Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ml İnsanın morali bozuluyor abla ya dolaptaki kıyafetler olmuyor hiç bayrama bile bi tane dökümlü tuniğim var o oluyor sadece onu giyicem altına hamile pantalonu

Sen yemeyeceksen sorun yok tatlım... ellerine sağlık

24 Haziran'da ablacığım
bak sana yeni bir hedef kuzunun lise giriş sınavı açıklandığın da yani 24 hazirana kadar daha da zayıflayıp yepyeni bir liseli annesi olacaksın :)))
3 hafta var canoom stresi attın nasıl olsa bayramı bu düşüncelerle mutlu mutlu geçirirsen nerden baksan en az 3 ile 6 kilo arası garanti gider bir beden inceleceksin demek :)
ben de o tarihlerde memlekete gidicem ya hadi el ele verip 1 beden incelelim canoom

Canım beni de motive et...

hep stresten hormonlar bile alt üst oluyor işte , çok şükür sağ selamet aldın ya bebişini kucağına kızın da abla oldu yaa elhamdülillah gerisini boş ver gülüm sağlıklı iki tane dünya güzeli evladın var

aminnn hem kocalara akıl fikir hem biz kadınlara sakin olup nasıl davranacağının fikrini versin rabbim :))

Canım beni de motive et...
senin neyini motive edeyim kraliçe arı gibisin 3 evladın var bir de arada çocuklaşan kocan kaç senedir idare edebiliyorsun evini çekip çevirip dışarı işlerini bile yapıyorsun güçlüsün ayakların çok sağlam basıyor yere ammaaa kendinin farkına daha tam varamadın bir anlasan kendi değerini motivasyon neymiş vıış benim varlığım herkese motivasyon olur dersin , senin şu çabuk usanan pes etmeye yeltenen iç güdülerini daha çok dürtmen lazım
egonu geçmiş gelecek düşünmeden şimdiki an da tutup az şişir bildiğin kendini öv... nasıl olmak istediğini maddi manevi duygusal olarak en uç en yüksek haliyle düşün aklın da oluştur ve hepsine şimdi sahipmişsin gibi egonu şişir , inşallah aklımdakini anlatabilmişimdir, hemen dene her şeye şu an sahipsin kendini nasıl hissettiğine bak :)

Afiyet olsun canım
Dondurma tercihinde çilekli dondurma yememeye çalış en çok katkı maddesi onda olurmuş
soal cnm oyle mi bi daha dikkat ederim genelde sade arada Antep fıstıklı yerim ama ne yemeliyim sade mi
Allah tan hayırlısı olsun cnm haklsnz gercekten her zmn herseyin hayırlısını istiyorum hayırlı degilse zaten olmasın
afiyet olsun cnm diger mesajını alintilamamisim bu arada hayırlı yolculuklar cnm
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates

İftar 21.30 🍽
Kızlar yolda idik hiç Bir yerde birşey kalmamıştı aç kaldım herkes yollarda olduğu için
1 dilim börek

Su 2 lt
Spor 1 saat yürüdüm
afiyet olsun cnm yürüyüşte yakmissindr bence böreği
yok bi ufak kizmakla berabrr takip sonra bosveriyorim nasip Rabbim hayırlısıyllsa nasip etsin insAllah
ayy bu ablalar ne yapsa tatlı güzel oluyor yaaavv benim büyük ablamın elinin değdiği her şey çok güzel çooook lezzetli olur :)
en masum ve faydalı şeylerden bence dondurma dozun da yenildiğin de tabi :)
hahahah bence de ablalar da var bisey
o kqdar haklısınız ki hepiniz bqna bu konu da her zmn ayni seyi söylüyorsunuz biliorum ama bazen elimde olmadan modum dusuyor ama artk daha çabuk toparliyorjm cidden takmıyorum kiko vermemin sevinciyle diyete daha da odaklanıyorn
kolqy gelsin cnm Allah kabul etsin insAllah oglunun orucunu da maşAllah
haklısın cnm bende yumurtalklarda biraz pco görünümü vqr dedi baska problem yok aslinda adetlerim duzenli her ay grldigi icin cok sknt olmaz kilo verirsen duzelir tedavisiz olur bence tedaviye gerek yok dedi ben ilk kızımda pco görünümü vqr miydi bilmiorum ama sonradan olan bisey mi yoksa hep var olan bisey mi bilmiorum bu ay bi sene oldu artk nasip bklm hayrlisi diorum kilo veriyorum bu surecte de Rabbim herseyin hayırlısını versin
Rabbim yardımcılqri olsun Rabbim herkeisn yuvasininin mutluluğunu daim kılsın insAllah

gülüm her zaman söylüyoruz söylemeye devam edicez bilinç altı aynı ders çalışan çocuklar gibi tekrardan anlıyor bir şeyin doğru olduğunu bildiğimiz halde kabullenmek yada o şey neyse yapabilmek hemen olmuyor kendini tekrarla oluyor ilk mutfağa girip yemek yaptığınla şimdi ki tecrübeli halin bir mi yada ilk misafir ağırlayacağında ki panik halinle şimdi ki sen böyle basit şeyler bile tekrarla oturuyor yerine ki duygu düşünce hisler de ha deyince değişmeyebiliyor :))

Keisnlikle öyle sürekli hayırlısıysa olsun demek ki hayırlı degil ya da vakti degil diorum kendime ama hala kabullenemedim demek ki insAllah kabullenicrm

Kizz sen yemicen dimi bakimm
Şimdi iyiyiz hilalim babasının kucağındw evi geziyor aksamada inşallah keyfi yerinde olur
Aman aman ins daha bozulmaz keyfi
Amin kuzumm
az önce yine yağmur yağdı boğucu bir sıcak var az daha yağsa belki ferahlar ben de balkonlu küçük odanın kapıları açmıştım silmeye yeltenecektim kii yağmur yağıverdi :)))
Ayy bende bi dışarı çıktım yağmura yakalandim abla. Burdada hava fena
Amin kuzum hayırlısı inşallah
Bayram tatlılarımı yaptm kızlar şükür işim bitti artk odalari toplayip akşam yemeğine girisicem
Kiz o kadar tatlıyı kim yiyecek

Bayram tatlılarımı yaptm kızlar şükür işim bitti artk odalari toplayip akşam yemeğine girisicem
hay maşallahhhhh kaç tepsi yaptın gülüm gelenin gidenin bol oluyor anlaşılan olmadı biz gurupça gelir yeriz bayram sonuna, o kadar emek emek açıp yapmışsın zayi mii olsuun biz zayi oluruz daha iyi

Keisnlikle öyle sürekli hayırlısıysa olsun demek ki hayırlı degil ya da vakti degil diorum kendime ama hala kabullenemedim demek ki insAllah kabullenicrm
benim kendimce düşüncem hayırlısıyla olsun demek yerine rabbim hayırlı kılıp nasip et diye dua etmek :))
madem bir şeyi istiyorum bu çocuk olur para olur oğlumun okulu olur aklına gelirse ne istiyorsan o zaman hayırlı kılıp rabbimden istemek bana daha doğru geliyor gülüm , sen hayırlı kılıp nasip et diye dua edeceksin doğru zaman ne zamansa rabbime güvenip bekleyeceksin bu kadarcık:)

çok mu ıslandın gülüm yaz yağmuru berekettir derler senin de hayatın bereketlensin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…