Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya şu milleti kafaya takma olayından vazgeç canım ya...

Onlara birşey olmuyor, olan sana oluyor moralini bozduğunla kalıyorsun.

Pazartesi muhtmeel evde olmayiz kp gideriz ordan grlince de hqlim olur mu bilemdim

Hmmm tarif için sağol canım bende denerim. Size de afiyet olsun

Ya şu milleti kafaya takma olayından vazgeç canım ya...

Onlara birşey olmuyor, olan sana oluyor moralini bozduğunla kalıyorsun.
Biliorum ama nie bu kadar düşüncesiziz milletcek anlamıyorum
Yok yok iyiyim ama önümüz bayram sikmicam canımı

Boşver sıkma canını ağzı olan konuşuyor. Herşeye nane bu insanlar. İşte konuşma olsun diye konuşuyorlar ..... He de geç

Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Herkes ama herkes tanımayan hatta karşılaştığımız kişiler bile geç kalmışsın,oğlun şımarır tek olsa falan. Gerçekten insanları anlamıyorum ve artık umursamıyorum. Sende takma boşver

Evet ya .. cevizi bilmiyorum ama ve zencefil ve yoğurt kürünün ben de işe yaradığını farkettim
Her sabah kahvaltıda 1 çay bardağı yediğim haftalar daha iyi verdim...cevzim bitti, kilo vermem sekteye uğradı, bende o zaman farkettim...

Bir hafta da hergün 3 limonu 1.5 lt suya sıkıp gün içinde onu içtim, o hafta tartıda hergün eksildim.. eşim bile farketti, bir baktım o da kendine limonlu su hazırlıyor...

İnşallah canım . Artık bu kısır döngüyü kırmak istiyorum

Genelde düşünmüyoruz daha nasip falan diorum geciyorum artk ama insanlarin kirilma noktalari var cidden ben iki kez düşünüp yorum yapmaya çalışıyorum yapacaksam da agzi olan konuşuyor... Bi de üstüne ben zaten istiyorum ama nasip olmuyor yarama basıyorlar

Ateşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende
Canım varsa elma sirkesi ile sil ağzını çocuğun. Çok iyi geliyor. Geçmiş olsun

Bugün sahur yapmadm kızlar hic cnm istemedi mide küçülüyor snrm akşam yedigim dondurma tatli kesti snrm onun dışında cok bisey yemedim aslında bi hurma 1.2 lt su ictim niyetlendim

Ben de çok acıkmıştım sahur öncesi bir kahve içeyim dedim. Tıkadı beni canım hiç bir şey istemedi. Bir kaşık yoğurt yedim sadece.

Vaaay iyiymiş

Bugün diyetisyen günümdü o yüzden ben kaçamağı bugün yaptım fakat abarttım biraz. Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. bu arada verdiğim kilonun 1.1 i yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Menümmm
Sahur yok
İftar
1/6 pide
1 kk peynir
2 kaşık mantı çorbası........fazla
Avuç içi kadar et köfte
Salata
1 bardak ayran
1 içli köfte..........fazla
Fazla olanları biliyorum ama bugün diyetisyene gideceğim diye dün gözümde kalanları yedim

Su 3 olmuştur

Kv yok herhalde sende
yok cnm vefat etti biz yeni evliyken kp var aman o mevzular daha derin artk hic takmamayı öğrendim onlari da kayinlarim bi alem eltiler oyle en iyisi mesafe diorum artk
Ben de çok acıkmıştım sahur öncesi bir kahve içeyim dedim. Tıkadı beni canım hiç bir şey istemedi. Bir kaşık yoğurt yedim sadece.
afiyet olsun cnm bayramda da su tatli borek işlerini dengeleyrbiliriz insAllah
Afiyet olsun canım ne guzel masAllah kac günde gidiyorsun diyetisyene ben bayram sonu gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…