Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok yemiştim diye sahuru abartmayım dedim kaptiş
Sağ ol canım
afiyet olsun canım
Sağ ol tatliş
Hoş bulduk Dilekaynı kilolarda olan birileriyle olmak güzel bu beni motive edecektir

menüler de genel de dondurma var :))
ben de dondurma yiyeyim diye iftar saatin de 1 kase çorba ve salata yemiştim az önce de dondurmayı hakladım rahatladımmmmm

Herşeyden vazgeçerim dondurmadan olmuyor neyseki 1 topla yetindim bugün. Ama nadiren yemeyi planlıyorum. Yavaş yavaş diyetimi düzene sokmalıyım

88prenses22 hoş geldin gülüm daha yeni gördüm seni o yüzden kusuruma bakma
ben ekim takımın free üyesiyim 2 senedir , demir baş oldum yani
tın tın zayıflayıp pat pat geri alabilen bir bünyem olduğu için yayıla yayıla gidiyorum zayıflama yolun da , yolculuğumuza sen de eklendin hep beraber gideriz artık zayıflama yolun da, düşeni kaldırma da, yorulanı dinlendirip güç verme de yolunu kaybedene doğru yönü gösterme de, morali bozulana doping etkisi yapma da çok iyidir bizim takımımız tekrar hoş geldiiiinnn

sen gerçekten istersen ama gerçekten kalpten inanarak istersen mutlaka olur -10 da olur -15 de
hem kv de olacaksan bayram da niye temizlik yapıyorsun ki gülüm
sana bir tüyo sen kilondan utanmaz kendini harika görürsen ve öyle tavırlar sergilersen etrafın da ki hiç kimse de kolay kolay kilona laf da söyleyemez ima da edemez iş sen de bitiyor

Herşeyden vazgeçerim dondurmadan olmuyor neyseki 1 topla yetindim bugün. Ama nadiren yemeyi planlıyorum. Yavaş yavaş diyetimi düzene sokmalıyım
büyük konuşma gülümmmm ben her zaman kafam kadar dondurma olsa onu da yerim derdim bir tiksindim 2 sene ağzıma dondurma süremedim mide bulandırıcı geliyordu 3. sene sonun da maraş dondurması yiyebildim az bir şey şimdi de arada sıra da yiyorum canım çok çekerse yoksa garibim dondurucu da durup dururr:)

Hoş bulduk ekimBemim de kilo alıp vermede senden aşağı kalır yanım yok. Ne zamandır takıma bakıyordum. Bakarken bile motive oluyordum. Eminim bana çok iyi gelecek.

İnşallah olur. Çok istiyorum ve inanıyorum
2 gün orda olacam sonra evime geçerim. Bilmiyorum alışkanlık bayrama ev temiz olsun istiyorum. Evde olmadığım bayramlarda bile temizlik yaparım
Kimse bişey demezde ki deselerde takmam. Ben rahatsız oluyorum bu halimden kendimi böyle kabullenemiyorum

Aa çok iyi sütlaca da bayılırım :)

İyi geceler kızlaarrr bikac gündür giremiyorummm memlkete geldim bayram tatili için..ablamlar ve ailesi de burda bi taraftan da kardesimin istemesi olacak inş hayırlısıyla onn hazırlıkları..teli elime bile alamıyrm.fırsat buldukça yazarım inş..

Biz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorular yarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi

tsk ederim cnm
Menüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
3 zeytin

İftar
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt

Ara
20.30
1 top dondurma
1 lokum
afiyet olsun cnm guzel olmus
saol cnm benjmde büyük ablam super yapio ben sararken daha kuruyor hamur
menüler de genel de dondurma var :))
ben de dondurma yiyeyim diye iftar saatin de 1 kase çorba ve salata yemiştim az önce de dondurmayı hakladım rahatladımmmmm
aynen ya havalar isindikca insan dondurmaya yöneliyor bende onceden cok yerdim simdi cok yiyemiyorum en fazla bi top yetiyor
kolay gelisn cnm bitmiyor vala en azindan bende bitiremeyenlerdenim yarin alisverise cikicaz yemek hazrligi yapicam son kez evleri toparlarim artk supururum
Aa çok iyi sütlaca da bayılırım :)
bende sutlu tatlıları severim
Allah kolaylık versin canım
ayyy tüh cnm duzelir insAllah minnak kolay gelsin
Iyi sahurlar kızlar
Hayırlı sahurlar cnm

şükür bitti geçti inşallah güzel sonuç alır kuzum darısı üniversite sınavına :)
Üniversiteye hazırlanmak daha kolay olucak eminim:) ama lise sınavı karşındaki ergen baskı yapamıyorsun hayatının dönüm noktalarından biri lise hayatı iyi bir lise onun geleceği için çok önemli oyuzden kendi halinede birakamiyorsum yavrum zeki sorumluk sahibi ama çocuk sonuçta saatlerce oynasa PC başından kalkıyimda sınava calisiyim demez söylemezsen
Eşimle ben son aylarda gaz vererek naziyla oynayarak sınava hazırlansin diye anamız ağladı:)
Elhamdülillah emeğimizin karşılığını aldık inşallah ablam

Afiyet olsun kizlarr

Cok zor kuzum sizede ananenizede allah sabir versin
evet canım zor ama vücutta dinç olunca kasla göz arasında gidiyor
baharım ne ettin gülüm bu menü ne kızz, 5 sarma 2 çatal revani var sahur desen minnacık miden mi almıyor tıkanıyorsun yoksa bilerek mi bu kadar az yiyorsun gülüm
5 sarma değil abla YK yemeği bir tabağa yakın neredeyse gece çok zor yiyorum cidden ama akşam da suyla sisiyorum
çıkarır abla adım sayarli saat var takiyim dedim navigasyonla gösteriyor yerini durdurmadı onu çıkarıp başka yere saklıyor filan mümkün değil dövme yaptıralım diyorum bende

Yazacaktım unutmuşum ayrica bence kurbaana eksi 10la girmen zor degil istersen herkrsi şaşırt once kendini tabi

Maalesef canım çok kızgınım zaten ben olsam asla bunu yapmazdım. Bayram üstüm zehir oldu temizliğim kaldı çarşı işim kaldı ne bileyim kaç gündür uyku uyumadım doğru düzgün. Birkaç gün ihmal edebilirim çocuklardan vakit bulamıyorum hastayken beni bırakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…