Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offf Of kıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm

Ikramlik olmamasi iyi olmus senin icin yoksa ye ye israrlari kendini tutmak falan zor olurdu

Afiyet olsun tatlimmm iyi olmus kacamaksiz atlatmış oldun
09:30
Yağda 2 yumurta (peynirli)
Domates, salatalık

18:00
1 tabak sarma(kıymalı)
1 kase cacık

Su 2 lt
Afiyet olsun tatlim
Herkese hayırlı bayramlarr...
Allahım sevdiklerinizle nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
Iyi bayramlar canimm amin inşallah
İnşallah canım ağzından bal damlıyor
Olacagi söylüyorum kuzum
Afiyet olsun canim

insanlar da az anlayış olmalı bayram günü yatılı misafir giden kimseyi umursamayan ehli keyf biri demek ki inşallah geldiklerinden sonrası güzel geçer de bari güzel zaman geçirisin

allaha şükür rabbim çocuklarının yüzüne bakmış ilk okudum ödüm koptu bu yazıyı okuyana kadar ne oldu acaba diye sayfalara hızlıca bakındım , inşallah boynundakini de sağ selamet çıkarırlar

bu günlerini ileri de nadiren hatırlasan bile gülümseyerek çok şükür geçti gitti diyeceksin , kızın şu an farkın da değil iki oyun oynar unutur o yüzden onun için çok kendini yıpratmamaya çalış belki ileri de babamm canımm diyeceği biyolojik olmasa da ruhen gerçekten babası olacak onu gözünden bile sakınacak birisi olacak hayatınız da ve sen her gününe şükredeceksin
o yüzden tıkınıp durmaaaa daaa o ileri de kızının babası olacak kişi her ne kadar ruhuna kişiliğine bakıp sevse de az güzel de görün gülümmm demi ama :)

insanlar da az anlayış olmalı bayram günü yatılı misafir giden kimseyi umursamayan ehli keyf biri demek ki inşallah geldiklerinden sonrası güzel geçer de bari güzel zaman geçirisin
Sağol canım inşallah. Evet bayramda pek doğru değil. Haftasonu bendeler bugün görüştü eşim. Hayırlısı artık bakalım

Bende menümü yazayım fit hatunlar

Biraz dengesiz düzenim yok daha arkadaşlar iştahımda yoktu bugün.

Sabah 10.00
Bir tatlı kaşığı Nutella iki lokma beyaz ekmek
(Çocuklar yerken canım çekti azıcık tadına baktım)
Bir sade Türk kahvesi

Akşam 20.30

Bir kase bamya
Bir minik oruk ( içli köfte)

Ara 23.30
Bir nescafe sütlü az şekerli

Ortalama 2.5 litre su

hayırlı bayramlar canım....dikkat et de artıya geçme kuzum

Sabah sabah sarma nerden düştü aklına
Afiyet olsun canım

Ikramlik olmamasi iyi olmus senin icin yoksa ye ye israrlari kendini tutmak falan zor olurdu
Aynen öyle
Bizimkiler de adet değildir zaten hiç bişe hazırlamazlar varsa bi şeker tutarlar ama bu sefer kayınvalidemde de Yoktu ne hikmetse Allah yüzüme güldü valla onda olsaydı yemeden kalkamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…