Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

20 gün sonra memlekete gidicez kıyafetlerim olmuyor hiçç
Rabbim daha büyük dert vermesin ama bu kilolarda bela yaa gerçektenn
Hicmi olan yok ponim idare edebilecegin filan
Acı cehre arada deneyebilirsin canim ama emzirirken olurmu bilmem
Dünkü emziren anne menüm
Sabah
1 kase çorba
1 d peynir

Öğle kayısı kompostosu
1 incir
5.6 fındık

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık pilav
2 parça ızgara tavuk
Salata
Yoğurt

Su 3
Spor yok
Bulgur ve pirinc pilavı kabızlığıni tetiklemiyormu canim dikkat ettinmi hic buna

Afiyet olsun canim

Sagol kuzum bir kac parcada tadilata gidecek sey ayirdim daralttirip giyicem

Afiyet olsun canim

Ay bayram pek gelmedi buralara ilk gunden bitti bizde zaten ponim
Bnmde kırkım çıkmadı ya ev bekledik minnak kızımla :) gerçi iyi oldu bana dinlendim. Bi de eşimin memleketinde adet bayram ziyaretine gittiklerinde sana geliyır aynı kişilerle iki defa görüşüyosn garip geliyor hala bana iade i ziyaret olayı aynı günde

bayram dolu dolu geçti cnm şükür guzeldi bi aksilik olmadan bitti yarin eşim is basi yapıor şükür eski moduma donecem senin nasıl gecti

Saol cnm
İşte üstte yazdığmmgibiydi canım iyi yanı da şu oldu eşimin ailesiyle problemlerimiz vardı biz ilk gün sabah gittik kayınpeder eşime laf eder huzurumuz kaçar diyordm ama yapmadı hiç bişy yaşanmamış gibi davrandı herkes iyiydi yani

Ayy su kırk çıkarma olayini hic anlamam ben yahu valla dogumdan sonra çıkmıştım ben evden oglumuda cikarmistim ama senin icin iyi olmus dinlenmissin

Bulgur ve pirinc pilavı kabızlığıni tetiklemiyormu canim dikkat ettinmi hic buna
Var canm 2 tane de bir ay memlekette kalıcam ki bem hep kilo alır gelirim annemn yemekleri yüzündem gerçi annemde hacda olacak babamla umarım kilo verrm yoksa kıyafetler olmadıkça moralim bozuluyorr

Ekmekği azalttm cnm yoksa daha beterdim. Pilavda asgari şeklde yiyorm yoksa hiç bişy yememişim gibi yiyeceklere çikolataya saldrsım geliyor

Ayy su kırk çıkarma olayini hic anlamam ben yahu valla dogumdan sonra çıkmıştım ben evden oglumuda cikarmistim ama senin icin iyi olmus dinlenmissin
Bizde evde durmuyoruz fırsat bulunca cnmda millet laf söylemeye yer arıyo kapı kapı gezmeyeym dedim nazardanda korkarım bi maşaallah demektn aciz millet

Ekmekği azalttm cnm yoksa daha beterdim. Pilavda asgari şeklde yiyorm yoksa hiç bişy yememişim gibi yiyeceklere çikolataya saldrsım geliyor
Poni haşlanmış mısır üstüne su denesene hayır normal şartlarda çok sık tuvalete çıkarır ya kabızlığına iyi gelir belki

Var canm 2 tane de bir ay memlekette kalıcam ki bem hep kilo alır gelirim annemn yemekleri yüzündem gerçi annemde hacda olacak babamla umarım kilo verrm yoksa kıyafetler olmadıkça moralim bozuluyorr
O zaman bi iki tane al biseyler daha sonra tadilat yaptırırsın kuzum
Anladim kuzum
Bizde evde durmuyoruz fırsat bulunca cnmda millet laf söylemeye yer arıyo kapı kapı gezmeyeym dedim nazardanda korkarım bi maşaallah demektn aciz millet
Yaa zaten bu millet varya herkese bisi demese olmaz. Bende yirtik kot giyiyorum annem laf ediyor bak boşanmış kadınsın millet arkandan laf eder filan aman ya banane kim ne derse desin dedim sonunda

hayırlı biriyle evlenir insAllah cnm

Ödem atmak icin kızların tarifleri var cnm tarifler gelir mutlaka bol su ic gecer insAllah
Haklısın su içeyim bari
Çok iyiymiş. Zaten korumak en zoru.
Ay sendedemi ödem problemi var canim
Valla ilk kez ödemi böylesine hissettim canım. Ayağım 1 numara büyümüş resmen
Ohh ne güzel olmuş. İnsan hazırlık yaptı mı geleni olsun istiyor.
Afiyet olsun canım hem kek hem pilav olmamış bence
Sabah 9
2 dilim ekmek 2 kesme şeker (yalnızdım canım bişey yemek istemedi)

Öğle 3
2 kurabiye 2 dilim ekmek arası peynir

Akşam 5
1 yemek tabağı tas kebabı

2 litreden fazla su
10bin adım
Afiyet olsun canım aman biz küçükken ekmek arası kesme şeker yerdik annem görmeden . Öyle yedin herhalde
Öğle öğünün olmamış canım
Afiyet olsun canım sarma olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun canım
SABAH (10:30)
2 kk peynir
1 yumurtanın beyazı tavada kırılmış
2 bardak çay

ÖĞLEN (13:30-14:00 arası)
Az sucuk
Peynir

AKŞAM (19:00 olabilir bakmadım)
Patates kavurma soğanlı falan
Afiyet olsun canım akşam az yemişsindir umarım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Dünkü emziren anne menüm
Sabah
1 kase çorba
1 d peynir

Öğle kayısı kompostosu
1 incir
5.6 fındık

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık pilav
2 parça ızgara tavuk
Salata
Yoğurt

Su 3
Spor yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Teşekkürler tatlım

Kesme şeker neden biliyor musun canım kan şekerim düşüyor sanırım çok aç kalınca gözlerim kararıyor sabah kalktığım gibi bir tane atıyorum ağzıma hatta yatak başucumdaki komidinin üstünde bulunuyor

Evet öğünlerim olmadı biliyorum yok ekmeği ayrı kesme şekeri ayrı yedim çünkü kan şekerşm düştü iki kesme şeker yedim yoksa bayılcaktım eşim yoktu evde kuru ekmek kemirdim öğlende canım bişey yemek istemedi sırf aç kalmayim diye yedim 2 tane kurabiye de kalmış bitiversin dedim tabak kurtulsun
Ama 15000 adım yaptım

Kızlar yürüyüşten gelince evde kahve yanına konan minik çikolatalardan vardı dayanamadım kabı kurtardım kap temizlendi eşim dedi yürüdün geldin yedin oldu mu dedi yarım da kızımdan kalan gofret vardı onu da bitirdim sonra çıktım bi 5000 daha yürüdüm bu boğaza nasıl dur dicez bakalım şimdi başladım acıkmaya yumurta mı kaynatayım şimdi bu saatte napıcam ben ya

Cnm su banyosu yapiyormusun gunde 2 defa enazindan birz rahatlatir ve kabizlik icin kayisi macunu satiliyor aktarlarda o esime iyi gelmisti belki bi bakarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…