- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.021
motive istiyorum beeeeen kızın bana korkutun motive edin delircem ipin ucu bir kaçtı topla toplaya bilirsen
yarın tartı günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
taktik istiyorum yememe taktiği
yediklerimi utançla sunuyorum
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta bir tatlı kaşığı pekmez beyaz peynir taze sıkılmış greyfurt suyu
öğle biri orta boy biri minik 2 dolma biber yoğurt
akşam arkadaşım vardı bir 3-1 arada nescafe
ve naptım bir simiti götürdüm
bir iki dilimde ekmek yidim ne alakaysaaaaaaaaaaaa:125::125::125::125::125:inanın toktum aç olsam neyse
gözüm aç benim buaralar böğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
edacım ben karışıkım
babam kayserili baba toprağı önemli diyorsan kayseriliyim yani( hiç gitmedim ama)
ama doğduğun yer diyorsan istanbul
kimliğinde yazan diyorsanda çanakkale
annem ve eşim çanakkaleli benim çok gittim çokda severim
anladım canımm
kayseri diyince malumpastırma geldi aklımaaa
olsada yesem şimdikk pastırmalı yumurtaaa yanında ince bel bardakta çay
ayyy kendine gel eddaaaa
pastırmamı bende hiç sevmem
ama kayseri mantısı desen hmmmmm
karnımda çok aç haaa
dolaba gitmemek için işkence çekiyorum şuan zatenn
etme gitme beyazbuluttt
mANTIII üatünde tereyaglıı ahhhhhhhhhhhhh
kurtarın beniii
meyve ye yada bol dere otlu yoğurt sakın ağır bişey yeme inan sonradan yaşadığın pişmanlık duygusuna değmiyor
kızlar ben devamlı sizleri takip ediorum,kim nasıl zayıflıyo inceliorum...1ay evvel isveç diyetini bende uyguladım ve süper bi şekilde kilo verdiyo 2 haftada 72den 68e indim,sonra ev işlerine daldım bıraktım,ayrıca her sabah sirkeli suyada devam ediorum..... şimdi tekrar başlamam gerek ama bi türlü motive olamıorummm
zaten bir diyete başlamak sorun başlayıp 1 günü atlatınca gerisi geliyobaşla cnm ben ilk başladığım gün çok zorlanmıştım acıktıgım zaman badem yiyodum insanı acayip tok tutuo...ama bi kere bıraktınmı işte benım gibi başlama özürlü oluyo insan
Bugün yoğun bi gün geçirdim yediklerim içtiklerim çok değil ama karbonhidrat ağırlıklıydı oyüzden boşverin
Kursa kayıt oldum hocalarımla tanıştım ama erkek arkadaşımla gittik kayda idari birime bi girdik sanırsın erkek güzellik yarışması çekiliyor
Tabi tepkisi kayıt falan olmuyosun gidiyoruz ben sana bulurum başka bi kurs buraya yazılamazsın! oldu ama kim takaaaaaarrrrrrrHe bide ingilizce kursuna kayıt olcam 2 ay sonra o özel bi kurs hocayı gördüm kıvanç tatlıtuğun kurs şubesi birebir çalışcağım için kıskançlıktan öldüüüüü ohhhh cnma değsin o okula giderken ben ona laf etmiyorum sıra bende
Bana menü ısmarlıyor çaktırmadan kilo alayım diye ama ufak bi parça ısırdım bi ısırık oda ketcap mayonez vs hiç bi sos yoktu sadece et ve ekmeğiydi çok sinir olduuuu
kızlarrr fulyanın dediği yarışma starda başlıyomuş zayıflamayarışması katılsakmı acabaaa :)))
karnımda çok aç haaa
dolaba gitmemek için işkence çekiyorum şuan zatenn
etme gitme beyazbuluttt
mANTIII üatünde tereyaglıı ahhhhhhhhhhhhh
kurtarın beniii
bişey yemek istemiyorum zatenn
yogurt hiç sevmemm
((
yaa ben isveç değilde dukanmı yapsammm
ayy kafam allak bullak acilen 5 kilo sonrasında bi 5 kilo daha vermem lazımmm
zaten bir diyete başlamak sorun başlayıp 1 günü atlatınca gerisi geliyo
bende ilk gün zorlanırım ya beceririm ya beceremem
yarınn inşş yapacam amaa
kızlar ben devamlı sizleri takip ediorum,kim nasıl zayıflıyo inceliorum...1ay evvel isveç diyetini bende uyguladım ve süper bi şekilde kilo verdiyo 2 haftada 72den 68e indim,sonra ev işlerine daldım bıraktım,ayrıca her sabah sirkeli suyada devam ediorum..... şimdi tekrar başlamam gerek ama bi türlü motive olamıorummm
canim benim fikrimi soracak olursan bence ISVEC yap bayadir duraklamadasin bence sana cok iyi gelir yeniden diyet moduna cok guzel sokar... hem zaten sadece 13 gun
guzel 4-5 kilo da verirsin rahat rahat...
sonra biter bitmez dukana basla o zaten daha uzun vadede yavas yavas verdiriyor hem isvecle giden kilolar tamamen kalici olur hem de hedef kilona inene kadar rahatca uygulayabilecein bir diyet bu dukan.
oyle iste ben de diyetisyen kesildim basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?