- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.761
Ay geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarımKızlar tel tek yazamıyorum. Hastane yolundayım büyük oğlan hastalandı ilaçlardanmıdır bilemiyorum karnı ağrıyor iki büklüm kuzum. Yarın telafi ederim inşallah. Kilo veren yada çabalayan herkesi tebrik ederim. İyi akşamlar
Gunaydinnn
Gunaydin kizlarrrGünaydınn herkese. Uykusuz bir gecenin sonunda güzel bi eksi görmek keyfimi yerine getirdi
Eşim memleketine gittiği için bugün pazar alışverişi bana düştü, bebeği kızlara bıraktım, pazara gittik geldim, geldiğimde bütün kıyafetlerim islakti, üzerime su tutulmuş gibi...Merhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
Güle güle giy canım...Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
aynen cnm insAllahTamam canim :)
Kizzz cogu gitmis bak ne guzel yaaa 18 kilo vermisssinnn 14 te gidecek tabikiii
dinlemeye geçtin sanırımNöbetçiydim kuzum belki kısmetse öğleden sonra yatarım
gelin kızBizde gelek mii
ooo güzel haber eksi görmekGünaydınn herkese. Uykusuz bir gecenin sonunda güzel bi eksi görmek keyfimi yerine getirdi
mrb canım güle güle giy insAllah bizim yiyecek alışverişi kaldı bi şükür bende anneme tatlı yaptım geldim eve ufaktan hazırlancam eşim işten çıkmış gelince çıkarız dışarıMerhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
ay hava çok sıcak cidden ya Allah kolaylık versin disardakilre afiyet olsun cnm şimdidenEşim memleketine gittiği için bugün pazar alışverişi bana düştü, bebeği kızlara bıraktım, pazara gittik geldim, geldiğimde bütün kıyafetlerim islakti, üzerime su tutulmuş gibi...
Normalde bugün annemlere gidecektim, sabah annem aradı, yoldayız geliyoruz dedi...babam Adana sıcağına dayanamadığı için 10 gün bayram tatilini burada yaylada geçirmeye karar vermişler, bende bu akşam yanlarına gideceğim, birlikte iftarı dışarda yapacağız, gece geri döneceğim inşaallah.
beden olarak inceldigini hissetmio musun hiç canım tuhaf gerçekten nasıl olmaz acaba yagdan gitmiyor mu kiGüle güle giy canım...
Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.
Çok enteresan olmuş her 5 kiloda nerdeyse 1 beden inceliyo senin 2 beden farketmen lazım belki once yukardan veriyosundur kilolarıGüle güle giy canım...
Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.
Bendede aynı durum var bide çok severim zaten makarnayı ahh o makarnalar yuzunden simdi ugrasiyoruzBugün makarna yiyeceğim için çok mutluyumresmen karbonhidrat aşeriyorum hahahaha ya.. Ama diyette olmaya alıştım sağlıklı beslenme kafasına.. Sizde durumlar ne alıştınız mı canınız neler istiyor nasıl durduruyorsunuz kendinizi? Ben film açıyorum hemen geçiyorum odaya unutuyorum =)))
afiyet olsun cnm beni en cok poaca birek zorluyor bi de pilav ama cogu zmn kıyafetleri düşünüp kendimi frenliorumBugün makarna yiyeceğim için çok mutluyumresmen karbonhidrat aşeriyorum hahahaha ya.. Ama diyette olmaya alıştım sağlıklı beslenme kafasına.. Sizde durumlar ne alıştınız mı canınız neler istiyor nasıl durduruyorsunuz kendinizi? Ben film açıyorum hemen geçiyorum odaya unutuyorum =)))
oo masAllah cok guzel cnm tebrikler insAllah guzel atlatrsjn cnm bayrami aynrn vala benim de zaafim boreklerMerhaba herkese kolay gelsin akşama kardeşim gelecek temizlik yaptim simdi yemege geçecegim bayram yogunlugu başliyor artık inşallah bu arada rejimimi ihmal etmem ramazanda toplam 5.8 kg verdim kendime şık bir elbise aldim inşallah emeklerim zayi olmaz tatli neysede böreklere nasil dayanacagim bilmiyorum
saolasın abla sana da kolay gelsinMutlu haftasonlari kizlar
Heralde bugun herkes yogundur
Bende alisverise gidecem birazdan
Gelincede bahceyi temizlicem
Yarin evde temizlik yapicam pazarteside hazirlik
Herkese kolay gelsin
Kolqy gelsin cnm grsrz akşamaSelam kızlar
Biz de evdeyiz kalan ufak tefek işleri halletmeye çalışıyoruz
Bi yandan ufaklıklarla uğraşıyoruz
Akşama geleceğim öpüyorum hepinizi
Olmayan birçok kıyafetim olmaya başladı hem üst hem alt parçalardan am bu pantolona şaşkınım...Çok enteresan olmuş her 5 kiloda nerdeyse 1 beden inceliyo senin 2 beden farketmen lazım belki once yukardan veriyosundur kiloları
Allah zihin açıklığı versin tüm sınava girecek öğrencilere sizinkine de başarılar dilerim
Allah razı olsun canım benimoğlana başarılar tatlım Allah zihin açıklığı versin... inşallah güzel sonuçlar gelsin
Oyle deme abla belli olmaz :)
Cok sagol tatlimm
dünyanın parasını harcıyor test alıyorum çözüyorum diyor ama eli bomboş dolanıyor okulda bıraktım diyip savsaklıyor deneme sınavları da berbat okul da okuma da gözü yok sıpanın işin aslı hazırlanmıyor hazırlanıyor numarası yapıyor gülüm :))Tebriklerr
Max 15 kiloyla gitsen doğuma çok iyi
Köz kapya biberimm vardı dondurucuda onu yoğurtlayıp yedim. Eşimde çökelekli yumurta bükme kahvaltı istedi bugün iftara
Aldı başını gitti derken 200 gr da çokmuş
Tayin konusunda çok sevindim abla sınav konusunda nye umutsuzsun hazırlanmadı mı oğlan
sağ ol mefkuşum taşınmayı gözüm yemiyordu :)))huzurla saglikla güle güle oturun ins. Cnm
Bildirime gelinceeeeee
Superrrrrr gitmis masallahhhhh
gayet guzel goksucum
kubraaaa seninde cok guzel gitmis tebrikler cnm
Öyle cnm ramazanda olunca yorucu oluyor
Bana ranazan cok dokundu
4 gun icin gayet guzel cnm
her hafta kendini sikmadan bu kadar bile versen yeterli olur ponim
koruma gayet guzel cnm
seninde cok guzel gitmis cnm cok tebrikler
işimiz şakaydı dilegim :)
Masallah cok guzel gitmis cnm
olsun nirancim buda cok guzel az degilki tebrikler
kacamaklara ragmen cok guzel gitmis tugcecimtebrikler cnm
tmm cnm baslangicin hayirli olsun
ramazanda benden bisey beklemeyin
her eksi candir diyelim tatlim :) tebrikler
bende sevdim bu artiyi
sende iyiki bu takima gelmisin cnm
Verdigin katkilardan dolayi biz tesekker ederiz
cok sukurrrrr
Gecen hafta kkotuyduk iyi oldu
Gerci sonraki hafta korkutuyor beni
gozunuz aydin cnm
Oglaninda sinavi guzel gecer ins.
Memlekette baya kalacakmisiniz
Yine gelmicen o zaman
şifa olsuuunn :))tskler cnm vala esimde pek yiyesi gelmedi bugun ama cabm istedi yaptm bol yesillikli misssana da afiyet olsun cnm
Tşkler tatlim
vericeksin tabiki o zmna kadar daha vakit var cnm
tskler cnm sende gruba dahil olacaksn artk seninde eksilerini gorucez insAllah
afiyet olsun cnm
❣
afiyet olsun cnm guzel
abla ben sey soracaktm sana takimlar yuzde bildrmivek biz buraya kilo bildirimi yapicaz peki menuleri paylascaz mi
Hayrlisi olsun abla birinci olamasakta hepimiz guzel verdik❣
o güzel bahçenin tadını çıkarmanın yanın da temizlemesi bakımı da var tabi demii , kolay gelsin mefkurem sana da hepimize de :)Mutlu haftasonlari kizlar
Heralde bugun herkes yogundur
Bende alisverise gidecem birazdan
Gelincede bahceyi temizlicem
Yarin evde temizlik yapicam pazarteside hazirlik
Herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?