Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Regli canım İnanın Akşama kadar bacaklarım Tutmadı agrıdan Bugün Birazdaha İyiyim Bizim İşyeri cok soguk Buda beni mahfediyor Bu ay ne tatlı yedim ne yemek İştahım Hiç yok Yemmeklerden Migdem bulanıyor

eh hadi sen de yap bakalim topige renk gelsin hem de dereceye gireriz belki haftaya o zaman birincilige oynayalim

Becerirsin canım ben gece kaçamak bile yaptım Ama ona rağmen vermişim bayağı

anammm yapcam yapcam başka çarem yok üyoksa oldugum yerde takılı kaldımşişiyorumdaha fenaa
pazartesi isveçe başlıyorum kızlarrr
hemde pazrtesi kahvaltıya arkadaşım gelcek ama yersem namerdimm
1 hafta denicem cuma günü değişirse kilo devam
beni uyarın ama kızlarrrr tamammııı caymak istemiyorumm

çok zayıflık hiç güzell değillll
azcık etli olacaksınn
ey gidiii ünide 55 kilo iken ortalıgı yakardımm ahhh ahhhhhhhhhh

İnanıyorum ki gene ooo 55 kilolara düse bilirsiniz Yeterki isteyin Ben 8ci sınıfta Eklem romatızması cıkmıstı Anne babada yok ye makarnayı ye lisede Şismandım Tartıda 67 Gördüm ve o tartıdan İndim Kimse zaten beni begenmez Fotolarımı bulamıyorum bi bulsam merak eden cok Neyse ben uzun yıllar tartıya cıkmadım hiç ekmek yemedim Birazda cocuktum 60-61 de cok uzun süre kaldım sonra 60-58 şimdide 56-55 Hala ekmek yemem azıcık cok yesem 57 oluyorum

evet kolay değil hayaller umutlar var işin içinde ama ömür boyu sürecek değil
benim arkadaşım düğününe bir ay kala ayrıldı gelinlik provalarına gidiyordu düşün
beyaz eşyaları alınmıştı mobilyaları alıcaklardı bikaç gün sonra
ve bir gün nişanlısı bitirdi en kötüsüde ne yaptı biliyormusun facede ilan etti herkese
ne iğrenç bir durum herkes faceden öğrendi çok zor zamanlar geçirdi ramazandı aç aç ağlaya ağlaya oruç tuttu birde çalışıyordu
4 ay oldu biteli şu anda çok iyi iyiki kurtulmuşum diyor nişanlısı bir set 2 bilezik içim mahkeme açtı allahın sevgili kuluymuşum diyor
eğer rabbim bişeyi oldurmuyorsa vardı rbi hikmeti arkadşına bunu söyle
bıde ben bu gruba deger verıyorum eger yapamıycaksam kotu ornek olmayada gerek yok dıye dusunuyorum utanıyorum zayıflayamadıgımı gorunce...

bnece hiç öyle düşünme biz burda birbirimize destek olmak için çabalıyoruz

Son düzenleme:

Benim 1 günde değiştiyse senin de değişecektir Ben acayip motive oldum zaten açlık hissim de gitti

Kilo kimisine cok yakışır Ama ben cok cirkin oluyorum
Bu nedenle kiloya cok takığım

bence sen kilolu değilsin ben seni gördüm yani tamsınn bu halinle inan çok güzel gelin olacaksın belin karnın düz kilo diye birşey yok
rahat ol
evlenince ama kilo alacaksın dikkat etmezsen
evlilik insana kilo aldıruıyo nedendir bilmem :)

bu arada öğle yemeğim

yeşil çsay şekersiz çubuk tarçınlı (iştahımı kessin diye)
2 dilim peksimet meyveli kek

kaç gündür yeşil çay içmiyorum iştah tavanlarda tarçınlı gerçekten işe yarıyor bugün başlıyorum içmeye

fulya burdasın....Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
mursh,
doksanaltmisdoksan,
hicranozturk
.
.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben almaya cok elverişliyim Evlendikten sonrada salmam Diye düsünüyorum Salarsam yandım yıllardır dikkat ediyorum
Biber kızartmasında sadece ekmek kullanıyorum Cokta tatlı yemiyorum Ama cocuk fastına gelince bitti ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…