- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.881
ben 36 beden olacagimi bilsem cig tavuk da yerim, sirke de icerim, gunde 6 litre su da icerim, gunde 5 saat spor da yaparim. ama iste ben anca 44un icine girmeye cabaladigim icin oyle aman aman buyuk bi motivasyon da yok tabiElma sirkesi bal su karışımını denedim tadı iğrençKokusu için aynen bunu yaptım öğğğğğğğğğğğ ama midemde bi yumuşaklık bi gaz sıkışıklığının geçtiğinide hisstettim ne yediysem wc ye çıkarttı anında bu özelliği sanırım kayıpları önce bağırsakta başlatıyor 1 hafta içicem. Bakalım eğer sonuç alırsam bilgilendiririm gitmesi lazım bu kiloların gidip satış elemanına havayla birlikte 36 beden istiyorum demek için bu berbat şeye bile katlanırım
ben 36 beden olacagimi bilsem cig tavuk da yerim, sirke de icerim, gunde 6 litre su da icerim, gunde 5 saat spor da yaparim. ama iste ben anca 44un icine girmeye cabaladigim icin oyle aman aman buyuk bi motivasyon da yok tabi
ben 36 beden olacagimi bilsem cig tavuk da yerim, sirke de icerim, gunde 6 litre su da icerim, gunde 5 saat spor da yaparim. ama iste ben anca 44un icine girmeye cabaladigim icin oyle aman aman buyuk bi motivasyon da yok tabi
80kiloydum 42 beden giyiyordum ben, 10 kg verdim 69a düştüm 38 beden giyiyorum, şimdi ben 71.8 kg çıkıyorum 38 beden giyiyorum hala, demekki 60 kg olsam 36 giyicem. Boyun kaç?
Bir kadının en sexy yeri ' ÖZGÜVENİDİR ' ..!
Diyorum ve biraz spor yapmaya gidiyorumGörüşürüz yarın erken uyanıp aranızda olucam
boyum 170 canim 89.6 kilo ve de 46 bedenim ama 46 dar oluyor totomun masallahi var malesef... cok orantisiz oldugumu dusunuyorum(( alt bacaklarimi gorsen cop gibi.. tam tavuk gibiyim yani alt kisim incecik kollarim falan normal ama su orta kisim cok genis ya (( esim dalga geciyor sort giyince falan su bileklerine bak sanki cit diye kirilcak o kadar ince diyor zayifken iyi de kilo alinca boyle orantisiz oldu berbat gorunuyor... ve iste benim kilomda insanlar benden 1 beden kucuge sigiyorlar benim su koca popodan oturu o sansim da yok malesef
neyse yavas yavas veriyorum napayim spor diyet vs gidecek bu kilo, azmettim. 38 bedenin icine gircem yeniden.
Sevgilimden ayrıldığım için moralim son derece bozuk, o sinirle gece gece 2 dilim hindi füme + birkaç dilim peynir yedim( Bir de üstüne activia çilekli yoğurt offfffffffffffffffff
Sevgilimden ayrıldığım için moralim son derece bozuk, o sinirle gece gece 2 dilim hindi füme + birkaç dilim peynir yedim( Bir de üstüne activia çilekli yoğurt offfffffffffffffffff
9 takım nerdesiniz
Arkadaşlar Cok Soguk Cok
Birde karın Agrısı 2 Gündür Ölüyorum Gelemiyorumda Ama merak Etmeyin İştahda yok Neyemek yemek ne calışmak İstiyorum sadece Sıcacık yatagımda Uyuymak İstiyorum
slm fulya canım geçmiş olsun sen regl olmuşmuydun .bogaz agrısına limon çok iyi geliyor sık iç ama üstüne hiç birşey içme limon biraz bademcigin üzerinde kalınca iyleşirsin .hep yaparım hiç ilaç kullanmamGunaydin kizlar,
Dun galiba sifayi kaptim sonunda.. Usuttum mu bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel. Cunku dun spor salonunda dus aldim bir deneyeyim dedim (perdesi olan tek dusu kaptim ozurluler icindi ama olsun). sacimi yarim yamalak kurutabildim.. ne de olsa esim arabayla alacak dedim hem de berem vardi onu taktim. icimde de sadece kisa kollu bluz vardi yazlik. ustumde de bir mont... esimi aradim hadi gel diye ama hala isi bitmemisti otobuse bin dedi.. oof ofotobus bekledim 15 dk oyle yari islak yari ciplak sekilde. o kadar usudum ki anlatamam.. mont isitamadi yani kollarim falan buz kesmisti.
simdi oyle soguk alginligi belirtisi falan yok ama midem cok kotu bulaniyor... karnim da agriyor. biraz da bogazim aciyor. bunlar usutmeden kaynakli midir sizce?
kahvalti yapamadim.. hicbirsey yiyecek durumda degilim yatip duruyorum.. peynir ekmek iyi gelir mide bulantisina aslinda ama bizde de peynir yok. yani var da beyaz peynirim bitti, yagli agir ingiliz cheddar peyniri var onu hayatta yiyemem. napicam bilmiyorum
kiyamam canim ya neyin var adet donemin mi yoksa hasta misinbir an once iyilesirsin umarim sen de
slm fulya canım geçmiş olsun sen regl olmuşmuydun .bogaz agrısına limon çok iyi geliyor sık iç ama üstüne hiç birşey içme limon biraz bademcigin üzerinde kalınca iyleşirsin .hep yaparım hiç ilaç kullanmam
slm fulya canım geçmiş olsun sen regl olmuşmuydun .bogaz agrısına limon çok iyi geliyor sık iç ama üstüne hiç birşey içme limon biraz bademcigin üzerinde kalınca iyleşirsin .hep yaparım hiç ilaç kullanmam
slm kızlar şifayı kaptığım için 2 gündür evdeyimilaç vs yarın iş başı yapıyorum soran eden olmamış ama ben söyleyeyim akşama spor yapmam lazım bu durumda yapabilirmiyim hiçbir fikrim yok bu rada yeme içmede karıştı gitti regl haftamda geldi herşey arap saçına döndü herzamanki gibi yanlız şu 5 günde 5 kilo topiğini takipteyim bu haftakilerde durum ne olacak bakıyorum ona göre bende yapıp yapmama kararı alıcam
fulyacım ve hicrancım sizede geçmiş olsun
murccum 5 normal su bardağı 1 lt eder en sağlamı 1ltlik bir şişe doldur masanın üstüne sabahtan öğleye onu bitir öğleden akşama 1lt daha ben öyle yapıyorum
ya kızlar aman aman diyet yapmasamda gr gr gidiyo en azından almıyorum da sağlıklı besleniyorum diyorum buda bişeydir dimi
yanlız mat-yısa var deken şubatada girdik zaman çabuk geçiyo duyurulur
Gunaydin kizlar,
Dun galiba sifayi kaptim sonunda.. Usuttum mu bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel. Cunku dun spor salonunda dus aldim bir deneyeyim dedim (perdesi olan tek dusu kaptim ozurluler icindi ama olsun). sacimi yarim yamalak kurutabildim.. ne de olsa esim arabayla alacak dedim hem de berem vardi onu taktim. icimde de sadece kisa kollu bluz vardi yazlik. ustumde de bir mont... esimi aradim hadi gel diye ama hala isi bitmemisti otobuse bin dedi.. oof ofotobus bekledim 15 dk oyle yari islak yari ciplak sekilde. o kadar usudum ki anlatamam.. mont isitamadi yani kollarim falan buz kesmisti.
simdi oyle soguk alginligi belirtisi falan yok ama midem cok kotu bulaniyor... karnim da agriyor. biraz da bogazim aciyor. bunlar usutmeden kaynakli midir sizce?
kahvalti yapamadim.. hicbirsey yiyecek durumda degilim yatip duruyorum.. peynir ekmek iyi gelir mide bulantisina aslinda ama bizde de peynir yok. yani var da beyaz peynirim bitti, yagli agir ingiliz cheddar peyniri var onu hayatta yiyemem. napicam bilmiyorum
kiyamam canim ya neyin var adet donemin mi yoksa hasta misinbir an once iyilesirsin umarim sen de
geçmiş olsun kızlar aman soğuk havalar dikkat pekmez için sabahları bir tatlı kaşığıslm kızlar şifayı kaptığım için 2 gündür evdeyimilaç vs yarın iş başı yapıyorum soran eden olmamış ama ben söyleyeyim akşama spor yapmam lazım bu durumda yapabilirmiyim hiçbir fikrim yok bu rada yeme içmede karıştı gitti regl haftamda geldi herşey arap saçına döndü herzamanki gibi yanlız şu 5 günde 5 kilo topiğini takipteyim bu haftakilerde durum ne olacak bakıyorum ona göre bende yapıp yapmama kararı alıcam
fulyacım ve hicrancım sizede geçmiş olsun
murccum 5 normal su bardağı 1 lt eder en sağlamı 1ltlik bir şişe doldur masanın üstüne sabahtan öğleye onu bitir öğleden akşama 1lt daha ben öyle yapıyorum
ya kızlar aman aman diyet yapmasamda gr gr gidiyo en azından almıyorum da sağlıklı besleniyorum diyorum buda bişeydir dimi
yanlız mat-yısa var deken şubatada girdik zaman çabuk geçiyo duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?