Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin kuzum
Hayırdır ne yaşadın bakıcıyla
Ay hiç sorma ya ben tv izletmemesini söylemiştim kızım tv için saatlerce ağlamaya başladı sonra geldiğimde çok aç oluyordu. Kamerayı aldm o gün izledim akşamına gelme artık dedm.İzlediğim kayıtta tüm gün kızım tv izledi kendi yattı oraya buraya burnunu karıştırıp sümüğünü attı durdu kahvaltı etmeye gitti kızıma mutfktan gel ye dedi sadece kızım tabi tvyi niye bırakıp gitsin gelip ilgilenmedi aç aç 5 saat tv izledi yavrum. Kızım kamerayı yani saati gösteriyo kadına annem aldı filn demeye çalışıyo2 yaşında. hiç dinlemedi bile kızımın gösterirken parmağı havada kaldı dinlemeyince sustu artık ya o kadar acıdı ki içim. Sonra ben akşam toplarm kızımın odasını ortalığa oynanmış gibi oyuncak saçıyo filan. Biz kızını getirmesine izin verdik çocuğu uyuyoken gittim arabayla aldm geldim filan kaç kere geri zekalının yaptıklarına bak. Olay çıkarıcktm çok sinirlendm ama kamera olayı duyulsun istemedim ortak tanıdıklar var yeni bakıcı gerekirse çakmasın diye. Ondan öncekinin kendine hayrı yoktu neredeyse ondan önceki bakıcımız çok iyiydi 1 sene baktı sonra şehir değiştirmesi gerekti. Son bakıcı olayndan sonra bi daha bakıcı tutmak gelmedi içimden ailem uzakta ama annem geldi 2 hafta baktı sonra kvdeme kışın 2.5 ay haftada 3 gün bak diye rica ettim evimden soğuyorum dedi bakamam dedi. Şimdi diğer torununa bakıyor bizim bu meseleden sorunlar çıktı şimdi baya mesafeliyim filan. kızımı yanımda götürmek zorunda kaldım köy okulu müstakil buz gibi bi sınıf çok hastalık geçirdi yolda kusa kusa çok gittik okula. O günler çok zordu. Şimdiki kızımda kredi borçları bitti çok şükür aylıksız izin alıcam en azından 1 yıl alsam 1.5 yaşında oluyor okula başladığımda. Arkadaşımın önerdiği kendi çocuğunu gönderdiği bir kreş var orayı düşünüyorum şimdiden.
Ay bnde ne dolmuşum bdv ye döndürdüm burayı

2016 sonunda mezun oldum canim denk gelmemis olabiliriz bi ara 2017 mart gibi tekrar baslicaktim kısmet olmamıştı

Gittim aradim buldum
Evet baktım canım kızımın doğduğu sene mezun olmuşsun 18 kilo vermişsin maşallah :) evet denk gelmemisiz sen gitmişsin ben gelmişim galiba :)

Yuhh yani bu ne ya böyle insafsız vicdansız insanlarla dolu maalesef ortalık kimseye güven yok

Aslinda daha fazla kiz verdigim
Neyse cok sukur kurtuldum artik
Evet oyle olmus sanirim :)
Şuan kaç kilosun :) ya deneneme süresinde verdiğin kiloları sayılmıyor galiba bende mezun oldum tatile gittim kiloları geri aldım :)

Yuhh yani bu ne ya böyle insafsız vicdansız insanlarla dolu maalesef ortalık kimseye güven yok
Aynen ya görsen hanım hanımcık bakımlı konuşması filan güven verici. Ayrıca kaşı gözü ayrı oynuyomş arkadaşım olan komşum uyarıyordu bni ben kondurmak istemiyordm sonrasnda düşününce eşime de baya baya asılmış yani.

Tunaydin kizlar

Bizim burda bugun tatil millet evde gec kahvalti yapildi

Cogu kisi bildirim yapmamis
Ozellikle listedekiler lutfen bildirimlerinizi yapin ne haldesiniz görelim

Yapilan bildirimlerde cok karisik yapılmış başım döndü bisey anlamadim

Son cumaya göre degil
Liste yapilan cumaya göre olacak

** * 9.Takim 625-626. Etap * * *

Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.3/
Bi prenses annesi (83.7/
Gulbeseker(97.4/
ebruebrulii (83.5/
Niran Nevra( 75/
Jasminium84 (60.8/
nanekekik(66.8/
eceboce(59.8/
Bayankokosh (72.4/
Pumpkin00 (95.4/
Keseli kanguru (96.9/

Ahhh ahhh ben çalışıyorum ne tatiliymis yav haftaici ne cok tatil oluyor sizin orda abla
** * 9.Takim 625-626. Etap * * *

Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.3/
Bi prenses annesi (83.7/
Gulbeseker(97.4/
ebruebrulii (83.5/
Niran Nevra( 75/
Jasminium84 (60.8/
nanekekik(66.8/
eceboce(59.8/
Bayankokosh (72.4/
Pumpkin00 (95.4/
Keseli kanguru (96.9/
Aaa bizi saymiyonmu abla

Iyi cumaya guzel eksi gelir senden o zaman canim
inşallah canım pek umudum yok ama...
bir şey bana alerji yaptı suratım gözlerimin altı şişti kaşınıyor. ne oldu anlamadım ne alerji yaptı onu da anlamadım.
şişim yani ödem oldu haliyle....

Selam kızlar.
Yahu 3 gündür acayip ödem yaptım. Yüzük taktığım parmağım kopacak sanki. Ödemimi neyle atabilirim kızlar. Tartı zaten beni şoka uğrattı. 1 günde +2 kilo gördüm bugün
tuza ve suya dikkat etmen lazim cnm
Odem cayida icebilirsin
Bide kurufasulye gibi sislik yapicak seyler yeme :))
senin icin ne guzel supriz olmus cnm hem kismetleriyle gelmisler
Mefkurem abla napiyon nirdesin :)
evdeyim cnm
Sizin orasi tatil degilmi
20 gün sonra memlekete gidicez kıyafetlerim olmuyor hiçç
Rabbim daha büyük dert vermesin ama bu kilolarda bela yaa gerçektenn
annende yokmuş rahat edebilecenmi cnm
sabah ac karna yag iç cnm
Bide ayni meyveyi yeme arada degistir
Meyve pureside yapabilirsin
bizim adette oyle
Ama büyükler son gün cikar iadeye :)
boyle yaparak kan sekerinin duzelmesine izin vermiyorsunki cnm
Cuma 97.4
Pazartesi 97
hâlâ cumaya göre +100 artidasin cnm
Bildirim yapim barim
Cuma 58.3
Bugun 58.1
Neremden gitti acaba 200 gr
guzel gitmis iste :)
Geçen pazartesi 77.1
Cuma: taritlamadim
Dün tok karnına 77.5
Bugün (sabah 6'da): 77.7
2.7 artidasin niran
merhabalar pazartesi bildirimim
cuma: 60.3
pazt : 59.7
-100 desin ececim
Günaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 72.2
guzel baslangic cnm
+ 400 sün hâlâ hafize
bundan sonra eksiler hep gelir ins. Cnm
Ben iki kere mezun oldum seni hatırlayamadım canım :) daha önce mezun olmuşsun galiba
ikiniz hep ayri zamanlarda burdaydiniz
nasil yaniiii ne yapmış

bir şey bana alerji yaptı suratım gözlerimin altı şişti kaşınıyor. ne oldu anlamadım ne alerji yaptı onu da anlamadım.
Bi yediklerini gozden gecir farkli ne var diye ececim belki gozune bisi carpar
Cumaya da 57 leri tekrar görsem super olur abla

Ahhh ahhh ben çalışıyorum ne tatiliymis yav haftaici ne cok tatil oluyor sizin orda abla
haftaya yine perşembe tatil
Calisanlar icin iyi oluyor
Aaa bizi saymiyonmu abla
listedekiler daha onemli
polen alerji baslamis olmasin

Umutsuz olma cnm yaa
Herseye dikkat edersen mutlaka gider

haftaya yine perşembe tatil
Calisanlar icin iyi oluyor
listedekiler daha onemli
polen alerji baslamis olmasin

Umutsuz olma cnm yaa
Herseye dikkat edersen mutlaka gider
Pılımı pırtımı toplayayip alamanyalara gelicimmmm bende tatil isiyommm
Napak bizdemi listeye girek yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…