Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladm canm inşaallah iyi bakıcıya denk gelirsin ben çok sıkıntı yaşadım. Gizli kamera al mutlaka bende dijital saat şeklinde olandn var hiç belli bile değil

Ateşini takip et yeter canım bir günde antlatırsınız inşallah çocuklar varsa bu konuda daha tecrubelisindir

merhabalar pazartesi bildirimim
cuma: 60.3
pazt : 59.7
Süperr 5lere hoşgeldin
Günaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 72.2
Canm hoşgeldin sevilaydı de mi ne ara kilo aldın ben mi karuştrıyorm güzel eksidesin ama cumaya baya iyi olur
Günaydın abla gözümüz gönlümüz açıldı
Görürsün tabi azmin elinden ne kurtulur

Canm hoşgeldin sevilaydı de mi ne ara kilo aldın ben mi karuştrıyorm güzel eksidesin ama cumaya baya iyi olur
Hosbulduk canım evet adım sevilay 64 ile mezun olmustum nasıl olsa tatile gidecem tr ye diye biraz burda biraz tr de kilo aldım çabuk alıyorum çabuk veriyorum inşallah çabuk gider

Bu nasıl kilo yaa çok kınıyorum seni ( kınıyımda başıma gelsin )
Napim kiz 5 ler benim hakkim diiilllmiii bende zayif olmimmi
Tebrikler canım :) senin eski nickini in varmı mezun olduğunda aynı nickimi kullanıyordum canım
Gu
Gunaydin canim
Ayni nickim canim curukelma listede başlangıcım 81 küsür görünüyor ama oncesinde baslayip sonra buraya üye olmuştum

Hoşgeldin canım
Koşu bandininda çok ekmeğini yemisimdir bende zayıflama surecimde ne zaman düzenli yapsam tıkır tıkır giderdi kilolar
Bende öyle canım, biraz kilom olsa diyet yapmadan koşu bandı yürüyüşü ile hemen verirdim.
Nasıl ise dışarıda yürüyerek veremedim hiçbir zaman

Napim kiz 5 ler benim hakkim diiilllmiii bende zayif olmimmi

Ayni nickim canim curukelma listede başlangıcım 81 küsür görünüyor ama oncesinde baslayip sonra buraya üye olmuştum
Ben iki kere mezun oldum seni hatırlayamadım canım :) daha önce mezun olmuşsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…