- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.921
Nolacak canım mühim değil :*Hatırlatmak istemezdim özür dilerim
ama sadece ve sadece 5 tanecikkkk
tamam tekrar bakıyorum hemen
Hilalcigim bebek olunca yemek yapmam bile mucize oluyor bazen kaç kere ocağı kapatıp cadiyla ilgilenmek zorunda kaldım ögün o yüzden benim yemek saatleri pek düzgün olmuyor kuzumAfiyet olsun gulbecim
Aksam 9 mu yoksa 19 mu canim 9 sa cok gec yemissin afiyet olsun dilegim
Aynen öyle canim
3 yil once 85 le başladım canim sonra 63 lerde mezun oldum 6 ay sonra. 1 nisandada tekrar basladim 66.8 le
Gozun aydin kuzumm
Tamam tatlim
Menuyu alalim lütfenn
Gunaydin kizlarrrr
Jasminium84 kuzum hayirli olsun. Sikma canini cocuklar daha cabuk alışıyor bu durumlara
Her fırsatı degerlendiriyim diyorum poni 20 dk 30 dk ne olursa artık yoksa ter atmadan bu göt küçulmiycek belliFitt_anne dilekim spora başlamışsın tebrk edrm daha hızlı gider kilolar şimdi kiloların. Benm dr da sez olduğum için 2 ay spor yapma 6 ay mekik çekme dedi ama fırsat bulablirsm yürüyüşlere çıkıcam
Afiyet olsun canımMenü Bildirimi
Sabah(09.30)
45 gram az yağlı süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı domatesli biber kavurma (bildiğimiz menemenlik harçalerjim olduğundan yumurta kırmadım)
3 yeşil zeytin
Ara Öğün(15.00)
5 taneciksarma
Akşam(18.00)
1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 litre yatana kadar 2ye çıkarım
Tamam bana uyaraaa bir de o konu var demi :)) gel bacım biz ne depresyona girelim ne de iştah kaçacak mı açılacak mı derdine düşelim , biz mutlu ve huzurlu olmayı seçelim
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlar, nihayet döndüm aranıza.
Bugün öğleden sonra 4 gibi geldim eve, kahvaltı üstüne çay içmiştim, aç değildim 77.5 kg geldimMefkurem (tahminim eksi değilim ama artıda değilimdir inşaallah)
Az önce koşu bandında 1 saat hızlı tempo yürüdüm, bayram tatilinde yapamadığım yürüyüşlerime bir yerden başlayayım dedim.
Sucuk 4 dilim galiba. Patates kavurma da 6 kaşık vardırAfiyet olsun canım miktarları yazmamışsın sucuk ve patates kavurmanin
6 kaşık vardı galiba :)Haklısın su içeyim bari
Çok iyiymiş. Zaten korumak en zoru.
Valla ilk kez ödemi böylesine hissettim canım. Ayağım 1 numara büyümüş resmen
Ohh ne güzel olmuş. İnsan hazırlık yaptı mı geleni olsun istiyor.
Afiyet olsun canım hem kek hem pilav olmamış bence
Afiyet olsun canım aman biz küçükken ekmek arası kesme şeker yerdik annem görmeden . Öyle yedin herhalde
Öğle öğünün olmamış canım
Afiyet olsun canım sarma olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşam az yemişsindir umarım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Bol bol ödem suyu ic canım iyi gelir ödemi atmadaHaklısın su içeyim bari
Çok iyiymiş. Zaten korumak en zoru.
Valla ilk kez ödemi böylesine hissettim canım. Ayağım 1 numara büyümüş resmen
Ohh ne güzel olmuş. İnsan hazırlık yaptı mı geleni olsun istiyor.
Afiyet olsun canım hem kek hem pilav olmamış bence
Afiyet olsun canım aman biz küçükken ekmek arası kesme şeker yerdik annem görmeden . Öyle yedin herhalde
Öğle öğünün olmamış canım
Afiyet olsun canım sarma olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşam az yemişsindir umarım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Boyle bi ileri iki geriyle bi yere varamazsin amaKızlar yürüyüşten gelince evde kahve yanına konan minik çikolatalardan vardı dayanamadım kabı kurtardım kap temizlendi eşim dedi yürüdün geldin yedin oldu mu dedi yarım da kızımdan kalan gofret vardı onu da bitirdimsonra çıktım bi 5000 daha yürüdüm bu boğaza nasıl dur dicez bakalım şimdi başladım acıkmaya yumurta mı kaynatayım şimdi bu saatte napıcam ben ya
Hosgeldin kuzum acilisida yapmissinİyi geceler kızlar, nihayet döndüm aranıza.
Bugün öğleden sonra 4 gibi geldim eve, kahvaltı üstüne çay içmiştim, aç değildim 77.5 kg geldimMefkurem (tahminim eksi değilim ama artıda değilimdir inşaallah)
Az önce koşu bandında 1 saat hızlı tempo yürüdüm, bayram tatilinde yapamadığım yürüyüşlerime bir yerden başlayayım dedim.
Anladim dilegim sende haklısın bebekle zorHilalcigim bebek olunca yemek yapmam bile mucize oluyor bazen kaç kere ocağı kapatıp cadiyla ilgilenmek zorunda kaldım ögün o yüzden benim yemek saatleri pek düzgün olmuyor kuzum
Ay sabahin korunde zoru neymis yahuGünaydın kızlar Diycem ama çoğunuz uyuyodur muhtemelen daha
Sağolsun kızım anne kalk çok ütün var ne yatıyorsun diyip beni düşününce bu saatte gün aydi bana
Fıstıgımi uyutup ütüyü yapiyim firsat bulmuşken gün içinde olmuyor bu sira
Afiyet olsun dilegimDünkü menümu yazayım, annemlerdeydim oyuzden ugrayamadimda dün şimdi yazayım
Kahvaltı 11
1haslanmis yumurta 1 tanede beyazı
5 zeytin
Beyaz peynir
Salatalık domates dereotu
1 dilim ekmek
1 parça kasar
1ç.k tereyağı reçel
Ara 3,4 parça karpuz
Akşam 6.00
1 kepçe çorba
3 kaşık pilav
Yarım tabak nohut
3,4 catal yumurtalı fasulye
Yoğurt
Salata
Bol su
Guzel baslangic pazartesiye tebrikler CanimCuma 97.4
Pazartesi 97
Gunaydin canimGünaydınlarrrrr❣❣❣❣
Yok kuzum masrafımız çokSeni çok iyi anlıyorum zor gerçekten aylıksz izin alma durumun yok mu?
Kolay gelsin tatlımKızlar günaydın bugün okullar açıldı biliyorsunuz çocuklarım beni bekler gün içinde gelemem bugün akşam görüşürüz
Hayırlı olsun balimmm ins bebesin kolayca alışır sıkıntı yasamazsınızGünaydın kızlar
Şu an dolmuştayım işe doğru gidiyorum ve heyecandan kalbim pır pır
Sabah da çok zor ayrıldım kızımdan
Bakalım beni neler bekliyor
Hepinize hayırlı haftalar olsun
Aminn kuzumKolay gelsin tatlım
Hayırlı olsun balimmm ins bebesin kolayca alışır sıkıntı yasamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?