- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.901
Ya şu milleti kafaya takma olayından vazgeç canım ya...Dun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
İkinci cocuk istedgimizi olmadgini henuz biliorsunz!
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta
Pazartesi muhtmeel evde olmayiz kp gideriz ordan grlince de hqlim olur mu bilemdimNe kadarlık canım bebeğin? Rabbim kolaylık versin
Teşekkürler canım. Son vuruşu pazartesi yapacağım çünkü son dakikaya kadar dağıtıyoruz biz
Ayy çok çok çok istiyorum 5 senedir 80 leri hiç görmedim
İnşallah canım
İnşallah canım hep beraber ulaşırız hedeflerimize❤
Hmmm tarif için sağol canım bende denerim. Size de afiyet olsunOhh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyor
saol cnm pisirmeden atiyorum cnm cikinca buzu erimeden hemen suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateşte pişio cokta seviyoruz biz guzek oluyor
hadi hayrlisi olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus haftada bi sütlaç yiyebilirsin cnm diyetisyen demisti bana
afiyet olsun cnm sondakiler olmasa daha iyiymis ama telafi edersin insAllah
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Cok zor gerçekten Rabbim yardımcınız olsun
Biliorum ama nie bu kadar düşüncesiziz milletcek anlamıyorumYa şu milleti kafaya takma olayından vazgeç canım ya...
Onlara birşey olmuyor, olan sana oluyor moralini bozduğunla kalıyorsun.
Boşver sıkma canını ağzı olan konuşuyor. Herşeye nane bu insanlar. İşte konuşma olsun diye konuşuyorlar ..... He de geçDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta
Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Herkes ama herkes tanımayan hatta karşılaştığımız kişiler bile geç kalmışsın,oğlun şımarır tek olsa falan. Gerçekten insanları anlamıyorum ve artık umursamıyorum. Sende takma boşverDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
Oyle dedim artık ne diyim açıklama yapmaya gerek yokBoşver sıkma canını ağzı olan konuşuyor. Herşeye nane bu insanlar. İşte konuşma olsun diye konuşuyorlar ..... He de geç
Her sabah kahvaltıda 1 çay bardağı yediğim haftalar daha iyi verdim...cevzim bitti, kilo vermem sekteye uğradı, bende o zaman farkettim...Evet ya .. cevizi bilmiyorum amave zencefil ve yoğurt kürünün ben de işe yaradığını farkettim
Canım ben 2.5 ayda 10 kilo verdim.
Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı arasında da 2,5 ay var... gerçekten istersen, azimli olursan, motivasyonunu yüksek tutarsan, diyet programını birde spor ile taçlandırsan 10-15 arası kilo verirsin....
sen yeterki vazgeçme...
Genelde düşünmüyoruz daha nasip falan diorum geciyorum artk ama insanlarin kirilma noktalari var cidden ben iki kez düşünüp yorum yapmaya çalışıyorum yapacaksam da agzi olan konuşuyor... Bi de üstüne ben zaten istiyorum ama nasip olmuyor yarama basıyorlarSeninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Herkes ama herkes tanımayan hatta karşılaştığımız kişiler bile geç kalmışsın,oğlun şımarır tek olsa falan. Gerçekten insanları anlamıyorum ve artık umursamıyorum. Sende takma boşver
Çok geçmiş olsun canımAteşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende
Kv yok herhalde sendePazartesi muhtmeel evde olmayiz kp gideriz ordan grlince de hqlim olur mu bilemdim
Canım varsa elma sirkesi ile sil ağzını çocuğun. Çok iyi geliyor. Geçmiş olsunAteşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende
Bugün sahur yapmadm kızlar hic cnm istemedi mide küçülüyor snrm akşam yedigim dondurma tatli kesti snrm onun dışında cok bisey yemedim aslında bi hurma 1.2 lt su ictim niyetlendim
Vaaay iyiymişHer sabah kahvaltıda 1 çay bardağı yediğim haftalar daha iyi verdim...cevzim bitti, kilo vermem sekteye uğradı, bende o zaman farkettim...
Bir hafta da hergün 3 limonu 1.5 lt suya sıkıp gün içinde onu içtim, o hafta tartıda hergün eksildim.. eşim bile farketti, bir baktım o da kendine limonlu su hazırlıyor...
yok cnm vefat etti biz yeni evliyken kp varKv yok herhalde sende
afiyet olsun cnm bayramda da su tatli borek işlerini dengeleyrbiliriz insAllahBen de çok acıkmıştım sahur öncesi bir kahve içeyim dedim. Tıkadı beni canım hiç bir şey istemedi. Bir kaşık yoğurt yedim sadece.
Afiyet olsun canım ne guzel masAllah kac günde gidiyorsun diyetisyene ben bayram sonu gidicemBugün diyetisyen günümdü o yüzden ben kaçamağı bugün yaptım fakat abarttım biraz. Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. bu arada verdiğim kilonun 1.1 i yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Menümmm
Sahur yok
İftar
1/6 pide
1 kk peynir
2 kaşık mantı çorbası........fazla
Avuç içi kadar et köfte
Salata
1 bardak ayran
1 içli köfte..........fazla
Fazla olanları biliyorum ama bugün diyetisyene gideceğim diye dün gözümde kalanları yedim
Su 3 olmuştur
Sağolasın canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Var canım. Ama doğanay markanın olandan var Doğalı yok. Bir kaşık kadar kaysam suyuna içirsem olur mu dersinCanım varsa elma sirkesi ile sil ağzını çocuğun. Çok iyi geliyor. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?