtim ama küçük bardak değil yinede :) Litre olarak bilmiyorum ama

Bende mısır puskulu yesıl cay kabuk tarcın demledım ıcıyorum ee lıtre olarak bılmıyonda neye dayanarak 5 bardak dıon kı aslında var bunun bı olcusu bılıyonmu ıste 7 bardak su 1 lt re gıbı ...Öğrensek fena olmaz aslında

heh cok yasa yaa Uuuuu benım maksımuma ulasmam ıcın gunde 16 bardak su ıcmem gerek ben sımdıye kadar 5 bardak ıctım patlıycak gıbıyım yaa bu su ıcmek ne zor sey yaabu smıleda bayıldım yane

Kesinlikle çok zor, dukan diyeti yaparken o kadar suyu nasıl içiyordum bilmiyorum. Ben günde 1 bardak su içmesem yine ihtiyaç duymuyorum :S

[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4[/video]

fulya harika yaa
bu program buraya gelse bizdeki kadınlar bu kadar azimli olacaklarını sanmıyorum bizlerde iştah o biçim :)))
ama kadın eski hali ne kadar çirkin ama sonradan ne kadar güzel oluyo dimi düşünsenize
ilk şişkoya kimse bakmaz ama ikinci çıtıraa oooo :)))
ve bunlar aynı kişi biz çok korkagızzzzz yapamadıgımız içnnnn

Biz de başarıcaz =) Bizim eksiğimiz ne bunlardan

Bu yarışma Türkiyeyede geldi kızlar... Star tv başlatıcak başvuru sayısı toparlıyordu en son bi arkadaşım organize ediyor 1 yada 2ay sonra görücez ekranlarda

Kesinlikle çok zor, dukan diyeti yaparken o kadar suyu nasıl içiyordum bilmiyorum. Ben günde 1 bardak su içmesem yine ihtiyaç duymuyorum :S

Aynen bende gunde 1 bardak ıcmesem neden su ıcmedım demem ,? Çok kotu bı huy cokkk...Diyetısyenler sey dıor bı surahı suyun ıcıne yesıl elme lımon nane yapragı felan atın zevkınıze gore su ıcmenızı kolaylastıracaktır dıolar bılgınız olsun :)

Bu yarışma Türkiyeyede geldi kızlar... Star tv başlatıcak başvuru sayısı toparlıyordu en son bi arkadaşım organize ediyor 1 yada 2ay sonra görücez ekranlarda

Evt cnm çekimleri başlamış ciddi kilo verenler var...Bugun bı lınk vermıstım orda vardı kadınlar...

kizlar salona gittim tam 2 saat sporumu yaptim ter icinde dilim disarida bir sekilde neredeyse 1000 kalori yaktim geldim
yalniz bugun gitmeden sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek yemstim inanilmaz aciktim basim donuyordu artik..
simdi biraz vejeteryan tavugu , bol salata, 3 dilim firinda patates, 1 kasik light mayonez.. 400 kaloriye aksam yemegimi yiyorum. harika bu tempoyla gidebilirsem ayda 4 kilo verebilirim gibi geliyor..... ahhh keske ya keskeeeee o gunleri gorebilsem artik zayif olmak istiyorum

Eğer fotoğraflardaki sensen en fazla 70 kg duruyorsun :S

Eğer fotoğraflardaki sensen en fazla 70 kg duruyorsun :S

hangi fotograflar canim profildeki mi? dogru teshis zaten 70lerdeydim o zamanlar.. 90lardaki hallerimin fotograflari yok cunku zaten 1 kez foto cektirdim kilo aldiktan sonra onlari da sakliyorum herkesten berbattt gorunuyorum...
89luk halimin fotografini da cekip Mursh'a yolladim birkac ay sonra kiyaslama yapabilmek icin.. Mursh takim albumunu yapinca gorursunuz icler acisi halimi

Merhaba kilo veresim hızla arttı resmen kış başladı bitiyor ben hala yerimde sayıyorum hani motive????? 50 olmam lazım hadi tempoooo

Vericeksin canım hep beraber vericez. Burda olman bile çabaladığının göstergesi

Elma sirkesi bal su karışımını denedim tadı iğrenç Kokusu için aynen bunu yaptım öğğğğğğğğğğğ ama midemde bi yumuşaklık bi gaz sıkışıklığının geçtiğinide hisstettim ne yediysem wc ye çıkarttı anında bu özelliği sanırım kayıpları önce bağırsakta başlatıyor 1 hafta içicem. Bakalım eğer sonuç alırsam bilgilendiririm gitmesi lazım bu kiloların gidip satış elemanına havayla birlikte 36 beden istiyorum demek için bu berbat şeye bile katlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…