Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Menü
Sahur
1/2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
2 kk peynir

İftar
1.kepce mercimek çorbası
4 YK kadar karalahana
5 -6 tane kiraz
3 YK bulgur
afiyet olsun kuzum az geldi bana biraz.... kara lahanaya bayılırım . dolmasını, çorbasını çok severim ama iç yağsız olanını

tişikkir idirim cinim

%4 görünce şok oldum, kilosuna bı bakayım dedim...48 'den 46 'ya düşmüş.... şoklardayim
46 nedir yauwww ben en son ilkokulda görmüşümdür o kiloyu .....
ama ben evlenirken 45 kiloydum lafını çok duyarım....
ben evlenirken 59 kiloydum

46 nedir yauwww ben en son ilkokulda görmüşümdür o kiloyu .....
ama ben evlenirken 45 kiloydum lafını çok duyarım....
ben evlenirken 59 kiloydum

Boyu kısaymış canım 46 kiloya düşen arkadaşın..

Bende Lise sonda 45 kilo idim. Evlenirken 55....liseli kız gibi durmak istemiyorum ama 55 kilo neden olmasın

hep soracam unutuyorum nirancim
Bu kagit kebabina ne koyuyorsun
Degisik turleri var

Hatay usulü yapıyorum canım.

Yarım kilo kıymanın içine 5 diş sarmısak, bir tutam maydanoz, karabiber, pulbiber, kimyon(olmasada olur), bir tatlı kaşığı domates salça.... üzerine de domates, biber... yağlı kağıdın üzerine basıp 180 derecede yavaş yavaş pişiriyorum

seni bu görevden azat ediyorum tatlim

Artık yemekleri dolaba koymayı sevmiyorum, dökmek ise hiç bana göre değil canım

Ramazan'da ayar tutmuyor zor oluyor ama az yapacağım artık.

abartmayı tabiki düşünmüyorum tatlım ama açıklamayı yaptım nerdeyse bi kac senedir hiç tam anlamıyla disarda yemek yemiyoruz o yüzden kestiremiyorum
nerdeeeee.... GÜNAYDIN CANIMMM
niye uyumadın kız
harika canım.... sonradan pişman olacağın şeyler yememişsindir inşallah ..... bu durumu iyi bilirim Rabbim bir an önce maddi sıkıntılarınızı gidersin inşallah
yok canım bu aksam çıkıcaz daha insAllah öyle olur canım...
Saol cnm Allah razı olsun Rabbim herkeisn yardımcısı olsun

Yok abla İstanbul felç idi trafik çıkamadık trafiğe bakacağız bu gün tekrar bu gün nasipse inş

Tamam canim :)
Ne kalmış şurada 14.7 kgcik
Hedefe ulaşıcam insAllah verdiğim kiloları görünce motive oluyorum sırf bu yüzden uygulma duruyor telefonumda
Kizzz cogu gitmis bak ne guzel yaaa 18 kilo vermisssinnn 14 te gidecek tabikiii

Nöbetçiydim kuzum belki kısmetse öğleden sonra yatarım

Aynen hedefim o yonde cnm en fazla 16 diyorm kendime. Suan itibariyle 11.5 kg aldm bakalm :)

Bizde gelek mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…