- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.841
Menü
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yoğurt
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates çorbası
5 YK karalahana
1 kibrit kutusu kadar revani
Afiyet olsun kizlarrMenüm
Sahur
Biberli 1 yumurta
Domates
Yoğurt
İftar
2 baget
3 kaşık sebze yemeği
Ayran
Su:2 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan @Pnrrr-20
Cok zor kuzum sizede ananenizede allah sabir versinKızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
Birden yeme aralıklı ye kuzum .....Şekerim yok ama bilmiyorum elim ayağım boşalır gibi oluyor. Belki kan şekerim dengelenmiyordur
Ohh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyortüm evi cam kapı halı kanepe demeden temizledim en son perşembe dip bucak sildim süpürdüm toz aldım dün sadece süpürge açtım bu gün bir baktım toz kaplamış tuvalet aynasının önünü kafayı yiycem yaavf sıcaktan nefes çıkmıyor her yeri camları açıyorum mecburen az esinti oldu mu da evi toz götürüyor gel de dellenmee
bayrama bana gelen olmaz büyük ihtimal ama ben yine de hazırlık yapayım diyorum tatlı zaten beceremiyorum şu minnak kurabiyeler var ya pudra şekerine tarçına buladığımız ondan yapayım yanına da minik tuzlu kurabiyelerden az da sarma gelen olursa çayla ikram edeyim diyorum olur mu sizce , daha önceki yaşadığımız yerde gelen oluyordu tatlının yanına sarma börek yada poğaça yine kurabiye v.s. yapardım 6-7 senedir burda bir şey yapmadım pek durmadık da memleketteydik genelde , gelen olmazsa da benimkiler yer hemen bayatlamıyor nasıl olsa
ya daaaa hemen yumuşamayan şekerlenmeyen en beceriksizin bile kıvamını tutturacağı basit tatlı tarifiniz varsa yazın hayrınıza onu da yapayım :))
saol cnm pisirmeden atiyorum cnm cikinca buzu erimeden hemen suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateşte pişio cokta seviyoruz biz guzek oluyoroooo ellerine sağlık canım sarmalar enfes görünüyuor. pişirip mi buzgözüne atıyorsun pişirmeden mi?
hadi hayrlisi olsun cnmSelam kızlar sınav telasimizida atlattık çok şükür çok iyi geçmiş istediği okula girebilecek inşallah oglum ☺
afiyet olsun cnmSabah 6. 2 ceviz kuru incir kuru vişne fındık karışımı
Öğlen 12 yarım lıght süt 3hmk kş yulaf
Ara 3 de wasa krem peynirli yarısını yedim
Akşam 7 az salata, kepekli makarna mantar ve tavuklu.. 1 kase kadar
afiyet olsun cnm guzel olmus haftada bi sütlaç yiyebilirsin cnm diyetisyen demisti bana14:40
1 tb ekmeği
1 kk peynir
16:00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
Domates
19:10
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
1 büyük bardak ayran
Su 3 litre olacak. Canım da deliler gibi çikolata istiyor dayanamıyorum ne yapayımher gün dolu dolu şekerli şeyler yerdim. Diyetten önce bünye alışmış ya şekere yine iyi dayandı bu zamana
afiyet olsun cnm sondakiler olmasa daha iyiymis ama telafi edersin insAllahİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
02.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
3 dilim
4 yk menemen
Domates salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
Veeeee tatlı krizinin sonuçları
3 lokma cezerye
3 kayısı kurusu
2 ceviz
Bir avuç kabak çekirdeği
Üzgünüm kızlar bunları yedim
afiyet olsun cnm guzel olmusMenümü yazayım
11.00 7 zeytin
2 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
Salatalık domates
Bi dilim salam
14.30 3 hurma 1 fincan kahve
17.00 bi kase şehriye çorbası
5 köfte
Bol yeşillikli salata
Su: 1,5 lt
afiyet olsun cnmMenü
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yoğurt
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates çorbası
5 YK karalahana
afiyet olsun cnmMenüm
Sahur
Biberli 1 yumurta
Domates
Yoğurt
İftar
2 baget
3 kaşık sebze yemeği
Ayran
Cok zor gerçekten Rabbim yardımcınız olsunKızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
Sağolasın canım inşallahOhh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyor
saol cnm pisirmeden atiyorum cnm cikinca buzu erimeden hemen suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateşte pişio cokta seviyoruz biz guzek oluyor
hadi hayrlisi olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus haftada bi sütlaç yiyebilirsin cnm diyetisyen demisti bana
afiyet olsun cnm sondakiler olmasa daha iyiymis ama telafi edersin insAllah
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Cok zor gerçekten Rabbim yardımcınız olsun
Aynı benim bugünkü menüm gibi çok fena bir menü.... afiyetler olsun canımIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
1 bucuk dilim tbe
Salatalık
5 zeytin
1 kk beyqz peynir
Çay
1 lt su
İftar 20:15
1 hurma
1 su bardagj su
1 kase mercimek çorbası
5-6 dk ara
1 tabak roka salatasi bol limonlu
Orta boy alabalık yarımıni yedim
2 kofte kadar adana köfte
1 Kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Çayla bi dilim baklava
1 top çilekli dondurma
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yemekten once yürüdük baya tahmini yarim saat 40 dk yokustu hep
Yemekten sonra da yürüdük yarim saat
10 dk pedalli botta gezindik yediklerimin bi kısmını eritmisimdir bence
Iyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
1 bucuk dilim tbe
Salatalık
5 zeytin
1 kk beyqz peynir
Çay
1 lt su
1 hurma
1 su bardagj su
1 kase mercimek çorbası
5-6 dk ara
1 Kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Çayla bi dilim baklava
1 top çilekli dondurma
Su 2.5 lt olmuştur
Afiyet olsun kizlar09:00=== 2 kase komposto (pişerken içine tane zencefil, çubuk tarçın ve karanfil attım, şekersiz)
20:00=== 1 kase mercimek çorba
1 porsiyon Adana kebap
2 bardak ayran
1 lokma müşebbek tatlı
1 adet lokum
Su 3 lt den fazla
afiyet olsun cnm bendensin09:00=== 2 kase komposto (pişerken içine tane zencefil, çubuk tarçın ve karanfil attım, şekersiz)
1 porsiyon Adana kebap
2 bardak ayran
1 lokma müşebbek tatlı
1 adet lokum
2 top dondurma
Su 3 lt den fazla
evet oyle olmus ciddenAynı benim bugünkü menüm gibi çok fena bir menü.... afiyetler olsun canım
Saok cnmAfiyet olsun kizlar
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
Biberli 1 yumurta
Domates
Yoğurt
İftar
2 baget
3 kaşık sebze yemeği
Ayran
beceremezsem hepsi çöp olur yazık olur şerbetli tatlıları hiç tutturamıyorum bir tek burada kk de geçen ramazan tevafuk55 in iftar sofraları yarışmasın da paylaştığı bal parmak tatlısını yapabilmiştim o da 2 gün de yumuşayıp borcama yapışmıştı ama ok güzeldi kulakları çınlasın :)Abla hazır baklava yufkası ile yap bence kıyırkıyır oluyor
baba oğul evdeler onlar varken yarım gün de aynı olur pazartesiyi beklemeye karar verdim inşallah bekleyebilecemOoo hayırlı olsun cicilerin tatlim
Kiz fazlada abartmadan azıcık ye ama
Kuzu bi günlük kacamak bile misliyle bize dönüyor onun icin dikkat et lütfen
Kolay gelsin ablam
Kolay gelsin tatliss
Bi gun kafasina dank eder ama hayirlisi ablam ya :)
Sen gene dayanamazsin yarin dip kose girersin o eve
Hadi gecmis olsun canim ins girer istedigi okula
2. Haftam olacak sanırım kuzum daha yeniyim
merak etme artık göbek de erimeye başlar gülüm en son depo göbüş eriyor senin de işte :)Dediğin gibi kollar ve göbekte değişiklik yok... kalça bölgesinden 8 cm, göbekten 4 cm incelmişim 2.5 ayda
yok gülüm bunun da gelecek kaygısı hatta geçen sene ben hiç evlenmiycem asgari ücretle bir iş bulsam 1 odalı ev tutsam geçinirim ki diyordu , allahın hikmetinden sual olunmazmış babası da diyor ki şunun karşısına zeki çalışkan bir kız çıksa bizim ki de ona tutulsa kızın hayrına çalışıp kazansa diye kore dizileri izleyen benim ama eşim sanki çok kore izlemiş gibi hayal kuruyor ne yapsın adamcağız oğlan lay lay lomm:)Planı neymiş ki bu gençleri ben anlamıyorm ya hiç gelecek kaygıları yok
kız neyine üzgünsün sağlıklı kuru meyve yemişsin cevizle allah hayrını versin :))İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
02.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
3 dilim
4 yk menemen
Domates salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
Veeeee tatlı krizinin sonuçları
3 lokma cezerye
3 kayısı kurusu
2 ceviz
Bir avuç kabak çekirdeği
Üzgünüm kızlar bunları yedim
Sağ ol canımAfiyet olsun kizlarr
Cok zor kuzum sizede ananenizede allah sabir versin
Öyle hemen yiyemiyorum zaten . Sofradan da 10 kez kalkıyorumBirden yeme aralıklı ye kuzum .....
Sağ ol canımOhh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyor
saol cnm pisirmeden atiyorum cnm cikinca buzu erimeden hemen suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateşte pişio cokta seviyoruz biz guzek oluyor
hadi hayrlisi olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus haftada bi sütlaç yiyebilirsin cnm diyetisyen demisti bana
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Bence baklava dışında güzel canım afiyet olsunIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
1 bucuk dilim tbe
Salatalık
5 zeytin
1 kk beyqz peynir
Çay
1 lt su
1 hurma
1 su bardagj su
1 kase mercimek çorbası
5-6 dk ara
1 Kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Çayla bi dilim baklava
1 top çilekli dondurma
Su 2.5 lt olmuştur
Afiyet olsun canım kaçamakların miktarları az ama telafi edersin09:00=== 2 kase komposto (pişerken içine tane zencefil, çubuk tarçın ve karanfil attım, şekersiz)
1 porsiyon Adana kebap
2 bardak ayran
1 lokma müşebbek tatlı
1 adet lokum
2 top dondurma
Su 3 lt den fazla
Sağ ol canımAfiyet olsun canım
baharım ne ettin gülüm bu menü ne kızz, 5 sarma 2 çatal revani var sahur desen minnacık miden mi almıyor tıkanıyorsun yoksa bilerek mi bu kadar az yiyorsun gülümMenü
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yoğurt
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates çorbası
5 YK karalahana
allah yardımcınız olsun annene de teyzelerine de çok zor , şu akıllı saat mi ne bir şey var ya çocuklara takıyorlar ailesi de telefondan istediği zaman bakıp çocuğun yerini öğreniyor ya hani onlardan mı alsanız ,ananen koluna alıp taksanız çıkarır mı kiKızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
büyük ablam yapar hazır yufkayla tatlıyı hatta kesmesi zor diye eniştem keser her sene beraber yaparlar :)) ama onu yiyecek de misafir lazım beceremezsem hamur olursa daha eşimin dilinden de kurtulamam o çok riskli geldi banaOhh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyor
hadi hayrlisi olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?