Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar, nihayet döndüm aranıza.

Bugün öğleden sonra 4 gibi geldim eve, kahvaltı üstüne çay içmiştim, aç değildim 77.5 kg geldim Mefkurem (tahminim eksi değilim ama artıda değilimdir inşaallah)

Az önce koşu bandında 1 saat hızlı tempo yürüdüm, bayram tatilinde yapamadığım yürüyüşlerime bir yerden başlayayım dedim.

Hilalcigim bebek olunca yemek yapmam bile mucize oluyor bazen kaç kere ocağı kapatıp cadiyla ilgilenmek zorunda kaldım ögün o yüzden benim yemek saatleri pek düzgün olmuyor kuzum

Günaydın kızlar Diycem ama çoğunuz uyuyodur muhtemelen daha
Sağolsun kızım anne kalk çok ütün var ne yatıyorsun diyip beni düşününce bu saatte gün aydi bana
Fıstıgımi uyutup ütüyü yapiyim firsat bulmuşken gün içinde olmuyor bu sira

Dünkü menümu yazayım, annemlerdeydim oyuzden ugrayamadimda dün şimdi yazayım

Kahvaltı 11
1haslanmis yumurta 1 tanede beyazı
5 zeytin
Beyaz peynir
Salatalık domates dereotu
1 dilim ekmek
1 parça kasar
1ç.k tereyağı reçel

Ara 3,4 parça karpuz

Akşam 6.00

1 kepçe çorba
3 kaşık pilav
Yarım tabak nohut
3,4 catal yumurtalı fasulye
Yoğurt
Salata

Bol su

Her fırsatı degerlendiriyim diyorum poni 20 dk 30 dk ne olursa artık yoksa ter atmadan bu göt küçulmiycek belli

Afiyet olsun canım

aaa bir de o konu var demi :)) gel bacım biz ne depresyona girelim ne de iştah kaçacak mı açılacak mı derdine düşelim , biz mutlu ve huzurlu olmayı seçelim
Tamam bana uyar zaten şu sıra depresyona girecek vaktimde yoktu çok yoğunum maglum bebe felan mutlu olmak daha işimi gelir yani

Hoşgeldin canım
Koşu bandininda çok ekmeğini yemisimdir bende zayıflama surecimde ne zaman düzenli yapsam tıkır tıkır giderdi kilolar

6 kaşık vardı galiba :)

Bol bol ödem suyu ic canım iyi gelir ödemi atmada
Boyle bi ileri iki geriyle bi yere varamazsin ama
Hosgeldin kuzum acilisida yapmissin
Hilalcigim bebek olunca yemek yapmam bile mucize oluyor bazen kaç kere ocağı kapatıp cadiyla ilgilenmek zorunda kaldım ögün o yüzden benim yemek saatleri pek düzgün olmuyor kuzum
Anladim dilegim sende haklısın bebekle zor
Ay sabahin korunde zoru neymis yahu
Afiyet olsun dilegim
Cuma 97.4
Pazartesi 97
Guzel baslangic pazartesiye tebrikler Canim
Günaydınlarrrrr❣❣❣❣
Gunaydin canim

Seni çok iyi anlıyorum zor gerçekten aylıksz izin alma durumun yok mu?
Yok kuzum masrafımız çok
Bi de eve düzenli giren aylık benimki eşim ne yazık ki düzensiz alabiliyor dolayısıyla çoğu harcama maaşıma güvenerek yapılıyor ücretsiz izin alırsam çok zorlanırız

Kızlar günaydın bugün okullar açıldı biliyorsunuz çocuklarım beni bekler gün içinde gelemem bugün akşam görüşürüz
Kolay gelsin tatlım
Günaydın kızlar
Şu an dolmuştayım işe doğru gidiyorum ve heyecandan kalbim pır pır
Sabah da çok zor ayrıldım kızımdan
Bakalım beni neler bekliyor
Hepinize hayırlı haftalar olsun
Hayırlı olsun balimmm ins bebesin kolayca alışır sıkıntı yasamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…