Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yurtta kalıyordum okullar bitti evdeyim şuan. Yazında düğünüm var zaten yurda gitmicem artık. Hayatımda ilk defa 60ı gördüm benim için çok fazla bu normalde 53-54tüm hep
Düğüne bisey kalmamis
Bu dönemde telastan hep verilir zaten cnm

Boyumuz aynı benim hedef kilom 60 :)) 60 iken çok iyiydim ben de :/ 55 kilo lise zamanındaydım çubuk kraker derlerdi çok zayıf boyumuza gore bence :) bu arada adım Göksu 24 yaşındayım ben de hoşgeldin :)
Hoşbulduk canım memnun oldum:)
İşte insan alıştığı kiloda kalmak istiyor, ilk defa 60ları gördüm ve biraz daha alırsam kıyafetlerin çoğu olmaz sanırım :)
54-55ken mutluydum gayet şimdi şu 1buçuk ayda yine oraya inmeye çalışıcam bakalım :)

Neyseki cuma değil ve listede değilimdünden 900 gr gitmiş

Aynen ben de hep 55dim evlenince 57-58 derken 60da sabit kalmıştım. Hamilelikte aldım 24 kilo 85 kiloyla doğum yaptım. 14 kilo gitti şimdilik :) verirsin sen de dikkat ederek fazla kilon yok

Aynen ben de hep 55dim evlenince 57-58 derken 60da sabit kalmıştım. Hamilelikte aldım 24 kilo 85 kiloyla doğum yaptım. 14 kilo gitti şimdilik :) verirsin sen de dikkat ederek fazla kilon yok
14 kilo verdiysen doğru yoldasın bence iyisin :) Veririz ya istedikten sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…