Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bencede uykuna azcık ara vermelısın ınsan o moda gırınce mıskınlesıyor cunku :)

Bılmıyorum eddacım 6 ay oldu sanırım bırı yok hala hayatında yada ben bılmıyorum hatta ılgılenmıyorum

süpersin gerçekten önemli olan miktar evet ne yersek yiyelim ama ölçülü yiyelim
buna odaklanmam lazım çok teşekkürederim sana

Teşekkür ederim cnm gerçekten canın bişey istiyorsa ye ama miktar olayını yapınca veriyorsun hem canının istediğinden mahrum kalmıyorsun..
bak masallah sen 10 kılo vermıssın sankı hayal benım ıcın ne gadar zamanda verdın bu kıloyu

Cnm hayal değil bende umutsuzdum buraya geleli 2 ay olacak 6.9 gitti sorumlu hissediyorsun yerken aaa ben bi gruba üyeyimi getiriyosun aklına gitme derim ben...Geçer umarım sıkıntılarında...
İsveç Diyeti'nde 2. günüm ve şimdidem 1 kilo 100 gram eksik çıkıyorum Çok mutluyum!!!!!!!!! Ticker'ımı güncelleyeyim hemen
Cnm neden ticker güncelliyorsun :44: Cuma yapsaydın keşke

Eddaa verirsin de uyku zor valla bende evdeyim diye bol bol uyuyorum gece geç yatıp oda olmasa ahhh ahhh
kaç gündür yeşil çay içmiyorum iştah tavanlarda tarçınlı gerçekten işe yarıyor bugün başlıyorum içmeye

Ayy çok saolun ya dahada motive oluyorum böyle sözlerle

ayyyy çok kötüsün

Napıyım savaşta her yol mübahtır

Cnm menün ne kadar az :44: öğünlerinimi yazmadın burda?

Fulyacım yuzuklerın efendısını bende ındırdım ama ızlemek fırsat olmadı henuz nasıl gzelmı kı ?

Sıyamum cnm ben oleyım ıste yemedımmı yemem yedımmı dunyaları yerım

offf kızlar ya benle ilgilenin..beni çağırın beni dövün..bu kar ne zaman bitecek ve ben ne zaman gidecem sporaa

offf kızlar ya benle ilgilenin..beni çağırın beni dövün..bu kar ne zaman bitecek ve ben ne zaman gidecem sporaa

bencede dayaklık oldun hopiişşş Dün yaşlı amcalar karda parkta spor yapıyordu amcanın verdiği cevap hoşuma gitti spor bu kara soğuğa bakmaz dedi HELLLLAL BE amca dedim Örnek al örnek Karda yürüdüm normal yürüdüğümden daha çok kalori gitmiştir 1 adımım 5 6 adım değerinde git sende sporuna yaaaa bizide ihmal etme

helal olsun amcalara valla..onlardaki azmin azıcığı bendede olaydı

Fulyacım yuzuklerın efendısını bende ındırdım ama ızlemek fırsat olmadı henuz nasıl gzelmı kı ?

off guzel ne kelime.. ben zaten ilk ciktiklarinda izlemistim hatta serinin 2. filmini 2 kere izlemistim :26:
aradan neredeyse 10 yil gecince baya unutmus oldugumu farkettim o yuzden yeniden izlemek istedim...
her film 3 saat suruyor ona gore hazirlan
tabi zevk meselesi ama bana gore hayatim boyunca gordugum en guzel film.. birsuru oscar aldi zaten imdb'de en yuksek reytingi de aldi.. demek orta dunya ile isi olan da olmayan da sevebiliyor.. dun resmen agzim acik izledim oyle diyeyim. o kadar heyecan yaptim ki artik panik atak gelecekti neredeyse.. cidden cok etkileyici bir film. bir de tabiki Aragorn var tum yakisikliligiyla esim de onu kiskandi ahahha bence butun erkekler o adami kiskanmali
uzun lafin kisasiiii bence hemen izlemelisin 3 gunde bitirirsin. valla yakinda olsan gelir seninle beraber bir daha izlerdim, o derece yani..

doveyim yavrum istedigin dayak olsun
ama sen cidden neden spora gitmedin? bak ben hergun gidiyorum kaslarim agrisa da canim istemese de zorluyorum kendimi.. aksam 8de gidiyoruz yine kocisle ben pazartesi basladim o isleri yuzunden baslayamadi bugune kaldi. ilk saat egitmenle oluyor o yuzden randevu sistemi var, anca aksam 8e bulabildik o yuzden gec gidiyoruz. 11e kadar tiklim tikis oluyormus zaten gorcez bakalim. gece sporunu severim ben eve gelince acikmis olcam tek eksi tarafi o... atistirmadan dogruca yataga gidersem super olcak..
yani bak gor sabah aksam demiyoruz gidiyoruz hem o kadar ise yaradi ki sana anlatamam hoppis yemin ediyorum bu hafta kati diyet yapmadim hatta 2 gun de cikolata yedim yine de 1.5 kg gitmis ya spor spor spor diyorum kaldir totoyu hadiiii

Bugün kendimi hiç aç bırakmadan tıkındım güzelde yedim tokum zaten

Sabah: yağsız kepek ekmeğe tost bastım peynirli
3 dal maydanoz
1 fincan yeşilçay

Ara yok
Öğle: 1 kase sebze çorba
3 kaşık haşlanmış makarna salata haline getirdim yoğurt ve baharatla
3 bardak su

Ara: 2 tane form patlamış mısır
1 fincan yeşilçay

Akşam: 2 kaşık yeşil mercimek haşlaması(et yerine)
1 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Menüm nasıl?

menün çok güzel :)
aferin sanaa
ama ıspanak demicektin canım çektiii :2:

benim bugünkü menüm

sabah (11:00)
1 tabak dolusu beyaz peynir =))
3 çubuk sosis
1 fincan çay
3 siyah zeytin
3 ince dilim ekmek

ara yok

öğle (15:30)
yeşil çay
2 dilim peksimet kek

ara yok

akşam bilmiyomm

menün çok güzel :)
aferin sanaa
ama ıspanak demicektin canım çektiii :2:

Ispanak yemeği bizim evde haftada 2-3 kez yapılır annem çok sever bende sevmeye başladım yavaş yavaş...

Senin kahvaltınıda ben beğendim sosiscik hariç

cok guzel canim aynen boyle devam

ıspanagı bende çok severim
ama yapmayı beceremem diye hiç yapmadımm kıymalı olacak yogrut dökcen üstüne ohhhh missss

nasil beceremiosun yavrucum ya ac google'dan bak oktay usta'nin tariflerinden baka baka ben neler yaptim bilsen.. hic yemek pisirmeyi bilmezken hem de.. yaparsin canim ya ben sana guveniyorum
ben de bayilirim yogurtla ispanak hergun yesem bikmam

evet canım arkadasımda allaha sıgınıyor ondan baska kımımız var kı zaten sagol canım ....devam edıcem bakalım yapmam lazım

allaaah gıtmıyorum saka yapmıstım yahu:=)) cooooooook opuyorum

hu huu kizlar..
yeni album yaptim lenslerimi gosteriyorum bir bir
bide siyahtan sariya uzanan degisik sac renkleri
oyle merak edenler bakabilir, gerci bilmiyorum benden baska lens delisi var mi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…