- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.961
Anladm canm inşaallah iyi bakıcıya denk gelirsin ben çok sıkıntı yaşadım. Gizli kamera al mutlaka bende dijital saat şeklinde olandn var hiç belli bile değilYok kuzum masrafımız çok
Bi de eve düzenli giren aylık benimki eşim ne yazık ki düzensiz alabiliyor dolayısıyla çoğu harcama maaşıma güvenerek yapılıyor ücretsiz izin alırsam çok zorlanırız
Bu nasıl kilo yaa çok kınıyorum seni ( kınıyımda başıma gelsinBildirim yapim barim
Cuma 58.3
Bugun 58.1
Neremden gitti acaba 200 gr
Düne göre ekside olman gerekirdi ama ödem filn sanırm cumaya güzel bi eksiyle gelirsin benceGeçen pazartesi 77.1
Cuma: taritlamadim
Dün tok karnına 77.5
Bugün (sabah 6'da): 77.7
Günaydın cnm hamilelik nasıl gidiyorGunaydinnn canlar
Tebrikler canım :) senin eski nickini in varmı mezun olduğunda aynı nickimi kullanıyordum canımBildirim yapim barim
Cuma 58.3
Bugun 58.1
Neremden gitti acaba 200 gr
Gunaydin canimGunaydinnn canlar
Amin kuzum sağolinşallah her şey çok güzel olur canım kolay gelsin...
Amin kuzumAnladm canm inşaallah iyi bakıcıya denk gelirsin ben çok sıkıntı yaşadım. Gizli kamera al mutlaka bende dijital saat şeklinde olandn var hiç belli bile değil
Tebrikler canımmerhabalar pazartesi bildirimim
cuma: 60.3
pazt : 59.7
Gunaydin tatlim
Ateşini takip et yeter canım bir günde antlatırsınız inşallah çocuklar varsa bu konuda daha tecrubelisindirSon tartı günü 90.1
Bugün 90
Fark -100 gr
Artılar gitti şükür.
Yarın ilk ay aşımız var ya şimdiden stres bastı. Çocuklarımla veya öğrencilerimle ilgili herhangi bi durmda soğuk kanlıyımdır ama bu aşı olayı beni benden alıyor
Süperr 5lere hoşgeldinmerhabalar pazartesi bildirimim
cuma: 60.3
pazt : 59.7
Canm hoşgeldin sevilaydı de mi ne ara kilo aldın ben mi karuştrıyorm güzel eksidesin ama cumaya baya iyi olurGünaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 72.2
Günaydın abla gözümüz gönlümüz açıldı
Görürsün tabi azmin elinden ne kurtulur31 mayıs cuma: 83.7
3 haziran pazartesi: 83
Cuma: 84
Pazartesi: 84.1
Fark: +100
Cumaya kadar bayram öncesi kiloma gore eksiye gecerim die düşünüyorum bugün sıkı bi diyete başladım yine kahvaltimi yaptm yürüyüşüme gittim geldim simdi ev toparliyorum sonra bi duş ve ardindan komşumla kahve keyfisi yapicaz bklm diyetisyen kontrolüne 10 gun var 82 yi görürüm insAllah
Uykusuz kaldıysan oda ödem yapmıştır tebriker canimGeçen pazartesi 77.1
Cuma: taritlamadim
Dün tok karnına 77.5
Bugün (sabah 6'da): 77.7
Hosbulduk canım evet adım sevilay 64 ile mezun olmustum nasıl olsa tatile gidecem tr ye diye biraz burda biraz tr de kilo aldım çabuk alıyorum çabuk veriyorum inşallah çabuk giderCanm hoşgeldin sevilaydı de mi ne ara kilo aldın ben mi karuştrıyorm güzel eksidesin ama cumaya baya iyi olur
Bebeğim uyumadı, 4'e doğru uyudumUykusuz kaldıysan oda ödem yapmıştır tebriker canim
Napim kiz 5 ler benim hakkim diiilllmiii bende zayif olmimmiBu nasıl kilo yaa çok kınıyorum seni ( kınıyımda başıma gelsin)
Ayni nickim canim curukelmaTebrikler canım :) senin eski nickini in varmı mezun olduğunda aynı nickimi kullanıyordum canım
Gu
Gunaydin canim
Bende öyle canım, biraz kilom olsa diyet yapmadan koşu bandı yürüyüşü ile hemen verirdim.Hoşgeldin canım
Koşu bandininda çok ekmeğini yemisimdir bende zayıflama surecimde ne zaman düzenli yapsam tıkır tıkır giderdi kilolar
Uykusuzlukta ödem yapar bol su Ödem çayı iç canım bebeğin uyuduğu zaman sende dinlenmeye çalışBebeğim uyumadı, 4'e doğru uyudum
Sabahtan beri okulda ayaktayım canım, bu ödem yarın bile geçmez.Uykusuzlukta ödem yapar bol su Ödem çayı iç canım bebeğin uyuduğu zaman sende dinlenmeye çalış
Ben iki kere mezun oldum seni hatırlayamadım canım :) daha önce mezun olmuşsun galibaNapim kiz 5 ler benim hakkim diiilllmiii bende zayif olmimmi
Ayni nickim canim curukelmalistede başlangıcım 81 küsür görünüyor ama oncesinde baslayip sonra buraya üye olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?