- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.901
Hicmi olan yok ponim idare edebilecegin filan20 gün sonra memlekete gidicez kıyafetlerim olmuyor hiçç
Rabbim daha büyük dert vermesin ama bu kilolarda bela yaa gerçektenn
Acı cehre arada deneyebilirsin canim ama emzirirken olurmu bilmemWc sıkıntıma bağlı nükseden rahatsızlığım beni mahvetti iki hafta oldu. ekmeği kesmeye çalışıyorm bağırsaklarım çalşsn diye kayısıya dadandm biraz rahatladım ama başka ne yapabilirim kızlarr
Emz. Anne menüm
Sabah
1 d ekmek
2 tk zeytin yağıyla 2 d peynir
Domates salatalık
Öğle 2 kase kayısı kompostosu
1 d ekmek
4 tane kiraz
Akşam
6 yk etli türlü
6 yk bulgur
1 kase yoğurt
2 üçgen karpuz
Yatsı
1 sb süt
Su 2.5
Spor yok
Bulgur ve pirinc pilavı kabızlığıni tetiklemiyormu canim dikkat ettinmi hic bunaDünkü emziren anne menüm
Sabah
1 kase çorba
1 d peynir
Öğle kayısı kompostosu
1 incir
5.6 fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık pilav
2 parça ızgara tavuk
Salata
Yoğurt
Su 3
Spor yok
Bnmde kırkım çıkmadı ya ev bekledik minnak kızımla :) gerçi iyi oldu bana dinlendim. Bi de eşimin memleketinde adet bayram ziyaretine gittiklerinde sana geliyır aynı kişilerle iki defa görüşüyosn garip geliyor hala bana iade i ziyaret olayı aynı gündeAfiyet olsun canim
Sagol kuzum bir kac parcada tadilata gidecek sey ayirdim daralttirip giyicem
Afiyet olsun canim
Ay bayram pek gelmedi buralara ilk gunden bitti bizde zaten ponim
İşte üstte yazdığmmgibiydi canım iyi yanı da şu oldu eşimin ailesiyle problemlerimiz vardı biz ilk gün sabah gittik kayınpeder eşime laf eder huzurumuz kaçar diyordm ama yapmadı hiç bişy yaşanmamış gibi davrandı herkes iyiydi yanibayram dolu dolu geçti cnm şükür guzeldi bi aksilik olmadan bitti yarin eşim is basi yapıor şükür eski moduma donecemsenin nasıl gecti
Saol cnm
Ayy su kırk çıkarma olayini hic anlamam ben yahu valla dogumdan sonra çıkmıştım ben evden oglumuda cikarmistim ama senin icin iyi olmus dinlenmissinBnmde kırkım çıkmadı ya ev bekledik minnak kızımla :) gerçi iyi oldu bana dinlendim. Bi de eşimin memleketinde adet bayram ziyaretine gittiklerinde sana geliyır aynı kişilerle iki defa görüşüyosn garip geliyor hala bana iade i ziyaret olayı aynı günde
Var canm 2 tane de bir ay memlekette kalıcam ki bem hep kilo alır gelirim annemn yemekleri yüzündem gerçi annemde hacda olacak babamla umarım kilo verrm yoksa kıyafetler olmadıkça moralim bozuluyorrHicmi olan yok ponim idare edebilecegin filan
Acı cehre arada deneyebilirsin canim ama emzirirken olurmu bilmem
Bulgur ve pirinc pilavı kabızlığıni tetiklemiyormu canim dikkat ettinmi hic buna
Ekmekği azalttm cnm yoksa daha beterdim. Pilavda asgari şeklde yiyorm yoksa hiç bişy yememişim gibi yiyeceklere çikolataya saldrsım geliyorHicmi olan yok ponim idare edebilecegin filan
Acı cehre arada deneyebilirsin canim ama emzirirken olurmu bilmem
Bulgur ve pirinc pilavı kabızlığıni tetiklemiyormu canim dikkat ettinmi hic buna
Bizde evde durmuyoruz fırsat bulunca cnmda millet laf söylemeye yer arıyo kapı kapı gezmeyeym dedim nazardanda korkarım bi maşaallah demektn aciz milletAyy su kırk çıkarma olayini hic anlamam ben yahu valla dogumdan sonra çıkmıştım ben evden oglumuda cikarmistim ama senin icin iyi olmus dinlenmissin
Poni haşlanmış mısır üstüne su deneseneEkmekği azalttm cnm yoksa daha beterdim. Pilavda asgari şeklde yiyorm yoksa hiç bişy yememişim gibi yiyeceklere çikolataya saldrsım geliyor
O zaman bi iki tane al biseyler daha sonra tadilat yaptırırsın kuzumVar canm 2 tane de bir ay memlekette kalıcam ki bem hep kilo alır gelirim annemn yemekleri yüzündem gerçi annemde hacda olacak babamla umarım kilo verrm yoksa kıyafetler olmadıkça moralim bozuluyorr
Anladim kuzumEkmekği azalttm cnm yoksa daha beterdim. Pilavda asgari şeklde yiyorm yoksa hiç bişy yememişim gibi yiyeceklere çikolataya saldrsım geliyor
Yaa zaten bu millet varya herkese bisi demese olmaz. Bende yirtik kot giyiyorum annem laf ediyor bak boşanmış kadınsın millet arkandan laf eder filan aman ya banane kim ne derse desin dedim sonundaBizde evde durmuyoruz fırsat bulunca cnmda millet laf söylemeye yer arıyo kapı kapı gezmeyeym dedim nazardanda korkarım bi maşaallah demektn aciz millet
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah 09.30
2 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
3 ceviz
13.30
1 tabak yumurtalı ıspanak
18.30
5 kaşık etli kuru fasulye
Yeşillik
Haklısın su içeyim barihayırlı biriyle evlenir insAllah cnm
Ödem atmak icin kızların tarifleri var cnm tarifler gelir mutlaka bol su ic gecer insAllah
Çok iyiymiş. Zaten korumak en zoru.Sagol canım. 6 ayda normal aslinda ama önemli olan kısım geri almadım. En fazla gördüğüm 66 67 filandi o civarda takıldım ama 7 yıldır ilk defa bu kadar düşük kilodayim en son hamile kaldigimda 55 kiloydum
Valla ilk kez ödemi böylesine hissettim canım. Ayağım 1 numara büyümüş resmenAy sendedemi ödem problemi var canim
Ohh ne güzel olmuş. İnsan hazırlık yaptı mı geleni olsun istiyor.kızlarrrr kız kardeşim memelekete gitmişti cumartesi yola çıkmışlar geri evlerine istanbula dönüyorlarken watsaptan resim atmış büyük ablamın kızı da yanların da mesajlaşırken şimdi neredesiniz v.s. sordum kırşehirdeyiz daha yazdı çok yorulduysanız gelin ben de dinlenin dedim yolunuz çok uzamayacaksa dedim damat da ablamı da görelim gönlü olsun diyip geldilerrrrrr ayy bana çok iyi oldusabah erkenden de kalktı gittiler ben büyük ablamın kızıyla sabaha kadar oturdum muhabbet ettik , onları yolladıktan sonra sabah 8 gibi yattım uyudum öğle 1 e kadar şerbetlemediğim tatlım buzlukta mantı dolma köfte vardı ya yaptım ama bayram da kimse gelmedi yemedi dediklerim onların nasibiymiş :)))
Afiyet olsun canım hem kek hem pilav olmamış benceSabah 11. 1 lokma pide
1 lokma peynir
1tane yeşil zeytin
1 2 dilim domates salatalık
Öğle 3. 1 dilim kek
Akşam 5yk pilav
Yarım avuç kadar tavuk haşlama
3kaşık kadar taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
Salata (yağkıydı valla bu sefer evde olmadığım için..)
Afiyet olsun canım aman biz küçükken ekmek arası kesme şeker yerdik annem görmeden . Öyle yedin herhaldeSabah 9
2 dilim ekmek 2 kesme şeker (yalnızdım canım bişey yemek istemedi)
Öğle 3
2 kurabiye 2 dilim ekmek arası peynir
Akşam 5
1 yemek tabağı tas kebabı
2 litreden fazla su
10bin adım
Afiyet olsun canım sarma olmasa daha iyiymişMenü Bildirimi
Sabah(09.30)
45 gram az yağlı süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı domatesli biber kavurma (bildiğimiz menemenlik harçalerjim olduğundan yumurta kırmadım)
3 yeşil zeytin
Ara Öğün(15.00)
5 taneciksarma
Akşam(18.00)
1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 litre yatana kadar 2ye çıkarım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Günlerdir evi gereksiz eşyalardan arındırmakla uğraşıyoruz.
Vallahi koptu artık ayaklarım çok yoruldum ....
Menüm
Sabah aç karnına
4 kayısı
10.00
5 yk menemen
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi
İkindi 3 kayısı
18.30
5 yk kabak yemeği
Yoğurt
Su 2 lt yi geçer
Afiyet olsun canım akşam az yemişsindir umarımSABAH (10:30)
2 kk peynir
1 yumurtanın beyazı tavada kırılmış
2 bardak çay
ÖĞLEN (13:30-14:00 arası)
Az sucuk
Peynir
AKŞAM (19:00 olabilir bakmadım)
Patates kavurma soğanlı falan
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 dilim kaşarlı sucuklu tost beyaz ekmekti
Domates
Salatalık
Çay
Ara
5 kiraz
3 cilek
Ara
1 küçük şeftali
2 kayısı
Akşam 18.30
6 kaşık patlıcan güveç
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 Kaşık bulgur pilavı bitti artk
Su 2 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canımEmz. Anne menüm
Sabah
1 d ekmek
2 tk zeytin yağıyla 2 d peynir
Domates salatalık
Öğle 2 kase kayısı kompostosu
1 d ekmek
4 tane kiraz
Akşam
6 yk etli türlü
6 yk bulgur
1 kase yoğurt
2 üçgen karpuz
Yatsı
1 sb süt
Su 2.5
Spor yok
Afiyet olsun canımDünkü emziren anne menüm
Sabah
1 kase çorba
1 d peynir
Öğle kayısı kompostosu
1 incir
5.6 fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık pilav
2 parça ızgara tavuk
Salata
Yoğurt
Su 3
Spor yok
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canim
Kesme şeker neden biliyor musun canım kan şekerim düşüyor sanırım çok aç kalınca gözlerim kararıyor sabah kalktığım gibi bir tane atıyorum ağzıma hatta yatak başucumdaki komidinin üstünde bulunuyorohh ne güzel cnm vala o kiyafet duzenleme olayi bana da gelir insAllah bol olanlari kaldiriirm
kimse kimsenin nasibini yemiyor cidden bu bayram benim yemeklerim bitmedi buzluğa kaldrdim hepsini artk baska misafrlerime nasip yenseydi daha mutlu olacaktm ama hayrlisi
ogle kek aksam pilav var cnm olmamis sanki pilav pirinc miydi
hay masAllah yansın yağlar
kız kesme şekerdeki amac neafiyet olsun ama cok dengesiz olmus menun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm guzel menü
tebrikler beni gececn sen sporda snrm atak yapmam laizm
Evet öğünlerim olmadı biliyorum yok ekmeği ayrı kesme şekeri ayrı yedimHaklısın su içeyim bari
Çok iyiymiş. Zaten korumak en zoru.
Valla ilk kez ödemi böylesine hissettim canım. Ayağım 1 numara büyümüş resmen
Ohh ne güzel olmuş. İnsan hazırlık yaptı mı geleni olsun istiyor.
Afiyet olsun canım hem kek hem pilav olmamış bence
Afiyet olsun canım aman biz küçükken ekmek arası kesme şeker yerdik annem görmeden . Öyle yedin herhalde
Öğle öğünün olmamış canım
Afiyet olsun canım sarma olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşam az yemişsindir umarım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Wc sıkıntıma bağlı nükseden rahatsızlığım beni mahvetti iki hafta oldu. ekmeği kesmeye çalışıyorm bağırsaklarım çalşsn diye kayısıya dadandm biraz rahatladım ama başka ne yapabilirim kızlarr
Valla ne güzel oluren iyisi biz çok zengin olalım 7 yıldızlı bir otelde süit daire tutup orada yaşayalım temizlik derdimiz olmasın artık daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?