- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.801
Bitter yiyim :)Afiyet olsun tatlimm
Tamam canim
Yarin gun icinde bi iki parca bitter yiyebilirsin canim yada züber var ondan bi tane yiyebilirsin
Bence züber daha sağlıklı canim tadida kötü degil merak etme :)Bitter yiyim :)
Dediğin gibi kollar ve göbekte değişiklik yok... kalça bölgesinden 8 cm, göbekten 4 cm incelmişim 2.5 aydabenim de önce omuzlardan belli olmuş , hep dediler omuzların erimiş boynun ortaya çıkmış diye bir de ben önceden boynum kolum göğüs göğüs altı bel, göbek , üst alt diye bacağa kadar her yerimi ölçüp not alırdım en yavaş giden kollarla göbek ben de , belki de senin de öyledir
İyiymiş yönteminBugün makarna yiyeceğim için çok mutluyumresmen karbonhidrat aşeriyorum hahahaha ya.. Ama diyette olmaya alıştım sağlıklı beslenme kafasına.. Sizde durumlar ne alıştınız mı canınız neler istiyor nasıl durduruyorsunuz kendinizi? Ben film açıyorum hemen geçiyorum odaya unutuyorum =)))
Oh ne güzel bedenler benmde 48 bden pantolonum olmadıMerhabalar kızlar
Gittik bayram alışverişimizi de yaptık geldik....
Laf aramızda 40 beden kot ve 36 beden tunik aldım
Sizler neler yapıyorsunuz canlar
Bayramı eşinle niye ayrı geçiriyosunuz canısıEşim memleketine gittiği için bugün pazar alışverişi bana düştü, bebeği kızlara bıraktım, pazara gittik geldim, geldiğimde bütün kıyafetlerim islakti, üzerime su tutulmuş gibi...
Normalde bugün annemlere gidecektim, sabah annem aradı, yoldayız geliyoruz dedi...babam Adana sıcağına dayanamadığı için 10 gün bayram tatilini burada yaylada geçirmeye karar vermişler, bende bu akşam yanlarına gideceğim, birlikte iftarı dışarda yapacağız, gece geri döneceğim inşaallah.
7 kilo farkta bol gelmesi lazımdı kesin makinede çekmiş ☺Güle güle giy canım...
Az evvel pazara çıkarken 82 kilo iken üzerime giyebildiğim bol paşa kumaş pantolonumu giydim, hala fermuarı zor kapanıyor, anlamıyorum bu kilolar nereden gitti...moralim çok bozuk.
Herkes kendi ailesi ile geçiriyor canım.Bayramı eşinle niye ayrı geçiriyosunuz canısı
Planı neymiş ki bu gençleri ben anlamıyorm ya hiç gelecek kaygıları yokdünyanın parasını harcıyor test alıyorum çözüyorum diyor ama eli bomboş dolanıyor okulda bıraktım diyip savsaklıyor deneme sınavları da berbat okul da okuma da gözü yok sıpanın işin aslı hazırlanmıyor hazırlanıyor numarası yapıyor gülüm :))
Hadi geçmiş olsunSelam kızlar sınav telasimizida atlattık çok şükür çok iyi geçmiş istediği okula girebilecek inşallah oglum
Ben o hamile pantolonu nu yıllarca giydimOh ne güzel bedenler benmde 48 bden pantolonum olmadıhamile pantolonuna devamm
O yuzden farketmemistir o zaman canim pantolonuda belirleyen karin ve kalça kısmı zatenOlmayan birçok kıyafetim olmaya başladı hem üst hem alt parçalardan am bu pantolona şaşkınım...
Önce omuzlarım gitti, onu farkettim. Kalça ve göbek yerinde durmasına rağmen bacaklar inceldi.
Afiyet olsun canim kalan gunlerdr kacamak yapma amaİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
02.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
3 dilim
4 yk menemen
Domates salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
Veeeee tatlı krizinin sonuçları
3 lokma cezerye
3 kayısı kurusu
2 ceviz
Bir avuç kabak çekirdeği
Üzgünüm kızlar bunları yedim
Sağolasın canımmOoo hayırlı olsun cicilerin tatlim
Kiz fazlada abartmadan azıcık ye ama
Kuzu bi günlük kacamak bile misliyle bize dönüyor onun icin dikkat et lütfen
Kolay gelsin ablam
Kolay gelsin tatliss
Bi gun kafasina dank eder ama hayirlisi ablam ya :)
Sen gene dayanamazsin yarin dip kose girersin o eve
Hadi gecmis olsun canim ins girer istedigi okula
2. Haftam olacak sanırım kuzum daha yeniyim
Afiyet olsun tatlimMenümü yazayım
11.00 7 zeytin
2 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
Salatalık domates
Bi dilim salam
14.30 3 hurma 1 fincan kahve
17.00 bi kase şehriye çorbası
5 köfte
Bol yeşillikli salata
Su: 1,5 lt
Tamam canım inşallahAfiyet olsun canim kalan gunlerdr kacamak yapma ama
Kesinlikle benimkini ayrı yapıyor zaten kv iç yağsız canımafiyet olsun kuzum az geldi bana biraz.... kara lahanaya bayılırım . dolmasını, çorbasını çok severim ama iç yağsız olanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?