- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.041
Onceki cumaya göre sabit gorunuyorsun cnmBen sabah tartıldım ama unutup su içmiştim
Cumartesi : 70.4
Pazartesi: 71
Fark: +0.6
Aynn cnm dikkat ediyorum inş güzel Bi dönüş olucakCumaya gelir heralde cnm
O zaman tam baslarsin
Düğüne bisey kalmamisYurtta kalıyordum okullar bitti evdeyim şuan. Yazında düğünüm var zaten yurda gitmicem artık. Hayatımda ilk defa 60ı gördüm benim için çok fazla bu normalde 53-54tüm hep
Hoşbulduk canım memnun oldum:)Boyumuz aynı benim hedef kilom 60 :)) 60 iken çok iyiydim ben de :/ 55 kilo lise zamanındaydım çubuk kraker derlerdi çok zayıf boyumuza gore bence :) bu arada adım Göksu 24 yaşındayım ben de hoşgeldin :)
Neyseki cuma değil ve listede değilimhosgeldin feyzacim
Yurtta kaliyorsan menuleri ayarlaman zor olur nasil olacak bilemedim
Kilonda fazla degilmis aslinda
Normalde gecen pazartesi 1.1 eksin vardi tugce bu durumda artiya gecmisin
Yani kacamaklara ragmen vermemiş almışın
bugun cuma olsaydi ve listede olsaydin faciay di
bu kepegi degil yulaf ezmesi cnm :))
Aynen :)Onceki cumaya göre sabit gorunuyorsun cnm
Aynen ben de hep 55dim evlenince 57-58 derken 60da sabit kalmıştım. Hamilelikte aldım 24 kilo 85 kiloyla doğum yaptım. 14 kilo gitti şimdilik :) verirsin sen de dikkat ederek fazla kilon yokHoşbulduk canım memnun oldum:)
İşte insan alıştığı kiloda kalmak istiyor, ilk defa 60ları gördüm ve biraz daha alırsam kıyafetlerin çoğu olmaz sanırım :)
54-55ken mutluydum gayet şimdi şu 1buçuk ayda yine oraya inmeye çalışıcam bakalım :)
Hmm ben cumadan pazartesi ye 800 gr vermişim diye baya sevinmiştimTatlim 2 gunde degilki bu eksi onu diyorum
Son gecerli bildirime gore 800 sün
Ama gecen hafta daha eksideydin
Bu bayram cumasi kafalari karistirdi :))Hmm ben cumadan pazartesi ye 800 gr vermişim diye baya sevinmiştim
Ayyy şu haftayi bi atlatalimda normal duzene bi gecelimNeyseki cuma değil ve listede değilimdünden 900 gr gitmiş
Yooo Cuma’ya göre sabitim ablacım-700 uctumu
Ben bayram dada eksi gördüm ama zTen ablaBu bayram cumasi kafalari karistirdi :))
Son cuma liste yapilmadi
Bu cuma verilen kilolar 2 ye bölünecek
hee tmm o zaman cumaya bi 700 daha giderse iyi olurYooo Cuma’ya göre sabitim ablacım
60,1e göre yani
kiz yiterrrrBen bayram dada eksi gördüm ama zTen abla
Cumaydı sanırım aranıza katıldımAyyy şu haftayi bi atlatalimda normal duzene bi gecelim
Seninde sonraki hafta deneme süren doluyormu bakmam lazim
Kolay gelsin o zamanSonra cocuklar gelecekmiş
Kalkip biraz yemek yapayim
Evde de hic yemeklik yok sebze vs.
Regl mi vurdu cumaya verirsin inşallahÖdemli bildirimim
Cuma:97
Bugün:98.2
+1.2
Ben tersine aldımDüğüne bisey kalmamis
Bu dönemde telastan hep verilir zaten cnm
14 kilo verdiysen doğru yoldasın bence iyisin :) Veririz ya istedikten sonra :)Aynen ben de hep 55dim evlenince 57-58 derken 60da sabit kalmıştım. Hamilelikte aldım 24 kilo 85 kiloyla doğum yaptım. 14 kilo gitti şimdilik :) verirsin sen de dikkat ederek fazla kilon yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?