Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya canım gece dışarı çıkmıştık çukuru görmedim ayağım döndü.. Şişti falan öyle işte

Hastaneden geliyorum ayağımı sakatladım bağlarım zarar görmüş ve dokuların zedelenmiş 1 hafta dışarı çıkmam ve üstüne basmam yasak..

Cok gecmia olsun cnm uzan dinlen cabuk gecsin insallah
İnşallah kuzum
Pek parlak sayılmazdı ilk günüm bi hengameye düşüverdim bi de paslanmışım 5 ayda hiçbir şey yapamadım

Ilkgun tabi ama zamanla hemen adapte olursn insallah cnm sonucta bildigin iş :)

Hastaneden geliyorum ayağımı sakatladım bağlarım zarar görmüş ve dokuların zedelenmiş 1 hafta dışarı çıkmam ve üstüne basmam yasak..
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen zorlama çabucak geçsin
afiyet olsun cnm
Sağ ol canım
Afiyet olsun kizlar

Tamam ablacim

Genelde peşpeşe takilmisiz ama denk gelmemisiz :)

Afiyet olsun kızlar:)

Gecmis olsun canim nasil oldu :/
Sağ ol canım

Tunaydinnnnnn millettttt

Nasilsiniz hersey yolundami
Ne guzel sporlar baslamis

Bende bugun biraz iş yapicam
Karar veremedim evdemi yapayim bahcedemi calisayim
Bahçeyi eşine bırak, evde çalış canım...ev işi her halukarda sana bakıyor.

Bende halı yıkadım bir tane, birazdan da yaylaya gidip yayla evini temizleyeceğiz, haftasonu da tümden gideriz herhalde..

cok gecmis olsun cnm
Aman dikkat et de cabuk duzelsin
okul yokmu oglan niye gec yatiyor

Pislettikleri gibi temizlesinker tabi
Ben eve hic cekirdek almam
Kizlar sabah sporumu yaptım 20 dk hızlı tempo yürüyüş 18 dk jillian 50 dk da pasif jimnastik simdi g5 yaptiricam stajerime aksamda biraz daha yürüyüş ve eliptikle günü kapatırım
ölçülerini aldinmi cnm
Bakalim ne kadar incelme olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…