- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.001
15 yıldır kar yagmadımı kız orayaa
bizim buradada dün ilk defa yagdı sevindimama sabah gğneş bi açtı kardan damla kalmadı =)))
evdeyim kahvaltımı yaptım şimdi temizlik yapcam biraz
Her kıs yagar ama en fazla yarım saat sonra yamura cevırır hıc tumazdı sımdı hala yagıyo herkes dısarıda kardam adamlar kar topu savasları :) Kar bızım ıcın bılınemeyen gok cismi resmenÇok yoruldum ama yaa hasta olmazsam ıyı :)
Bende kullandım cnm lens ama cok temız kullanmak gerek o yuzden korktum bıraktım gozluge devam :44:
Resımlere baktım fulya ınanamadım nekadar orjınal durmus lensler sankı kendı goz rengın gıbı duruyo çok şaşırdım.Ve cok yakısmıs butun renklerde.Ama kahverengı sac rengı senı hem daha genc hem daha dırı hem yuz hatlarını daha belırgın yapmıs.Kesınlıkle o rengı kullanmalısın derım.Ve dahada ıyısı kırmızı formalı kılon neyse ona donmelısın.Bomba gıbısın valla
Eki Görüntüle 338002 Hahahahhahahahahah burada kar var kızlarrrrr
Sabahtır gulmekten cene kaslarım agrıdı o kadar mutluyum yanı 15 yıldır ılk kez kar goruyorum o derece yanı :)Bayada yagıyor sanırsam aksama kadar kardan adam yapabılırım[.kardam adam yap ama..kardan adam nooooo hatta kardan chucky .
slm kızlar seminerdeydim sabahtan beri ancak gelebildim kar boran felaket istanbuldan sonra bize geldi vee inanılmaz soğuk
2günlük tatilden sonra bu sabah oğlum çok ağladı ayrılırkenbu hafta cuma benim tartı pik yapar herhalde
fulyacım ben isveçi yapamam her sabah kahve heleki kremasız ve sütsüz asla diğer öğünler protein diyetine benziyo onlarda sıkıntı yaşamam gibi
bu arada saçlarımı ateş kızılına boyadım bekarlık günlerime döndüm resmen orjinali koyu kahve olduğu için kıpkırmızı değil çok hoş bir kızıl oldu ,birazda kestirsemmi bilemedim şöyle uzun küt gibi :44:
aa resim gormek isteriz
kut sac benim favorim, senelerdir sacim kutarada cit cit takiyorum gerci degisiklik olsun diye.. ama bence cok hos duruyor kut sac kestir derim
cnm benim şaçlar pırasa gibi düz onun için kararsız kaldım uçları hep bakım ister hiç bişey yapmasam uçlarına maşa tutmam lazım hemde katlardan kurtulmak istiyorum ya fulya sen facede bende ekli değilsin akşama ekleyeyim faceten bakarsınız ordan bana fikir verirsiniz olur mu kızlar
Gunaydin kizlar
Bugun inanilmaz siskinligim var.. tuvalete falan da gidemiyorum yine 3 gun oldu. sinameki cayi paklar beni dicem ama gecen sefer denedigimde ise yaramamisti600 gram da fazla cikiverdim hemen.. ama siskinlik olduguna eminim o yuzden cok kafama takmicam ne yapayim.. bu arada su icmeyi azalttim dun resmen 2 bardak suyla durdum tum gun (spora ragmen) o yuzden bugun 2 litre icmeye kararliyim doldurdum hemen yarim litrelik bardagimi onu bitircem simdi.
evet canim kahverengi sac daha genc gosteriyor haklisin zaten su an dogala dondum artik boyamiyorum :)
o resimde de kilom sanirim 68-70 civariydi cok da zayif degilim yani ama evet o kiloya donsem bir an once iyi oluramacim o da bakalim ne kadar surecek.. o kilodan bu kiloya cikmak cok kolay olmustu ama inis malesef o kadar kolay olmuyor...
bu arada kilo cok fark etmemesine ragmen ust bacaklardan 2ser cm incelmisim kizlar 1 haftalik sporla.. bence super
slm kızlar seminerdeydim sabahtan beri ancak gelebildim kar boran felaket istanbuldan sonra bize geldi vee inanılmaz soğuk
2günlük tatilden sonra bu sabah oğlum çok ağladı ayrılırkenbu hafta cuma benim tartı pik yapar herhalde
fulyacım ben isveçi yapamam her sabah kahve heleki kremasız ve sütsüz asla diğer öğünler protein diyetine benziyo onlarda sıkıntı yaşamam gibi
bu arada saçlarımı ateş kızılına boyadım bekarlık günlerime döndüm resmen orjinali koyu kahve olduğu için kıpkırmızı değil çok hoş bir kızıl oldu ,birazda kestirsemmi bilemedim şöyle uzun küt gibi :44:
cnm benim şaçlar pırasa gibi düz onun için kararsız kaldım uçları hep bakım ister hiç bişey yapmasam uçlarına maşa tutmam lazım hemde katlardan kurtulmak istiyorum ya fulya sen facede bende ekli değilsin akşama ekleyeyim faceten bakarsınız ordan bana fikir verirsiniz olur mu kızlar
fulyaa katkısız sinameki direk içme bagırsaklarda zararlıymış onun yerine forum çay iç yada müsil ilaç al :)
2 ser santim azalma harikaa
bendeki katkisiz sinameki degil zaten karisik bitki cayinin icinde sinameki var.. belki ondan ise yaramamistir diyorum(
mushil ilaci alacak kadar kotu durumda degilim ya daha :26: hahaesim duysa cayima falan koyar eskiden ogretmenlerinin cayina koymus bir gun de ceza almis... dugun gunu babasi anlatmisti
evet 2 cm bence de harika, sabah sabah cok mutlu oldum inanamadim hatta gozlerime neredeyse oyle diyeyimgerci hissetmistim ust bacaklarin inceldigini.. kayinvalidem de incelmis diyordu bugun de az once arkadasim ugradiginda dedi bacaklarin ne kadar incelmis diye o beni 3 aydir gormuyor tabi 3 ay oncesine gore ciddi bi incelme var.... eh once leslie ise yaramis belli ki, simdi spora gitmem daha da iyi oldu iyice hizlanmis incelme
kilo verme de bi hizlansagerci yavas vermek iyi de iste sabirsizlaniyorum biktim sisko olmaktan
fulyaa katkısız sinameki direk içme bagırsaklarda zararlıymış onun yerine forum çay iç yada müsil ilaç al :)
2 ser santim azalma harikaa
nagiş seninle benim tarzlsrımız benziyo ikimizde esmer ten renklerimiz aynı
benimde saçlarım pırasa gibidir dümdüzz
ama ben uçlarının kırılmaması için çok özen gösteririm maşa yada düzleştirici kullanmam
uçlarına serum sürerim kurumasın diye
sürekli maşa uçlarını kırar bence tek kullanmaya çalışsan zamanla şekil alırlar
bende saçlarıma pembeye dönük kızıl alttırdım önlerine ve arka uçlarına
şimdi biraz aktı haftasonu daha yogun attıracagım :)))
faceye hemen resim ekleee merak ediyorumm
ahh fulyaa bendeee
bugün" bana herşey yakışır"ı izledim kanal d de
şişko bi kız vardı
ne giydiyse yakışmadııı
şimdi" bugün ne giysem" ı izliyorum zayıflar ne giyse yakışıyoo
kilo olunca kötü oluyoo işteee
kilo ları sevmiyorumm ince olmak fazlalar olmasın istiyorumm
kot pantolon giyince arkadan belim oyuk olsun istiyorum popo geride kalksın istiyorummm
istiyorumda istyiyorumm
ayyy regl im sancılanıyorummm duygusala bağladım
tmm cnm akşama bir aksilik olmazsa eklerim zaten pcde çok iş var paşayı uyutunca yapmalıyım murccumada taytlı fotoları göndericemgerçi ozamandan bu zamana bırak vermeyi dahada şiştim sanki bide regl olucam
kesinlikle zayıfa herşey yakışıyogeçen çarşıya çıktım bişeyler alayım diye moralim bozuktu ne denediysem yakıştıramadım hatta birinin dümeleri kapanmadı en sonunda bir kot alıp döndüm yüksek belller anne kötü gibi düşük beli ben sevmiyorum ara beldede resmen pantolonun belinin üstünden yan yağlar ve göbek taşıyo edda hadiyin zayıflayalım ya aslında havalar azıcık ısınsa her akşam botanik parka giderdim,işe yürüyerek gider gellirdim falan ama resmen buzz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?