- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.981
Akşam yemeğimi hazırlıyoruuumm, sizler ne durumdasınız kızlar?
Bugünü kaçamaksız atlattım gibi görünüyor
Ben kaçırdım 5 tanecik taze kırılmış fındık
o kaçamak sayılmaz canım, nolcak 5 tanecikten
yağ deposu kendisigerçi 1 avuç ceviz yada fındık günlük alınmalı galiba :44: Dukanda vardı galiba o madde...
Crunch'in dondurmasindan yedimniye oyle bisey yaptim bilmiyorum...
spora gidince yakarim artik ne yapayim.. sabahki halimden 1.5 kilo fazla ciktim baya yemisim bugun sanirim... 8de spor var 55 dk sonra :18: esimle beraber gidiyoruz ilk kez bana katilacak..
off off ne güzel anlatıyosun fulya..doveyim yavrum istedigin dayak olsun
ama sen cidden neden spora gitmedin? bak ben hergun gidiyorum kaslarim agrisa da canim istemese de zorluyorum kendimi.. aksam 8de gidiyoruz yine kocisleben pazartesi basladim o isleri yuzunden baslayamadi bugune kaldi. ilk saat egitmenle oluyor o yuzden randevu sistemi var, anca aksam 8e bulabildik o yuzden gec gidiyoruz. 11e kadar tiklim tikis oluyormus zaten gorcez bakalim. gece sporunu severim ben eve gelince acikmis olcam tek eksi tarafi o... atistirmadan dogruca yataga gidersem super olcak..
yani bak gor sabah aksam demiyoruz gidiyoruz hem o kadar ise yaradi ki sana anlatamam hoppis yemin ediyorum bu hafta kati diyet yapmadim hatta 2 gun de cikolata yedim yine de 1.5 kg gitmis ya spor spor spor diyorum kaldir totoyu hadiiii
dukan çok güzel gidiyor hiç bozmadım eşim karda düşmüş belini incitmiş evde yatıyordu bugünKızalr slmlarrrrr
Bugun cok sevdıgım eskı bı arkadasım geldı zıyaretıme ondan pek ugrayamadım kusura bakamyın.O gıttıkten sonrada bırıkmıs ısler vardı onları halledıp hemen geldım...Baya çekıstırmıssınız ben yokkken :)
Okyanusadacım sımdı bırakır gıdersen bıtersın bunu unutma sımdı en azından aklına aradada olsa gelıyoruz.Arkadasın ıcın cok uzuldum.Bende 6 ay once nısanlanacaktım.nısana 1 hafta kala ayrıldık.Zor gunlerdı hala bazen zoratlatmak kolay deıl.Ama her serde vardır bı hayır bunu unutmasın hıc.Boylesı daha hayırlıymıs onun ıcın.Kendını yemeye ıcmeye verecegıne bence hayata ıkı elle sarılmalı.aglayıp uzulmenın kımseye faydası yok.Guclu olsun elbette bu gunlerde gececek.Sende hıc bıyere gıtmıyosun kırarım bacaklarını
Fulyacım çok geçmiş olsun.Sporunu aksatma hastalanıyorum dıe sakın.Bu cuma senden cok umıtlıyım..
Doksan atmıs doksan cnm tebrıklerbasladıgın ısın devamını getırıyorsun Sevgılınıde takıp dolaba kosma bu yaz bızım yazımız olacak unutma
Siyamum Senınde azmın ve fıkırlerın bızım ıcın onemlı ornek teskıl edıyosun aynen devam dahada ver dahada fıstık ol
Nagıeymen cnm cok gecmıs olsun sana acıl sıfalar.Iglesınce spor acıgını kapatırsın artık.Zaten kısın spor yapmak cok zor
Fadıme02 dukan nasıl gıdıo fadıme abla ? hıc bahsetmıyon bu aralar bozmadın ıns
HopıssssNerdesın hopısss nerdeee
Eddacımmm senın su ısım kısaltmalarına bayılıyorummmm doksan haaeduss su uyanma ıslerını bı sısteme sok yoksa uykudan kılo alıcan
dukan çok güzel gidiyor hiç bozmadım eşim karda düşmüş belini incitmiş evde yatıyordu bugün
off off ne güzel anlatıyosun fulya..vallahi imrendim sana..ama biliyosun ben evli ve çocuklu bir bayanımmm artı birde burada çok kar..vs..vs..senin anlayacağın bende bahane çok..herneyse..pazar günü istanbul 10 derece olacakmış..umudum önümüzdeki haftaya kaldı..
off guzel ne kelime.. ben zaten ilk ciktiklarinda izlemistim hatta serinin 2. filmini 2 kere izlemistim :26:
aradan neredeyse 10 yil gecince baya unutmus oldugumu farkettim o yuzden yeniden izlemek istedim...
her film 3 saat suruyor ona gore hazirlan
tabi zevk meselesi ama bana gore hayatim boyunca gordugum en guzel film.. birsuru oscar aldi zaten imdb'de en yuksek reytingi de aldi.. demek orta dunya ile isi olan da olmayan da sevebiliyor.. dun resmen agzim acik izledim oyle diyeyim. o kadar heyecan yaptim ki artik panik atak gelecekti neredeyse.. cidden cok etkileyici bir film. bir de tabiki Aragorn var tum yakisikliligiylaesim de onu kiskandi ahahha bence butun erkekler o adami kiskanmali
uzun lafin kisasiiii bence hemen izlemelisin 3 gunde bitirirsin. valla yakinda olsan gelir seninle beraber bir daha izlerdim, o derece yani..
Bugün kendimi hiç aç bırakmadan tıkındım güzelde yedim tokum zaten
Sabah: yağsız kepek ekmeğe tost bastım peynirli
3 dal maydanoz
1 fincan yeşilçay
Ara yok
Öğle: 1 kase sebze çorba
3 kaşık haşlanmış makarna salata haline getirdim yoğurt ve baharatla
3 bardak su
Ara: 2 tane form patlamış mısır
1 fincan yeşilçay
Akşam: 2 kaşık yeşil mercimek haşlaması(et yerine)
1 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Menüm nasıl?
allaaah gıtmıyorum saka yapmıstım yahu:=)) cooooooook opuyorum
hu huu kizlar..
yeni album yaptim lenslerimi gosteriyorum bir bir
bide siyahtan sariya uzanan degisik sac renkleri
oyle merak edenler bakabilir, gerci bilmiyorum benden baska lens delisi var mi burda
Eki Görüntüle 338002 Hahahahhahahahahah burada kar var kızlarrrrr
Sabahtır gulmekten cene kaslarım agrıdı o kadar mutluyum yanı 15 yıldır ılk kez kar goruyorum o derece yanı :)Bayada yagıyor sanırsam aksama kadar kardan adam yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?