Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şuan herhangi bir artım yok şükür ama yolculuk var malum tartı haftası salı dönüyorum Ankaraya aksilik olmaz ise , ayrıca Ramazan sonrası herkeste ufak artılar olacak su vs farki bunu da bayramda dikkat ederek engellenir bence

Çiğ atarsan buzluğa pirinçler kırılıyor ama...lapa gibi oluyor içi o zaman..
İşte bundan çekindiğimden atmadım hiç buzluğa. Ben pirinçle yapıyorum
hayirdir cnm biseyemi canini siktin
Sahur az aksam guzel olmus
Yok aslında sadece bu aralar modum düşük
Teşekkürler canım
Selam kızlar sınav telasimizida atlattık çok şükür çok iyi geçmiş istediği okula girebilecek inşallah oglum
Çok sevindim canım. Gözünüz aydın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bence kötü değil aran. Hem hafta sonu daha cumaya halledilir
Menümü yazayım

11.00 7 zeytin
2 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
Salatalık domates
Bi dilim salam

14.30 3 hurma 1 fincan kahve

17.00 bi kase şehriye çorbası
5 köfte
Bol yeşillikli salata

Su: 1,5 lt
Afiyet olsun canım

Kızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundu bir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri

İnşallah canım.... Hiç böyle kötü olmamıştım kaç aydır. Regl + ramazan fena sarstı galiba .
Resmen elim ayağım titredi.

Çok zor gerçekten Rabbim yardımcınız olsun

Canım benim yaa cok zor gerçekten

Arada olur öyle. Ben de kaç gündür iftar sonrası kötü hissediyorum başım falan dönüyor.
Geçmiş olsun kuzum . Şekerin fln mı dengesizleşti acaba. Benim de regl günlerim çok yoğun geçiyor ve 10 gün sürüyor. Sanırım bu yüzden kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…