Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Crunch'in dondurmasindan yedim niye oyle bisey yaptim bilmiyorum...
spora gidince yakarim artik ne yapayim.. sabahki halimden 1.5 kilo fazla ciktim baya yemisim bugun sanirim... 8de spor var 55 dk sonra :18: esimle beraber gidiyoruz ilk kez bana katilacak..

hadi cnm yapın sporunuzu ailecek kolay gelsin bol kalori yakın bende başlıcam yapmaya...

off off ne güzel anlatıyosun fulya..vallahi imrendim sana..ama biliyosun ben evli ve çocuklu bir bayanımmmartı birde burada çok kar..vs..vs..senin anlayacağın bende bahane çok..herneyse..pazar günü istanbul 10 derece olacakmış..umudum önümüzdeki haftaya kaldı..

dukan çok güzel gidiyor hiç bozmadım eşim karda düşmüş belini incitmiş evde yatıyordu bugün

selam kizlar salondan anca gelebildik 1 saat 45 dakika kaldik esimle beraber komik oldu biraz 8de tiklim tikis doluydu sonra yavas yavas bosaldi en son biz cikarken sadece 4 kisi kalmisti istedigimiz her aletle calistik istedigimiz kadar, guzeldi..
yalniz su an acliktan olmek uzereyim biraz gec ama biseyler yicem hafif... yoksa asla uyuyamam bu aclikla. esim de gaza geldi protein tozu ile sut iciyor su an ucgen vucut yapcakmis once gobegini eritmesi lazim ama neyse bisey demedim

bahaneler bitmez bebegim
saka bi yana ben de evliyim bak kocami aldim gittim salona
cocuk olunca zor olabilir haklisin ama esin cocuga bakamaz mi bir saatligine?..
bak insanlarin cocuklari da var ise de gidiyorlar ama yine de spor salonuna vakit ayiriyorlar aslinda istenince oluyor, basta zor geliyor ama alisinca super. ciddi soyluyorum.. haftaya bence kendine hedef koy kesin gitcem de ve de sozunde dur :))

Fulyacım ben flım delısıyımdır oscarları imbd lerini felan takıp ederım...Benım ex askımda her bayram yılbası ıznınde oturur bastan sona ızlerdı bana ızlemek nasıp olmadı bı turlu...Bı cok ınsandanda duydum ıyı oldugunu en kısa zamanda ızlıycem...

Spartacusu takıp edıyorum yenı sezonu baslamıs onuda ızlemem lazım :)

Menun sahane cnm tebrıkler

allaaah gıtmıyorum saka yapmıstım yahu:=)) cooooooook opuyorum

hu huu kizlar..
yeni album yaptim lenslerimi gosteriyorum bir bir
bide siyahtan sariya uzanan degisik sac renkleri
oyle merak edenler bakabilir, gerci bilmiyorum benden baska lens delisi var mi burda

Bende kullandım cnm lens ama cok temız kullanmak gerek o yuzden korktum bıraktım gozluge devam :44:

Resımlere baktım fulya ınanamadım nekadar orjınal durmus lensler sankı kendı goz rengın gıbı duruyo çok şaşırdım.Ve cok yakısmıs butun renklerde.Ama kahverengı sac rengı senı hem daha genc hem daha dırı hem yuz hatlarını daha belırgın yapmıs.Kesınlıkle o rengı kullanmalısın derım.Ve dahada ıyısı kırmızı formalı kılon neyse ona donmelısın.Bomba gıbısın valla

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ;

Herkese super bı Perşembe olsun ınş Dun benım ıcın dıyet kotu gectı ama sanırım dengeledım ....

Dunku menum ;

Sabah;

5 tane kıymalı börek ;

Öğle;

3 kupa bıtkı çayı

Akşam;

1 kase k fleks (Kakolu sütten yaptım )

Bol su

Hahahahhahahahahah burada kar var kızlarrrrr

Sabahtır gulmekten cene kaslarım agrıdı o kadar mutluyum yanı 15 yıldır ılk kez kar goruyorum o derece yanı :)Bayada yagıyor sanırsam aksama kadar kardan adam yapabılırım

Son düzenleme:
işteyim çalışıyorum sabah
2 çatal yumurtalı patetes
1 tane kızarmış sucuk
1 çay kaşıgı tereyag ve ev salçası
1 dılım ekmek
şimdide duble ıhlamur

Günaydın herkese Sabah saat 8:30 da işe gelirken Güvenlikte -12 Yaziyordu arkadaşlar kar yok ama soguk Ayaz

15 yıldır kar yagmadımı kız orayaa
bizim buradada dün ilk defa yagdı sevindimama sabah gğneş bi açtı kardan damla kalmadı =)))
evdeyim kahvaltımı yaptım şimdi temizlik yapcam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…