- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.901
gecmis olsun canim..
5te 5 biliyorsun benim sistemimi cokertti. 3.5 kilo verdim ama hayatimin en mide bulandirici en berbat diyetiydi cocuk gibi aglayacaktim neredeyse artik. ertesi hafta geri aldigim gibi sonraki birkac hafta da kilo veremedim. yani diyet 5 gun surdu ama etkisi neredeyse 1 ay surdu tum sistemimi alt ust etti. benimle beraber bu diyete baslayan arkadasim da mide spazmi gecirip acillik oldu. kiz gunlerce serumla beslendi. bunlari bilerek basla o diyete canim( yani bunlar illa olacak diye birsey yok tabi, ama yine de riskleri bilmekte fayda var. ne de olsa sinirsiz yeme imkani var diye dusunme cunku mide bulantisindan yenmiyor ozellikle patates gunu ve sebze gunu... kacamak yapip da yag/salca/sos kullanirsan onu bilemem tabi.
sen de kizlarla birlikte isvece baslasana canim ya o 5te 5ten daha hizli verdiriyor hem en azindan herseyden yiyorsun gun icinde zor ama gece ac yatmiyorsun en azindan.. miden de bulanmiyor hicbirseyden.. bence ona bir bak derim.
kızlar ben artık dıyetten koptum resmen gruptan cıkmayı dusunuyorum arkadasım nısanlısından ayrıldı severek ailesi istemedi neyse 2 gundur bende kalıyor bıraz once gıttı aksama esım gelcek sehırdısından gece kacta yattık bılmıyorum gece de yemek hazırladım yedık o kendını yemege verdı bende unttum bıle dıyette oldugumu uf ne yapıcam tam verırken tekrar alıyorum....yapamıycam herhalde gelenım gıdenım bıtmıyor hıc...bılmıyorum....
şu diyetlere inanmayın arkadaşlar ne veriyorsanız fulyanın dediği gibi geri alıp e birde hastanelik olma riskiniz artıyor ben bugüne kadar istediğim her şeyi yedim makarnamıda ekmeğimide gerektiğinde tatlımı çikolatamıda ama verdim çünkü ilk aklımda olan şey MİKTAR! Bunu hiç aklımdan çıkartmadım hep 1 tabak yerine kase kullandım doydumda... Şuana kadar duraklama dönemim dışında vermediğim hafta olmadı olamazda çünkü ben ne yediğimi ne kadar yemem gerektiğini bildim dengeledim önüme 1 tencere soslu makarna koyun şimdi miktar düşünerek yerim. Biraz irade herşeyi başarır... Ben şişkoydum ya şişkoooo ama şimdi her gün aynalara bakıyorum mutluyum yüzüm inceldi gıdığım gitti...
kızlar ben artık dıyetten koptum resmen gruptan cıkmayı dusunuyorum arkadasım nısanlısından ayrıldı severek ailesi istemedi neyse 2 gundur bende kalıyor bıraz once gıttı aksama esım gelcek sehırdısından gece kacta yattık bılmıyorum gece de yemek hazırladım yedık o kendını yemege verdı bende unttum bıle dıyette oldugumu uf ne yapıcam tam verırken tekrar alıyorum....yapamıycam herhalde gelenım gıdenım bıtmıyor hıc...bılmıyorum....
cikma canim o zaman hepten ipin ucu kacar, simdi en azindan bir sorumlulugun var gibi hissettigin icin yesen bile suclu hissetmene yarar.. bence eger diyet yapamayacaksan bile su durum gecene kadar (sonucta gecici bir surec degil mi?) kilo almamaya gayret et, istedigini ye ama miktari biraz ayarla kilonu koru.. sonra kaldigin yerden devam edersin.. olmaz mi?
canım tahmin edebiliyorum çok zordur benim de başıma aynı şey geldi çocukluk arkadaşım nişanlısından ayrıldı çok zor günler geçirdi bence sen bu süreçte ona yemekle değilde başka şekilde destek ol canım dışarı çıkın dolaşın
kafasını dağıtsın ve bencede gurptan çıkma
canım tahmin edebiliyorum çok zordur benim de başıma aynı şey geldi çocukluk arkadaşım nişanlısından ayrıldı çok zor günler geçirdi bence sen bu süreçte ona yemekle değilde başka şekilde destek ol canım dışarı çıkın dolaşın
kafasını dağıtsın ve bencede gurptan çıkma
canım benım ıyı kalplım dogru ama ne bu kendıme kızıyorum hayatımda en ufak bısey degısse hemen hedefımı unutuyorum.bak arkaasım moralı duzelsın dıye kahvaltıdan sonra dısarı cıktık kotondan bı bluz begendım gıydım ama hosuma gıtmedı neden cunku kılo vermedım bole oluncada canım sıkılıyor ıste
cikma canim o zaman hepten ipin ucu kacar, simdi en azindan bir sorumlulugun var gibi hissettigin icin yesen bile suclu hissetmene yarar.. bence eger diyet yapamayacaksan bile su durum gecene kadar (sonucta gecici bir surec degil mi?) kilo almamaya gayret et, istedigini ye ama miktari biraz ayarla kilonu koru.. sonra kaldigin yerden devam edersin.. olmaz mi?
cogumuz bunu yapmaya meyilliyiz malesef.. ben de esime kizip yemistim sonra 1 kilo almistim.. sonra baristik diyete spora devam ettim 1.5 kadar verdim simdi.. bak o kiloyu almamis olsaydim simdiye ne guzel kilo vermis olacaktim belki 87yi gorecektim, ama su an 88i gormeye cabaliyorum. yedim de ne oldu, esimle sorunumu cozemedigim gibi bir de kilo verme surecimi sabote ettim olan bana oldu... keske cikolatalara saldirmak yerine baska birsey yapsaymisim diyorum... ama olan oldu artik neyse zararin neresinden donersem kar.
sen de simdi kendini yemeye verirsen sonra cok pisman olabilirsinbiliyorsun ki kilolar 2ser 3er geliyor sonra gram gram gidiyor... almak cok kolay ama vermek zor.. cikma gruptan canim ne olursa olsun hedefini ve NEDEN bu yola ciktigini kendine hergun hatirlat.. neden bu gruba girdin o gun neler hissediyordun planin neydi.. bunlari dusun kendini motive et, ve dedigim gibi en azindan kilo almadan gecir bu donemi :)) sonra da bizimle diyete tam gaz devam..
canım tesekkur ederım evet yola devam napalım belkı su 2 gun sıkarsam aynı kılomda kalırım belkı tabı....ne ınatcıymıs bu kılolar gercekten alınca hoop bırden sısıyosun ama vermeye gelınce ustune yapısıyorlar resmen ben bu yaz zayıf olmak ıstıyorum......
bak masallah sen 10 kılo vermıssın sankı hayal benım ıcın ne gadar zamanda verdın bu kıloyu
İsveç Diyeti'nde 2. günüm ve şimdidem 1 kilo 100 gram eksik çıkıyorumÇok mutluyum!!!!!!!!! Ticker'ımı güncelleyeyim hemen
Normal olarak yememen lazım değilmi dün bende atlattım öyle bi gün ama moralim düzelene kadar yemek içmek hikaye oldu barıştıktan sonra öğle kahvaltı yaptım
Burdayım ben şahsen napıyosun hicrancığım verdinmi kilo?
selam kızlarrrr
sabah uyandım kahvaltı yaptım öğlede eşim geldi eve
gitti tekrr uyudum :)))
yeni kalktım
evde olmak hiç yaramadı bana
doksanalmışdoksan sana kısaca ne desek çok uzun geliyoo DOKSAN desemolurmu :==)))
isveç diyetimi yapsam reglden sonra pazar günü bitiyo pazartesi bende isveçmi yapsam :44:
becerebilirmiyim acaba
selam kızlarrrr
yeni kalktım
doksanalmışdoksan sana kısaca ne desek çok uzun geliyoo DOKSAN desemolurmu :==)))
isveç diyetimi yapsam reglden sonra pazar günü bitiyo pazartesi bende isveçmi yapsam :44:
becerebilirmiyim acaba
kalirsin canim biraz hareket etmeye calis disari cikin gezin biliyorum hava soguk ama olsun acik hava ve de yuruyus moral olarak da cok iyi olur hem, hareket ettikce endorfin salgiliyoruz mutluluk hormonu yani.
su an 11.5 oldu aslinda ama cuma gunu guncellicem tickeri3 ayda verdim canim, ama aslinda daha cok verebilirdim bence. cunku bunun 3-4 haftasinda ya kilo veremedim ya da biraz artilarda ciktim. onlar olmasa daha da hizli verirdim ama olsun buna da sukur.. :)
tebrik ederim canim evet isvecin ilk 5-6 gunu cok hizli veriliyor, sonra birkac gun duraklama oluyor, sonra yeniden hizla kilo verme basliyor.. yani aklinda olsun, haftanin sonunda duraklama olursa uzulup de yeme - tam gaz devam et
selam kızlarrrr
yeni kalktım
becerebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?