- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.881
Sağol tatlımhaftaya inşallah
canım sen nezamadir korumadasin
Kontrolün elinden birakmamişsin helal sana
tebrik ederim çok iyi gitmiş
haftaya görürsün yeterki konsantreyi bozmadan yola devam edelim
amin canım (dün alintilayip cevap verememiştir)
vaavvv
Hoşgeldin arkadaşım ben dilek aynı kilolardayiz inşallah birlikte yol alıp hedefe ulaşacağız
tebrik ederim canım
80 görmeden doğuma girecen inşallah pınar
Allah beterinden korusun dermansiz dert vermesin cnm sıkma canını bunda da vardr bi hayrMaalesef canım çok kızgınım zaten ben olsam asla bunu yapmazdım. Bayram üstüm zehir oldu temizliğim kaldı çarşı işim kaldı ne bileyim kaç gündür uyku uyumadım doğru düzgün. Birkaç gün ihmal edebilirim çocuklardan vakit bulamıyorum hastayken beni bırakmıyorlar.
Allah gönlünüzdekini versin inşallah canımAllah razı olsun canım çok şükür atlattık
Ayyy teşekkür ederim ya birşey olmaz dimi dimi dimikız neyine üzgünsün sağlıklı kuru meyve yemişsin cevizle allah hayrını versin :))
Sağol canım evet vardır bir hikmet ne diyelim olan oldu geçer inşallah en kısa zamandaAllah beterinden korusun dermansiz dert vermesin cnm sıkma canını bunda da vardr bi hayr
Kızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
Off kızlar bayram alışverişi , bayram temizliği hiç bitmez mi yapertim çıktı. Bayramda da kayınvalidemlerde olacağız . Uzun zamandır gitmedim ve malesef yine şişko gideceğim sizinle birlik olup kurban bayramına-10 kiloyla girme planım var. Ne dersiniz olur mu ki
Biz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorularyarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi
Son haftalarda yiyemiyorsun çocuk okadar buyuyorki mideye baskı yapıp az fazla yiyince çıkarıyorsun yada ben oyleydim :)
İnsAllah cnmSağol canım evet vardır bir hikmet ne diyelim olan oldu geçer inşallah en kısa zamanda
Sağol canım Allah razı olsun. Yok sanırım antibiyotikten dolayı yan etki oluştu gazdır dedi doktor büyük tuvaletini de yapamadı çok ateşlenince nedense yapmıyor. İlaçla yaptıralım dedik etki etmedi bugün rahatladı karnı birazda olsaAy geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım
İsteyince olur tabi kiii..... inşallah hedefine ulaşırsın tatlımOff kızlar bayram alışverişi , bayram temizliği hiç bitmez mi yapertim çıktı. Bayramda da kayınvalidemlerde olacağız . Uzun zamandır gitmedim ve malesef yine şişko gideceğim sizinle birlik olup kurban bayramına-10 kiloyla girme planım var. Ne dersiniz olur mu ki
Birşey olmaz canım, özellikle ceviz daha iyi verdiriyor...kilo verme sürecinde cevizin, limonun, zencefilli yoğurt kürünün extra etkisini gördüm ben...Ayyy teşekkür ederim ya birşey olmaz dimi dimi dimi
Oooo kuzu düzelir inşallah....Biz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorularyarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi
Ateşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bendeAfiyet olsun canim
Afiyet olsun baharcim
Sagol balimm
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canim
1 tb lavas fazla gibi onun dışında guzel canim
Afiyet olsun kubracim
Detoks icin erken canim yapma
Afiyet olsun tatlim
Gecmis olsun canim suan nasil
Daha degil edibecim vucuttan su odemde gitmistir ama hepsi su degildir merak etme
Kizzz abartma dün kısır yedin zaten
Basarilar dilerim kuzucuga dilek
Kolau gelsin baharim valla hepimiz bayram oncesi mahvolduk ya
Gunaydin tatlim
Canım ben 2.5 ayda 10 kilo verdim.Off kızlar bayram alışverişi , bayram temizliği hiç bitmez mi yapertim çıktı. Bayramda da kayınvalidemlerde olacağız . Uzun zamandır gitmedim ve malesef yine şişko gideceğim sizinle birlik olup kurban bayramına-10 kiloyla girme planım var. Ne dersiniz olur mu ki
Evet ya .. cevizi bilmiyorum amaBirşey olmaz canım, özellikle ceviz daha iyi verdiriyor...kilo verme sürecinde cevizin, limonun, zencefilli yoğurt kürünün extra etkisini gördüm ben...
Ne kadarlık canım bebeğin? Rabbim kolaylık versinBiz nazara geldik galiba kızlar
Teşekkürler canım. Son vuruşu pazartesi yapacağım çünkü son dakikaya kadar dağıtıyoruz biztsk ederim cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus
saol cnm benjmde büyük ablam super yapio ben sararken daha kuruyor hamur
aynen ya havalar isindikca insan dondurmaya yöneliyor bende onceden cok yerdim simdi cok yiyemiyorum en fazla bi top yetiyor
kolay gelisn cnm bitmiyor vala en azindan bende bitiremeyenlerdenim yarin alisverise cikicaz yemek hazrligi yapicam son kez evleri toparlarim artk supururum
bende sutlu tatlıları severim
Allah kolaylık versin canım
ayyy tüh cnm duzelir insAllah minnak kolay gelsin
Hayırlı sahurlar cnm
Ayy çok çok çok istiyorum 5 senedir 80 leri hiç görmedimYazacaktım unutmuşum ayrica bence kurbaana eksi 10la girmen zor degil istersenherkrsi şaşırt once kendini tabi
İnşallah canımOlur cnm olmazmi daha fazla bile olur sen yeterki azimle baglan diätine :)
İnşallah canım hep beraber ulaşırız hedeflerimizeİsteyince olur tabi kiii..... inşallah hedefine ulaşırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?