- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.921
Gunaydin kizlar,
Dun galiba sifayi kaptim sonunda.. Usuttum mu bilmiyorum ama kuvvetle muhtemel. Cunku dun spor salonunda dus aldim bir deneyeyim dedim (perdesi olan tek dusu kaptim ozurluler icindi ama olsun). sacimi yarim yamalak kurutabildim.. ne de olsa esim arabayla alacak dedim hem de berem vardi onu taktim. icimde de sadece kisa kollu bluz vardi yazlik. ustumde de bir mont... esimi aradim hadi gel diye ama hala isi bitmemisti otobuse bin dedi.. oof ofotobus bekledim 15 dk oyle yari islak yari ciplak sekilde. o kadar usudum ki anlatamam.. mont isitamadi yani kollarim falan buz kesmisti.
simdi oyle soguk alginligi belirtisi falan yok ama midem cok kotu bulaniyor... karnim da agriyor. biraz da bogazim aciyor. bunlar usutmeden kaynakli midir sizce?
kahvalti yapamadim.. hicbirsey yiyecek durumda degilim yatip duruyorum.. peynir ekmek iyi gelir mide bulantisina aslinda ama bizde de peynir yok. yani var da beyaz peynirim bitti, yagli agir ingiliz cheddar peyniri var onu hayatta yiyemem. napicam bilmiyorum
kiyamam canim ya neyin var adet donemin mi yoksa hasta misinbir an once iyilesirsin umarim sen de
Canım
Ben kilo veriyordum ama kıs girince Hayat durdu ve kilo vermemde spor yapamıyorum 200 gr ver 100 al:
Agustosta 50 olmam lazım
Keşke ben şu an 55 bile değilde 60 kg olsamHavalara uçarım. Senin boyun kaç canım?
eh hadi sen de yap bakalim topige renk gelsin hem de dereceye gireriz belki haftaya o zamanbirincilige oynayalim
Becerirsin canım ben gece kaçamak bile yaptımAma ona rağmen vermişim bayağı
Boyum 158 Canım Zayıf Bir gelin olma derdindeyimBuradaki arkadaşlar verme İyisin Diyorlar ama:44: 50 olsam içim rahatlayacak
çok zayıflık hiç güzell değillll
azcık etli olacaksınn
ey gidiii ünide 55 kilo iken ortalıgı yakardımm ahhh ahhhhhhhhhh
evet kolay değil hayaller umutlar var işin içinde ama ömür boyu sürecek değilevet bak dıyorum yarın kuaore gıdıp sac rengımızı degıstırcez gezıcez ama yınede mutsuz hemen gecmıyor tabı allah yardım etsın bana sarılarah aglıyor gep dagıldım bende resmen neyapcamı sasırdım....guzın ablayı gectım valla
bıde ben bu gruba deger verıyorum eger yapamıycaksam kotu ornek olmayada gerek yok dıye dusunuyorum utanıyorum zayıflayamadıgımı gorunce...
Boyum 158 Canım Zayıf Bir gelin olma derdindeyimBuradaki arkadaşlar verme İyisin Diyorlar ama:44: 50 olsam içim rahatlayacak
anammm yapcam yapcam başka çarem yok üyoksa oldugum yerde takılı kaldımşişiyorumdaha fenaa
pazartesi isveçe başlıyorum kızlarrr
hemde pazrtesi kahvaltıya arkadaşım gelcek ama yersem namerdimm
1 hafta denicem cuma günü değişirse kilo devam
beni uyarın ama kızlarrrr tamammııı caymak istemiyorumm
Kilo kimisine cok yakışır Ama ben cok cirkin oluyorum
Bu nedenle kiloya cok takığım
fulya burdasın.Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
mursh,
doksanaltmisdoksan,
hicranozturk
.
Evet 48le süper olursunİnşallah kısa sürede olursun
İnsallah canım Yememe dikkat ediyorum havalar ısınsın yürüyüse plates başlayacagım Birde dügün telası verirsin diyorlar İnşallah:13:
bence sen kilolu değilsin ben seni gördüm yani tamsınn bu halinle inan çok güzel gelin olacaksın belin karnın düz kilo diye birşey yok
rahat ol
evlenince ama kilo alacaksın dikkat etmezsen
evlilik insana kilo aldıruıyo nedendir bilmem :)
bu arada öğle yemeğim
yeşil çsay şekersiz çubuk tarçınlı (iştahımı kessin diye)
2 dilim peksimet meyveli kek
Eki Görüntüle 337654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?