- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.921
Kolay gelsin canımKizlqr ben mutfağımı toparlayım grsrz yarına is cok mutfak isi çıksın aradan bari
Wauww maşallah iyi gitmiş. Kastan gitmiş mi acaba sordun mu canımBugün diyetisyen günümdü o yüzden ben kaçamağı bugün yaptım fakat abarttım biraz. Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. bu arada verdiğim kilonun 1.1 i yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Menümmm
Sahur yok
İftar
1/6 pide
1 kk peynir
2 kaşık mantı çorbası........fazla
Avuç içi kadar et köfte
Salata
1 bardak ayran
1 içli köfte..........fazla
Fazla olanları biliyorum ama bugün diyetisyene gideceğim diye dün gözümde kalanları yedim
Su 3 olmuştur
O dengeyi bayramda korumak o kadar zor ki.afiyet olsun cnm bayramda da su tatli borek işlerini dengeleyrbiliriz insAllah
Allah rahmet eylesin canımyok cnm vefat etti biz yeni evliyken kp varaman o mevzular daha derin artk hic takmamayı öğrendim onlari da kayinlarim bi alem eltiler oyle en iyisi mesafe diorum artk
afiyet olsun cnm bayramda da su tatli borek işlerini dengeleyrbiliriz insAllah
Afiyet olsun canım ne guzel masAllah kac günde gidiyorsun diyetisyene ben bayram sonu gidicem
Umarım dengeleriz çünkü en zoru.yok cnm vefat etti biz yeni evliyken kp varaman o mevzular daha derin artk hic takmamayı öğrendim onlari da kayinlarim bi alem eltiler oyle en iyisi mesafe diorum artk
afiyet olsun cnm bayramda da su tatli borek işlerini dengeleyrbiliriz insAllah
Afiyet olsun canım ne guzel masAllah kac günde gidiyorsun diyetisyene ben bayram sonu gidicem
İyi yapmışsın iyiki yemedin. Ben ilk defa bu gece yemek yedim Ramazan boyu sahur yapmamıştım. Şuan pişmanım keşke yemeseydim. Çünkü regl oldum boşuna yedim yaniBen de çok acıkmıştım sahur öncesi bir kahve içeyim dedim. Tıkadı beni canım hiç bir şey istemedi. Bir kaşık yoğurt yedim sadece.
İyi yapmışsın iyiki yemedin. Ben ilk defa bu gece yemek yedim Ramazan boyu sahur yapmamıştım. Şuan pişmanım keşke yemeseydim. Çünkü regl oldum boşuna yedim yani
O daha fena yaOluyor öyle ben iftara yarım saat kala yedim geçen
saol cnm Allah razı olsunKolay gelsin canım
evet ya tatliya dayanirim sıcakta hic canim istemez sanki genelde serbetli tatlıları sevmem ama insAllah borek konusunda dizginlerim kendimiO dengeyi bayramda korumak o kadar zor ki.
amin Allah razı olsun cnmAllah rahmet eylesin canım
insAllah cnmUmarım dengeleriz çünkü en zoru.
Neyse cok yemiceksinİyi yapmışsın iyiki yemedin. Ben ilk defa bu gece yemek yedim Ramazan boyu sahur yapmamıştım. Şuan pişmanım keşke yemeseydim. Çünkü regl oldum boşuna yedim yani
hadi ins. Cnm dönersin niye donmeyesinsağ ol mefkuşum taşınmayı gözüm yemiyordu :)))
3 hafta kalırız memlekette kv de de annem de de internet yok zaten olsa da kalabalıktan oturup bakacak şansım olmazdı büyük ihtimal
ayy inşallah bu defa da memlekete gidip eksi kiloyla dönerim :))
bikac gundur havalar isindi cnm ramazanda hic bisey yapamadimo güzel bahçenin tadını çıkarmanın yanın da temizlemesi bakımı da var tabi demii , kolay gelsin mefkurem sana da hepimize de :)
hazir yufka tatlisini istememissin :)) benxe arada ondan kıvrım tatlisi yapiyorumtüm evi cam kapı halı kanepe demeden temizledim en son perşembe dip bucak sildim süpürdüm toz aldım dün sadece süpürge açtım bu gün bir baktım toz kaplamış tuvalet aynasının önünü kafayı yiycem yaavf sıcaktan nefes çıkmıyor her yeri camları açıyorum mecburen az esinti oldu mu da evi toz götürüyor gel de dellenmee
bayrama bana gelen olmaz büyük ihtimal ama ben yine de hazırlık yapayım diyorum tatlı zaten beceremiyorum şu minnak kurabiyeler var ya pudra şekerine tarçına buladığımız ondan yapayım yanına da minik tuzlu kurabiyelerden az da sarma gelen olursa çayla ikram edeyim diyorum olur mu sizce , daha önceki yaşadığımız yerde gelen oluyordu tatlının yanına sarma börek yada poğaça yine kurabiye v.s. yapardım 6-7 senedir burda bir şey yapmadım pek durmadık da memleketteydik genelde , gelen olmazsa da benimkiler yer hemen bayatlamıyor nasıl olsa
ya daaaa hemen yumuşamayan şekerlenmeyen en beceriksizin bile kıvamını tutturacağı basit tatlı tarifiniz varsa yazın hayrınıza onu da yapayım :))
makarna cok degilse guzel cnmSabah 6. 2 ceviz kuru incir kuru vişne fındık karışımı
Öğlen 12 yarım lıght süt 3hmk kş yulaf
Ara 3 de wasa krem peynirli yarısını yedim
Akşam 7 az salata, kepekli makarna mantar ve tavuklu.. 1 kase kadar
kahvaltini daha dolu yapabilirsin cnm14:40
1 tb ekmeği
1 kk peynir
16:00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
Domates
19:10
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
1 büyük bardak ayran
Su 3 litre olacak. Canım da deliler gibi çikolata istiyor dayanamıyorum ne yapayımher gün dolu dolu şekerli şeyler yerdim. Diyetten önce bünye alışmış ya şekere yine iyi dayandı bu zamana
incelme olmusya tatlimDediğin gibi kollar ve göbekte değişiklik yok... kalça bölgesinden 8 cm, göbekten 4 cm incelmişim 2.5 ayda
dur daha bismillah ponim yeni dogum yaptinOh ne güzel bedenler benmde 48 bden pantolonum olmadıhamile pantolonuna devamm
Allahtan cok zararli seyler degil cnmİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
02.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
3 dilim
4 yk menemen
Domates salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
Veeeee tatlı krizinin sonuçları
3 lokma cezerye
3 kayısı kurusu
2 ceviz
Bir avuç kabak çekirdeği
Üzgünüm kızlar bunları yedim
salam disinda guzel olmus cnmMenümü yazayım
11.00 7 zeytin
2 dilim peynir
2 yumurtalı omlet
Salatalık domates
Bi dilim salam
14.30 3 hurma 1 fincan kahve
17.00 bi kase şehriye çorbası
5 köfte
Bol yeşillikli salata
Su: 1,5 lt
sali dan cumaya odem iner cnmŞuan herhangi bir artım yok şükür ama yolculuk var malum tartı haftası salı dönüyorum Ankaraya aksilik olmaz ise , ayrıca Ramazan sonrası herkeste ufak artılar olacak su vs farki bunu da bayramda dikkat ederek engellenir bence
tatli disinda guzel cnmMenü
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yoğurt
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates çorbası
5 YK karalahana
1 kibrit kutusu kadar revani
cok guzel tatlimMenüm
Sahur
Biberli 1 yumurta
Domates
Yoğurt
İftar
2 baget
3 kaşık sebze yemeği
Ayran
Su:2 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puan @Pnrrr-20
dış kapiyi kilitli tutsaniz olmazmi acabaKızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
dordurma yemisin zaten cnm baklava nerden ciktiIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
1 bucuk dilim tbe
Salatalık
5 zeytin
1 kk beyqz peynir
Çay
1 lt su
İftar 20:15
1 hurma
1 su bardagj su
1 kase mercimek çorbası
5-6 dk ara
1 tabak roka salatasi bol limonlu
Orta boy alabalık yarımıni yedim
2 kofte kadar adana köfte
1 Kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Çayla bi dilim baklava
1 top çilekli dondurma
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yemekten once yürüdük baya tahmini yarim saat 40 dk yokustu hep
Yemekten sonra da yürüdük yarim saat
10 dk pedalli botta gezindik yediklerimin bi kısmını eritmisimdir bence
tatli kısmı fazla olmus nirancim09:00=== 2 kase komposto (pişerken içine tane zencefil, çubuk tarçın ve karanfil attım, şekersiz)
20:00=== 1 kase mercimek çorba
1 porsiyon Adana kebap
2 bardak ayran
1 lokma müşebbek tatlı
1 adet lokum
2 top dondurma
Su 3 lt den fazla
insanin birazda icinden gelecek cnm zorlamayla bi yere kadaryok gülüm bunun da gelecek kaygısı hatta geçen sene ben hiç evlenmiycem asgari ücretle bir iş bulsam 1 odalı ev tutsam geçinirim ki diyordu , allahın hikmetinden sual olunmazmış babası da diyor ki şunun karşısına zeki çalışkan bir kız çıksa bizim ki de ona tutulsa kızın hayrına çalışıp kazansa diye kore dizileri izleyen benim ama eşim sanki çok kore izlemiş gibi hayal kuruyor ne yapsın adamcağız oğlan lay lay lomm:)
iftara salatada ilave edebilirdin cnmMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
3 zeytin
İftar
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt
Ara
20.30
1 top dondurma
1 lokum
dikkat edersen daha fazlasinida verebilirsin cnmOff kızlar bayram alışverişi , bayram temizliği hiç bitmez mi yapertim çıktı. Bayramda da kayınvalidemlerde olacağız . Uzun zamandır gitmedim ve malesef yine şişko gideceğim sizinle birlik olup kurban bayramına-10 kiloyla girme planım var. Ne dersiniz olur mu ki
tabi arada ve cuma gunleri olabilir :))Aa çok iyi sütlaca da bayılırım :)
hayirli olsun cnmİyi geceler kızlaarrr bikac gündür giremiyorummm memlkete geldim bayram tatili için..ablamlar ve ailesi de burda bi taraftan da kardesimin istemesi olacak inş hayırlısıyla onn hazırlıkları..teli elime bile alamıyrm.fırsat buldukça yazarım inş..
kv bi okusaydi cnmBiz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorularyarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi
ins. Cabuk toprlanirlar cnmMaalesef canım çok kızgınım zaten ben olsam asla bunu yapmazdım. Bayram üstüm zehir oldu temizliğim kaldı çarşı işim kaldı ne bileyim kaç gündür uyku uyumadım doğru düzgün. Birkaç gün ihmal edebilirim çocuklardan vakit bulamıyorum hastayken beni bırakmıyorlar.
kuzum soylemisleer zatenDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
İkinci cocuk istedgimizi olmadgini henuz biliorsunz!
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta
Olmayanlari zaten biliyosun :)Bugün diyetisyen günümdü o yüzden ben kaçamağı bugün yaptım fakat abarttım biraz. Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. bu arada verdiğim kilonun 1.1 i yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Menümmm
Sahur yok
İftar
1/6 pide
1 kk peynir
2 kaşık mantı çorbası........fazla
Avuç içi kadar et köfte
Salata
1 bardak ayran
1 içli köfte..........fazla
Fazla olanları biliyorum ama bugün diyetisyene gideceğim diye dün gözümde kalanları yedim
Su 3 olmuştur
Vaovv harika yüzdeler darısı bu bayramin basina@ayulduzz
Dilegin bi bayram ertesi verdigi kiloyu görün kizlar
ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01)
@seydan94 de 4 kilo vermişti
Takim yuzdemiz %2.025 di
Sağol canımİşte bundan çekindiğimden atmadım hiç buzluğa. Ben pirinçle yapıyorum
Yok aslında sadece bu aralar modum düşük
Teşekkürler canım
Çok sevindim canım. Gözünüz aydın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bence kötü değil aran. Hem hafta sonu daha cumaya halledilir
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım revani çok azıcık olduğu için bişe demiyorumMenü
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yoğurt
Domates salatalık
İftar
1 kepçe domates çorbası
5 YK karalahana
1 kibrit kutusu kadar revani
abla baklava yemeğin yanında yemiştim yemekten sonra yürüyüş yaparken kız istedi dondurmayı da eşim sende ye diyince hayır diyemedim topu çok büyük değildi zaten bugün telafi ederimhadi ins. Cnm dönersin niye donmeyesin
bikac gundur havalar isindi cnm ramazanda hic bisey yapamadim
Biraz toparladim ama daha bitmedi
hazir yufka tatlisini istememissin :)) benxe arada ondan kıvrım tatlisi yapiyorum
Istersen revani turude kolay olur yada biskuvi pastasi yap hafif oluyor
Benim cocuklar cok sever onu
makarna cok degilse guzel cnm
kahvaltini daha dolu yapabilirsin cnm
incelme olmusya tatlim
dur daha bismillah ponim yeni dogum yaptin
Allahtan cok zararli seyler degil cnm
Cekirdek fazla olmus :))
salam disinda guzel olmus cnm
Hurmayi cevizle yersen daha iyi olur
sali dan cumaya odem iner cnm
tatli disinda guzel cnm
cok guzel tatlim
Senin niye modun düşük bakayim keyfin yok gibi sanki
dış kapiyi kilitli tutsaniz olmazmi acaba
dordurma yemisin zaten cnm baklava nerden cikti
tatli kısmı fazla olmus nirancim
Madem 1 top dondurma yeseydin yeterdi
insanin birazda icinden gelecek cnm zorlamayla bi yere kadar
Cok caliskan bi yakin arkadasi olsa belki etkilenirdi
iftara salatada ilave edebilirdin cnm
Bugun heralde dondurma günü :)) lokum gereksiz
dikkat edersen daha fazlasinida verebilirsin cnm
tabi arada ve cuma gunleri olabilir :))
hayirli olsun cnm
kv bi okusaydi cnm
Atak donemleri icin programlar oluyormus ya oraya baksaydin
ins. Cabuk toprlanirlar cnm
Bosver işi gücü once saglik
kuzum soylemisleer zaten
Bosver kim ne derse desin
oyle bisey derlerse gozlerini devirip kalk yanlarindan
Olmayanlari zaten biliyosun :)
ayy insAllah abla niyetimiz öyle bklmOzellikle listedeki kizlar
Bayram rehavetine kapilip listede oldugunuzu unutmayin lutfen
Eskiler bilir
Bizim takim en yuksek yuzdesini bi bayram sonu yapmisti
Bayrami sifir kacamakla gecirdi üyelerimiz
@ayulduzz
Dilegin bi bayram ertesi verdigi kiloyu görün kizlar
ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01)
@seydan94 de 4 kilo vermişti
Takim yuzdemiz %2.025 di
Afiyet olsun canımGünaydın dün menü paylasamadim bebe durmadi misafir vardi üstüne
Emziren anne menüm,
Sabah 10.30
1d tb ekmek
Salatalik domates peynir zeytin, 1 haslanmis yumurta 1 cay
Öğlen 15.00
Biraz peynir bir avuc kiraz
Aksam 20.30
3kasik bulgur pilavı
3kasik et kavurma
1 kase cacık
3lt su olmuştur sayamadim çünkü
Allah yardımcısı olsun canımKızlar bizim anneanne yine kaçtı bugün kasları göz arası çekip gidiyor ama bizim ev tam ortada olduğu için ben fark edip inene kadar komşular durdurmuş oluyordu yada merdiven çok merdivenlerde yakaliyordum :) bugün teyzem götürdü ki yaklaşık 10 kisilik evde yine kaçmış tüm köyü seferber ettik ormana gitse kötü olacak çünkü bulmak çok zor sonunda cay bahçesinin içinde bulundubir yandan gülüp bir yandan üzülüyor insan çok zor alzheimeri
Sağol canımOhh missss cnm vala aynrn oylr benim evde ayni yine toz kizin oda dağılmış salonda camasir topladm sabah onkar var yarina is çok tatli yapicam bende hazir yufkayla yapabilirsin cnm tatliyi o da ghzel oluyor
saol cnm pisirmeden atiyorum cnm cikinca buzu erimeden hemen suyunu döküp ocaga koyuyorum kısık ateşte pişio cokta seviyoruz biz guzek oluyor
hadi hayrlisi olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus haftada bi sütlaç yiyebilirsin cnm diyetisyen demisti bana
afiyet olsun cnm sondakiler olmasa daha iyiymis ama telafi edersin insAllah
afiyet olsun cnm guzel olmus
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Cok zor gerçekten Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?