- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.181
Bu zayıflar böyleler abla. Yiyolar yiyolar kilo almıyorlarcok guzelllllll cnm masallahhh
kiz yedim dedigin halde 200 geliyorsa almazsin merak etme
Tabi cumaya arti olmamaya calis
hadi insallahhhh
Haftaya bireysele girersin belki
Çok üzüldüm ya.Rabbim acil şifalar versinKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Bayram üzeri bu nasıl iştir Allahım sağsalim kurtulmasını nasip etsin inşallahKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Yanlış hatırlamış canım =) 1kg 100 gr verdim..bol kacamakli olmuş seninde cnm afiyet olsun
ekdi eksidir cnm tebrikler
cumaya eksiue geçersin insAllah aman dikkat
tebrikler cnm guzel eksi
cok artida değilsin cnm halledeslrsn
ellerine sağlık cnm
insAllah cnm
eksi eksidr cnm tebrikler
cok iyi cnm tebriklrr
qrtida olmadan iyidir cnm tebrikler
bende tutturamadım ama 4.3 kg eksiyle kapadim ramazani sabit kalmaktan iyidir
bol kacamaklisindan afiyet olsun cnm
waaoow napion kiz sen normal duzenine don litfen artk eksiye gecersin insAllah hemen
afiyet olsun cnm
yuzde hesaplamayi hic beceremiorm ya87.3 dun ramazan baslangicinda son günü 83 çıktım
masAllah hepimizde kacamak varmis afiyet olsun cnm
aynen oyke olmus vala
aynen sıkı tutmak lazım insAllah su bayrami da bi hasarsız atlatrz
Rabbim evlatlarına bağışlasın Şafi ismiyle şifa versin insAllah canım
niden oylr oldu acrp çok degil cnm telafi edersn bence
haklsn abla cok dikkat etmeye calisicam hasarsız bi atlatsaydik su bayramı
Ellerine saglik kaptanim
Fındık lahmacun mu normal mi ??? Normalse helal olsun canımNormalde yerdim 7 tane benaç kalkmış halim 3 tane
Teşekkürler canımOy oyy bayram sonrasi mezuniyet yakin desenee
Iki gündür masallahim var yeme konusunda bide vegan abur cuburlari kesfetmeye devam ediyorum
Kizz 700 cok fazla dikkat et bak
Farki olur canim sabitsindir muhtemelen o zaman
Olabilir tatlim yavas yavas azalir artik zaten
Vavvv tebrikler tatlim
Ay iyi arti degilsin kubracim
55 ti benim hedef ama bekleyemeden mezun oldum
Afiyet olsun tatlim
Vuuu
Afiyet olsun canim
Benim annem de bizi görmesin zorla ağzımıza tıkar. Ne güzelmiş böyle anne. Kilo verdirirşu annelerimiz ne benziyor arkadaş.... benimki de sağlıklı beslenir dikkat eder...paketli gıda almaz hiç
Fındık lahmacun mu canım. Yavaş yedim diyinceNormalde yerdim 7 tane benaç kalkmış halim 3 tane
İnşallah kaptanım. Düzenim bozulacak ama umarım almamvayyyy muhtesemmmm
Aman bayramda dikkat et kacmasin eksiler tatlim
Canım ben de çok yiyen gillerdenim. Ama beni de lahmacun çabuk tıkarBilemedim ki canım ben de çok yiyorum normalde yemek diyet yapmadığım da.. Ama lahmacun da tıkanıyorum. Gece gece canımı çektirdin haftada 1 günüme alayım :d
cok iyi cnm tebriklrr
afiyet olsun cnmMenü mü de yazayım
Sahur yok
İftar
2 çatal makarna
İki çatal ekmek kebabı
1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim peynir
Ara
3-5 tane çakıl çikolatalardan
1 Türk kahvesi
Su 2 lt olur
aynen vala ya su an uykum var kafam ağrıyor ama camasir katliom daha dus alacam cok terleidm bacaklarima agda yapacaktim kalacak herhalde ya hic sevmiorm ama banyoda jiletle halledecem snrmAyy kuzum aynı ben. Sabaha kadar asla uyuyamam. Erkenden kaynanama gideriz ve ben uykusuz kalırım.
tsk cnmOoo senin Ramazan eksin de güzelmiş canım tebrikler
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
Sahur
2 kaşık menemen
1 kaşık tavuk sote
1 minicik lokma çörek
İftar
4 kaşık kavurma
5 kayısı
2 erik
Birkaç üzüm
Valla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocukluveyyyyyyyyyy bayram da aileden olmayan yatılı misafir mii ..
çözüm rahat ol gerektiğin de yardım iste gülüm temizlik de süpür sil yeter sanki cam kapı v.s. de kalsın zaten yatılı misafir olunca ev çok güzel batıyor ki
Valla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocuklu
Yok canım Adana’da yaşıyorlar bizim için geleceklermiş geçen haftadan haber ettiler bende Mersin’e giderim bir kaç gün diye düşünmüştüm bir bahane bul dedim eşime olmaz ayıp olur diyor. yani bayramda herkesin gezmesi var nasıl olacak bilmiyorumKolay gelsin cnm kiz bayram bayram nie arkadsi ailesiyle geliyor akrabalari yok muymus onlarin ziyaret edecekleri ne tuhaf insanlar var ya
Kolay gelsin canım bende öyleyim illa uykusuz kalırım bayramlarda. Ama bu Bayram eşimin ailesine gitmiyoruz baya sıkıntılıyız. O yüzden yarın öğleye kadar uyumayı düşünüyorum eşim namazdan gelir tekrar uyur artıkKızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
İftardan bu yana ne mi yaptm iki tepsi borek bamya çorbası limonata küçük sütlaç guveclerine de yogurt mayaladkm mutfakta isimi tamamlamis gibi gözüküyorum birqzdan bi iki parca utykenecek var onlari hallederm ben her zmn bayram sabahina uykusuz girerim heyecam mi yoksa takinti mi bilmiorum ama uyuyamiyorim kendime ha bire is buluyorum yaomazsam mutsuz hissediykrim esim cok kiziyor ama alıştı artk o da seslenmiyor sabah 5 ceyrek geçe falan kp gidicez muhtmrlen işlerimi yeni hallettigumde gidecej olacaz
hmm anladm cnm hayrlisi olsun ne diyim ters denk gelmisYok canım Adana’da yaşıyorlar bizim için geleceklermiş geçen haftadan haber ettiler bende Mersin’e giderim bir kaç gün diye düşünmüştüm bir bahane bul dedim eşime olmaz ayıp olur diyor. yani bayramda herkesin gezmesi var nasıl olacak bilmiyorum
Ayy bayramlarda da hic iyi olmuyor bu durumlar ya hayrlisi olsun artkKolay gelsin canım bende öyleyim illa uykusuz kalırım bayramlarda. Ama bu Bayram eşimin ailesine gitmiyoruz baya sıkıntılıyız. O yüzden yarın öğleye kadar uyumayı düşünüyorum eşim namazdan gelir tekrar uyur artık
Kızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Ogleyin kizimi gara biraktim ordan carsiya ugradim
Bakkaldan cikinca bide arkadaki arabaya azcık vurdum :) iyice sıkıştırmış
Neyseki tek plakasi birraz oynadi
Sahibini bekledim, adam geri takti baska bisey yoktu şükür
Eve gelince tatliyi yaptim sonra pogaca vs.
Iftardan sonra cay icip oturdum biraz
Simdi borek yapicam hazirladim herseyini sonra mutfagi toparlicam
Muhtemelen uyumam bugun
Kızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
İftardan bu yana ne mi yaptm iki tepsi borek bamya çorbası limonata küçük sütlaç guveclerine de yogurt mayaladkm mutfakta isimi tamamlamis gibi gözüküyorum birqzdan bi iki parca utykenecek var onlari hallederm ben her zmn bayram sabahina uykusuz girerim heyecam mi yoksa takinti mi bilmiorum ama uyuyamiyorim kendime ha bire is buluyorum yaomazsam mutsuz hissediykrim esim cok kiziyor ama alıştı artk o da seslenmiyor sabah 5 ceyrek geçe falan kp gidicez muhtmrlen işlerimi yeni hallettigumde gidecej olacaz
Yok canım Adana’da yaşıyorlar bizim için geleceklermiş geçen haftadan haber ettiler bende Mersin’e giderim bir kaç gün diye düşünmüştüm bir bahane bul dedim eşime olmaz ayıp olur diyor. yani bayramda herkesin gezmesi var nasıl olacak bilmiyorum
Hafta içi olunca pek olmuyor cnm çoğu calisiyor zatengelsin ablaa tatli telaslarr :) sizin orda gene bayram havasi oluyor sanirim biz pek yasamazdik Almanyada yengemler disinda pek yakinimiz olmadigindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?