- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.021
Cumaya çok güzel eksin olurValla gaza geldim o eksiyi görünce bugün daha güzel besleniyorum
Hemen bç ödem atıcı su
İnşallah canım kaçamak olmazsa inşCumaya çok güzel eksin olur
Eki Görüntüle 2277248 tadı ne kadar kötü olsada yulaf kepeği candır bence öğünlerinize ekleyin bana çok işe yarıyor
Ama şimdiki su kaybın canım gerçek kilon değil kiOruçluyum iftar sonrası yapıcam inşallah. 300 gr gitmiş şimdi tartıldım ve güncelledim
Canım sütle yap fındık ekle.. İyi bir ara öğün veya kahvaltı. Metabolizma hızlandırıyorHiç yemedim ya. Yemediğim şeylere karşı önyargılıyım ben
İftara baya var daha bence gerçek kilom. Sabah tartılsam aynı çıkarım muhtemelenAma şimdiki su kaybın canım gerçek kilon değil ki
hosgeldin feyzacim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Feyza Nur
Yaşı:21
Evli/bekar: 1buçuk ay sonra evli
Çocuk/yaşları:Yok.
Emziriyormusun:Hayır.
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır.
Boy:1.68
Kilo:60
Hedef:54-55
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır.
Kilo alma nedeniniz :Bu dönem 6 kilo aldım, yurtta ve dışarda sürekli fast food ve aburcubur yemekten.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Merhabalar, normalde herkes tarafından ay fiziğin ne güzel cümlesini duyarken şu birkaç ayda kendimi salmam sonucunda 6 kilo almışım. Ve 1 buçuk ay sonra da düğünüm var. Bu fazlalığı vermem lazım kısaca.
Normalde gecen pazartesi 1.1 eksin vardi tugce bu durumda artiya gecmisinCuma 95.4
Pazartesi 94. 6
Fark - 800
Yüzde 0.84
Bencr okadar kaçamağa iyi kilo vermişim..
bugun cuma olsaydi ve listede olsaydin faciay diÖdemli bildirimim
Cuma:97
Bugün:98.2
+1.2
bu kepegi degil yulaf ezmesi cnm :))Eki Görüntüle 2277248 tadı ne kadar kötü olsada yulaf kepeği candır bence öğünlerinize ekleyin bana çok işe yarıyor
Can sıkıcıymış cidden yaAy hiç sorma ya ben tv izletmemesini söylemiştim kızım tv için saatlerce ağlamaya başladı sonra geldiğimde çok aç oluyordu. Kamerayı aldm o gün izledim akşamına gelme artık dedm.İzlediğim kayıtta tüm gün kızım tv izledi kendi yattı oraya buraya burnunu karıştırıp sümüğünü attı durdukahvaltı etmeye gitti kızıma mutfktan gel ye dedi sadece kızım tabi tvyi niye bırakıp gitsin gelip ilgilenmedi aç aç 5 saat tv izledi yavrum. Kızım kamerayı yani saati gösteriyo kadına annem aldı filn demeye çalışıyo2 yaşında. hiç dinlemedi bile kızımın gösterirken parmağı havada kaldı dinlemeyince sustu artık ya o kadar acıdı ki içim. Sonra ben akşam toplarm kızımın odasını ortalığa oynanmış gibi oyuncak saçıyo filan. Biz kızını getirmesine izin verdik çocuğu uyuyoken gittim arabayla aldm geldim filan kaç kere geri zekalının yaptıklarına bak. Olay çıkarıcktm çok sinirlendm ama kamera olayı duyulsun istemedim ortak tanıdıklar var yeni bakıcı gerekirse çakmasın diye. Ondan öncekinin kendine hayrı yoktu neredeyse ondan önceki bakıcımız çok iyiydi 1 sene baktı sonra şehir değiştirmesi gerekti. Son bakıcı olayndan sonra bi daha bakıcı tutmak gelmedi içimden ailem uzakta ama annem geldi 2 hafta baktı sonra kvdeme kışın 2.5 ay haftada 3 gün bak diye rica ettim evimden soğuyorum dedi bakamam dedi. Şimdi diğer torununa bakıyor bizim bu meseleden sorunlar çıktı şimdi baya mesafeliyim filan. kızımı yanımda götürmek zorunda kaldım köy okulu müstakil buz gibi bi sınıf çok hastalık geçirdi yolda kusa kusa çok gittik okula. O günler çok zordu. Şimdiki kızımda kredi borçları bitti çok şükür aylıksız izin alıcam en azından 1 yıl alsam 1.5 yaşında oluyor okula başladığımda. Arkadaşımın önerdiği kendi çocuğunu gönderdiği bir kreş var orayı düşünüyorum şimdiden.
Ay bnde ne dolmuşum bdv ye döndürdüm burayı
Yanlış yazmışımhosgeldin feyzacim
Yurtta kaliyorsan menuleri ayarlaman zor olur nasil olacak bilemedim
Kilonda fazla degilmis aslinda
Normalde gecen pazartesi 1.1 eksin vardi tugce bu durumda artiya gecmisin
Yani kacamaklara ragmen vermemiş almışın
bugun cuma olsaydi ve listede olsaydin faciay di
bu kepegi degil yulaf ezmesi cnm :))
Sabitim abla, gece hiç uyumadım belki ondan da olabilir bilmiyorum ama@AhSen_2504
@Bayankokosh
Pumpkin00
@ebruebrulii
@Gulbe seker
@nanekekik
Jasminium84
Kizlar bildirimler nerde
Ve lutfen menuler duzenli yazilsin artik (yazmayanlara diyorum)
-700 uctumuSabitim abla, gece hiç uyumadım belki ondan da olabilir bilmiyorum ama
Yazmayı unuttum
Canım telefonu servisten aldım ama sattı eşim telefonu yarın kargoyla göndericez Bı kaç gün yenı telefonun gelmesini beklicem o yüzden geldim gitti olmasın diye yazmadım.. Sizi de sıkıntıya koymak istemem ama aranızda olmak isterim
Boyumuz aynı benim hedef kilom 60 :)) 60 iken çok iyiydim ben de :/ 55 kilo lise zamanındaydım çubuk kraker derlerdi çok zayıf boyumuza gore bence :) bu arada adım Göksu 24 yaşındayım ben de hoşgeldin :)9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Feyza Nur
Yaşı:21
Evli/bekar: 1buçuk ay sonra evli
Çocuk/yaşları:Yok.
Emziriyormusun:Hayır.
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır.
Boy:1.68
Kilo:60
Hedef:54-55
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır.
Kilo alma nedeniniz :Bu dönem 6 kilo aldım, yurtta ve dışarda sürekli fast food ve aburcubur yemekten.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Merhabalar, normalde herkes tarafından ay fiziğin ne güzel cümlesini duyarken şu birkaç ayda kendimi salmam sonucunda 6 kilo almışım. Ve 1 buçuk ay sonra da düğünüm var. Bu fazlalığı vermem lazım kısaca.
Tatlim 2 gunde degilki bu eksi onu diyorumYanlış yazmışımabla 2günde 800 gram azmı ya
Cumaya gelir heralde cnmCanım telefonu servisten aldım ama sattı eşim telefonu yarın kargoyla göndericez Bı kaç gün yenı telefonun gelmesini beklicem o yüzden geldim gitti olmasın diye yazmadım.. Sizi de sıkıntıya koymak istemem ama aranızda olmak isterim
hosgeldin feyzacim
Yurtta kaliyorsan menuleri ayarlaman zor olur nasil olacak bilemedim
Kilonda fazla degilmis aslinda
Normalde gecen pazartesi 1.1 eksin vardi tugce bu durumda artiya gecmisin
Yani kacamaklara ragmen vermemiş almışın
bugun cuma olsaydi ve listede olsaydin faciay di
bu kepegi degil yulaf ezmesi cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?