Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle yapıcam zaten ne yenir ne yenmez daha yeni yeni sizden öğreniyorum dikkat edicem elbette bayramdan kalma baklavaya hayır diyemedim dondurma da yasak mı kilo vermekte bu sefer kararlıyım inşallah

Bugün menüm

12.00 2 dilim yumyrtali tbe firinda
Domates
Peynir 1 kk
9 zeytin

15.00 1 avuç ceviz badem fındik karisimi

18.00 1 büyük dilim karpuz
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta

Su 3l spor 30 dk cardio 105p Pnrrr-12
Afiyet olsun canim
Öyle yapıcam zaten ne yenir ne yenmez daha yeni yeni sizden öğreniyorum dikkat edicem elbette bayramdan kalma baklavaya hayır diyemedim dondurma da yasak mı kilo vermekte bu sefer kararlıyım inşallah
Evet dondurmada yasak canim

Mide büyümüş artık o kadar çok gurulduyor ki bugğn yoğurt mayaladım daha sık ayran yapıp içerim artık siz hazır yoğurt mu alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Iste surekli yemeye devam edersen küçülmesine izin vermiceksin ilk 1 hafta zor geciyor ama alisiyosun bu duruma
Ben yogurt tüketmiyorum canim

Iste surekli yemeye devam edersen küçülmesine izin vermiceksin ilk 1 hafta zor geciyor ama alisiyosun bu duruma
Ben yogurt tüketmiyorum canim
Tamam madem yemiyim sadece 1 bardak ayran içeyim aç yatınca gece wc ye falan kalkınca gözlerim kararıyor bayılcam diye çok korkuyorum nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum

Bugün menüm

12.00 2 dilim yumyrtali tbe firinda
Domates
Peynir 1 kk
9 zeytin

15.00 1 avuç ceviz badem fındik karisimi

18.00 1 büyük dilim karpuz
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta

Su 3l spor 30 dk cardio 105p Pnrrr-12
afiyet olsun cnm
dondurma aşırıya kaçmadan yenebilir benm bildgm
sen bilirsin canim ben fikrimi söylüyorum bende uzun zaman diyet yapmış biriyim

Sagol kuzumm cok fena gaza geldim valla

Evet canım iyi yönde daha bir iştahlandım diyet yapmak için ramazanın sonuna doğru tartıldığımda 68.7 lerde geziyordum
daha da eksin artsin insAllah canm
Kızlar bu akşam ekmeksiz sadece çorba içtim ve bir avuç kiraz yedim acıkmaya başladım ne atıştırayım bu saatlerde mesela
yoğurt olabilir cnm
Mide büyümüş artık o kadar çok gurulduyor ki bugğn yoğurt mayaladım daha sık ayran yapıp içerim artık siz hazır yoğurt mu alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
ben kendim mayalıyorum cnm sütün kaymağını alıp

O bacaklar birazda genetik canim ben suan 58 kiloyum ama hala degiyor birazcık bosluk olusmaya başladı
Tamam madem yemiyim sadece 1 bardak ayran içeyim aç yatınca gece wc ye falan kalkınca gözlerim kararıyor bayılcam diye çok korkuyorum nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum
Bi hastaligin varmi yada kan degerlerine baktirdinmi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…