Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olmayan birçok kıyafetim olmaya başladı hem üst hem alt parçalardan am bu pantolona şaşkınım...

Önce omuzlarım gitti, onu farkettim. Kalça ve göbek yerinde durmasına rağmen bacaklar inceldi.
benim de önce omuzlardan belli olmuş , hep dediler omuzların erimiş boynun ortaya çıkmış diye bir de ben önceden boynum kolum göğüs göğüs altı bel, göbek , üst alt diye bacağa kadar her yerimi ölçüp not alırdım en yavaş giden kollarla göbek ben de , belki de senin de öyledir

tüm evi cam kapı halı kanepe demeden temizledim en son perşembe dip bucak sildim süpürdüm toz aldım dün sadece süpürge açtım bu gün bir baktım toz kaplamış tuvalet aynasının önünü kafayı yiycem yaavf sıcaktan nefes çıkmıyor her yeri camları açıyorum mecburen az esinti oldu mu da evi toz götürüyor gel de dellenmee
bayrama bana gelen olmaz büyük ihtimal ama ben yine de hazırlık yapayım diyorum tatlı zaten beceremiyorum şu minnak kurabiyeler var ya pudra şekerine tarçına buladığımız ondan yapayım yanına da minik tuzlu kurabiyelerden az da sarma gelen olursa çayla ikram edeyim diyorum olur mu sizce , daha önceki yaşadığımız yerde gelen oluyordu tatlının yanına sarma börek yada poğaça yine kurabiye v.s. yapardım 6-7 senedir burda bir şey yapmadım pek durmadık da memleketteydik genelde , gelen olmazsa da benimkiler yer hemen bayatlamıyor nasıl olsa
ya daaaa hemen yumuşamayan şekerlenmeyen en beceriksizin bile kıvamını tutturacağı basit tatlı tarifiniz varsa yazın hayrınıza onu da yapayım :))

oooo ellerine sağlık canım sarmalar enfes görünüyuor. pişirip mi buzgözüne atıyorsun pişirmeden mi?

Olmayan birçok kıyafetim olmaya başladı hem üst hem alt parçalardan am bu pantolona şaşkınım...

Önce omuzlarım gitti, onu farkettim. Kalça ve göbek yerinde durmasına rağmen bacaklar inceldi.
benim de öyle bacak ve yüzümü gören zayıfladın mı diyor. ama göbek kalça aynı. herhalde bölgesel spor yapmalıyız oralar için

Bildirimim CurukElma
Cuma 90.5
Bugün 90.1
Fark 0.4
Cozutmasaydım 8leri görürdüm ama buna da çok mutlu oldum
haftaya inşallah
Kizlar bildirim yapip kaciyorum baya karışık salon suan
Gecen hafta 57.4
Bugun 57.3
Fark 100 gr
canım sen nezamadir korumadasin
Kontrolün elinden birakmamişsin helal sana
Selam kızlar Kilo bildirimimi yapayım

Geçen Cuma 69.200
Bugün 68
Fark -1.2
Yüzde. 1.73
tebrik ederim çok iyi gitmiş
Cuma: 75.8
Bugün: 75.0
Fark: -0.8(% 1.05)
Kızlar Çarşamba 74 leri görmüştüm ama dün bugün böyle.
haftaya görürsün yeterki konsantreyi bozmadan yola devam edelim
Hayırlı cumalar kizlar kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim herseyin hayırlısını versin kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah Rabbim bu gunlere tekrar kavuştursun insAllah
amin canım (dün alintilayip cevap verememiştir)
Geçen Cuma 96.9
Bu Cuma 95.4
Fark 1.5
Yüzde 1.56
vaavvv
Peki kaptanım❤❤Şimdi tartıldım 98 kiloyum
Hoşgeldin arkadaşım ben dilek aynı kilolardayiz inşallah birlikte yol alıp hedefe ulaşacağız
Kizlar hemen bildirim yapiyim

Cuma 83.9
Bugün 83.5
Fark 500 gram şarjim cok az yazcam öğleden sonra
tebrik ederim canım
Kizlar kilo durumum:

Gecen hafta: 76.6
Bugun: 76.9
Fark: +300gr

Bu hafta guzel sevdim keske hep boyle olsa :)
80 görmeden doğuma girecen inşallah pınar

Abla hazır baklava yufkası ile yap bence kıyırkıyır oluyor

Merhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
Ooo hayırlı olsun cicilerin tatlim
Kiz fazlada abartmadan azıcık ye ama
Kuzu bi günlük kacamak bile misliyle bize dönüyor onun icin dikkat et lütfen
Mutlu haftasonlari kizlar

Heralde bugun herkes yogundur
Bende alisverise gidecem birazdan
Gelincede bahceyi temizlicem
Yarin evde temizlik yapicam pazarteside hazirlik

Herkese kolay gelsin
Kolay gelsin ablam
Selam kızlar
Biz de evdeyiz kalan ufak tefek işleri halletmeye çalışıyoruz
Bi yandan ufaklıklarla uğraşıyoruz
Akşama geleceğim öpüyorum hepinizi
Kolay gelsin tatliss
Bi gun kafasina dank eder ama hayirlisi ablam ya :)
Sen gene dayanamazsin yarin dip kose girersin o eve
Selam kızlar sınav telasimizida atlattık çok şükür çok iyi geçmiş istediği okula girebilecek inşallah oglum
Hadi gecmis olsun canim ins girer istedigi okula
2. Haftam olacak sanırım kuzum daha yeniyim

Diyetisyen tarifi yaptım merak etmeyin =)

14:40
1 tb ekmeği
1 kk peynir

16:00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
Domates

19:10
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
1 büyük bardak ayran

Su 3 litre olacak. Canım da deliler gibi çikolata istiyor dayanamıyorum ne yapayım her gün dolu dolu şekerli şeyler yerdim. Diyetten önce bünye alışmış ya şekere yine iyi dayandı bu zamana

Afiyet olsn

Eh haydi bakalım iyi tatiller

Ama dayanmadan da kilo gitmiyor....

Ay insallah cnm 80 gormezsem cok mutlu olucam

Güle güle giy canım...

Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.
Moral bozma kuzum. Bak ben artık 59 kiloyum ama göbeğim var hala bölgesel çalışmak lazım sanırım .....

Afiyet olsun tatlimm
Diyetisyen tarifi yaptım merak etmeyin =)
Tamam canim
Yarin gun icinde bi iki parca bitter yiyebilirsin canim yada züber var ondan bi tane yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…