- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.181
Sağol canım benm ne yazıkki.Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş ya
Çukuru görmedim ayağım döndü..Afiyet olsun kizlar
Tamam ablacim
Genelde peşpeşe takilmisiz ama denk gelmemisiz :)
Afiyet olsun kızlar:)
Gecmis olsun canim nasil oldu :/
Ya canım gece dışarı çıkmıştık çukuru görmedim ayağım döndü.. Şişti falan öyle işteafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
benimdd dogumdan sonra başladı duzensiz beslenme sonucu snrm kiloma kilo ekledimm cok şükür artk kırıldı direncim şimdi düzeldi açlık krizlerim
afiyet olsun cnm sabah cok gec olmuş cnm bence cok az menun dengesiz
geçmiş olsun canım hayrdr nasıl sakatladin dikkat et
Valla 1haftaua iyileşir dedi doktor ama inş =)Ah canım geçmiş olsun. Çok dikkat et bari kalıcı birşey olmasın.
Ay tekrar gecmis olsun canim daha zorlama sakin toparlayana kadarÇukuru görmedim ayağım döndü..
Gunaydin bebegimGumaydin kizlarr
Hastaneden geliyorum ayağımı sakatladım bağlarım zarar görmüş ve dokuların zedelenmiş 1 hafta dışarı çıkmam ve üstüne basmam yasak..
İnşallah kuzum
Pek parlak sayılmazdı ilk günüm bi hengameye düşüverdim bi de paslanmışım 5 ayda hiçbir şey yapamadım
İnşallah kuzumCok gecmia olsun cnm uzan dinlen cabuk gecsin insallah
Ilkgun tabi ama zamanla hemen adapte olursn insallah cnm sonucta bildigin iş :)
Sağol canımgünaydın cnm
afiyet olsun i
MasAllah cnm eksi getirsin
Sağol kuzumAfiyet olsun bebegim guzel menu
Ohhh mis en guzeli kuzum çalışıyorum bende :)
Ayy oldu canim ya hem covuklarla ugras bebekle evin isiyle ugras bide bunlar boyle yapsin birak supursunler valla
Ins dilegimm
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen zorlama çabucak geçsinHastaneden geliyorum ayağımı sakatladım bağlarım zarar görmüş ve dokuların zedelenmiş 1 hafta dışarı çıkmam ve üstüne basmam yasak..
Sağ ol canımafiyet olsun cnm
Sağ ol canımAfiyet olsun kizlar
Tamam ablacim
Genelde peşpeşe takilmisiz ama denk gelmemisiz :)
Afiyet olsun kızlar:)
Gecmis olsun canim nasil oldu :/
Günaydın canimGünaydın kızlar ❤❤❤
Bahçeyi eşine bırak, evde çalış canım...ev işi her halukarda sana bakıyor.Tunaydinnnnnn millettttt
Nasilsiniz hersey yolundami
Ne guzel sporlar baslamis
Bende bugun biraz iş yapicam
Karar veremedim evdemi yapayim bahcedemi calisayim
cok gecmis olsun cnmHastaneden geliyorum ayağımı sakatladım bağlarım zarar görmüş ve dokuların zedelenmiş 1 hafta dışarı çıkmam ve üstüne basmam yasak..
okul yokmu oglan niye gec yatiyorGünaydın kızlar sabah sabah sinirlerim hopladi baba oğul gece dizi izlemeye başladı biz kızlarla yatıyoruz Çekirdek citliyorlar sofra bezi sermelerine rağmen gene salonu çekirdek yapmışlar ben daha dün temizledim bı günde şu evde süpürge acmiyimuyansinlar evi baştan aşağı supurturucem
ölçülerini aldinmi cnmKizlar sabah sporumu yaptım 20 dk hızlı tempo yürüyüş 18 dk jillian 50 dk da pasif jimnastik simdi g5 yaptiricam stajerimeaksamda biraz daha yürüyüş ve eliptikle günü kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?