Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
Dondurma tercihinde çilekli dondurma yememeye çalış en çok katkı maddesi onda olurmuş

Öyle tabi napıcan sağlık olsun canım benim

Tatlılar biraz fazla olmuş kuzum afiyet olsun

Kuzum her kardeş de kardeş olmuyor ama
Belki kardeşi olunca çocuğun daha da mutsuz olacak belki hayırsız bi kardeş olacak da Allah o yüzden nasip etmiyor
Bi hayrı vardır elbette olmamasının da ve kızının kardeşi olmuyor diye de üzülme benim kardeşim var da ne oldu sanki bu zamana kadar hiç bi kardeşliğini görmedim aksine benden hep nefret etti belki ben olmasam o daha mutlu bi çocuk olurdu
Ama öyle arkadaşlıklar yaşanıyor ki bazen kardeşten öte olunuyor sıkma o yüzden sen canını

Afiyet olsun canım

Tamam ablacım sağol

Dünku menüm
10.00 1 haslanmis yumurta
1kk peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek

14.00 1 avuç fındık ceviz kuru üzüm karışımı

16.00 1 tane siyez bugdaylı sekersiz bisküvi (diyet diye aldım tadi berbattı şekersiz olunca 1 taneyi zorla yedim)

18.00 3 köfte
3 yk makarna
Salata
Yoğurt

Su 2l spor 40 dk yuruyus 120p Pnrrr-12

Tevafuk55 becerikli kadındır

Ateşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende

Cok gecmia olsun cnm kendin icindevhemen onlem al derim balli zencefil yap bogazinda biraz tutarak ye cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…