Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kötü olmuş canım Allah rahmet eylesin inşallah

Evet inşallah pozitif bakmaya çalışıyorum. Umarım stressiz geçer canım

Geçmiş olsun canım

Hepimize Mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili bayramlar arkadaşlar
Iyi bayramlar kizlarrr

Sabahtan beri çok kötüyüm ve sürekli herşeyi yemek istiyorum sanki bütün sinirim üzüntüm geçecek gibi.. Halbuki yedikten sonra birde neden yedim diye ağlıcam. Bilmiyormuş gibi..
Yeyince duzelmicek bunu sende biliyosun tugce sakın kendini salma pisman olacağın bisi yapma

İyi akşamlar hanımlar
☘☘☘☘☘☘☘
Menüm

10.00
2 lokma teyağlı ballı ekmek ( ekmeklerin büyüklüğü başparmak ucu kadar bu arada)
2 lokma kaşarlı sucuklu ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık

14.30
1 muz 2 yeşil erik 2 ceviz 3 kaşık yoğurt

18.00
5 ızgara köfte
1 yk bulgur pilavı
Ayran

19.30
Sütlü tarçınlı Nescafe
Su 2 lt yi geçer

Şimdilik sarma ile yırttım.. Duygusal açlık yaşıyorum resmen ya.. 1 gr yixsk yerim yok halbuki
Canini sıkacak biseymi oldu peki ?
Afiyet olsun tatlim

Canini sıkacak biseymi oldu peki ?

Afiyet olsun tatlim
Bayram kızımın babası yanında yok.. Kuzenleri baba baba diye koşuyor geliyo bana baba nerde diyo almış eline telefonu alo baba işe gitti falan diyo konuşuyormul gibi.. 2de bir baba geliyo mu diyo.. Gerçekten çok zor sabahtan beri odadan çıkmadan ağlıyorum bayram bile zehir oldu bana

güzel olmuş canım bayrama göre
kızın büyüdüğünde anlayacak küçük olduğu için senin yaşadıklarının farkında değil büyük olsa ve tanık olmuş olsa adını bile anmaz , boşuna heba etme kendini

Zaten büyüdüğünde herşeyi anlatıcam =) iyi bayramlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…