- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.961
Sağol canım valla çok halsizleştim hemen yaparımCok gecmia olsun cnm kendin icindevhemen onlem al derim balli zencefil yap bogazinda biraz tutarak ye cok iyi geliyor
Abla ya birak kalsin madem kimse gelmeyecekbaba oğul evdeler onlar varken yarım gün de aynı olur pazartesiyi beklemeye karar verdim inşallah bekleyebilecem
Aha ilk günden kacamaklar var dikkat et tatlim bu hafta daha olmasinMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
3 zeytin
İftar
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt
Ara
20.30
1 top dondurma
1 lokum
Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsaOff kızlar bayram alışverişi , bayram temizliği hiç bitmez mi yapertim çıktı. Bayramda da kayınvalidemlerde olacağız . Uzun zamandır gitmedim ve malesef yine şişko gideceğim sizinle birlik olup kurban bayramına-10 kiloyla girme planım var. Ne dersiniz olur mu ki
Tamamdir canimŞuan isteğim geçti yarın da gelmezse yemem :)
Hadi hayırlısı olsun kuzumİyi geceler kızlaarrr bikac gündür giremiyorummm memlkete geldim bayram tatili için..ablamlar ve ailesi de burda bi taraftan da kardesimin istemesi olacak inş hayırlısıyla onn hazırlıkları..teli elime bile alamıyrm.fırsat buldukça yazarım inş..
Cok gecmis olsun dilegim simdi nasil aynimi halaBiz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorularyarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi
Kuzu bunu herkes diyor maalesef senlik bisi degil. Kiz ben evli degilim ikinci cocugu dusunuyonmu diyen varDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
İkinci cocuk istedgimizi olmadgini henuz biliorsunz!
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta
Daha iyimi tatlim bugünAteşli canım baya zorlanıyor Boğaz’ı yara içinde su bile gitmiyor. Küçük böyle etkilenmedi. Büyüğüm çok hassas. Bana da bulaştı yutkunamıyorum bende
Afiyet olsun kubracim cok guzrl gitmis amaBugün diyetisyen günümdü o yüzden ben kaçamağı bugün yaptım fakat abarttım biraz. Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. bu arada verdiğim kilonun 1.1 i yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Menümmm
Sahur yok
İftar
1/6 pide
1 kk peynir
2 kaşık mantı çorbası........fazla
Avuç içi kadar et köfte
Salata
1 bardak ayran
1 içli köfte..........fazla
Fazla olanları biliyorum ama bugün diyetisyene gideceğim diye dün gözümde kalanları yedim
Su 3 olmuştur
Ozellikle listedeki kizlar
Bayram rehavetine kapilip listede oldugunuzu unutmayin lutfen
Eskiler bilir
Bizim takim en yuksek yuzdesini bi bayram sonu yapmisti
Bayrami sifir kacamakla gecirdi üyelerimiz
Heyyyy masallah yaa@ayulduzz
Dilegin bi bayram ertesi verdigi kiloyu görün kizlar
ayulduzz(71,8/68,2/3,6/%5,01)
@seydan94 de 4 kilo vermişti
Takim yuzdemiz %2.025 di
Afiyet olsun canimGünaydın dün menü paylasamadim bebe durmadi misafir vardi üstüne
Emziren anne menüm,
Sabah 10.30
1d tb ekmek
Salatalik domates peynir zeytin, 1 haslanmis yumurta 1 cay
Öğlen 15.00
Biraz peynir bir avuc kiraz
Aksam 20.30
3kasik bulgur pilavı
3kasik et kavurma
1 kase cacık
3lt su olmuştur sayamadim çünkü
Afiyet olsun canimDünku menüm
10.00 1 haslanmis yumurta
1kk peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
14.00 1 avuç fındık ceviz kuru üzüm karışımı
16.00 1 tane siyez bugdaylı sekersiz bisküvi (diyet diye aldım tadi berbattı şekersiz olunca 1 taneyi zorla yedim)
18.00 3 köfte
3 yk makarna
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 40 dk yuruyus 120p @Pnrrr-20
Afiyet olsun canimSahur 02.00
Peynirzeytin
Domates
İftar 21.30 🍽
Kızlar yolda idik hiç Bir yerde birşey kalmamıştı aç kaldım herkes yollarda olduğu için
1 dilim börek
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüdüm
Kizz oyle kacamak yok ona gore bakGünaydınn herkese bugün bizede yolculuk var köye gitcez hava bayaği serinmiş köyde insallah cocugu hasta etmeden gider geliriz ve bide insallah bogazima hakim olabilirim
ilk yapman gereken kendini olduğun gibi kabul edip sevmek o zaman her şey daha kolaylaşacakİnşallah olur. Çok istiyorum ve inanıyorum
2 gün orda olacam sonra evime geçerim. Bilmiyorum alışkanlık bayrama ev temiz olsun istiyorum. Evde olmadığım bayramlarda bile temizlik yaparım
Kimse bişey demezde ki deselerde takmam. Ben rahatsız oluyorum bu halimden kendimi böyle kabullenemiyorum
hadi hayırlısı kardeşinin de başı bağlanacak :)))İyi geceler kızlaarrr bikac gündür giremiyorummm memlkete geldim bayram tatili için..ablamlar ve ailesi de burda bi taraftan da kardesimin istemesi olacak inş hayırlısıyla onn hazırlıkları..teli elime bile alamıyrm.fırsat buldukça yazarım inş..
aşının etkisidir büyük ihtimal inşallah bu gün geçer huzursuzluğu anaların hakkı neden ödenemiyor işte sorunun cevabı :)Biz nazara geldik galiba kızlar
Bebeğimin hiç keyfi huzuru yok iki aksamdir kucakta bile ağlıyor badaniyede salliyinca duruyor sakinlesiyor
3 gün önceki aşınin agrisimi atak haftasının huzursuzlugumu kolikmi kafamda deli sorularyarın banyosunu akşam yaptıracak bakalım iyi gelicekmi
ayy bu ablalar ne yapsa tatlı güzel oluyor yaaavv benim büyük ablamın elinin değdiği her şey çok güzel çooook lezzetli olur :)tsk ederim cnm
afiyet olsun cnm guzel olmus
saol cnm benjmde büyük ablam super yapio ben sararken daha kuruyor hamur
aynen ya havalar isindikca insan dondurmaya yöneliyor bende onceden cok yerdim simdi cok yiyemiyorum en fazla bi top yetiyor
kolay gelisn cnm bitmiyor vala en azindan bende bitiremeyenlerdenim yarin alisverise cikicaz yemek hazrligi yapicam son kez evleri toparlarim artk supururum
bende sutlu tatlıları severim
Allah kolaylık versin canım
ayyy tüh cnm duzelir insAllah minnak kolay gelsin
Hayırlı sahurlar cnm
işe yaramış ya çok şükür anamız da ağlasa babamız da ağlasa her şeyi onlar için yapıyoruz gelecekleri söz konusu ,dediğin gibi onlar çocuk bunu idrak edemiyorlar mecbur biz uğraşıyoruz ,şükür emeklerin de boşa çıkmamış , sonuçlar ne zaman açıklanacakÜniversiteye hazırlanmak daha kolay olucak eminim:) ama lise sınavı karşındaki ergen baskı yapamıyorsun hayatının dönüm noktalarından biri lise hayatı iyi bir lise onun geleceği için çok önemli oyuzden kendi halinede birakamiyorsum yavrum zeki sorumluk sahibi ama çocuk sonuçta saatlerce oynasa PC başından kalkıyimda sınava calisiyim demez söylemezsen
Eşimle ben son aylarda gaz vererek naziyla oynayarak sınava hazırlansin diye anamız ağladı:)
Elhamdülillah emeğimizin karşılığını aldık inşallah ablam
ben sarma sandım aklımdan ne geçiyorsa artık :))evet canım zor ama vücutta dinç olunca kasla göz arasında gidiyor
5 sarma değil abla YK yemeği bir tabağa yakın neredeyse gece çok zor yiyorum cidden ama akşam da suyla sisiyorum
çıkarır abla adım sayarli saat var takiyim dedim navigasyonla gösteriyor yerini durdurmadı onu çıkarıp başka yere saklıyor filan mümkün değil dövme yaptıralım diyorum bende
gülüm ben kaçırmışım hayırdır ne oldu da böyle her şey aksadı sen de sinirlisinMaalesef canım çok kızgınım zaten ben olsam asla bunu yapmazdım. Bayram üstüm zehir oldu temizliğim kaldı çarşı işim kaldı ne bileyim kaç gündür uyku uyumadım doğru düzgün. Birkaç gün ihmal edebilirim çocuklardan vakit bulamıyorum hastayken beni bırakmıyorlar.
gülüm ben doğal olan şeylerin dozun da yenmesinden yanayım yaa zaten rabbim binlerce nimet yaratmış her birinin ayrı faydası var bedene hatta ruha bile , zayıflama işi de ayy 2 hafta uğraşıp hoop istediğim beden de olayım işi değil aylarca uğraşabiliyoruz eee onu yeme bunu yeme ne olacak beden de eksiklikler çıkacak yada dayanamayıp zararlı şeylerin anasını ağlatıcaz , ne gerek var sağlıklı mis gibi kuru meyvemiz çerezimiz varken böyle sıkıntılara demiiii:))Ayyy teşekkür ederim ya birşey olmaz dimi dimi dimi
aman be gülüm allah sana o ağızı o dudakları sadece yemek ye bir de kocan öpsün diye mi verdiDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
Bu aralar ne zmn bi yere gitsek hic tanımadığım insanlar sozde nasihat ediyor yok kızımın yaramazliklari tek oldgu icinmiste bi tane daha olsa duzelirmis... Artık büyümüşte kardeş olsamiymis hayir millet yapacağı cocugu da mi size soracak ne biliosn belki ilki tedaviyle oldu, belki ikinciyi düşünmüyoruz, belki olmuyor olmasi da imkansız ne bilim vala gercekten bazen insani bos yere geriyorlar...
Tam takmıyorum artk nasip diyip kabulleniyorum boyle seyler olunca moralim bozuluyor olmuyor arkadaş sizden bilmioz herhlde 1 senedir uğraşıyoruz artk yok nasip belki olmicakta
eni sonu yapıcam bir şeyler eşim yapma dese de:))hadi ins. Cnm dönersin niye donmeyesin
bikac gundur havalar isindi cnm ramazanda hic bisey yapamadim
Biraz toparladim ama daha bitmedi
hazir yufka tatlisini istememissin :)) benxe arada ondan kıvrım tatlisi yapiyorum
Istersen revani turude kolay olur yada biskuvi pastasi yap hafif oluyor
Benim cocuklar cok sever onu
makarna cok degilse guzel cnm
kahvaltini daha dolu yapabilirsin cnm
incelme olmusya tatlim
dur daha bismillah ponim yeni dogum yaptin
Allahtan cok zararli seyler degil cnm
Cekirdek fazla olmus :))
salam disinda guzel olmus cnm
Hurmayi cevizle yersen daha iyi olur
sali dan cumaya odem iner cnm
tatli disinda guzel cnm
cok guzel tatlim
Senin niye modun düşük bakayim keyfin yok gibi sanki
dış kapiyi kilitli tutsaniz olmazmi acaba
dordurma yemisin zaten cnm baklava nerden cikti
tatli kısmı fazla olmus nirancim
Madem 1 top dondurma yeseydin yeterdi
insanin birazda icinden gelecek cnm zorlamayla bi yere kadar
Cok caliskan bi yakin arkadasi olsa belki etkilenirdi
iftara salatada ilave edebilirdin cnm
Bugun heralde dondurma günü :)) lokum gereksiz
dikkat edersen daha fazlasinida verebilirsin cnm
tabi arada ve cuma gunleri olabilir :))
hayirli olsun cnm
kv bi okusaydi cnm
Atak donemleri icin programlar oluyormus ya oraya baksaydin
ins. Cabuk toprlanirlar cnm
Bosver işi gücü once saglik
kuzum soylemisleer zaten
Bosver kim ne derse desin
oyle bisey derlerse gozlerini devirip kalk yanlarindan
Olmayanlari zaten biliyosun :)
sen de tanıyor muydun tevafukumu o da hamişdi uğramaz oldu kk yeTevafuk55 becerikli kadındır
demii:)))))))))))))))))))Abla ya birak kalsin madem kimse gelmeyecek
Aha ilk günden kacamaklar var dikkat et tatlim bu hafta daha olmasin
Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Tamamdir canim
Hadi hayırlısı olsun kuzum
Cok gecmis olsun dilegim simdi nasil aynimi hala
Kuzu bunu herkes diyor maalesef senlik bisi degil. Kiz ben evli degilim ikinci cocugu dusunuyonmu diyen varmillet sırf konusmus olmak icin konusuyor bosver sen
Daha iyimi tatlim bugün
Afiyet olsun kubracim cok guzrl gitmis ama
Heyyyy masallah yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Kizz oyle kacamak yok ona gore bak
Ayynen bebeyiiiiimmmmgülüm ben doğal olan şeylerin dozun da yenmesinden yanayım yaa zaten rabbim binlerce nimet yaratmış her birinin ayrı faydası var bedene hatta ruha bile , zayıflama işi de ayy 2 hafta uğraşıp hoop istediğim beden de olayım işi değil aylarca uğraşabiliyoruz eee onu yeme bunu yeme ne olacak beden de eksiklikler çıkacak yada dayanamayıp zararlı şeylerin anasını ağlatıcaz , ne gerek var sağlıklı mis gibi kuru meyvemiz çerezimiz varken böyle sıkıntılara demiiii:))
24 Haziran'da ablacığımişe yaramış ya çok şükür anamız da ağlasa babamız da ağlasa her şeyi onlar için yapıyoruz gelecekleri söz konusu ,dediğin gibi onlar çocuk bunu idrak edemiyorlar mecbur biz uğraşıyoruz ,şükür emeklerin de boşa çıkmamış , sonuçlar ne zaman açıklanacak
Ateşi yok çok şükür mızır mıdır şuan iyi bakalım akşam nasil olucak ablamaşının etkisidir büyük ihtimal inşallah bu gün geçer huzursuzluğu anaların hakkı neden ödenemiyor işte sorunun cevabı :)
sen de kafana çok deli soruların girip evham yapmasına izin verme gülüm sana zarar iyice gözlemle ateş sancısı v.s. çıkıp artmıyorsa sorun yok demektir
Şimdi iyiyiz hilalim babasının kucağındw evi geziyor aksamada inşallah keyfi yerinde olurAbla ya birak kalsin madem kimse gelmeyecek
Aha ilk günden kacamaklar var dikkat et tatlim bu hafta daha olmasin
Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Tamamdir canim
Hadi hayırlısı olsun kuzum
Cok gecmis olsun dilegim simdi nasil aynimi hala
Kuzu bunu herkes diyor maalesef senlik bisi degil. Kiz ben evli degilim ikinci cocugu dusunuyonmu diyen varmillet sırf konusmus olmak icin konusuyor bosver sen
Daha iyimi tatlim bugün
Afiyet olsun kubracim cok guzrl gitmis ama
Heyyyy masallah yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Kizz oyle kacamak yok ona gore bak
Ne sinirleniyosn canm boşver kafaya takma. Benmde kv derdi bi daha çocuk yapın bi daha çocuk yapın diye gelip bakacak mısın diyince bi daha demedi. Yaptık gelip bakmadı zaten :) benmde ikinci kızım 7 ay olmadı. İlk iki ay olmayınca hemen doktora gittim pkolu olduğum için yumurta takipleri klomenler gonallar çatlatma iğneleri denedik ama problem başkaymış prolaktin yani süt hormonum diğer bi adıyla da stres hormonum max 25 olmalıyken 200 çıktı 1 ay ilaç kullandm hormon normale dönünce hamile kaldım rabbim de nasip etti. Sen dr gittin de miDun akşam bi tutam sinir oldum kızlar paylaşayım sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?