Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bırakın kızlar isveci 5 günde 5 kilo diyetini filan bu diyetler hızlı kilo verdirip sonrada hepsini geri aldırıyorlar tamamlamak ayrı meziyet ben başladım 5günde 5 kilo diyetine ama
yok 2 gün sürdürebildim sadece sonrasında daha fazla yiyorsunuz

şu diyetlere inanmayın arkadaşlar ne veriyorsanız fulyanın dediği gibi geri alıp e birde hastanelik olma riskiniz artıyor ben bugüne kadar istediğim her şeyi yedim makarnamıda ekmeğimide gerektiğinde tatlımı çikolatamıda ama verdim çünkü ilk aklımda olan şey MİKTAR! Bunu hiç aklımdan çıkartmadım hep 1 tabak yerine kase kullandım doydumda... Şuana kadar duraklama dönemim dışında vermediğim hafta olmadı olamazda çünkü ben ne yediğimi ne kadar yemem gerektiğini bildim dengeledim önüme 1 tencere soslu makarna koyun şimdi miktar düşünerek yerim. Biraz irade herşeyi başarır... Ben şişkoydum ya şişkoooo ama şimdi her gün aynalara bakıyorum mutluyum yüzüm inceldi gıdığım gitti...

kızlar ben artık dıyetten koptum resmen gruptan cıkmayı dusunuyorum arkadasım nısanlısından ayrıldı severek ailesi istemedi neyse 2 gundur bende kalıyor bıraz once gıttı aksama esım gelcek sehırdısından gece kacta yattık bılmıyorum gece de yemek hazırladım yedık o kendını yemege verdı bende unttum bıle dıyette oldugumu uf ne yapıcam tam verırken tekrar alıyorum....yapamıycam herhalde gelenım gıdenım bıtmıyor hıc...bılmıyorum....

cikma canim o zaman hepten ipin ucu kacar, simdi en azindan bir sorumlulugun var gibi hissettigin icin yesen bile suclu hissetmene yarar.. bence eger diyet yapamayacaksan bile su durum gecene kadar (sonucta gecici bir surec degil mi?) kilo almamaya gayret et, istedigini ye ama miktari biraz ayarla kilonu koru.. sonra kaldigin yerden devam edersin.. olmaz mi?

süpersin gerçekten önemli olan miktar evet ne yersek yiyelim ama ölçülü yiyelim
buna odaklanmam lazım çok teşekkürederim sana

canım tahmin edebiliyorum çok zordur benim de başıma aynı şey geldi çocukluk arkadaşım nişanlısından ayrıldı çok zor günler geçirdi bence sen bu süreçte ona yemekle değilde başka şekilde destek ol canım dışarı çıkın dolaşın
kafasını dağıtsın ve bencede gurptan çıkma

canım benım ıyı kalplım dogru ama ne bu kendıme kızıyorum hayatımda en ufak bısey degısse hemen hedefımı unutuyorum.bak arkaasım moralı duzelsın dıye kahvaltıdan sonra dısarı cıktık kotondan bı bluz begendım gıydım ama hosuma gıtmedı neden cunku kılo vermedım bole oluncada canım sıkılıyor ıste

evet bak dıyorum yarın kuaore gıdıp sac rengımızı degıstırcez gezıcez ama yınede mutsuz hemen gecmıyor tabı allah yardım etsın bana sarılarah aglıyor gep dagıldım bende resmen neyapcamı sasırdım....guzın ablayı gectım valla

bıde ben bu gruba deger verıyorum eger yapamıycaksam kotu ornek olmayada gerek yok dıye dusunuyorum utanıyorum zayıflayamadıgımı gorunce...

cogumuz bunu yapmaya meyilliyiz malesef.. ben de esime kizip yemistim sonra 1 kilo almistim.. sonra baristik diyete spora devam ettim 1.5 kadar verdim simdi.. bak o kiloyu almamis olsaydim simdiye ne guzel kilo vermis olacaktim belki 87yi gorecektim, ama su an 88i gormeye cabaliyorum. yedim de ne oldu, esimle sorunumu cozemedigim gibi bir de kilo verme surecimi sabote ettim olan bana oldu... keske cikolatalara saldirmak yerine baska birsey yapsaymisim diyorum... ama olan oldu artik neyse zararin neresinden donersem kar.
sen de simdi kendini yemeye verirsen sonra cok pisman olabilirsin biliyorsun ki kilolar 2ser 3er geliyor sonra gram gram gidiyor... almak cok kolay ama vermek zor.. cikma gruptan canim ne olursa olsun hedefini ve NEDEN bu yola ciktigini kendine hergun hatirlat.. neden bu gruba girdin o gun neler hissediyordun planin neydi.. bunlari dusun kendini motive et, ve dedigim gibi en azindan kilo almadan gecir bu donemi :)) sonra da bizimle diyete tam gaz devam..

bak masallah sen 10 kılo vermıssın sankı hayal benım ıcın ne gadar zamanda verdın bu kıloyu

canım tesekkur ederım evet yola devam napalım belkı su 2 gun sıkarsam aynı kılomda kalırım belkı tabı....ne ınatcıymıs bu kılolar gercekten alınca hoop bırden sısıyosun ama vermeye gelınce ustune yapısıyorlar resmen ben bu yaz zayıf olmak ıstıyorum......

selam kızlarrrr
sabah uyandım kahvaltı yaptım öğlede eşim geldi eve
gitti tekrr uyudum :)))
yeni kalktım
evde olmak hiç yaramadı bana

doksanalmışdoksan sana kısaca ne desek çok uzun geliyoo DOKSAN desemolurmu :==)))
isveç diyetimi yapsam reglden sonra pazar günü bitiyo pazartesi bende isveçmi yapsam :44:
becerebilirmiyim acaba

kalirsin canim biraz hareket etmeye calis disari cikin gezin biliyorum hava soguk ama olsun acik hava ve de yuruyus moral olarak da cok iyi olur hem, hareket ettikce endorfin salgiliyoruz mutluluk hormonu yani.

bak masallah sen 10 kılo vermıssın sankı hayal benım ıcın ne gadar zamanda verdın bu kıloyu

su an 11.5 oldu aslinda ama cuma gunu guncellicem tickeri 3 ayda verdim canim, ama aslinda daha cok verebilirdim bence. cunku bunun 3-4 haftasinda ya kilo veremedim ya da biraz artilarda ciktim. onlar olmasa daha da hizli verirdim ama olsun buna da sukur.. :)

İsveç Diyeti'nde 2. günüm ve şimdidem 1 kilo 100 gram eksik çıkıyorum Çok mutluyum!!!!!!!!! Ticker'ımı güncelleyeyim hemen

tebrik ederim canim evet isvecin ilk 5-6 gunu cok hizli veriliyor, sonra birkac gun duraklama oluyor, sonra yeniden hizla kilo verme basliyor.. yani aklinda olsun, haftanin sonunda duraklama olursa uzulup de yeme - tam gaz devam et

Canım
Ben kilo veriyordum ama kıs girince Hayat durdu ve kilo vermemde spor yapamıyorum 200 gr ver 100 al:
Agustosta 50 olmam lazım

Son düzenleme:

eh hadi sen de yap bakalim topige renk gelsin hem de dereceye gireriz belki haftaya o zaman birincilige oynayalim

Becerirsin canım ben gece kaçamak bile yaptım Ama ona rağmen vermişim bayağı

Teşekkürler Olsun duraksama, uyardığım için teşekkürler, zaten bu 5-6 gün içinde muhtemelen en az 3 kg vermiş olurum, o da motivasyonumu daha da yükseltecek, sonrası için de sabredicem

Evet tabiki doksan da diyebilirsin :) İsveç yap valla ben daha 1. günden çok memnun kaldım. Kendimi incelmiş hissediyorum ama cidden göbek gitmiş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…