- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.961
evet uykuya doyamıyorum((( dün 11de yattım 10 da uyandım 1 de tekrar uyudum 3 de uyandım
tembel tavuk oldum
yok daha uyumicamm ders çalışmam lazım bu yazıyı bile bakmadan yazıyorum
dün akşam baya klavte öçalıştım =)))
okyanus gitmektenmi bahsetti ben görmedim
murch yaa senin ex enişte den ses varmı napıyomuş ne ediyomuşş
bulmuşmu belasınııı
Ahhahaaa Hicran al bak burdasın yemek yemeye gıtme kırarım kemıklerını
süpersin gerçekten önemli olan miktar evet ne yersek yiyelim ama ölçülü yiyelim
buna odaklanmam lazım çok teşekkürederim sana
bak masallah sen 10 kılo vermıssın sankı hayal benım ıcın ne gadar zamanda verdın bu kıloyu
Cnm neden ticker güncelliyorsun :44: Cuma yapsaydın keşkeİsveç Diyeti'nde 2. günüm ve şimdidem 1 kilo 100 gram eksik çıkıyorumÇok mutluyum!!!!!!!!! Ticker'ımı güncelleyeyim hemen
selam kızlarrrr
sabah uyandım kahvaltı yaptım öğlede eşim geldi eve
gitti tekrr uyudum :)))
yeni kalktım
evde olmak hiç yaramadı bana
doksanalmışdoksan sana kısaca ne desek çok uzun geliyoo DOKSAN desemolurmu :==)))
isveç diyetimi yapsam reglden sonra pazar günü bitiyo pazartesi bende isveçmi yapsam :44:
becerebilirmiyim acaba
anammm yapcam yapcam başka çarem yok üyoksa oldugum yerde takılı kaldımşişiyorumdaha fenaa
pazartesi isveçe başlıyorum kızlarrr
hemde pazrtesi kahvaltıya arkadaşım gelcek ama yersem namerdimm
1 hafta denicem cuma günü değişirse kilo devam
beni uyarın ama kızlarrrr tamammııı caymak istemiyorumm
kaç gündür yeşil çay içmiyorum iştah tavanlarda tarçınlı gerçekten işe yarıyor bugün başlıyorum içmeye
Kızalr slmlarrrrr
Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)
Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol
ayyyy çok kötüsün
Kızlar dun benım ıcın gayet ıyı geçti ama bugun ıcın aynını soyleyemıycem ...Sabah arkadaslar kıymalı borek almıslar tamı tamına 5 tane luplettım ama dahada bısey yemedım aksamda k fleks yıycem ole dengelemeye calısıcam.Yaglı yaglı ne kcl dır o yaww :18::18::18:
Hicrancım sende lutfen kılonu bu kadar takıntı yapma bolede gercekten cok guzelsın.Sen rahat edeceksen tabıkı dıyet yap zayıfla ama takıntı yapma...
Dünkü menum :
Sabah ;
2 bardak su
Öğlen;
Kepeklı ekmekten peynırlı sand
1 kupa yesıl cay
Akşam;
1 kase Kfleks (Kakolu sutle yaptım)
3 tane etı form bıskuvı
3 kupa bıtkı cayı
ben de baslicam spor salonunda sanirim sinifi varmis katilmaya karar verdim
yok canim aksatmak falanbugun esimle gidiyoruz salona aksam 8de o yuzden.. gunduz tembellik yapabilirim demektir bu da gerci temizlik yapmam lazim ama cooook miskinim bugun.. dun gece yuzuklerin efendisini sonunda bitirebildik 3. filmi izledik kesintisiz versiyonunu... 3bucuk 4 saate yakin surdu... 11de baslamistik 3te bitti yani... sonra yazik esim sabah 9da uyanip gitti ben oglene kadar yattim simdi eve geldi bugun yarim gundu zaten, gelir gelmez yatti garibim gel sacimi oksa uyuyana kadar dedi ama benim isim var dedim kactim, isim de kk yani
bu cuma icin ben de kendimden umitliyim murshbu sabah gayet guzel bir rakam gordum 88i zorluyorum su an boyle gider umarim
Sıyamum cnm ben oleyım ıste yemedımmı yemem yedımmı dunyaları yerım
Anladım cnm... Olsun dengelersin öylede :44:
offf kızlar ya benle ilgilenin..beni çağırın beni dövün..bu kar ne zaman bitecek ve ben ne zaman gidecem sporaa
offf kızlar ya benle ilgilenin..beni çağırın beni dövün..bu kar ne zaman bitecek ve ben ne zaman gidecem sporaa
kır bebeemm kırHopıss sen bızı cok ıhmal ettın zaten o bacaklar kırılacak baska sansın yok
helal olsun amcalara valla..onlardaki azmin azıcığı bendede olaydıbencede dayaklık oldun hopiişşşDün yaşlı amcalar karda parkta spor yapıyordu amcanın verdiği cevap hoşuma gitti spor bu kara soğuğa bakmaz dedi HELLLLAL BE amca dedim Örnek al örnek Karda yürüdüm normal yürüdüğümden daha çok kalori gitmiştir 1 adımım 5 6 adım değerinde git sende sporuna yaaaa bizide ihmal etme
Fulyacım yuzuklerın efendısını bende ındırdım ama ızlemek fırsat olmadı henuz nasıl gzelmı kı ?
doveyim yavrum istedigin dayak olsunofff kızlar ya benle ilgilenin..beni çağırın beni dövün..bu kar ne zaman bitecek ve ben ne zaman gidecem sporaa
Bugün kendimi hiç aç bırakmadan tıkındım güzelde yedim tokum zaten
Sabah: yağsız kepek ekmeğe tost bastım peynirli
3 dal maydanoz
1 fincan yeşilçay
Ara yok
Öğle: 1 kase sebze çorba
3 kaşık haşlanmış makarna salata haline getirdim yoğurt ve baharatla
3 bardak su
Ara: 2 tane form patlamış mısır
1 fincan yeşilçay
Akşam: 2 kaşık yeşil mercimek haşlaması(et yerine)
1 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Menüm nasıl?
menün çok güzel :)
aferin sanaa
ama ıspanak demicektin canım çektiii :2:
benim bugünkü menüm
sabah (11:00)
1 tabak dolusu beyaz peynir =))
3 çubuk sosis
1 fincan çay
3 siyah zeytin
3 ince dilim ekmek
ara yok
öğle (15:30)
yeşil çay
2 dilim peksimet kek
ara yok
akşam bilmiyomm
Ispanak yemeği bizim evde haftada 2-3 kez yapılır annem çok sever bende sevmeye başladım yavaş yavaş...
Senin kahvaltınıda ben beğendim sosiscik hariç
Bugün kendimi hiç aç bırakmadan tıkındım güzelde yedim tokum zaten
Sabah: yağsız kepek ekmeğe tost bastım peynirli
3 dal maydanoz
1 fincan yeşilçay
Ara yok
Öğle: 1 kase sebze çorba
3 kaşık haşlanmış makarna salata haline getirdim yoğurt ve baharatla
3 bardak su
Ara: 2 tane form patlamış mısır
1 fincan yeşilçay
Akşam: 2 kaşık yeşil mercimek haşlaması(et yerine)
1 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Menüm nasıl?
ıspanagı bende çok severim
ama yapmayı beceremem diye hiç yapmadımm kıymalı olacak yogrut dökcen üstüne ohhhh missss
evet kolay değil hayaller umutlar var işin içinde ama ömür boyu sürecek değil
benim arkadaşım düğününe bir ay kala ayrıldı gelinlik provalarına gidiyordu düşün
beyaz eşyaları alınmıştı mobilyaları alıcaklardı bikaç gün sonra
ve bir gün nişanlısı bitirdi en kötüsüde ne yaptı biliyormusun facede ilan etti herkese
ne iğrenç bir durum herkes faceden öğrendi çok zor zamanlar geçirdi ramazandı aç aç ağlaya ağlaya oruç tuttu birde çalışıyordu
4 ay oldu biteli şu anda çok iyi iyiki kurtulmuşum diyor nişanlısı bir set 2 bilezik içim mahkeme açtıallahın sevgili kuluymuşum diyor
eğer rabbim bişeyi oldurmuyorsa vardı rbi hikmeti arkadşına bunu söyle
bnece hiç öyle düşünme biz burda birbirimize destek olmak için çabalıyoruz
Kızalr slmlarrrrr
Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)
Okyanusadacım sımdı bırakır gıdersen bıtersın bunu unutma sımdı en azından aklına aradada olsa gelıyoruz.Arkadasın ıcın cok uzuldum.Bende 6 ay once nısanlanacaktım.nısana 1 hafta kala ayrıldık.Zor gunlerdı hala bazen zoratlatmak kolay deıl.Ama her serde vardır bı hayır bunu unutmasın hıc.Boylesı daha hayırlıymıs onun ıcın.Kendını yemeye ıcmeye verecegıne bence hayata ıkı elle sarılmalı.aglayıp uzulmenın kımseye faydası yok.Guclu olsun elbette bu gunlerde gececek.Sende hıc bıyere gıtmıyosun kırarım bacaklarını
Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..
Doksan atmıs doksan cnm tebrıklerbasladıgın ısın devamını getırıyorsun Sevgılınıde takıp dolaba kosma bu yaz bızım yazımız olacak unutma
Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol
Nagıeymen cnm cok gecmıs olsun sana acıl sıfalar.Iglesınce spor acıgını kapatırsın artık.Zaten kısın spor yapmak cok zor
Fadıme02 dukan nasıl gıdıo fadıme abla ? hıc bahsetmıyon bu aralar bozmadın ıns
HopıssssNerdesın hopısss nerdeee
Eddacımmm senın su ısım kısaltmalarına bayılıyorummmm doksan haaeduss su uyanma ıslerını bı sısteme sok yoksa uykudan kılo alıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?