- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.121
Öyle yapıcam zaten ne yenir ne yenmez daha yeni yeni sizden öğreniyorum dikkat edicem elbette bayramdan kalma baklavaya hayır diyemedimafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
tebrikler canım artsin eksin insAllah
daha dikkat et cnm haftada bi kaçamak yap en azından
amanin Allah tan günün varmışta imdadina yetişecek
afiyet olsun cnm
wuuu sende artidasin kiz dikkat et menu yaz taşlansan da
Afiyet olsun canım
sen bilirsin canim ben fikrimi söylüyorum bende uzun zaman diyet yapmış biriyimAlır mıyım verir miyim bilmiyorum ama az önce tartı beni biraz şaşırttı yiyorum ama oturmuyorum hemen ardından evimin karşısı atletizm stadyumu hemen oraya yürüyüşe çıkıyorum
Sagol kuzumm cok fena gaza geldim vallamasAllah cnm
Elimdrn geleni yapicam kaptanım
Afiyet olsun canimBugün menüm
12.00 2 dilim yumyrtali tbe firinda
Domates
Peynir 1 kk
9 zeytin
15.00 1 avuç ceviz badem fındik karisimi
18.00 1 büyük dilim karpuz
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
Su 3l spor 30 dk cardio 105pPnrrr-12
Evet dondurmada yasak canimÖyle yapıcam zaten ne yenir ne yenmez daha yeni yeni sizden öğreniyorum dikkat edicem elbette bayramdan kalma baklavaya hayır diyemedimdondurma da yasak mı kilo vermekte bu sefer kararlıyım inşallah
Yok dikkat edicem zaten canım ne çok şeyler istiyor ama tutucam boğazımı tartıda 200 gr görünce çok sevindim çokSende kendimi gördümilk zamanlarda bende böyleydim ama nefsine dur diyebilmelisin bunlar seni ileriye değil hep geriye götürür emeklerine yazık olur
Evet canım iyi yönde daha bir iştahlandım diyet yapmak için ramazanın sonuna doğru tartıldığımda 68.7 lerde geziyordumIyi yönde mi şaşırttı
Eger aşırı ac degilsen bisi yeme midenin küçülmesine izin ver biraz ama dayanamicak gibiysen birazcik yogurt yeKızlar bu akşam ekmeksiz sadece çorba içtim ve bir avuç kiraz yedim acıkmaya başladım ne atıştırayım bu saatlerde mesela
İnşallah canım benimİnşallah güzel bir tatil olur canım. Gerçi çok yer gezecektiniz galiba bana yorucu geldi ama tatlı yorgunluk
Bol bol moral depola ve müthiş bir diyet motivasyonu ile dön aramıza lütfen
Mide büyümüş artık o kadar çok gurulduyor ki bugğn yoğurt mayaladım daha sık ayran yapıp içerim artık siz hazır yoğurt mu alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuzEger aşırı ac degilsen bisi yeme midenin küçülmesine izin ver biraz ama dayanamicak gibiysen birazcik yogurt ye
Iste surekli yemeye devam edersen küçülmesine izin vermiceksin ilk 1 hafta zor geciyor ama alisiyosun bu durumaMide büyümüş artık o kadar çok gurulduyor ki bugğn yoğurt mayaladım daha sık ayran yapıp içerim artık siz hazır yoğurt mu alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Tamam madem yemiyim sadece 1 bardak ayran içeyim aç yatınca gece wc ye falan kalkınca gözlerim kararıyor bayılcam diye çok korkuyorum nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorumIste surekli yemeye devam edersen küçülmesine izin vermiceksin ilk 1 hafta zor geciyor ama alisiyosun bu duruma
Ben yogurt tüketmiyorum canim
afiyet olsun cnmBugün menüm
12.00 2 dilim yumyrtali tbe firinda
Domates
Peynir 1 kk
9 zeytin
15.00 1 avuç ceviz badem fındik karisimi
18.00 1 büyük dilim karpuz
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
Su 3l spor 30 dk cardio 105pPnrrr-12
dondurma aşırıya kaçmadan yenebilir benm bildgmÖyle yapıcam zaten ne yenir ne yenmez daha yeni yeni sizden öğreniyorum dikkat edicem elbette bayramdan kalma baklavaya hayır diyemedimdondurma da yasak mı kilo vermekte bu sefer kararlıyım inşallah
sen bilirsin canim ben fikrimi söylüyorum bende uzun zaman diyet yapmış biriyim
Sagol kuzumm cok fena gaza geldim valla
daha da eksin artsin insAllah canmEvet canım iyi yönde daha bir iştahlandım diyet yapmak için ramazanın sonuna doğru tartıldığımda 68.7 lerde geziyordum
yoğurt olabilir cnmKızlar bu akşam ekmeksiz sadece çorba içtim ve bir avuç kiraz yedim acıkmaya başladım ne atıştırayım bu saatlerde mesela
ben kendim mayalıyorum cnm sütün kaymağını alıpMide büyümüş artık o kadar çok gurulduyor ki bugğn yoğurt mayaladım daha sık ayran yapıp içerim artık siz hazır yoğurt mu alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
O bacaklar birazda genetik canim ben suan 58 kiloyum ama hala degiyor birazcık bosluk olusmaya başladıBel kıvrım yerim dümdüz doğumdan da kaynaklı biraz göbek var bir de insanın bacakları birbirine değiyor ya baldır kısımlarında nefret ediyorum umarım biraz olsun kilo verebilirim bacaklarım biraz birbirine değmez
Bi hastaligin varmi yada kan degerlerine baktirdinmi hicTamam madem yemiyim sadece 1 bardak ayran içeyim aç yatınca gece wc ye falan kalkınca gözlerim kararıyor bayılcam diye çok korkuyorum nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum
Cnm sen değerlerine baktrmis mıydın insülin direncin falan var miTamam madem yemiyim sadece 1 bardak ayran içeyim aç yatınca gece wc ye falan kalkınca gözlerim kararıyor bayılcam diye çok korkuyorum nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum
Yok bir rahatsızlığım ama bu aşırı kilo almamdan sonra ortaya çıktıO bacaklar birazda genetik canim ben suan 58 kiloyum ama hala degiyor birazcık bosluk olusmaya başladı
Bi hastaligin varmi yada kan degerlerine baktirdinmi hic
En son ne zaman baktirdin canim ?Yok bir rahatsızlığım ama bu aşırı kilo almamdan sonra ortaya çıktı
Baktırmadım yarın bi sağlık ocağına gideyim bakalım ne dicek hiç aç kalmaya gelemiyorum kesme şeker hep başucumdaCnm sen değerlerine baktrmis mıydın insülin direncin falan var mi
Doğumdan 1 yıl sonra falandı galiba 1 yıl önce yaklaşıkEn son ne zaman baktirdin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?