- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.301
Benim mesajimi görmemişinYaşıyorum ya çok şükür :)))
İlaçların büyük bir kısmı ayın 10’ unda bitecek. Sonra yeni bir beslenme ile sahalara dönüp, alınan fazlasıyla verilecek inşallah :))((
Çok teşekkür ederimAramıza yeni katıldınız sanırın, hoşgeldiniz
Alınan tüm kilolar itinayla verilir
hoşgeldin merve ..... ben de 41 yaşında iki çocuk annesiyim..... sağlıklı kilolar vermen dileğiyle...Ailemle yaşıyorum nasipse önümüzdeki sene evleneceğim inşallah uzun süreli bir ilişkim var bizimkisi ilk gençlik yılı ilişkisi olunca uzun sürdü biraz böyle. Hayırlısı ile bi evlenebilsek 3 senedir pek talihsizlikler yakamızı bırakmayınca evlilik işi sürüncemeye girdiondan aile ile beraberim abla
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun....Yaşıyorum ya çok şükür :)))
İlaçların büyük bir kısmı ayın 10’ unda bitecek. Sonra yeni bir beslenme ile sahalara dönüp, alınan fazlasıyla verilecek inşallah :))((
Sorma canım ya bi de görümcemin de kayınvalidemin de eli lezzetlidir onlara yemeğe gitmeyi çok seviyorum o yüzdenMasallah kiz sende orda iyi kilo verdin ramazan ve köy hayati sana yariyor sanirim :)
Bu arada esinde cok iyi vermis, isteyerek verdi dmi yoksa ramazandan dolayi mi
Insallah guzel gecer cnm cabucak atlat, bizdede pek bayram havasi yok esim gece calisti bugun uyuyuor bende oturuyorm ole
Aynen iyi olmus cnm bide diyette olmayip tatli beklentin olsaydi hayal kirikligi olurdu ama
Oh ne guzel 3 gunu dagitmissiniz :) kiz iyi gene 3 gun iznin vardi onu bulamayanlard var surat yapma
Bende evde gizlenmeden su icmeyi ozlemisim
Anaam cok gecmis olsun kiz tugce arada aklima geliyodun diyodum napiyor nerde acaba haplari hala kulaniyormusun yoksa bittimi tedavin. Artik 10kgyu vermek icin daha sık gelirsin :)
Yok ablacım ya çoğunlukla görümcem de yapar bişeler getirirdi annesine gelen giden olursa diye ama o da yapmamışhadi ececim cumaya - 1olsun o eksi
yine cok iyiymis şükür cnm ins. Diger ameliyattada iyi gecer
masallah guzel gitmis
Son hafta guzel atak yaptin :)))
sagol tatlim
duygusal aclik sebebleri farkli olsada hepimizde var cnm
Bunun sorunlarimiza care olmadiginida biliyoruz
Guzel eksine yazik etme ve yemeeee
Kizin icinde ilerde surekli dayak yiyen annesini gorecegine biraz özlem cekmesi emin ol daha iyi
guzel olmus cnm
Ama neskafe yerine filtre yada t. Kahvesi daha saglikli
O cok katki maddeli oluyor
coook guzelllll
tatilden ne zaman doneceksin cnm
menu guzel cnm
Nasil yaniii
Kv bile bisey yapmamismi cocuklar gelir diye
sarma tek kiymalimiydi cnm pirinc yada bulgur yokmuydu icinde
Oyleyse 1 tb fazla olmus
guzel cnm
sabah olmamis aksamda gec cnm
Neskafeyedi yukarda yazdim digerkerini tercih edelim
bayramda gelmedimi eşin
Masallah iyi vermis
Sende ondan geri kalma :))
Ooooo kacak gelmiş :))
Kizzz felaket tellali gibi gelmişin
Neler olmus öyle
Hepsi üst uste
Neyseki hepsi geride kalmis
Hepinize cok gecmis olsun
Yalniz 10 kiloya şok oldumilaclar bukadar etki ediyirmu
Çoğu odemdir o zaman cabuk gider eminim
Benim mesajimi görmemişin
Hoşbuldum canım, teşekkür ederimmhoşgeldin canım çok geçmiş olsun....
Tamamen katılıyorum ablaTunaydinnn kizlar
Kalkip kahve icmek ne guzel bisey
Biz dün bi gorumceme gittik kv gil de ordaydi
Sonrada yegenler geldi
Bugunde bikaci daha gelir bizim bayram biter :))
Cok gecmis olsun tugce aksilikler pespese yakanızı bırakmamış resmenHerkeşeee musmutlu, sağlıklı, az kalorili bayramlar diliyorummmmmm ❤
Biz ailece bu sene hastalık hastası olduk. Ben ve annem astım ve bronşitten yattık, zatürrenin köşesinden döndük.
Kıbrıstaki ablamın kadınsal bir sağlık problemi çıktı, Kıbrıstaki doktorlar saçma sapan korkutmuşlar, apar topar gittik Onu alıp Adana’ ya getirdik, doktora götürdük, ufak bir operasyon geçirdi, patoloji sonucunu bekliyoruz şimdi.
Abim kulak zarı için doktora gitti, burnundaki et kulağa baskı yapıyormuş acil ameliyat olması gerekiyormuş, ameliyat oldu.
Derken bayram geldi. Arada daha bir sürü şey oldu da hatırlamıyorum. Şimdi çok şükür iyiyiz hepimiz, tabi ben muhteşem astım ilaçlarımdan ve kortizondan yaklaşık 10 kilo aldım. Tabii bunda migren için kullandığım laxoryl adlı ilacın ve sürekli olan bir kanamadan dolayı içtiğim bir ilacın da etkisi oldu....
İşte benden kısa haberlerÖzledim hepinizi yahuuuuu
Hosgeldin tatlim. Hilal ben 27 yasindayim 1 oglum var gecenlerde mezun oldum :)Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Adı: Merve
Yaşı: 26
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:156
Kilo:52
Hedef:47
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet 2 sene önce 7. takım
Kilo alma nedeniniz : Kış dönemi boyunca yapılan sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 26 yaşındayım ana sınıfı öğretmeniyim. Daha öncede diyet gruplarında yarıştım 62 kilodan 47 kiloya düşerek 2 ay sonunda 15 kilo vererek mezun oldum. Şuan hali hazırda çok yüksek bir kilom olmadığını biliyorum. Ama vücudumun forma girmesi için ve bir miktar olan yağlı görüntüden kurtulmak amacı ile gruba katılmak istiyorum. Tek başına yapmak daha zor ama bir diyet grubunun insanı motive ettiğini düşünüyorum ve bunu daha evvel gördüm bu yüzden aranızda yer almak istiyorum.
Ayy millet 9 gün yapiyor benim isin zor kismida bu maalesef kuzum ya millet izne giderken bizim en yogun oldugumuz dönem oluyorMasallah kiz sende orda iyi kilo verdin ramazan ve köy hayati sana yariyor sanirim :)
Bu arada esinde cok iyi vermis, isteyerek verdi dmi yoksa ramazandan dolayi mi
Insallah guzel gecer cnm cabucak atlat, bizdede pek bayram havasi yok esim gece calisti bugun uyuyuor bende oturuyorm ole
Aynen iyi olmus cnm bide diyette olmayip tatli beklentin olsaydi hayal kirikligi olurdu ama
Oh ne guzel 3 gunu dagitmissiniz :) kiz iyi gene 3 gun iznin vardi onu bulamayanlard var surat yapma
Bende evde gizlenmeden su icmeyi ozlemisim
Anaam cok gecmis olsun kiz tugce arada aklima geliyodun diyodum napiyor nerde acaba haplari hala kulaniyormusun yoksa bittimi tedavin. Artik 10kgyu vermek icin daha sık gelirsin :)
Tamamen katılıyorum ablayaşasın sabah kahvesi
Ay bu gelme gitme olayları bayıyor benicok şükür bizimkiler bitti cocuklari gezdirdik geldik tamamdir
Cok gecmis olsun tugce aksilikler pespese yakanızı bırakmamış resmen
Hosgeldin tatlim. Hilal ben 27 yasindayim 1 oglum var gecenlerde mezun oldum :)
Ayy millet 9 gün yapiyor benim isin zor kismida bu maalesef kuzum ya millet izne giderken bizim en yogun oldugumuz dönem oluyor
Evet 3 günü iyi dağıttık yarında ins ben çıkıp biraz kafa dinlicem :)
Cok sagol canim bu gidisle tekrar baslicam amaTeşekkür ederim canım
Hayırlı olsun mezuniyetinnnnn
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Adı: Merve
Yaşı: 26
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:156
Kilo:52
Hedef:47
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet 2 sene önce 7. takım
Kilo alma nedeniniz : Kış dönemi boyunca yapılan sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 26 yaşındayım ana sınıfı öğretmeniyim. Daha öncede diyet gruplarında yarıştım 62 kilodan 47 kiloya düşerek 2 ay sonunda 15 kilo vererek mezun oldum. Şuan hali hazırda çok yüksek bir kilom olmadığını biliyorum. Ama vücudumun forma girmesi için ve bir miktar olan yağlı görüntüden kurtulmak amacı ile gruba katılmak istiyorum. Tek başına yapmak daha zor ama bir diyet grubunun insanı motive ettiğini düşünüyorum ve bunu daha evvel gördüm bu yüzden aranızda yer almak istiyorum.
Yaşıyorum ya çok şükür :)))
Sorma canım ya bi de görümcemin de kayınvalidemin de eli lezzetlidir onlara yemeğe gitmeyi çok seviyorum o yüzden
İyiki diyetteyim
Tamamen katılıyorum ablayaşasın sabah kahvesi
Ay bu gelme gitme olayları bayıyor benicok şükür bizimkiler bitti cocuklari gezdirdik geldik tamamdir
Cok gecmis olsun tugce aksilikler pespese yakanızı bırakmamış resmen
Ayy millet 9 gün yapiyor benim isin zor kismida bu maalesef kuzum ya millet izne giderken bizim en yogun oldugumuz dönem oluyor
Evet 3 günü iyi dağıttık yarında ins ben çıkıp biraz kafa dinlicem :)
Oda dogru ben gene azicikta olsa şanslıyımHosgeldin merve cok bi fazlan yokmus zaten hemencik gider 5 kg :)
Hadi insallah cnm sen verirsin hele bide spor'a basladinmi tamamdir
Ah ahh bende nedense kv gidince hep ole dusunuyorm ayni yemegide yapsak onunki sanki daha lezzezli oluyor ama biraz fazla yag kullaniyor ben ona bagliyorum
Ya haklisin tabiki keske herkeze 9 gun verseler ama benm esime 1 gun bile vermediler bu sene her sene illaki 1 gun bari olurdu
Oh dinle kafani yarin ne guzel napmayi dusunuyorsn alisveris falanmi :)
Afiyet olsun tatlim kacamaksiz guzel menuiyi akşamlar hanımlar
menüm
08:30
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates salatalık
12:30
4 yk şnitzel (bir iftar bir sahur yemeye alışmış vücut bunu yiyince başım ağrıdı....)
yoğurt
ara 3 k.kayısı+yarım avuç beyaz leblebi+2 ceviz+2 dukan krakeri
19:30
3 yeşil erik
1 haşl yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
yulaf krebi
su 2lt yi geçer inşallah
teşekkür ederim canımmmAfiyet olsun tatlim kacamaksiz guzel menu
Ay bi ben varım galiba bende bdv lerde gezip duruyorumherkes gezmelerde sanırım kimsecikler yok buralarda....
Tamamdir tatlım bayram oldugu icin idare edicezIyi aksamlar kizlar köyde oldugumu söylemiştim net çekmiyor burda haberiniz olsun cumaya kadar dönmüs olcam toptan vercem menüleri kusura bakmayın bugün 5 dk merkeze gittik ordan yaziyorum
Hosgeldin merve cok bi fazlan yokmus zaten hemencik gider 5 kg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?