Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok guzelllllll cnm masallahhh
kiz yedim dedigin halde 200 geliyorsa almazsin merak etme
Tabi cumaya arti olmamaya calis
hadi insallahhhh
Haftaya bireysele girersin belki
Bu zayıflar böyleler abla. Yiyolar yiyolar kilo almıyorlar dimi canım CurukElma

Bayram üzeri bu nasıl iştir Allahım sağsalim kurtulmasını nasip etsin inşallah

Yanlış hatırlamış canım =) 1kg 100 gr verdim..

Teşekkürler canım
şu annelerimiz ne benziyor arkadaş.... benimki de sağlıklı beslenir dikkat eder...paketli gıda almaz hiç
Benim annem de bizi görmesin zorla ağzımıza tıkar. Ne güzelmiş böyle anne. Kilo verdirir
Normalde yerdim 7 tane ben aç kalkmış halim 3 tane
Fındık lahmacun mu canım. Yavaş yedim diyince
vayyyy muhtesemmmm
Aman bayramda dikkat et kacmasin eksiler tatlim
İnşallah kaptanım. Düzenim bozulacak ama umarım almam
Bilemedim ki canım ben de çok yiyorum normalde yemek diyet yapmadığım da.. Ama lahmacun da tıkanıyorum. Gece gece canımı çektirdin haftada 1 günüme alayım :d
Canım ben de çok yiyen gillerdenim. Ama beni de lahmacun çabuk tıkar
cok iyi cnm tebriklrr

Sağ ol canım

Menü mü de yazayım
Sahur yok
İftar
2 çatal makarna
İki çatal ekmek kebabı
1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim peynir
Ara
3-5 tane çakıl çikolatalardan
1 Türk kahvesi

Su 2 lt olur
afiyet olsun cnm
Ayy kuzum aynı ben. Sabaha kadar asla uyuyamam. Erkenden kaynanama gideriz ve ben uykusuz kalırım.
aynen vala ya su an uykum var kafam ağrıyor ama camasir katliom daha dus alacam cok terleidm bacaklarima agda yapacaktim kalacak herhalde ya hic sevmiorm ama banyoda jiletle halledecem snrm
Ooo senin Ramazan eksin de güzelmiş canım tebrikler
tsk cnm
Menüm
Sahur
2 kaşık menemen
1 kaşık tavuk sote
1 minicik lokma çörek

İftar
4 kaşık kavurma
5 kayısı
2 erik
Birkaç üzüm
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Valla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocuklu

Kolay gelsin cnm kiz bayram bayram nie arkadsi ailesiyle geliyor akrabalari yok muymus onlarin ziyaret edecekleri ne tuhaf insanlar var ya

Kolay gelsin cnm kiz bayram bayram nie arkadsi ailesiyle geliyor akrabalari yok muymus onlarin ziyaret edecekleri ne tuhaf insanlar var ya
Yok canım Adana’da yaşıyorlar bizim için geleceklermiş geçen haftadan haber ettiler bende Mersin’e giderim bir kaç gün diye düşünmüştüm bir bahane bul dedim eşime olmaz ayıp olur diyor. yani bayramda herkesin gezmesi var nasıl olacak bilmiyorum

Kolay gelsin canım bende öyleyim illa uykusuz kalırım bayramlarda. Ama bu Bayram eşimin ailesine gitmiyoruz baya sıkıntılıyız. O yüzden yarın öğleye kadar uyumayı düşünüyorum eşim namazdan gelir tekrar uyur artık

hmm anladm cnm hayrlisi olsun ne diyim ters denk gelmis
Ayy bayramlarda da hic iyi olmuyor bu durumlar ya hayrlisi olsun artk

Ayy Allah şifa versin insallah Ailesine cocuklarina bagişlasın yazik vallahi

Kolay gelsin ablaa tatli telaslarr :) sizin orda gene bayram havasi oluyor sanirim biz pek yasamazdik Almanyada yengemler disinda pek yakinimiz olmadigindan

Oo masallah kiz birsuru sey yapmissin halada devam ediyorsun :) kolay gelsin cnm

Ay cok sacma harbiden belki gidiceginiz yerler var yani esin ole diyebillirdi bence evde olmiycaz dolasicagmiz yerler var diye. Ayip da olmaz bence tam bayram zamani yatili gidilmezki baska zaman gelebillirler

Gunaydin kizlarrr iyi Bayramlar herkeze
Bende sabah namazindan sonra uyuyamadim hamur yogurdm ekmek yoktu evde, eşimde Bayram namazina gitti gelince kahvalti yapcaz sonra bi dusa falan gircem. Bizim burda kimse olmadigindan esimde gece ise gidicegi icin bursayada gidemedik pek Bayram havasi yok ama olsun idare ediyoruz

gelsin ablaa tatli telaslarr :) sizin orda gene bayram havasi oluyor sanirim biz pek yasamazdik Almanyada yengemler disinda pek yakinimiz olmadigindan
Hafta içi olunca pek olmuyor cnm çoğu calisiyor zaten
Yinede yeğen cok olunca işten sonra ugruyolar
Bizde bi gorumcelere eltimgile gideriz
Aile disindan bikac kisiye, o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…