Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım

Merhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
Eşim memleketine gittiği için bugün pazar alışverişi bana düştü, bebeği kızlara bıraktım, pazara gittik geldim, geldiğimde bütün kıyafetlerim islakti, üzerime su tutulmuş gibi...

Normalde bugün annemlere gidecektim, sabah annem aradı, yoldayız geliyoruz dedi...babam Adana sıcağına dayanamadığı için 10 gün bayram tatilini burada yaylada geçirmeye karar vermişler, bende bu akşam yanlarına gideceğim, birlikte iftarı dışarda yapacağız, gece geri döneceğim inşaallah.

Güle güle giy canım...

Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.

Tamam canim :)

Kizzz cogu gitmis bak ne guzel yaaa 18 kilo vermisssinnn 14 te gidecek tabikiii
aynen cnm insAllah
Nöbetçiydim kuzum belki kısmetse öğleden sonra yatarım
dinlemeye geçtin sanırım
gelin kız misafiri çok severiz
Günaydınn herkese. Uykusuz bir gecenin sonunda güzel bi eksi görmek keyfimi yerine getirdi
ooo güzel haber eksi görmek
Merhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
mrb canım güle güle giy insAllah bizim yiyecek alışverişi kaldı bi şükür bende anneme tatlı yaptım geldim eve ufaktan hazırlancam eşim işten çıkmış gelince çıkarız dışarı
ay hava çok sıcak cidden ya Allah kolaylık versin disardakilre afiyet olsun cnm şimdiden
Güle güle giy canım...

Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.
beden olarak inceldigini hissetmio musun hiç canım tuhaf gerçekten nasıl olmaz acaba yagdan gitmiyor mu ki

Güle güle giy canım...

Çok enteresan olmuş her 5 kiloda nerdeyse 1 beden inceliyo senin 2 beden farketmen lazım belki once yukardan veriyosundur kiloları

Bugün makarna yiyeceğim için çok mutluyum resmen karbonhidrat aşeriyorum hahahaha ya.. Ama diyette olmaya alıştım sağlıklı beslenme kafasına.. Sizde durumlar ne alıştınız mı canınız neler istiyor nasıl durduruyorsunuz kendinizi? Ben film açıyorum hemen geçiyorum odaya unutuyorum =)))

Merhaba herkese kolay gelsin akşama kardeşim gelecek temizlik yaptim simdi yemege geçecegim bayram yogunlugu başliyor artık inşallah bu arada rejimimi ihmal etmem ramazanda toplam 5.8 kg verdim kendime şık bir elbise aldim inşallah emeklerim zayi olmaz tatli neysede böreklere nasil dayanacagim bilmiyorum

Bendede aynı durum var bide çok severim zaten makarnayı ahh o makarnalar yuzunden simdi ugrasiyoruz

afiyet olsun cnm beni en cok poaca birek zorluyor bi de pilav ama cogu zmn kıyafetleri düşünüp kendimi frenliorum
oo masAllah cok guzel cnm tebrikler insAllah guzel atlatrsjn cnm bayrami aynrn vala benim de zaafim borekler
Mutlu haftasonlari kizlar

Heralde bugun herkes yogundur
Bende alisverise gidecem birazdan
Gelincede bahceyi temizlicem
Yarin evde temizlik yapicam pazarteside hazirlik

Herkese kolay gelsin
saolasın abla sana da kolay gelsin
Selam kızlar
Biz de evdeyiz kalan ufak tefek işleri halletmeye çalışıyoruz
Bi yandan ufaklıklarla uğraşıyoruz
Akşama geleceğim öpüyorum hepinizi
Kolqy gelsin cnm grsrz akşama

Çok enteresan olmuş her 5 kiloda nerdeyse 1 beden inceliyo senin 2 beden farketmen lazım belki once yukardan veriyosundur kiloları
Olmayan birçok kıyafetim olmaya başladı hem üst hem alt parçalardan am bu pantolona şaşkınım...

Önce omuzlarım gitti, onu farkettim. Kalça ve göbek yerinde durmasına rağmen bacaklar inceldi.

Oyle deme abla belli olmaz :)

Cok sagol tatlimm
dünyanın parasını harcıyor test alıyorum çözüyorum diyor ama eli bomboş dolanıyor okulda bıraktım diyip savsaklıyor deneme sınavları da berbat okul da okuma da gözü yok sıpanın işin aslı hazırlanmıyor hazırlanıyor numarası yapıyor gülüm :))

sağ ol mefkuşum taşınmayı gözüm yemiyordu :)))
3 hafta kalırız memlekette kv de de annem de de internet yok zaten olsa da kalabalıktan oturup bakacak şansım olmazdı büyük ihtimal
ayy inşallah bu defa da memlekete gidip eksi kiloyla dönerim :))

şifa olsuuunn :))

Mutlu haftasonlari kizlar

Heralde bugun herkes yogundur
Bende alisverise gidecem birazdan
Gelincede bahceyi temizlicem
Yarin evde temizlik yapicam pazarteside hazirlik

Herkese kolay gelsin
o güzel bahçenin tadını çıkarmanın yanın da temizlemesi bakımı da var tabi demii , kolay gelsin mefkurem sana da hepimize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…