Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baba oğul evdeler onlar varken yarım gün de aynı olur pazartesiyi beklemeye karar verdim inşallah bekleyebilecem
Abla ya birak kalsin madem kimse gelmeyecek
Menüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
3 zeytin

İftar
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt

Ara
20.30
1 top dondurma
1 lokum
Aha ilk günden kacamaklar var dikkat et tatlim bu hafta daha olmasin
Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Şuan isteğim geçti yarın da gelmezse yemem :)
Tamamdir canim
Hadi hayırlısı olsun kuzum
Cok gecmis olsun dilegim simdi nasil aynimi hala

Kuzu bunu herkes diyor maalesef senlik bisi degil. Kiz ben evli degilim ikinci cocugu dusunuyonmu diyen var millet sırf konusmus olmak icin konusuyor bosver sen
Ateşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende
Daha iyimi tatlim bugün
Afiyet olsun kubracim cok guzrl gitmis ama
Ozellikle listedeki kizlar
Bayram rehavetine kapilip listede oldugunuzu unutmayin lutfen

Eskiler bilir
Bizim takim en yuksek yuzdesini bi bayram sonu yapmisti
Bayrami sifir kacamakla gecirdi üyelerimiz
@ayulduzz

Dilegin bi bayram ertesi verdigi kiloyu görün kizlar

ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01)

@seydan94 de 4 kilo vermişti

Takim yuzdemiz %2.025 di
Heyyyy masallah yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates

İftar 21.30 🍽
Kızlar yolda idik hiç Bir yerde birşey kalmamıştı aç kaldım herkes yollarda olduğu için
1 dilim börek

Su 2 lt
Spor 1 saat yürüdüm
Afiyet olsun canim
Günaydınn herkese bugün bizede yolculuk var köye gitcez hava bayaği serinmiş köyde insallah cocugu hasta etmeden gider geliriz ve bide insallah bogazima hakim olabilirim
Kizz oyle kacamak yok ona gore bak

ilk yapman gereken kendini olduğun gibi kabul edip sevmek o zaman her şey daha kolaylaşacak
eft (duygusal özgürleşme tekniği) olumlamaların da kendini olduğun gibi kabul edip sevmek , tüm içtenliğinle affetmek ve teşekkür etmek ana cümlelerdir tüm kişisel gelişim , parapsikoloji kitapların da kendini kabul etmek sevmekle ilgili yazılar vardır
beden ruh bilinç dengede olursa bedenimiz de sağlıklı olur , bedenin kendi terazisi var bilinç altı dengede olursak kendiliğinden tüm işi halledip ideal kiloya inmemizi sağlar lafın kısası kendini şu halinle de kabullen ve sevvvvvv

hadi hayırlısı kardeşinin de başı bağlanacak :)))
siz de tam bayram şenlik varmış tadını çıkar gülümmm

aşının etkisidir büyük ihtimal inşallah bu gün geçer huzursuzluğu anaların hakkı neden ödenemiyor işte sorunun cevabı :)
sen de kafana çok deli soruların girip evham yapmasına izin verme gülüm sana zarar iyice gözlemle ateş sancısı v.s. çıkıp artmıyorsa sorun yok demektir

ayy bu ablalar ne yapsa tatlı güzel oluyor yaaavv benim büyük ablamın elinin değdiği her şey çok güzel çooook lezzetli olur :)
en masum ve faydalı şeylerden bence dondurma dozun da yenildiğin de tabi :)

işe yaramış ya çok şükür anamız da ağlasa babamız da ağlasa her şeyi onlar için yapıyoruz gelecekleri söz konusu ,dediğin gibi onlar çocuk bunu idrak edemiyorlar mecbur biz uğraşıyoruz ,şükür emeklerin de boşa çıkmamış , sonuçlar ne zaman açıklanacak

ben sarma sandım aklımdan ne geçiyorsa artık :))
bilerek azaltmıyorsan sıkıntı yok o zaman gülüm
allah yar yardımcınız olsun bildiğin afacan çocuk gibi olmuş ananen gözünüzü üzerinden ayırmadan tetikte oluyorsunuz her zaman , bir de işler çay v.s. var vallaha çok zor rabbim annenlere ahirette verir inşallah karşılığını

gülüm ben kaçırmışım hayırdır ne oldu da böyle her şey aksadı sen de sinirlisin

Ayyy teşekkür ederim ya birşey olmaz dimi dimi dimi
gülüm ben doğal olan şeylerin dozun da yenmesinden yanayım yaa zaten rabbim binlerce nimet yaratmış her birinin ayrı faydası var bedene hatta ruha bile , zayıflama işi de ayy 2 hafta uğraşıp hoop istediğim beden de olayım işi değil aylarca uğraşabiliyoruz eee onu yeme bunu yeme ne olacak beden de eksiklikler çıkacak yada dayanamayıp zararlı şeylerin anasını ağlatıcaz , ne gerek var sağlıklı mis gibi kuru meyvemiz çerezimiz varken böyle sıkıntılara demiiii:))

aman be gülüm allah sana o ağızı o dudakları sadece yemek ye bir de kocan öpsün diye mi verdi ( dayanamadı içim deki muzip ekimmm) gerektiğin de gerekli şeyleri söylemen için de var o ağzın , bizim özelimiz çocuk konusu sizle konuşmayalım de gitsin biliyorsun benim de tek çocuk sıpam 18 ine girdi benim yaş gelmiş 39 a troid bezim yok hala . çocuk yapsan ya diyen olabiliyor insanlar böyle şeyleri rahat konuşma hakkını nereden alıyor anlamıyorum hani deseler ki 2. çocuk düşünmedin mi v.s. onu bile anlıycam bana çocuk yap diyorlar hehehehe çocukları sevmiyiiimm diyorum ben de hop oturuyorlar :))
güya müslümanız allah inancımız tam kadere sınanmaya inanıyoruz ama millete niye çocuk yapmadın olmadı mı olmuyor mu diye soracak kadar da cahiliz işte takma kafana gülüm rabbim ne zaman neyi nasip edecekse o zaman o olacak

eni sonu yapıcam bir şeyler eşim yapma dese de:))

demii:)))))))))))))))))))

Ayynen bebeyiiiiimmmm

24 Haziran'da ablacığım

Selam kızlar muhallebinin başından bağlanıyorum size baktım boşluk buldum tek an boşa harcamayip bir bir taraftan karıştırırken bir taraftan da takım bağlanıyim Didim Akşama kadayıflı muhallebi yapacağım oğlum Oruç Bugün artık ona özel

Ateşi yok çok şükür mızır mıdır şuan iyi bakalım akşam nasil olucak ablam

Şimdi iyiyiz hilalim babasının kucağındw evi geziyor aksamada inşallah keyfi yerinde olur

Ne sinirleniyosn canm boşver kafaya takma. Benmde kv derdi bi daha çocuk yapın bi daha çocuk yapın diye gelip bakacak mısın diyince bi daha demedi. Yaptık gelip bakmadı zaten :) benmde ikinci kızım 7 ay olmadı. İlk iki ay olmayınca hemen doktora gittim pkolu olduğum için yumurta takipleri klomenler gonallar çatlatma iğneleri denedik ama problem başkaymış prolaktin yani süt hormonum diğer bi adıyla da stres hormonum max 25 olmalıyken 200 çıktı 1 ay ilaç kullandm hormon normale dönünce hamile kaldım rabbim de nasip etti. Sen dr gittin de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…