- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.261
Offf Of kıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümBayram kızımın babası yanında yok.. Kuzenleri baba baba diye koşuyor geliyo bana baba nerde diyo almış eline telefonu alo baba işe gitti falan diyo konuşuyormul gibi.. 2de bir baba geliyo mu diyo.. Gerçekten çok zor sabahtan beri odadan çıkmadan ağlıyorum bayram bile zehir oldu bana
Selam kızlar iyi bayramlar
Menümü yazayım hemen
10.00 2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
2 tk yer fıstığı ezmesi (şekersiz)
1 tk bal
Bol roka kuzu kulağı
14.00 1 su bardağı ceviz
18.30 1 kase salata
1 dilim ekmek
1 top dondurma
Ziyarete gittiğimiz hiç bi yerde ikramlık olmadığı içinkaçamağım olmadı olamadı
(Dondurma hariç)
Afiyet olsun tatlimmm iyi olmus kacamaksiz atlatmış oldunSelam kızlar iyi bayramlar
Menümü yazayım hemen
10.00 2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
2 tk yer fıstığı ezmesi (şekersiz)
1 tk bal
Bol roka kuzu kulağı
14.00 1 su bardağı ceviz
18.30 1 kase salata
1 dilim ekmek
1 top dondurma
Ziyarete gittiğimiz hiç bi yerde ikramlık olmadığı içinkaçamağım olmadı olamadı
(Dondurma hariç)
Afiyet olsun tatlim09:30
Yağda 2 yumurta (peynirli)
Domates, salatalık
18:00
1 tabak sarma(kıymalı)
1 kase cacık
Su 2 lt
Iyi bayramlar canimm amin inşallahHerkese hayırlı bayramlarr...
Allahım sevdiklerinizle nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Olacagi söylüyorum kuzumİnşallah canım ağzından bal damlıyor
Afiyet olsun canimHayırlı bayramlar canlar
İki günlük menü vermeye geldim
Dün
Sahur 02.15
Peynirzeytin
Yeşillik
Avuç içi kadar yufka
İftar 20.26 yemek 🍽
1 kepçe yoğurt çorba
1 kepçe etlikuru fasülye
Salata
Su2.5 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Bu gün
Sabah 08.00
1 haşlama yumurta
Peynirzeytin
5 adet sarma
Ara 1 çatal kadayıf
Akşam 18.00 yemek 🍽
1 tabak et sote
Salata
Su 2.5 lt
Spor. 45 dk yürüyüş
Evet geldiler şükür. Onlarla güzel ve yoğun geçiyor günler. Gelmeseler bayanı çok hissedemezdik zaten.Amin cnm sagolasin
Sen ne yaptin geldimi annenler
insanlar da az anlayış olmalı bayram günü yatılı misafir giden kimseyi umursamayan ehli keyf biri demek ki inşallah geldiklerinden sonrası güzel geçer de bari güzel zaman geçirisinValla canım hem çocuklar hasta hem temizlik yaptım üstüne birde mobilyacı bulup konuk odasını oyun odasına taşıdım oyun odasını oturma odası gibi düzenledim mecburen çünkü konuk odasına erkenden Güneş geliyor uyunmuyor baya uğraştırdı öldüm yorgunluktan. Annem yardım etti hasta haliyle valla bir bahane bulup gelmeyin diyesim var çok bitkinim akrabam olsa önemli değil eşimin arkadaşı çocuklu çocuklu
allaha şükür rabbim çocuklarının yüzüne bakmış ilk okudum ödüm koptu bu yazıyı okuyana kadar ne oldu acaba diye sayfalara hızlıca bakındım , inşallah boynundakini de sağ selamet çıkarırlarİyi bayramlar herkese , dualarınız için çok sağolun
Kalbindekini çıkarmışlar boynundan giren bir hafta sonra çıkarılacak mis malesef bayramdan dolayı yeterli beyin cerrahi yokmuş
Bilinci yerinde ama çok şükür
bu günlerini ileri de nadiren hatırlasan bile gülümseyerek çok şükür geçti gitti diyeceksin , kızın şu an farkın da değil iki oyun oynar unutur o yüzden onun için çok kendini yıpratmamaya çalış belki ileri de babamm canımm diyeceği biyolojik olmasa da ruhen gerçekten babası olacak onu gözünden bile sakınacak birisi olacak hayatınız da ve sen her gününe şükredeceksinBayram kızımın babası yanında yok.. Kuzenleri baba baba diye koşuyor geliyo bana baba nerde diyo almış eline telefonu alo baba işe gitti falan diyo konuşuyormul gibi.. 2de bir baba geliyo mu diyo.. Gerçekten çok zor sabahtan beri odadan çıkmadan ağlıyorum bayram bile zehir oldu bana
Kızlar hiç olmayan bir pantolonum vardı hiç giymemiştim çok şükür bugün giydim çok mutluyum ya olmaz diye denemiyordum bile
Sağol canım inşallah. Evet bayramda pek doğru değil. Haftasonu bendeler bugün görüştü eşim. Hayırlısı artık bakalıminsanlar da az anlayış olmalı bayram günü yatılı misafir giden kimseyi umursamayan ehli keyf biri demek ki inşallah geldiklerinden sonrası güzel geçer de bari güzel zaman geçirisin
evet canım şekersiz. ve sütlü süt tozu değil yani...BEnce güzel canım afiyet olsun
Nescafe şekersiz sanırım?
hayırlı bayramlar canım....dikkat et de artıya geçme kuzumGünaydin Bayraminiz kutlu olsun hepinize iyi bayramlar
Bayram çok yogun geçiyor Dün bol bol ev ziyareti yaptik biraz börek fazla kaçırdım tatli pek yemedim bugün artik koruma yapmam lazım inşallah başarabilirim
Hepinize kolay gelsin
İnsallah geçmemhayırlı bayramlar canım....dikkat et de artıya geçme kuzum
Afiyet olsun kuzum ilk günü güzel atlatmışsın09:30
Yağda 2 yumurta (peynirli)
Domates, salatalık
18:00
1 tabak sarma(kıymalı)
1 kase cacık
Su 2 lt
Sabah sabah sarma nerden düştü aklınaHayırlı bayramlar canlar
İki günlük menü vermeye geldim
Dün
Sahur 02.15
Peynirzeytin
Yeşillik
Avuç içi kadar yufka
İftar 20.26 yemek 🍽
1 kepçe yoğurt çorba
1 kepçe etlikuru fasülye
Salata
Su2.5 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Bu gün
Sabah 08.00
1 haşlama yumurta
Peynirzeytin
5 adet sarma
Ara 1 çatal kadayıf
Akşam 18.00 yemek 🍽
1 tabak et sote
Salata
Su 2.5 lt
Spor. 45 dk yürüyüş
Aynen öyleIkramlik olmamasi iyi olmus senin icin yoksa ye ye israrlari kendini tutmak falan zor olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?