- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.221
Kötü olmuş canım Allah rahmet eylesin inşallahHerkese kolay gelsin inşallah... Eskiden ben de kv eltim eşimin sülalesi aynı şehirdeydik. Çok yorucu geçerdi bayramlarım....
Şimdi kimsecikler yok ama şimdi de bayramda çalışıyorum. Yine yorgun geçiyor yani....
Kp ve kaynım aniden vefat etti dağıldık ... Şimdi pek kimse de kalmadı...
Öyle yorulmuşum ki....
@mefkurem kaptanım geçmiş olsun.
Kızlar Allah kolaylık versin sağlık olsun yeter ki bunlar tatlı yorgunluklar ....
Öptüm hepinizi
Evet inşallah pozitif bakmaya çalışıyorum. Umarım stressiz geçer canımTüh ne yazıkAllah yavrularına bağışlasın adamcağızı. Ne korkunç insanlar var, Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Allah kavuştursun. Mini kaza için de geçmiş olsun, neyseki çok problem olmamış.
Maşallah ne güzel vermişsin. İnşallah Ramazan sonrası daha da rahat vermeye devam edersin
Aman canım boşver sıkma canını. Misafir berekettir. İnşallah güzel vakit geçirirsiniz.
Evet canım tartı yapamadım Cuma’ya eksiyle gelmeyi istiyorum. Bugünden itibaren düzenli menü yazarım inşallah@AhSen_2504 ahsen 2 gündür hic ugramamisin ne menü nede bildirimin yok
@Hayat guzel seren arada ugramisin ama menuler yine yok pazartesi bildirimide
Geçmiş olsun canımOgleyin kizimi gara biraktim ordan carsiya ugradim
Bakkaldan cikinca bide arkadaki arabaya azcık vurdum :) iyice sıkıştırmış
Neyseki tek plakasi birraz oynadi
Sahibini bekledim, adam geri takti baska bisey yoktu şükür
Eve gelince tatliyi yaptim sonra pogaca vs.
Iftardan sonra cay icip oturdum biraz
Simdi borek yapicam hazirladim herseyini sonra mutfagi toparlicam
Muhtemelen uyumam bugun
Allah şifa versin inşallah canımKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Enazindan kafa dengidirde karısı iyi vakit gecirirsiniz insallah cnmBakalım artık canım bilmiyorumki bende allak bullak oldum
AynenOh afiyet olsun Bayram kaçamağını yapmışsın.
Kizlar bizde bi sahile gittik dondurma falan yedik gezindik oyle sonra geldk eve koltukta uyuyakalmisim 3 saatlik uyku olunca dayanamadim tabi smdi uyandim sersem gibiym
Esimde gece ise gitceginden yatti smdi bende namazi kilip yemek falan yaparim aksam olur zaten
Iyi bayramlar kizlarrrHepimize Mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili bayramlar arkadaşlar❤
Yeyince duzelmicek bunu sende biliyosun tugce sakın kendini salma pisman olacağın bisi yapmaSabahtan beri çok kötüyüm ve sürekli herşeyi yemek istiyorum sanki bütün sinirim üzüntüm geçecek gibi.. Halbuki yedikten sonra birde neden yedim diye ağlıcam. Bilmiyormuş gibi..
Şimdilik sarma ile yırttım.. Duygusal açlık yaşıyorum resmen ya.. 1 gr yixsk yerim yok halbukiYeyince duzelmicek bunu sende biliyosun tugce sakın kendini salma pisman olacağın bisi yapma
Amin canım sağolasınKötü olmuş canım Allah rahmet eylesin inşallah
Canini sıkacak biseymi oldu peki ?Şimdilik sarma ile yırttım.. Duygusal açlık yaşıyorum resmen ya.. 1 gr yixsk yerim yok halbuki
Afiyet olsun tatlimİyi akşamlar hanımlar
☘☘☘☘☘☘☘
Menüm
10.00
2 lokma teyağlı ballı ekmek
2 lokma kaşarlı sucuklu ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
14.30
1 muz 2 yeşil erik 2 ceviz 3 kaşık yoğurt
18.00
5 ızgara köfte
1 yk bulgur pilavı
Ayran
19.30
Sütlü tarçınlı Nescafe
Su 2 lt yi geçer
Bayram kızımın babası yanında yok.. Kuzenleri baba baba diye koşuyor geliyo bana baba nerde diyo almış eline telefonu alo baba işe gitti falan diyo konuşuyormul gibi.. 2de bir baba geliyo mu diyo.. Gerçekten çok zor sabahtan beri odadan çıkmadan ağlıyorum bayram bile zehir oldu banaCanini sıkacak biseymi oldu peki ?
Afiyet olsun tatlim
güzel olmuş canım bayrama göreİyi akşamlar hanımlar
☘☘☘☘☘☘☘
Menüm
10.00
2 lokma teyağlı ballı ekmek ( ekmeklerin büyüklüğü başparmak ucu kadar bu arada)
2 lokma kaşarlı sucuklu ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
14.30
1 muz 2 yeşil erik 2 ceviz 3 kaşık yoğurt
18.00
5 ızgara köfte
1 yk bulgur pilavı
Ayran
19.30
Sütlü tarçınlı Nescafe
Su 2 lt yi geçer
kızın büyüdüğünde anlayacak küçük olduğu için senin yaşadıklarının farkında değil büyük olsa ve tanık olmuş olsa adını bile anmaz , boşuna heba etme kendiniBayram kızımın babası yanında yok.. Kuzenleri baba baba diye koşuyor geliyo bana baba nerde diyo almış eline telefonu alo baba işe gitti falan diyo konuşuyormul gibi.. 2de bir baba geliyo mu diyo.. Gerçekten çok zor sabahtan beri odadan çıkmadan ağlıyorum bayram bile zehir oldu bana
Zaten büyüdüğünde herşeyi anlatıcam =) iyi bayramlar bu aradagüzel olmuş canım bayrama göre
kızın büyüdüğünde anlayacak küçük olduğu için senin yaşadıklarının farkında değil büyük olsa ve tanık olmuş olsa adını bile anmaz , boşuna heba etme kendini
Sana da canımZaten büyüdüğünde herşeyi anlatıcam =) iyi bayramlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?