Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

platesi evde kendinmi yapıcaksın bende çok istiyorum plates yapmak ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :26::26:

Canım birlink bulmustum sana atayım Ben top aldım cd aldım daha yapmadım kışa girerken aldım sauna esoman falan Soguktan kolumu kıpırdatamıyorum

Kızalr slmlarrrrr

Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)

Okyanusadacım sımdı bırakır gıdersen bıtersın bunu unutma sımdı en azından aklına aradada olsa gelıyoruz.Arkadasın ıcın cok uzuldum.Bende 6 ay once nısanlanacaktım.nısana 1 hafta kala ayrıldık.Zor gunlerdı hala bazen zor atlatmak kolay deıl.Ama her serde vardır bı hayır bunu unutmasın hıc.Boylesı daha hayırlıymıs onun ıcın.Kendını yemeye ıcmeye verecegıne bence hayata ıkı elle sarılmalı.aglayıp uzulmenın kımseye faydası yok.Guclu olsun elbette bu gunlerde gececek.Sende hıc bıyere gıtmıyosun kırarım bacaklarını

Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..

Doksan atmıs doksan cnm tebrıkler basladıgın ısın devamını getırıyorsun Sevgılınıde takıp dolaba kosma bu yaz bızım yazımız olacak unutma

Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol

Nagıeymen cnm cok gecmıs olsun sana acıl sıfalar.Iglesınce spor acıgını kapatırsın artık.Zaten kısın spor yapmak cok zor

Fadıme02 dukan nasıl gıdıo fadıme abla ? hıc bahsetmıyon bu aralar bozmadın ıns

HopıssssNerdesın hopısss nerdeee

Eddacımmm senın su ısım kısaltmalarına bayılıyorummmm doksan haa eduss su uyanma ıslerını bı sısteme sok yoksa uykudan kılo alıcan

Son düzenleme:
Neden gıdılmıyor o salona hopıs hanım ????

olurmu hıc guzummm sen ıcat ettıgınden sana sormuyoz elbette eklıcen

[[/B]
murçum kar dizboyu..evde oturmak , kek yapmak (ve tabiiki yemek)., uyumak istiyorum tüm gün

[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4[/video]
aman Allahımm...bu neeeee????bende böyle olmak istiyorum..ben zayıflamak istiyorum offfffffffff

İnsallah canım Yememe dikkat ediyorum havalar ısınsın yürüyüse plates başlayacagım Birde dügün telası verirsin diyorlar İnşallah:13:

Herşeyin başı Sağlık+spor olmaya başladı hayatımda... Devam cnm kilo sen bencede fazla verme taş çatlasa 2 kilo daha ver bırak zaten zayıfsın gelinlik mi senin içine gircek senmi onun içine bilemedim Kemikli kemiklide olma yani...

Karda yarım saat yürüdüm başım ağrıyordu hafif iyi geldi hava hem az güneşli hem kar yağıyor bugün çok enerjim var 1 saatte spor yapsam cumada tartıda 54lü bi rakamla karşılasam haftasonunu

Buarada kızlar iddiaya girdim ablamla 3 hafta içinde 53-52 olmam lazım sıkı bi diyet ve spor uyguluyorum şuanda birde birbirimizi uyarıp duruyoruz kaçırmadık ikimizde ama dün akşam ona oyun oynadım sevdiği çikolatayı aldım yemicem diye direndi direndi saat 12 de yedi verdiğimde saat 6ydı bari yeseydi eritirdi huuuuh çok kötüyüm

Canım birlink bulmustum sana atayım Ben top aldım cd aldım daha yapmadım kışa girerken aldım sauna esoman falan Soguktan kolumu kıpırdatamıyorum

ben çok sitiyorum top filan almadım ama sıkılaşmak için biberbi diyorlar ama hoca eşliğinde yapılması daha iyi diye okudum ben yoksa sakatlanmalar olabiliyormuş

teşekkürederim bakıcam canım

ayyyy çok kötüsün

Kızlar dun benım ıcın gayet ıyı geçti ama bugun ıcın aynını soyleyemıycem ...Sabah arkadaslar kıymalı borek almıslar tamı tamına 5 tane luplettım ama dahada bısey yemedım aksamda k fleks yıycem ole dengelemeye calısıcam.Yaglı yaglı ne kcl dır o yaww :18::18::18:

Hicrancım sende lutfen kılonu bu kadar takıntı yapma bolede gercekten cok guzelsın.Sen rahat edeceksen tabıkı dıyet yap zayıfla ama takıntı yapma...

Dünkü menum :

Sabah ;

2 bardak su

Öğlen;

Kepeklı ekmekten peynırlı sand
1 kupa yesıl cay

Akşam;

1 kase Kfleks (Kakolu sutle yaptım)
3 tane etı form bıskuvı
3 kupa bıtkı cayı

evet uykuya doyamıyorum ((( dün 11de yattım 10 da uyandım 1 de tekrar uyudum 3 de uyandım
tembel tavuk oldum

yok daha uyumicamm ders çalışmam lazım bu yazıyı bile bakmadan yazıyorum
dün akşam baya klavte öçalıştım =)))

okyanus gitmektenmi bahsetti ben görmedim

murch yaa senin ex enişte den ses varmı napıyomuş ne ediyomuşş
bulmuşmu belasınııı

ben çok sitiyorum top filan almadım ama sıkılaşmak için biberbi diyorlar ama hoca eşliğinde yapılması daha iyi diye okudum ben yoksa sakatlanmalar olabiliyormuş

Canım kolay haraketlerden baslarsın cd hocanasıl olsa ben birkere spor salonuna yazıldım birdaha asla gitmem

ben çıkayım mutfak aldı başını gidiyor onu toparayım sonrada spor yapıyım
akşama girebilirsem görüşürüz

Hani ben yokum Bende yemek yemege giderim ama

Ahhahaaa Hicran al bak burdasın yemek yemeye gıtme kırarım kemıklerını

fulya burdasın....Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
mursh,
doksanaltmisdoksan,
hicranozturk
.
.

bide ziyaretçi vaar

platesi evde kendinmi yapıcaksın bende çok istiyorum plates yapmak ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :26::26:

ben de baslicam spor salonunda sanirim sinifi varmis katilmaya karar verdim

Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..

yok canim aksatmak falan bugun esimle gidiyoruz salona aksam 8de o yuzden.. gunduz tembellik yapabilirim demektir bu da gerci temizlik yapmam lazim ama cooook miskinim bugun.. dun gece yuzuklerin efendisini sonunda bitirebildik 3. filmi izledik kesintisiz versiyonunu... 3bucuk 4 saate yakin surdu... 11de baslamistik 3te bitti yani... sonra yazik esim sabah 9da uyanip gitti ben oglene kadar yattim simdi eve geldi bugun yarim gundu zaten, gelir gelmez yatti garibim gel sacimi oksa uyuyana kadar dedi ama benim isim var dedim kactim, isim de kk yani

bu cuma icin ben de kendimden umitliyim mursh bu sabah gayet guzel bir rakam gordum 88i zorluyorum su an boyle gider umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…