- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.201
Tüh ne yazıkKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Allah kavuştursun. Mini kaza için de geçmiş olsun, neyseki çok problem olmamış.Ogleyin kizimi gara biraktim ordan carsiya ugradim
Bakkaldan cikinca bide arkadaki arabaya azcık vurdum :) iyice sıkıştırmış
Neyseki tek plakasi birraz oynadi
Sahibini bekledim, adam geri takti baska bisey yoktu şükür
Eve gelince tatliyi yaptim sonra pogaca vs.
Iftardan sonra cay icip oturdum biraz
Simdi borek yapicam hazirladim herseyini sonra mutfagi toparlicam
Muhtemelen uyumam bugun
Maşallah ne güzel vermişsin. İnşallah Ramazan sonrası daha da rahat vermeye devam edersinbol kacamakli olmuş seninde cnm afiyet olsun
ekdi eksidir cnm tebrikler
cumaya eksiue geçersin insAllah aman dikkat
tebrikler cnm guzel eksi
cok artida değilsin cnm halledeslrsn
ellerine sağlık cnm
insAllah cnm
eksi eksidr cnm tebrikler
cok iyi cnm tebriklrr
qrtida olmadan iyidir cnm tebrikler
bende tutturamadım ama 4.3 kg eksiyle kapadim ramazani sabit kalmaktan iyidir
bol kacamaklisindan afiyet olsun cnm
waaoow napion kiz sen normal duzenine don litfen artk eksiye gecersin insAllah hemen
afiyet olsun cnm
yuzde hesaplamayi hic beceremiorm ya87.3 dun ramazan baslangicinda son günü 83 çıktım
masAllah hepimizde kacamak varmis afiyet olsun cnm
aynen oyke olmus vala
aynen sıkı tutmak lazım insAllah su bayrami da bi hasarsız atlatrz
Rabbim evlatlarına bağışlasın Şafi ismiyle şifa versin insAllah canım
niden oylr oldu acrp çok degil cnm telafi edersn bence
haklsn abla cok dikkat etmeye calisicam hasarsız bi atlatsaydik su bayramı
Ellerine saglik kaptanim
Aman canım boşver sıkma canını. Misafir berekettir. İnşallah güzel vakit geçirirsiniz.Valla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocuklu
Bende aynı ellerim şişer ve yanar ilk gün yorgunluktanKızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
İftardan bu yana ne mi yaptm iki tepsi borek bamya çorbası limonata küçük sütlaç guveclerine de yogurt mayaladkm mutfakta isimi tamamlamis gibi gözüküyorum birqzdan bi iki parca utykenecek var onlari hallederm ben her zmn bayram sabahina uykusuz girerim heyecam mi yoksa takinti mi bilmiorum ama uyuyamiyorim kendime ha bire is buluyorum yaomazsam mutsuz hissediykrim esim cok kiziyor ama alıştı artk o da seslenmiyor sabah 5 ceyrek geçe falan kp gidicez muhtmrlen işlerimi yeni hallettigumde gidecej olacaz
Eksiye dusurim diye düşünüyorummenulerine göre yinede iyi gitmis cnm
Hele bugun 3 lahmacun ustune tatli hic olmamis
dunku menuye gore arti gormen normal dilekcim
Lutfen bayramda dikkat et cumaya eksi gel
cok guzel tatlim masallahhhkacamak olmazsa cuma 1 olur
gayet guzel :))
son aylarda odemlerin fazlalasir cnm
menulerinize gore sizden guzel eksiler bekliyordum kizlar
Tugce oruc tutmadigin halde aksam hep gec oluyor ondan olabilir
valla bahane kabul etmiyorum sekerim cuma eksi gelinecek o kadar
vayyyy muhtesemmmm
Aman bayramda dikkat et kacmasin eksiler tatlim
kacamaklar olmasa demekki guzel eksi gelecekmiş cnm
niran burasi kilo verme yarismasi ve listedesin cnm bu menuler ne Allah askina
Bu arti cok normal
bunlar mazaret degil sende biliyosun
Annen yememis, bi yer bi bakar olmamis iste
Cok kotu olmus cnm yaaAllah sifasini versin ins.
biraz dikkatle verilmicek bisey degil cnm
Hilal yaAminn ablam inss
Ahanda yemis bideee
Daha dur kiz iyi gunler bunlar
Vay vayyyy kaşar helva pide tatli +500 e sasirmamali dilegim
2 ayının dolmuş olması gerekiyor nirancim ve senede 2 kere kullanabiliyosun
Her eksi candir deme kiz oyle
Gunaydin tatliss
Aha dun yedigin hurmalar bugun seni tirmalar bildirimi olmus buu
2 aylık 6 günlük canım cadimNe kadarlık canım bebeğin? Rabbim kolaylık versin
Teşekkürler canım. Son vuruşu pazartesi yapacağım çünkü son dakikaya kadar dağıtıyoruz biz
Ayy çok çok çok istiyorum 5 senedir 80 leri hiç görmedim
İnşallah canım
İnşallah canım hep beraber ulaşırız hedeflerimize❤
Amin cnm sagolasinllah kavuştursun. Mini kaza için de geçmiş olsun, neyseki çok problem
Eltin falan bisey yapip getirmezmi cnmBende aynı ellerim şişer ve yanar ilk gün yorgunluktan
Biz büyük ev olduğumuzdan( kayinvaldem bizim yanımizda )gelenim gidenimde çok oluyor yapmama gibi bir luksumde yok oyuzden bayramın 1. Günü helede yorgun ve uykusuz olurum
Allah kolaylik versin cnm zor gercekten
Vay be cok kapsamliymis gercekten :) biraz urkutucu gelmedi desem yalan olur
Bildirim yaptnmi gormedim meraktaym eksin nekadar
Kizz helak oldun okudukca ben stress oluyorm bitir de dinlen biraz artik :)
Woww masllah cok iyi cnm tbrkler
Cok gecmis olsun cnm ne asisiydi rutinmi
Tbrkler edibecim guzel bence
Tbrkler cnm ama yememek de kotu sonradan yediginde eksiler 2 kat geri gelir neden yiyemiyorsunki bi doktora git duzelmesse cnm
Regl sisligidir cnm sıkma canini her..
Regl cok etkiliyor gercktn ama eksin guzel tbrkler cnm
Ogleyin kizimi gara biraktim ordan carsiya ugradim
Bakkaldan cikinca bide arkadaki arabaya azcık vurdum :) iyice sıkıştırmış
Neyseki tek plakasi birraz oynadi
Sahibini bekledim, adam geri takti baska bisey yoktu şükür
Eve gelince tatliyi yaptim sonra pogaca vs.
Iftardan sonra cay icip oturdum biraz
Simdi borek yapicam hazirladim herseyini sonra mutfagi toparlicam
Muhtemelen uyumam bugun
Kızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
İftardan bu yana ne mi yaptm iki tepsi borek bamya çorbası limonata küçük sütlaç guveclerine de yogurt mayaladkm mutfakta isimi tamamlamis gibi gözüküyorum birqzdan bi iki parca utykenecek var onlari hallederm ben her zmn bayram sabahina uykusuz girerim heyecam mi yoksa takinti mi bilmiorum ama uyuyamiyorim kendime ha bire is buluyorum yaomazsam mutsuz hissediykrim esim cok kiziyor ama alıştı artk o da seslenmiyor sabah 5 ceyrek geçe falan kp gidicez muhtmrlen işlerimi yeni hallettigumde gidecej olacaz
Ayy kuzum aynı ben. Sabaha kadar asla uyuyamam. Erkenden kaynanama gideriz ve ben uykusuz kalırım.
Valla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocuklu
Bayraminiz mübarek olsun can yoldaslarim
SSaglik huzur mutluluk
Daha ince günlere vesile olsun ins. :))
Bende bugun uyumayangillerdenim
Ancak öyle uyku duzeni yola giriyor
Hic yatmadim
Mutfak islerini hallettim
Camasir topladim, astim
Simdi biraz ütü yapicam
Sonrada duş alirim
Hayırlı bayramlar canlarım ,kacamaksiz bir bayram olsun inşaallah
Herkese kolay gelsin inşallah... Eskiden ben de kv eltim eşimin sülalesi aynı şehirdeydik. Çok yorucu geçerdi bayramlarım....Bende aynı ellerim şişer ve yanar ilk gün yorgunluktan
Biz büyük ev olduğumuzdan( kayinvaldem bizim yanımizda )gelenim gidenimde çok oluyor yapmama gibi bir luksumde yok oyuzden bayramın 1. Günü helede yorgun ve uykusuz olurum
İnşallah abla. Bu hafta zor olacakRamazan bittigine göre yemek saatleri artik düzene girsin kizlar
Gec vakit yemeler olmasin artik
Çok şükür canım Allahım zor işinizi kolay etsinİyi bayramlar herkese , dualarınız için çok sağolun
Kalbindekini çıkarmışlar boynundan giren bir hafta sonra çıkarılacak mis malesef bayramdan dolayı yeterli beyin cerrahi yokmuş
Bilinci yerinde ama çok şükür
Ooo süpermiş tebrikleeRamazan başlangıcı :70,8
Bayram sabahı: 66,9
Fark: 3,9
Benim hedefim 68 di böyle daha güzel oldu
saol cnm her zmn ayni is bitmiyorAyy Allah şifa versin insallah Ailesine cocuklarina bagişlasın yazik vallahi
Kolay gelsin ablaa tatli telaslarr :) sizin orda gene bayram havasi oluyor sanirim biz pek yasamazdik Almanyada yengemler disinda pek yakinimiz olmadigindan
Oo masallah kiz birsuru sey yapmissin halada devam ediyorsun :) kolay gelsin cnm
senindr bayramın mübarek olsun ablacim amin insAllahBayraminiz mübarek olsun can yoldaslarim
SSaglik huzur mutluluk
insAllah cnmTüh ne yazıkAllah yavrularına bağışlasın adamcağızı. Ne korkunç insanlar var, Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Allah kavuştursun. Mini kaza için de geçmiş olsun, neyseki çok problem olmamış.
Maşallah ne güzel vermişsin. İnşallah Ramazan sonrası daha da rahat vermeye devam edersin
Aman canım boşver sıkma canını. Misafir berekettir. İnşallah güzel vakit geçirirsiniz.
hayırlı bayramlar cnm insAllahHayırlı bayramlar canlarım ,kacamaksiz bir bayram olsun inşaallah
Allah kolaylık versin bak birinci günün yarısı gitti bileBende aynı ellerim şişer ve yanar ilk gün yorgunluktan
tebrikler cnmGünaydın güzel ve fit hatunlarrr
Hayırlı mutlu sağlıklı nice ramazan bayramlarına erişmek nasip etsin Rabbim....
Bu arada kilo bildirimimi de yapayım...
Geçen cuma :. 59.8
Bu sabah :. 59.6
Fark :. -200
Cok guzel cnm masAllah devami gelsin insAllahRamazan başlangıcı :70,8
Hadi ins tatlimValla enn kendimi iyi frenler oldum ama bu hafta çok güzel eksi ile gelicem inanıyorum kocaman bir tartı fotosu da arıcam
Abla yiyorum ama yaa ne bilim abur cuburda yiyorumcok guzelllllll cnm masallahhh
kiz yedim dedigin halde 200 geliyorsa almazsin merak etme
Tabi cumaya arti olmamaya calis
hadi insallahhhh
Haftaya bireysele girersin belki
Ins kuzummbol kacamakli olmuş seninde cnm afiyet olsun
ekdi eksidir cnm tebrikler
cumaya eksiue geçersin insAllah aman dikkat
tebrikler cnm guzel eksi
cok artida değilsin cnm halledeslrsn
ellerine sağlık cnm
insAllah cnm
eksi eksidr cnm tebrikler
cok iyi cnm tebriklrr
qrtida olmadan iyidir cnm tebrikler
bende tutturamadım ama 4.3 kg eksiyle kapadim ramazani sabit kalmaktan iyidir
bol kacamaklisindan afiyet olsun cnm
waaoow napion kiz sen normal duzenine don litfen artk eksiye gecersin insAllah hemen
afiyet olsun cnm
yuzde hesaplamayi hic beceremiorm ya87.3 dun ramazan baslangicinda son günü 83 çıktım
masAllah hepimizde kacamak varmis afiyet olsun cnm
aynen oyke olmus vala
aynen sıkı tutmak lazım insAllah su bayrami da bi hasarsız atlatrz
Rabbim evlatlarına bağışlasın Şafi ismiyle şifa versin insAllah canım
niden oylr oldu acrp çok degil cnm telafi edersn bence
haklsn abla cok dikkat etmeye calisicam hasarsız bi atlatsaydik su bayramı
Ellerine saglik kaptanim
Ayy sorma canim arefe günüde çalıştım acayip yorgunum hala yaKızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
Afiyet olsun kuzumMenü mü de yazayım
Sahur yok
İftar
2 çatal makarna
İki çatal ekmek kebabı
1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim peynir
Ara
3-5 tane çakıl çikolatalardan
1 Türk kahvesi
Su 2 lt olur
Kizzz bana laf vurmaaa
Afiyet olsun tatlimMenüm
Sahur
2 kaşık menemen
1 kaşık tavuk sote
1 minicik lokma çörek
İftar
4 kaşık kavurma
5 kayısı
2 erik
Birkaç üzüm
Gunaydin kizlarrr iyi Bayramlar herkeze
Bende sabah namazindan sonra uyuyamadim hamur yogurdm ekmek yoktu evde, eşimde Bayram namazina gitti gelince kahvalti yapcaz sonra bi dusa falan gircem. Bizim burda kimse olmadigindan esimde gece ise gidicegi icin bursayada gidemedik pek Bayram havasi yok ama olsun idare ediyoruz
Bayraminiz mübarek olsun can yoldaslarim
SSaglik huzur mutluluk
Bende bugun uyumayangillerdenim
Ancak öyle uyku duzeni yola giriyor
Hic yatmadim
Mutfak islerini hallettim
Camasir topladim, astim
Simdi biraz ütü yapicam
Sonrada duş alirim
Herkese hayırlı bayramlar
Sevdiklerinizle nice sağlıklı huzurlu mutlu bayramlara ulaşmanızı dilerim.
Herkeste tatlı bir telaş bir uykusuzlukKolay gelsin canlar
Hayırlı bayramlar canlarım ,kacamaksiz bir bayram olsun inşaallah
Hilal yahallederiz daha önce halletik gene halederiz öperim seni güzel kadın
Günaydın güzel ve fit hatunlarrr
Hayırlı mutlu sağlıklı nice ramazan bayramlarına erişmek nasip etsin Rabbim....
Bu arada kilo bildirimimi de yapayım...
Geçen cuma :. 59.8
Bu sabah :. 59.6
Fark :. -200
Herkese kolay gelsin inşallah... Eskiden ben de kv eltim eşimin sülalesi aynı şehirdeydik. Çok yorucu geçerdi bayramlarım....
Şimdi kimsecikler yok ama şimdi de bayramda çalışıyorum. Yine yorgun geçiyor yani....
Kp ve kaynım aniden vefat etti dağıldık ... Şimdi pek kimse de kalmadı...
Öyle yorulmuşum ki....
Mefkurem kaptanım geçmiş olsun.
Kızlar Allah kolaylık versin sağlık olsun yeter ki bunlar tatlı yorgunluklar ....
Öptüm hepinizi
İyi bayramlar herkese , dualarınız için çok sağolun
Kalbindekini çıkarmışlar boynundan giren bir hafta sonra çıkarılacak mis malesef bayramdan dolayı yeterli beyin cerrahi yokmuş
Bilinci yerinde ama çok şükür
Kizlarrr hepinizin bayramı mübarek olsun biz hala yatıyoruzRamazan başlangıcı :70,8
Hafta içi olunca pek olmuyor cnm çoğu calisiyor zaten
Yinede yeğen cok olunca işten sonra ugruyolar
Bizde bi gorumcelere eltimgile gideriz
Aile disindan bikac kisiye, o kadar
Bakalım artık canım bilmiyorumki bende allak bullak oldumAy cok sacma harbiden belki gidiceginiz yerler var yani esin ole diyebillirdi bence evde olmiycaz dolasicagmiz yerler var diye. Ayip da olmaz bence tam bayram zamani yatili gidilmezki baska zaman gelebillirler
Oh afiyet olsun Bayram kaçamağını yapmışsın.Kizlar bizde bi sahile gittik dondurma falan yedik gezindik oyle sonra geldk eve koltukta uyuyakalmisim 3 saatlik uyku olunca dayanamadim tabi smdi uyandim sersem gibiym
Esimde gece ise gitceginden yatti smdi bende namazi kilip yemek falan yaparim aksam olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?