- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.941
fulya burdasın....Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
mursh,
doksanaltmisdoksan,
hicranozturk
. .
platesi evde kendinmi yapıcaksın bende çok istiyorum plates yapmak ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :26::26:
murçum kar dizboyu..evde oturmak , kek yapmak (ve tabiiki yemek)., uyumak istiyorum tüm günNeden gıdılmıyor o salona hopıs hanım ????
olurmu hıc guzummm sen ıcat ettıgınden sana sormuyoz elbette eklıcen
[[/B]
aman Allahımm...bu neeeee????bende böyle olmak istiyorum..ben zayıflamak istiyorum offfffffffff[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4[/video]
platesi evde kendinmi yapıcaksın bende çok istiyorum plates yapmak ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :26::26:
İnsallah canım Yememe dikkat ediyorum havalar ısınsın yürüyüse plates başlayacagım Birde dügün telası verirsin diyorlar İnşallah:13:
Canım birlink bulmustum sana atayım Ben top aldım cd aldım daha yapmadım kışa girerken aldım sauna esoman falan Soguktan kolumu kıpırdatamıyorum
yanlış alarm..beyaz bulutdu heralde o sanırsamdedektif hoppiş iş başında
teşekkürederim bakıcam canım
Herşeyin başı Sağlık+spor olmaya başladı hayatımda... Devam cnm kilo sen bencede fazla verme taş çatlasa 2 kilo daha ver bırak zaten zayıfsın gelinlik mi senin içine gircek senmi onun içine bilemedimKemikli kemiklide olma yani...
Karda yarım saat yürüdüm başım ağrıyordu hafif iyi geldi hava hem az güneşli hem kar yağıyor bugün çok enerjim var 1 saatte spor yapsam cumada tartıda 54lü bi rakamla karşılasam haftasonunu
Buarada kızlar iddiaya girdim ablamla 3 hafta içinde 53-52 olmam lazım sıkı bi diyet ve spor uyguluyorum şuanda birde birbirimizi uyarıp duruyoruz kaçırmadık ikimizde ama dün akşam ona oyun oynadım sevdiği çikolatayı aldım yemicem diye direndi direndi saat 12 de yediverdiğimde saat 6ydı bari yeseydi eritirdi huuuuh çok kötüyüm
murçum kar dizboyu..evde oturmak , kek yapmak (ve tabiiki yemek)., uyumak istiyorum tüm gün
aman Allahımm...bu neeeee????bende böyle olmak istiyorum..ben zayıflamak istiyorum offfffffffff
yanlış alarm..beyaz bulutdu heralde o sanırsam
Kızalr slmlarrrrr
Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)
Okyanusadacım sımdı bırakır gıdersen bıtersın bunu unutma sımdı en azından aklına aradada olsa gelıyoruz.Arkadasın ıcın cok uzuldum.Bende 6 ay once nısanlanacaktım.nısana 1 hafta kala ayrıldık.Zor gunlerdı hala bazen zoratlatmak kolay deıl.Ama her serde vardır bı hayır bunu unutmasın hıc.Boylesı daha hayırlıymıs onun ıcın.Kendını yemeye ıcmeye verecegıne bence hayata ıkı elle sarılmalı.aglayıp uzulmenın kımseye faydası yok.Guclu olsun elbette bu gunlerde gececek.Sende hıc bıyere gıtmıyosun kırarım bacaklarını
Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..
Doksan atmıs doksan cnm tebrıklerbasladıgın ısın devamını getırıyorsun Sevgılınıde takıp dolaba kosma bu yaz bızım yazımız olacak unutma
Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol
Nagıeymen cnm cok gecmıs olsun sana acıl sıfalar.Iglesınce spor acıgını kapatırsın artık.Zaten kısın spor yapmak cok zor
Fadıme02 dukan nasıl gıdıo fadıme abla ? hıc bahsetmıyon bu aralar bozmadın ıns
HopıssssNerdesın hopısss nerdeee
Eddacımmm senın su ısım kısaltmalarına bayılıyorummmm doksan haaeduss su uyanma ıslerını bı sısteme sok yoksa uykudan kılo alıcan
benim ismim gözükmüyormu alttaaa
ama ben görüyorum
:44::44::44::44:
ben çok sitiyorum top filan almadım ama sıkılaşmak için biberbi diyorlar ama hoca eşliğinde yapılması daha iyi diye okudum ben yoksa sakatlanmalar olabiliyormuş
benim ismim gözükmüyormu alttaaa
ama ben görüyorum
:44::44::44::44:
Kızalr slmlarrrrr
Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)
Okyanusadacım sımdı bırakır gıdersen bıtersın bunu unutma sımdı en azından aklına aradada olsa gelıyoruz.Arkadasın ıcın cok uzuldum.Bende 6 ay once nısanlanacaktım.nısana 1 hafta kala ayrıldık.Zor gunlerdı hala bazen zoratlatmak kolay deıl.Ama her serde vardır bı hayır bunu unutmasın hıc.Boylesı daha hayırlıymıs onun ıcın.Kendını yemeye ıcmeye verecegıne bence hayata ıkı elle sarılmalı.aglayıp uzulmenın kımseye faydası yok.Guclu olsun elbette bu gunlerde gececek.Sende hıc bıyere gıtmıyosun kırarım bacaklarını
Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..
Doksan atmıs doksan cnm tebrıklerbasladıgın ısın devamını getırıyorsun Sevgılınıde takıp dolaba kosma bu yaz bızım yazımız olacak unutma
Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol
Nagıeymen cnm cok gecmıs olsun sana acıl sıfalar.Iglesınce spor acıgını kapatırsın artık.Zaten kısın spor yapmak cok zor
Fadıme02 dukan nasıl gıdıo fadıme abla ? hıc bahsetmıyon bu aralar bozmadın ıns
HopıssssNerdesın hopısss nerdeee
Eddacımmm senın su ısım kısaltmalarına bayılıyorummmm doksan haaeduss su uyanma ıslerını bı sısteme sok yoksa uykudan kılo alıcan
Kızlar dun benım ıcın gayet ıyı geçti ama bugun ıcın aynını soyleyemıycem ...Sabah arkadaslar kıymalı borek almıslar tamı tamına 5 tane luplettım ama dahada bısey yemedım aksamda k fleks yıycem ole dengelemeye calısıcam.Yaglı yaglı ne kcl dır o yaww :18::18::18:
Hicrancım sende lutfen kılonu bu kadar takıntı yapma bolede gercekten cok guzelsın.Sen rahat edeceksen tabıkı dıyet yap zayıfla ama takıntı yapma...
fulya burdasın....Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
mursh,
doksanaltmisdoksan,
hicranozturk
. .
bide ziyaretçi vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?