Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin ablamm seninde bayramin mübarek olsun
Kiz bayram kacamagida degil niye yedinki o nutellayi
Bayramda eksi görmeye devam etmek paha biçilemez az ama olsun bu arada eşim de 7 kg vermiş dün ablam dedi çok zayıflamış diye aradaki farkı hiç açtırmiyor ben gelmeden öncede 4 kg vermişti etti 11 kg
Baharrr kocan seninlemi yarışıyor kizzz
Neler yedin yaz bi bakim senn
günaydın güzel ve fit hatunlar
nasıl geçiyor bayramınız bakalım....
ben yine geldim nöbete dua edin sakin geçsin
Gunaydin tatlimmm

Merhaba sizle aynı durumdayım bi kızım var ikinci olmuyor ne yapıcaz nasıl yapıcaz yaa tek mi kalacak çocuklarımız

Herkeşeee musmutlu, sağlıklı, az kalorili bayramlar diliyorummmmmm

Biz ailece bu sene hastalık hastası olduk. Ben ve annem astım ve bronşitten yattık, zatürrenin köşesinden döndük.

Kıbrıstaki ablamın kadınsal bir sağlık problemi çıktı, Kıbrıstaki doktorlar saçma sapan korkutmuşlar, apar topar gittik Onu alıp Adana’ ya getirdik, doktora götürdük, ufak bir operasyon geçirdi, patoloji sonucunu bekliyoruz şimdi.

Abim kulak zarı için doktora gitti, burnundaki et kulağa baskı yapıyormuş acil ameliyat olması gerekiyormuş, ameliyat oldu.

Derken bayram geldi. Arada daha bir sürü şey oldu da hatırlamıyorum. Şimdi çok şükür iyiyiz hepimiz, tabi ben muhteşem astım ilaçlarımdan ve kortizondan yaklaşık 10 kilo aldım. Tabii bunda migren için kullandığım laxoryl adlı ilacın ve sürekli olan bir kanamadan dolayı içtiğim bir ilacın da etkisi oldu....

İşte benden kısa haberler Özledim hepinizi yahuuuuu

Ooooo kacak gelmiş :))
Kizzz felaket tellali gibi gelmişin
Neler olmus öyle
Hepsi üst uste
Neyseki hepsi geride kalmis
Hepinize cok gecmis olsun

Yalniz 10 kiloya şok oldum ilaclar bukadar etki ediyirmu
Çoğu odemdir o zaman cabuk gider eminim

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :)

Adı: Merve
Yaşı: 26
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:156
Kilo:52
Hedef:47
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet 2 sene önce 7. takım
Kilo alma nedeniniz : Kış dönemi boyunca yapılan sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
26 yaşındayım ana sınıfı öğretmeniyim. Daha öncede diyet gruplarında yarıştım 62 kilodan 47 kiloya düşerek 2 ay sonunda 15 kilo vererek mezun oldum. Şuan hali hazırda çok yüksek bir kilom olmadığını biliyorum. Ama vücudumun forma girmesi için ve bir miktar olan yağlı görüntüden kurtulmak amacı ile gruba katılmak istiyorum. Tek başına yapmak daha zor ama bir diyet grubunun insanı motive ettiğini düşünüyorum ve bunu daha evvel gördüm bu yüzden aranızda yer almak istiyorum.

Bayramda eksi görmeye devam etmek paha biçilemez az ama olsun bu arada eşim de 7 kg vermiş dün ablam dedi çok zayıflamış diye aradaki farkı hiç açtırmiyor ben gelmeden öncede 4 kg vermişti etti 11 kg

Masallah kiz sende orda iyi kilo verdin ramazan ve köy hayati sana yariyor sanirim :)
Bu arada esinde cok iyi vermis, isteyerek verdi dmi yoksa ramazandan dolayi mi

günaydın güzel ve fit hatunlar
nasıl geçiyor bayramınız bakalım....
ben yine geldim nöbete dua edin sakin geçsin
Insallah guzel gecer cnm cabucak atlat, bizdede pek bayram havasi yok esim gece calisti bugun uyuyuor bende oturuyorm ole

Aynen öyle
Bizimkiler de adet değildir zaten hiç bişe hazırlamazlar varsa bi şeker tutarlar ama bu sefer kayınvalidemde de Yoktu ne hikmetse Allah yüzüme güldü valla onda olsaydı yemeden kalkamazdım
Aynen iyi olmus cnm bide diyette olmayip tatli beklentin olsaydi hayal kirikligi olurdu ama

Günaydın kizlarrr dün ev ziyaretlerini filan yaptık bugunde çocukları gezdiricez sinemaya gitmeyi düşünüyoruz ablamlar çocuklar. Yarında bana ait olacak ins sonra gene işbaşı mecbur
Oh ne guzel 3 gunu dagitmissiniz :) kiz iyi gene 3 gun iznin vardi onu bulamayanlard var surat yapma

Tunaydinnn kizlar

Kalkip kahve icmek ne guzel bisey

Biz dün bi gorumceme gittik kv gil de ordaydi
Sonrada yegenler geldi
Bugunde bikaci daha gelir bizim bayram biter :))

Bende evde gizlenmeden su icmeyi ozlemisim

Anaam cok gecmis olsun kiz tugce arada aklima geliyodun diyodum napiyor nerde acaba haplari hala kulaniyormusun yoksa bittimi tedavin. Artik 10kgyu vermek icin daha sık gelirsin :)

çok çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza kısa zamanda aldığınız kiloları vereceğinize eminim

Hosgeldin mervecim
Zühal bende
47 yas, 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum
Kilon cok guzel hedef daha da guzel
Eminim kisa sürede verirsin

Hosgeldin mervecim
Zühal bende
47 yas, 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum
Kilon cok guzel hedef daha da guzel
Eminim kisa sürede verirsin

ooooo bu yaş 3 çocuk 2 torun maşallah Zühal abla :) Bende inşallah Eylül'de hala olacağım hoşbuldum bu arada

Günaydın güzel ve fit hatunlarrr

Hayırlı mutlu sağlıklı nice ramazan bayramlarına erişmek nasip etsin Rabbim....

Bu arada kilo bildirimimi de yapayım...

Geçen cuma :. 59.8
Bu sabah :. 59.6
Fark :. -200

hadi ececim cumaya - 1olsun o eksi
yine cok iyiymis şükür cnm ins. Diger ameliyattada iyi gecer
Ramazan başlangıcı :70,8
Bayram sabahı: 66,9
Fark: 3,9
Benim hedefim 68 di böyle daha güzel oldu
masallah guzel gitmis
Son hafta guzel atak yaptin :)))
Geçmiş olsun canım
sagol tatlim
Sabahtan beri çok kötüyüm ve sürekli herşeyi yemek istiyorum sanki bütün sinirim üzüntüm geçecek gibi.. Halbuki yedikten sonra birde neden yedim diye ağlıcam. Bilmiyormuş gibi..
duygusal aclik sebebleri farkli olsada hepimizde var cnm
Bunun sorunlarimiza care olmadiginida biliyoruz
Guzel eksine yazik etme ve yemeeee

Kizin icinde ilerde surekli dayak yiyen annesini gorecegine biraz özlem cekmesi emin ol daha iyi
guzel olmus cnm
Ama neskafe yerine filtre yada t. Kahvesi daha saglikli
O cok katki maddeli oluyor
coook guzelllll
tatilden ne zaman doneceksin cnm
menu guzel cnm

Nasil yaniii
Kv bile bisey yapmamismi cocuklar gelir diye
09:30
Yağda 2 yumurta (peynirli)
Domates, salatalık

18:00
1 tabak sarma(kıymalı)
1 kase cacık

Su 2 lt
sarma tek kiymalimiydi cnm pirinc yada bulgur yokmuydu icinde
Oyleyse 1 tb fazla olmus
guzel cnm
sabah olmamis aksamda gec cnm
Neskafeyedi yukarda yazdim digerkerini tercih edelim
bayramda gelmedimi eşin
Masallah iyi vermis
Sende ondan geri kalma :))

ooooo bu yaş 3 çocuk 2 torun maşallah Zühal abla :) Bende inşallah Eylül'de hala olacağım hoşbuldum bu arada
Erken evlenip cocuk yapinca oyle oldu :))

Sen ailenlemi yasiyorsun cnm yalnizmi

Bebisinizde hayirlisiyla gelsin ins.
Bizim minikler 3.5-1.5 yaşındalar

Erken evlenip cocuk yapinca oyle oldu :))

Sen ailenlemi yasiyorsun cnm yalnizmi

Bebisinizde hayirlisiyla gelsin ins.
Bizim minikler 3.5-1.5 yaşındalar

Ailemle yaşıyorum nasipse önümüzdeki sene evleneceğim inşallah uzun süreli bir ilişkim var bizimkisi ilk gençlik yılı ilişkisi olunca uzun sürdü biraz böyle. Hayırlısı ile bi evlenebilsek 3 senedir pek talihsizlikler yakamızı bırakmayınca evlilik işi sürüncemeye girdi ondan aile ile beraberim abla

Yaşıyorum ya çok şükür :)))
İlaçların büyük bir kısmı ayın 10’ unda bitecek. Sonra yeni bir beslenme ile sahalara dönüp, alınan fazlasıyla verilecek inşallah :))((

çok çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza kısa zamanda aldığınız kiloları vereceğinize eminim

Çok teşekkür ederim Aramıza yeni katıldınız sanırın, hoşgeldiniz
Alınan tüm kilolar itinayla verilir

sarma tek kiymalimiydi cnm pirinc yada bulgur yokmuydu icinde
Kıyma + kırmızı mercimek

Normal sarma yapılışı ile aynı..sadece pirinç yerine kırmızı mercimek var içinde.extra kıyma var birde

Son düzenleme:
olsun cnm gec olsunda sonu iyi olsun ins.
Ne guzel gencliginide yaşamış oluyosun :))
Kıyma + kırmızı mercimek

Normal sarma yapılışı ile aynı..sadece pirinç yerine kırmızı mercimek var içinde.extra kıyma var birde
ilk defa duydum ilgincmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…