Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.981
O dur bakıyım okuyum merak ettim :)@Sweetyy83 canim Baktim simdi mezunlarda 55. Sayfada mezuniyetim
Ay hiç sorma ya ben tv izletmemesini söylemiştim kızım tv için saatlerce ağlamaya başladı sonra geldiğimde çok aç oluyordu. Kamerayı aldm o gün izledim akşamına gelme artık dedm.İzlediğim kayıtta tüm gün kızım tv izledi kendi yattı oraya buraya burnunu karıştırıp sümüğünü attı durduAmin kuzum
Hayırdır ne yaşadın bakıcıyla
2016 sonunda mezun oldum canim denk gelmemis olabiliriz bi ara 2017 mart gibi tekrar baslicaktim kısmet olmamıştıBen iki kere mezun oldum seni hatırlayamadım canım :) daha önce mezun olmuşsun galiba
Gittim aradim buldumO dur bakıyım okuyum merak ettim :)
Evet baktım canım kızımın doğduğu sene mezun olmuşsun 18 kilo vermişsin maşallah :) evet denk gelmemisiz sen gitmişsin ben gelmişim galiba :)2016 sonunda mezun oldum canim denk gelmemis olabiliriz bi ara 2017 mart gibi tekrar baslicaktim kısmet olmamıştı
Gittim aradim buldum
Aslinda daha fazla kiz verdigimEvet baktım canım kızımın doğduğu sene mezun olmuşsun 18 kilo vermişsin maşallah :) evet denk gelmemisiz sen gitmişsin ben gelmişim galiba :)
Gözüm yok ya 6larda yeter baanaNapim kiz 5 ler benim hakkim diiilllmiii bende zayif olmimmi
Ayni nickim canim curukelmalistede başlangıcım 81 küsür görünüyor ama oncesinde baslayip sonra buraya üye olmuştum
Yuhh yani bu ne ya böyle insafsız vicdansız insanlarla dolu maalesef ortalık kimseye güven yokAy hiç sorma ya ben tv izletmemesini söylemiştim kızım tv için saatlerce ağlamaya başladı sonra geldiğimde çok aç oluyordu. Kamerayı aldm o gün izledim akşamına gelme artık dedm.İzlediğim kayıtta tüm gün kızım tv izledi kendi yattı oraya buraya burnunu karıştırıp sümüğünü attı durdukahvaltı etmeye gitti kızıma mutfktan gel ye dedi sadece kızım tabi tvyi niye bırakıp gitsin gelip ilgilenmedi aç aç 5 saat tv izledi yavrum. Kızım kamerayı yani saati gösteriyo kadına annem aldı filn demeye çalışıyo2 yaşında. hiç dinlemedi bile kızımın gösterirken parmağı havada kaldı dinlemeyince sustu artık ya o kadar acıdı ki içim. Sonra ben akşam toplarm kızımın odasını ortalığa oynanmış gibi oyuncak saçıyo filan. Biz kızını getirmesine izin verdik çocuğu uyuyoken gittim arabayla aldm geldim filan kaç kere geri zekalının yaptıklarına bak. Olay çıkarıcktm çok sinirlendm ama kamera olayı duyulsun istemedim ortak tanıdıklar var yeni bakıcı gerekirse çakmasın diye. Ondan öncekinin kendine hayrı yoktu neredeyse ondan önceki bakıcımız çok iyiydi 1 sene baktı sonra şehir değiştirmesi gerekti. Son bakıcı olayndan sonra bi daha bakıcı tutmak gelmedi içimden ailem uzakta ama annem geldi 2 hafta baktı sonra kvdeme kışın 2.5 ay haftada 3 gün bak diye rica ettim evimden soğuyorum dedi bakamam dedi. Şimdi diğer torununa bakıyor bizim bu meseleden sorunlar çıktı şimdi baya mesafeliyim filan. kızımı yanımda götürmek zorunda kaldım köy okulu müstakil buz gibi bi sınıf çok hastalık geçirdi yolda kusa kusa çok gittik okula. O günler çok zordu. Şimdiki kızımda kredi borçları bitti çok şükür aylıksız izin alıcam en azından 1 yıl alsam 1.5 yaşında oluyor okula başladığımda. Arkadaşımın önerdiği kendi çocuğunu gönderdiği bir kreş var orayı düşünüyorum şimdiden.
Ay bnde ne dolmuşum bdv ye döndürdüm burayı
Şuan kaç kilosun :) ya deneneme süresinde verdiğin kiloları sayılmıyor galiba bende mezun oldum tatile gittim kiloları geri aldım :)Aslinda daha fazla kiz verdigim
Neyse cok sukur kurtuldum artik
Evet oyle olmus sanirim :)
Ay mesajini okudum ne biçim insanlar var ya kime guvenecegimizi sasirdik artikGözüm yok ya 6larda yeter baana
58 kiloyum suan canimŞuan kaç kilosun :) ya deneneme süresinde verdiğin kiloları sayılmıyor galiba bende mezun oldum tatile gittim kiloları geri aldım :)
Aynen ya görsen hanım hanımcık bakımlı konuşması filan güven verici. Ayrıca kaşı gözü ayrı oynuyomş arkadaşım olan komşum uyarıyordu bni ben kondurmak istemiyordm sonrasnda düşününce eşime de baya baya asılmış yani.Yuhh yani bu ne ya böyle insafsız vicdansız insanlarla dolu maalesef ortalık kimseye güven yok
Ahhh ahhh ben çalışıyorum ne tatiliymis yav haftaici ne cok tatil oluyor sizin orda ablaTunaydin kizlar
Bizim burda bugun tatil millet evde gec kahvalti yapildi
Cogu kisi bildirim yapmamis
Ozellikle listedekiler lutfen bildirimlerinizi yapin ne haldesiniz görelim
Yapilan bildirimlerde cok karisik yapılmış başım döndübisey anlamadim
Son cumaya göre degil
Liste yapilan cumaya göre olacak
Aaa bizi saymiyonmu abla** * 9.Takim 625-626. Etap * * *
Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.3/
Bi prenses annesi (83.7/
Gulbeseker(97.4/
ebruebrulii (83.5/
Niran Nevra( 75/
Jasminium84 (60.8/
nanekekik(66.8/
eceboce(59.8/
Bayankokosh (72.4/
Pumpkin00 (95.4/
Keseli kanguru (96.9/
inşallah canım pek umudum yok ama...Iyi cumaya guzel eksi gelir senden o zaman canim
tuza ve suya dikkat etmen lazim cnmSelam kızlar.
Yahu 3 gündür acayip ödem yaptım. Yüzük taktığım parmağım kopacak sanki. Ödemimi neyle atabilirim kızlar. Tartı zaten beni şoka uğrattı. 1 günde +2 kilo gördüm bugün
senin icin ne guzel supriz olmus cnm hem kismetleriyle gelmislerkızlarrrr kız kardeşim memelekete gitmişti cumartesi yola çıkmışlar geri evlerine istanbula dönüyorlarken watsaptan resim atmış büyük ablamın kızı da yanların da mesajlaşırken şimdi neredesiniz v.s. sordum kırşehirdeyiz daha yazdı çok yorulduysanız gelin ben de dinlenin dedim yolunuz çok uzamayacaksa dedim damat da ablamı da görelim gönlü olsun diyip geldilerrrrrr ayy bana çok iyi oldusabah erkenden de kalktı gittiler ben büyük ablamın kızıyla sabaha kadar oturdum muhabbet ettik , onları yolladıktan sonra sabah 8 gibi yattım uyudum öğle 1 e kadar şerbetlemediğim tatlım buzlukta mantı dolma köfte vardı ya yaptım ama bayram da kimse gelmedi yemedi dediklerim onların nasibiymiş :)))
evdeyim cnmMefkurem abla napiyon nirdesin :)
annende yokmuş rahat edebilecenmi cnm20 gün sonra memlekete gidicez kıyafetlerim olmuyor hiçç
Rabbim daha büyük dert vermesin ama bu kilolarda bela yaa gerçektenn
sabah ac karna yag iç cnmWc sıkıntıma bağlı nükseden rahatsızlığım beni mahvetti iki hafta oldu. ekmeği kesmeye çalışıyorm bağırsaklarım çalşsn diye kayısıya dadandm biraz rahatladım ama başka ne yapabilirim kızlarr
bizim adette oyleBnmde kırkım çıkmadı ya ev bekledik minnak kızımla :) gerçi iyi oldu bana dinlendim. Bi de eşimin memleketinde adet bayram ziyaretine gittiklerinde sana geliyır aynı kişilerle iki defa görüşüyosn garip geliyor hala bana iade i ziyaret olayı aynı günde
boyle yaparak kan sekerinin duzelmesine izin vermiyorsunki cnmEvet öğünlerim olmadı biliyorum yok ekmeği ayrı kesme şekeri ayrı yedimçünkü kan şekerşm düştü iki kesme şeker yedim yoksa bayılcaktım eşim yoktu evde kuru ekmek kemirdim öğlende canım bişey yemek istemedi sırf aç kalmayim diye yedim 2 tane kurabiye de kalmış bitiversin dedim tabak kurtulsun
Ama 15000 adım yaptım
hâlâ cumaya göre +100 artidasin cnmCuma 97.4
Pazartesi 97
guzel gitmis iste :)Bildirim yapim barim
Cuma 58.3
Bugun 58.1
Neremden gitti acaba 200 gr
2.7 artidasin niranGeçen pazartesi 77.1
Cuma: taritlamadim
Dün tok karnına 77.5
Bugün (sabah 6'da): 77.7
-100 desin ececimmerhabalar pazartesi bildirimim
cuma: 60.3
pazt : 59.7
guzel baslangic cnmGünaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 72.2
+ 400 sün hâlâ hafize31 mayıs cuma: 83.7
3 haziran pazartesi: 83
Cuma: 84
Pazartesi: 84.1
Fark: +100
Cumaya kadar bayram öncesi kiloma gore eksiye gecerim die düşünüyorum bugün sıkı bi diyete başladım yine kahvaltimi yaptm yürüyüşüme gittim geldim simdi ev toparliyorum sonra bi duş ve ardindan komşumla kahve keyfisi yapicaz bklm diyetisyen kontrolüne 10 gun var 82 yi görürüm insAllah
bundan sonra eksiler hep gelir ins. CnmSon tartı günü 90.1
Bugün 90
Fark -100 gr
Artılar gitti şükür.
Yarın ilk ay aşımız var ya şimdiden stres bastı. Çocuklarımla veya öğrencilerimle ilgili herhangi bi durmda soğuk kanlıyımdır ama bu aşı olayı beni benden alıyor
ikiniz hep ayri zamanlarda burdaydinizBen iki kere mezun oldum seni hatırlayamadım canım :) daha önce mezun olmuşsun galiba
nasil yaniiii ne yapmışAynen ya görsen hanım hanımcık bakımlı konuşması filan güven verici. Ayrıca kaşı gözü ayrı oynuyomş arkadaşım olan komşum uyarıyordu bni ben kondurmak istemiyordm sonrasnda düşününce eşime de baya baya asılmış yani.
Bi yediklerini gozden gecir farkli ne var diye ececim belki gozune bisi carparinşallah canım pek umudum yok ama...
bir şey bana alerji yaptı suratım gözlerimin altı şişti kaşınıyor. ne oldu anlamadım ne alerji yaptı onu da anlamadım.
şişim yani ödem oldu haliyle....
Cumaya da 57 leri tekrar görsem super olur ablatuza ve suya dikkat etmen lazim cnm
Odem cayida icebilirsin
Bide kurufasulye gibi sislik yapicak seyler yeme :))
senin icin ne guzel supriz olmus cnm hem kismetleriyle gelmisler
evdeyim cnm
Sizin orasi tatil degilmi
annende yokmuş rahat edebilecenmi cnm
sabah ac karna yag iç cnm
Bide ayni meyveyi yeme arada degistir
Meyve pureside yapabilirsin
bizim adette oyle
Ama büyükler son gün cikar iadeye :)
boyle yaparak kan sekerinin duzelmesine izin vermiyorsunki cnm
hâlâ cumaya göre +100 artidasin cnm
guzel gitmis iste :)
2.7 artidasin niran
-100 desin ececim
guzel baslangic cnm
+ 400 sün hâlâ hafize
bundan sonra eksiler hep gelir ins. Cnm
ikiniz hep ayri zamanlarda burdaydiniz
nasil yaniiii ne yapmış
haftaya yine perşembe tatilAhhh ahhh ben çalışıyorum ne tatiliymis yav haftaici ne cok tatil oluyor sizin orda abla
listedekiler daha onemliAaa bizi saymiyonmu abla
polen alerji baslamis olmasininşallah canım pek umudum yok ama...
bir şey bana alerji yaptı suratım gözlerimin altı şişti kaşınıyor. ne oldu anlamadım ne alerji yaptı onu da anlamadım.
şişim yani ödem oldu haliyle....
Pılımı pırtımı toplayayip alamanyalara gelicimmmm bende tatil isiyommmhaftaya yine perşembe tatil
Calisanlar icin iyi oluyor
listedekiler daha onemli
polen alerji baslamis olmasin
Umutsuz olma cnm yaa
Herseye dikkat edersen mutlaka gider
** * 9.Takim 625-626. Etap * * *
Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.3/
Bi prenses annesi (83.7/
Gulbeseker(97.4/
ebruebrulii (83.5/
Niran Nevra( 75/
Jasminium84 (60.8/
nanekekik(66.8/
eceboce(59.8/
Bayankokosh (72.4/
Pumpkin00 (95.4/
Keseli kanguru (96.9/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?