Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim mesajimi görmemişin

hoşgeldin merve ..... ben de 41 yaşında iki çocuk annesiyim..... sağlıklı kilolar vermen dileğiyle...

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun....

Sorma canım ya bi de görümcemin de kayınvalidemin de eli lezzetlidir onlara yemeğe gitmeyi çok seviyorum o yüzden
İyiki diyetteyim

Yok ablacım ya çoğunlukla görümcem de yapar bişeler getirirdi annesine gelen giden olursa diye ama o da yapmamış
Heralde kimse gelmez gitmez bizbize olacağız diye yapmadılar
Görümcemin de telaşesi yeni bitti kayınpederiyle uğraştılar isteme vardı felan derken çok da yoruldu demek kimse de yok diye yapmadılar

Bilirsin ben hızlı yaşayanlardanım:) bu sene hastalıkla sınanma senemiz, çok şükür çoğunu sağ salim atlattık
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim gözümün nuru
Sen bir de bendeki şoku görsen. Birkaç kilo aldığımı farkediyordum. Bir gün türkan şoray’ ın bir gecede beyazlayan saçı gibi uyandım. Kendi içimde sığmıyorum ve kıyafetlerim ya çok oturuyor ya olmuyor. Bendeki depresyonu anlatamam, %80 i ödem onu detaylı analizde gördüm. Zaten vücuduma dokunulan her yerde çukur oluşuyor.

Ama hepiciği geri gidecek. 10 haziran biten ilaçlarla hayata devam
Benim mesajimi görmemişin

Valla görmemişimmmmm
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun....
Hoşbuldum canım, teşekkür ederimm

Tunaydinnn kizlar

Kalkip kahve icmek ne guzel bisey

Biz dün bi gorumceme gittik kv gil de ordaydi
Sonrada yegenler geldi
Bugunde bikaci daha gelir bizim bayram biter :))
Tamamen katılıyorum abla yaşasın sabah kahvesi
Ay bu gelme gitme olayları bayıyor beni cok şükür bizimkiler bitti cocuklari gezdirdik geldik tamamdir
Cok gecmis olsun tugce aksilikler pespese yakanızı bırakmamış resmen
Hosgeldin tatlim. Hilal ben 27 yasindayim 1 oglum var gecenlerde mezun oldum :)
Ayy millet 9 gün yapiyor benim isin zor kismida bu maalesef kuzum ya millet izne giderken bizim en yogun oldugumuz dönem oluyor
Evet 3 günü iyi dağıttık yarında ins ben çıkıp biraz kafa dinlicem :)

Teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun mezuniyetinnnnn

Hosgeldin merve cok bi fazlan yokmus zaten hemencik gider 5 kg :)

Hadi insallah cnm sen verirsin hele bide spor'a basladinmi tamamdir

Sorma canım ya bi de görümcemin de kayınvalidemin de eli lezzetlidir onlara yemeğe gitmeyi çok seviyorum o yüzden
İyiki diyetteyim

Ah ahh bende nedense kv gidince hep ole dusunuyorm ayni yemegide yapsak onunki sanki daha lezzezli oluyor ama biraz fazla yag kullaniyor ben ona bagliyorum

Ya haklisin tabiki keske herkeze 9 gun verseler ama benm esime 1 gun bile vermediler bu sene her sene illaki 1 gun bari olurdu
Oh dinle kafani yarin ne guzel napmayi dusunuyorsn alisveris falanmi :)

Oda dogru ben gene azicikta olsa şanslıyım
Valla su benimle görüşmek isteyen beyfendiyle buluşabiliriz daha kesin bisi demedim haber veririm dedim ama alisveriste düşünüyorum karar veremedim

iyi akşamlar hanımlar

menüm

08:30
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates salatalık

12:30
4 yk şnitzel (bir iftar bir sahur yemeye alışmış vücut bunu yiyince başım ağrıdı....)
yoğurt

ara 3 k.kayısı+yarım avuç beyaz leblebi+2 ceviz+2 dukan krakeri

19:30
3 yeşil erik
1 haşl yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
yulaf krebi

su 2lt yi geçer inşallah

Afiyet olsun tatlim kacamaksiz guzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…