Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol tatlım

Allah beterinden korusun dermansiz dert vermesin cnm sıkma canını bunda da vardr bi hayr

Cok zor durum ya Allah yardimci olsun cnm

Olur cnm olmazmi daha fazla bile olur sen yeterki azimle baglan diätine :)

Ah kuzumm ya cok gecmis olsun cnm oku ufle canim nazar varsa ciksin

Son haftalarda yiyemiyorsun çocuk okadar buyuyorki mideye baskı yapıp az fazla yiyince çıkarıyorsun yada ben oyleydim :)

Ewet ole diyende cok bide son aylar haftada 1 kilo aliyodum diyende cok kime inaniyim bilemiyorm artk yasayip gorcem bende nasil olcak :)

Ay geçmiş olsun ya ciddi bişey yoktur umarım
Sağol canım Allah razı olsun. Yok sanırım antibiyotikten dolayı yan etki oluştu gazdır dedi doktor büyük tuvaletini de yapamadı çok ateşlenince nedense yapmıyor. İlaçla yaptıralım dedik etki etmedi bugün rahatladı karnı birazda olsa

İsteyince olur tabi kiii..... inşallah hedefine ulaşırsın tatlım

Oooo kuzu düzelir inşallah....

Dun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
İkinci cocuk istedgimizi olmadgini henuz biliorsunz!
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta

Ateşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende

Canım ben 2.5 ayda 10 kilo verdim.

Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı arasında da 2,5 ay var... gerçekten istersen, azimli olursan, motivasyonunu yüksek tutarsan, diyet programını birde spor ile taçlandırsan 10-15 arası kilo verirsin....

sen yeterki vazgeçme...

Ne kadarlık canım bebeğin? Rabbim kolaylık versin
Teşekkürler canım. Son vuruşu pazartesi yapacağım çünkü son dakikaya kadar dağıtıyoruz biz
Yazacaktım unutmuşum ayrica bence kurbaana eksi 10la girmen zor degil istersen herkrsi şaşırt once kendini tabi
Ayy çok çok çok istiyorum 5 senedir 80 leri hiç görmedim
Olur cnm olmazmi daha fazla bile olur sen yeterki azimle baglan diätine :)
İnşallah canım
İsteyince olur tabi kiii..... inşallah hedefine ulaşırsın tatlım
İnşallah canım hep beraber ulaşırız hedeflerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…